עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי לוח אם של asus חדש יחסית עם יציאות לדולבי כרגע חיברתי לחיבור של הסטריאו את המעררכת סטריאו שלי האם אפשר לחבר רמקולים רגילים של מחשב לחיבור של נגיד ה -REAR והם יתפקדו כרמקולים אחוריים?

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  2. Started by Bug2000,

שלום לכולם! אז כמו שנאמר בכותרת אני מחפש המלצה למסך פלזמה 44 אינץ'... אני לא מבין בזה בגלל זה אני לא יכול להגדיר תקציב תתחילו להמליץ ואז נראה מה יהיה התקציב.

• 11 תגובות
    • 966 צפיות
  3. Started by ido-nava,

שלום אניצ ריך להאריך כבל אחד של הרמקולים שלי(Z5500) יש לי כבל אחד ארוך שלא קיבלתי עם הערכה והוא בסדר ושל הרמקול האחורי השני יש לי 2 כבלים "ארוכים" שקיבלתי עם הערכה של המערכת ... עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לחבר בינהם על מנת לקבל כבל ארוך אחד בלי שזה יפגע באיכות ? תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 828 צפיות
  4. Started by azsxazsx,

שלום אני צריך המלצה ל LCD או פלסמה בגודל 42 ואשמח לביקורת על ה ps42q91h וגם על ps42c91h של סמסונג 2 פלזמות תודה

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by nachum37,

https://www.massgenie.com/sennheiser-ie60-noise-cancelling-in-ear-stereo-headphones-earbuds-429300e8f643878a חבל שאי אפשר לשלוח לארץ...

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by nitzanj,

אני מעוניין לקנות טלוויזית LCD - בעיקר לראות תכנים ממחשב, סדרות סרטים וכו'. אולי גם משחקים מדי פעם בשביל הגיוון. התקציב הוא בסביבות 4000 ש"ח אבל מוכן לחרוג לכיוון ה-5000 אם תהיה סיבה טובה. אני לא סגור לגבי הגודל שאני רוצה. אני מאד (מאד!) מפונק לגבי איכות תמונה, אני אעדיף לקנות משהו מאד מאד איכותי אבל קטן מאשר גדול וגרוע. אם יש 32 אינצ' מספיק איכותית בתקציב אני אשמח, אם לא אז אני אקנה משהו קטן יותר אבל טוב. בכל מקרה מרחק הצפייה לא אמור להיות גדול, סלון די קטן יחסית. אין לי שום העדפות כרגע. מה הדברים הכי איכותיים שיש בשוק? חצי ממה שאני מוצא בזאפ בכלל לא קיים בחו"ל, כל מיני טלוויזיות סוג ד', גם של חברות טובות ורציניות. זה נראה כאילו אלו דגמים ישנים שכבר לא מוכרים בשום מקום ח…

• 9 תגובות
    • 837 צפיות
  7. Started by Kremb0,

שלום לכולם. אני מחפש אוזניות טובות ל H10 שלי . התקציב שלי הוא 350 ( בבקשה אל תעברו את זה , אלא אם מדובר על אוזניות ממש טובות). אני לא רוצה אוזניות גדולות מכיוון שאני צריך ללכת איתם לחדר כושר או לרוץ . אני צריך אוזניות שיגבירו את החוזק והיו אכותיות . תודה רבה לכם על העזרה. יום טוב.

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  8. Started by Mitzi,

היי...קניתי רמקולים של Logitech X-530 5.1 חיברתי והכל פעל בסדר, אבל ששומעים מוזיקה שומעים רק מה2 הקדמיים, מהסנטר וסאב. אמרו לי שבגלל שזה מוזיקה אז שומעים סטריאו...מה הקטע שעשו את זה? אין דרך לשמוע מכל הרמקולים? אמרו לי גם לנסות לראות בDVD...ניסיתי ועדיין שומעים רק מהקדמיים, הסנטר והסאב.. גם אמרו לי שבמשחקים אמורים לשמוע מכל הרמקולים..ומשום מה שנכנסתי לCSS (Counter Strike Source) והגדרתי שיש לי 5.1, עשיתי טסט ולא שומעים מהאחוריים. תודה לעוזרים!

