עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by boogie,

קניתי לפני שבועיים משו כזה מערכת קולנוע עכשיו אמרו לי שה DVD הוא קורא כתוביות..שאני עושה אותו שם של סרט וזה טוען לבד וזה לא עובד... אני לוחץ על הכפתור FUNCTIONS שבשלט זה מראה לי את התפריט הזה וזה מראה לי שאין כתוביות..... אני מנסה ללחוץ ENTER ואז זה נותן לי את הדבר הזה מה אני אמור לעשות ?! =\ אגב יש לי ב SETUP שם ב SUBTITLE כל מיני שפות..ויש גם OTHER מה זה הדבר הזה ? ויש מצב שזה לא קורא פשוט srt ? שזה קורא sub או SSA וגם אני רואה כל מיני צבעים מוזרים כשאני רואה סרטים...כל מיני צבעים ירוקים מגעילים כאלו וחסר הרבה מאוד צבעים איך מסדרים את זה?! תודה רבה לכל העוזרים

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  2. Started by shimon__17,

חברה קניתי dvd מתל אביב ואני דימונאי ויש לי בעיה איתו כשאני מדליק את ה dvd ולמשל אני שם סרט אני לא רואה כלום אלה רק שומע אבל לאחר חצי שעה שעה התמונה קופצת .. העם מישהו יודע מה אני אמור לעשות חוץ מללכת אליהם כי לסוע לשם אני כבר לא יכולל .. תודה למי שיעזור לי ..!!

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  3. OK יש לי LOGITECH Z560 ואני עכשיו אם כ.קול מובנה בלוח אם (IC7) אני צריך כ.קול שיתמוך בTHX ושהייה 24 BIT בקיצור כרטיס טוב אבל שהייה כמה שיותר זול אבל יתן ביצועים (רק למשחקים ולמוסיקה לא לאיזה עריכת סאונד או משהו) אני לא מבין בזה כמעט. חשבתי לקנות את הCRETIVE audigy 2 אבל זה בגלל שאני לא מכיר משהו אחר אז אם יש לכם המלצות אני ישמח.

• 6 תגובות
    • 907 צפיות
  4. יש את האוזניות האלה של סוני: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=32162 פשוטות וזולות לא צריך משהו יותר טוב מזה, אבל יש דגם כזה שהאוזניות מתקפלות, אני לא מוצא את זה בשום מקום. אפילו אם מישהו יודע מה הדגם של האוזניות המתקפלות זה יעזור לי כי ככה אני יחפש באיביי... אז לסיכום, אני צריך אתר שמוכר את האוזניות המתקפלות או לפחות את הדגם שלהן אם יש אותן פה למישהו תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  5. יש לי מערכת קולנוע ביתית עם רסיבר של Marantz, ואני מעוניין לחבר אותו למחשב. במחשב יש לי כרטיס קול CREATIVE LIVE 5.1 אני לא יודע אם הוא תומך בכל המפענחים האלה: DTS-ES Matrix, , Dolby Digital-Ex, ProLogic II 1.אני צריך כרטיס קול טוב יותר? 2.מה עוד צריך למחשב לסאונד סראונד מושלם? תודה...

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by online,

שלום לא מזמן קניתי מערכת רמקולים למחשב מדגם Creative Inspire 2500 2.1 שקיבל ביקורות טובות ב"זאפ" וגם המלצות כאן. http://zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=24891 עד הקנייה השתמשתי ברמקולים פשוטים (2.0) שהורכבו לצידי המסך. המסך סיים את חייו, ואיתו הלכו הרמקולים. הרמקולים החדשים אכן טובים, אבל יש לי איתם בעיה אחת: אני לא מצליח להתרגל לסאב-וופר שלהם. הבאסים שהוא מפיק גסים ומסיחים את הדעת. זה מפריע במיוחד בהאזנה למוזיקה. אמנם יש למערכת הזאת מחוג לקביעת עוצמת הבאס, אבל גם כשהוא על מינימום הסאב לא שותק. כשהוא לא על מינימום זו בכלל קטסטרופה. אין לי