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. שלום, יש ברשותי גרמופון(פטיפון) של פיליפס ואני צריך למצוא להם מתאם ליציאת רמקולים.. יש יציאת רמקולים מוזרה של כמו שתי חורים מלבניים. צריכים תמונה? או שתוכלו להמליץ לי על מקום שאני יוכל להשיג בו כזה מתאם? תודה.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  10. Started by NoobPCUser,

שלום, קניתי מערכת 5.1 של Creative T6100 והם מעולים אבל יש לי שתי בעיות: 1. האם יש איזושהי דרך נוספת להנמיך את הסאבוופר יותר? ניסיתי בEQULIZER של REALTEK אבל זה לא ממש השתנה. 2. אני די מתוסכל מן העובדה שאין כמעט סרטים שתומכים ב5.1, האם יש איזושהי תוכנה שיכולה להפעיל כל קובץ אודיו או ווידאו ב5.1 במקום 2.1? אם לא, האם CONVERT של הקובץ בתוכנה יכול להמיר אותו ל5.1? אם כן, איזה פורמט לבחור?

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  11. אחרי שקניתי את האוזניות GRADO SR-60 שמתי לב עד כמה שאיכות הקול מלאה ברעשים, לא איכותית בכלל. המליצו לי כאן בפורום לא מזמן על כרטיס קול Audigy 2 Value Creative, והתכוונתי לקנות אותו אבל בסוף לא התאפשר לי כי המחיר יקר מדי. בכל מקרה, אני לא יכול לסבול את איכות הקול במחשב עם הכרטיס ALC650 המובנה על לוח האם (NF7 ABIT), אז מצאתי את האפשרויות האלה בזאפ: אני ארגיש בשיפור באיכות הקול (מוסיקה וכו') עם אחד מהכרטיסים האלה לעומת הכרטיס הנוכחי שיש לי? איזה הכי מומלץ מביניהם?

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  12. שלום לכולם די חדש בעסק. קניתי מערכת רמקולים ורסיבר (עם דיוידי בילט אין) של פיוניר (DCS222K) במערכת יש חיבור HDMI אחד שמוציא אל הטלוויזיה את המידע (לטובת די וי די). המערכת עד עכשיו עובדת מעולה. הבעיה היא שאני רוצה להיות מסוגל להפנות את הקול מהטלוויזיה למערכת (חיבור AUX) כדי שאוכל לשמוע גם את הטלוויזיה דרך רמקולי המערכת (אני יודע שזה לא יהיה 5.1, אבל בטח יותר נוח מווליום הטלוויזיה המעצבן). אבל אני לא מצליח לגרום לטלוויזיה "להוציא" את הקול החוצה. מדובר בטושיבה לד 42" (42HL833) מחובר אליה ממיר יס באמצעות כבל HDMI האם ייתכן כי אין אפשרות לטלוויזיה להוציא החוצה את הקול דרך audio out ? אם כן, מה באפשרותי לעשות ? האם אהיה חייב לקנות רסיבר אחר שיודע לקבל את יס (או כל מקור אחר) ומ…

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  13. אני טס לשוויץ בקרוב ואני רוצה לסחוט מההורים רמקולים ברמה.. הבעיה שאני לא ממש יודע מה התקציב שלי. בכל אופן לגבי 5.1 בתקציב גבוה יש את הz680 כמובן ובתקציב יותר נמוך את ה t5400. לגבי 2.1 יש atp 3 \ 2100 לתקציב נמוך ולתקציב יותר גבוה יש את הפרומדיה 2.1 או הרמקולים המפתים של אלטק fx6501 או משהו כזה. שאלתי אליכם ידידי : יש עוד דגמים מומלצים באחת הקטגוריות פה? ואיך הi trigue של creative? וגם הקליפש פרומדיה 4.2 נראה מגרה... ;D *המערכת מיועדת למוזיקה בעיקר אבל גם למשחקים וקצת לסרטים. **סאב חזק חשוב ביותר. ***תקציב עד 250 דולר בערך במקרה הכי יקר. ****4.1 \ 6.1 \ 7.1 יכול לבוא בחשבון.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  14. Started by Mindistortion,

שלום אז ככה עקב אפרשי המחירים בארץ לעומת חו"ל החלטתי לקנות את האייפוד VIDEO 30GB החדש מחו"ל אך יש 2 בעיות 1. האתר שממנו אני חייב לקנות מוכר את האייפוד ללא מטען לחשמל רק USB אז השאלה האם אפשר לקנות מטען פה בארץ? לינק ומה מחירו בבקשה. 2. האתר שממנו אני חייב לקנות מוכר את האייפוד ללא itunes התוכנה שלה האם אני יכול לטעון שירים לאיפוד דרך התוכנה itunes שנמצאת ברשת בחינם? האתר שאני קונה ממנו הוא www.bhphotovideo.com תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  15. אני רוצה לקנות כזה מכשיר (שמחברים למחשב ושולח לטלוויזיות בבית אותות), השאלה שלי היא האם זה באמת מספק את מה שהוא מתיימר לספק, ואיך בדיוק קוראים לזה, שאני אדע מה לחפש כדי תכלס למצוא את המכשיר.. תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 893 צפיות
  16. Started by FatMatt,

שלום,אני רוצה להזמין את האוזניות האלו,האם יש תמורה יותר טובה למחיר ב500 שקל? ישמש בעיקר למוזיקה אלקטרונית אבל גם לראפ/פופ/רוק.. והאם העובדה שיש לי כרטיס קול מובנה תוריד מאיכות השמיעה? פשוט אין לי תקציב לכרטיס קול כרגע.

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  17. Started by RDS,

אוקי שמעו.... רציתי לקנות את הרמקולים הנ"ל, אבל שמעתי שלאחר 2007 ירדו המחירים.... מה אתם חושבים על זה? אם ירדו לכמה ומתי? כרגע המחיר הכי זול בזאפ זה 465..... תודה

• 4 תגובות
    • 773 צפיות
  18. Started by Xebu,

שלום, אני צריך לקנות אוזניות (צפייה בסרטים בלילה נהפכה במעמסה על הבית וצריך קצת יותר שקט) אז החלטתי לרכוש אוזניות וצריך משהו איכותי בשביל שיתן לפחות מענה רציני למע' 5.1 הרגילה שהייתי שומע ממה... היות ואני סטודנט מובטל =\ אז אני מחפש משהו עד התחום של ה500שקלים (למקרה של הזמנה מחול - 500שקלים כולל משלוח/מכ"ס וכ"ו) התבלטתי בעיקרון בין הSennheiser HD 555 לבין הShure SRH550DJ-A - הבנתי שבעקרון השSenn555 הן מה שמוגדר כ"אוזניות פתוחות" ואני פוחד שהן לא יתאימו לי, בחיים לא שמעתי באוזניות פתוחות ואני פוחד "להתאכזב".. אשמח לחוו"ד אם מישהו השתמש בדגמים הנ"ל.. אשמח להכוונה כלשהי - דיי חדש בכל הנושא. אין לי בעיה גם ברכישה דרך EBAY - רק לא ייצא לי לרכוש מוצרים גדולים משם כך שאני ל…

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  19. אני צריך דריבר לכרטיס קול שלי SIS 7012 וכל מה שאני מוצא לא מתקין לי .למה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. תראו אני מתכנן עכשיו לקנות את אחד מהמכשירים האלה, אבל אל תכעסו, לא באתי לשאול איזה יותר כדאי אלא האם כדאי עדיין לקנות אותם למרות שהם ישנים כבר... הh320 כבר בכלל לא מיוצר כבר והx5 כבר ישן.... לא יקרה מצב שאני אקנה אחד מהם ועוד חודש חודשיים פלוס, ייצא להם דגם המשך ואני אצטער שלא חיכיתי עוד קצת וקיבלתי מכשיר חדש.... חוץ מזה שלא יעשו לי בעיות עם האחריות? כי זה בטח הסטוק האחרון של החנויות בארץ של הh320 וכשהם יפסיקו למכור אותו, ולא מייצרים אותו כבר איך יממשו את האחריות עליו? בתודה, נדב.

• 3 תגובות
    • 861 צפיות
  21. Started by udi,

שלום לכולם אני רוצה להתקין רמקולים באחר נפרד אשר מתחברים למחשב בכל טכנולוגיה שהיא ללא חוטים הכוונה שבחדר אחד יהיה רמקולים ובחדר הסמוך המחשב ישב עם הציוד שלו וכדי לחסוך שאלות במחשב עכשיו יש רמקולים אני פשוט מנסה לחסוך בחדר השני מערכת סטריאו במקום לקנות IPOD ואת הרמקולים שלו אני חושב שיהיה יותר זול לקנות רמקולים שיתחברו למחשב מרחוק בתודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  22. Started by tom123,

קניתי רסיבר של פיוניר vsx 817 עכשיו חיברתי לו DVD שקניתי גם של פיוניר דרך יציאה קואקסלית דיגיטלית. עכשיו שזה מחובר יש רעש רציץ כזה גם אם אני לא משתמש בDVD נגיד רואה טלויזיה יש רעש תמיד ושאני מוציא את הכבל הזה הוא מפסיק (הכבל מהDVD) יש לציין שהכל הוא אייכותי ולא סתם משהו.. (160 שקל) מה יכולה להיות הבעיה? תודה!

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  23. Started by ranran,

מי מהם עדיף הפרש המחירים הוא כ-100 ש"ח יותר לקריאטיב המטרה העיקרית היא משחקים..ואחרי זה סרטים וטיפה מוזיקה מבחינת הכסף אין בעיה ההפרש של ה100 שקל לא רציני השאלה מה יותר טוב שאני מחפש ביקורות על X530 אני מוצא המון טובות על הT6060 בקושי מוצא אך מכמה שמצאתי אמרו שהם טובים יותר למשחקים חוץ מזה שהם יפים יותר לטעמי גם מה אתם אומרים חברים מה כדאי? ובבקשה אם יכולים לענות לי זריז כי אני מתכוון עוד השבוע לקנות...תודה

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  24. Started by Impreza,

אבא שלי הביא אותו לפני איזה שנתיים שלוש אלינו וכבר אין לנו מה לעשות איתו בכמה אפשר למכור אחד כזה? (אפשר לשים בו 3 דיסקים, 2 כניסות למיקרופון)

• 12 תגובות
    • 911 צפיות
  25. שלום, כרגע אני עם מגבר Denon AVR 1603 וכשבדקתי את צריכה החשמל שלו גיליתי שהוא צורך 46W/h ולא משנה על כמה ווליום הוא נמצא או דרך כמה רמקולים הוא משמיע. לעומת זאת, בחוברת שלו כתוב שהוא צורך 210W שהם 210W/h ממה שאני יודע... אז שאלה אחת היא - איך זה יתכן, ההבדל הזה? השאלה השניה היא - כיצד יתכן שרסיבר שכזה צורך סה"כ 46W/h וכשאני בודק על רמקולים אחרים שהם 2.1 למשל EVO7 SONICGEAR או MicroLab X16 אני מגלה שצריכת החשמל שלהם היא מעבר למה שצורך הרסיבר. מבחינת היגיון הרסיבר אמור לצרוך יותר חשמל, לא? אני שואל כי חשבתי שזה די מיותר להפעיל את "כל" הרסיבר בכל פעם שאני רוצה לשמוע קצת מהמחשב... אלא חשבתי להשאיר אותו כבוי רוב הזמן ורק כשארצה לצפות בסרט להפעילו. ועבור המחשב אקנה לי איזה זוג …

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.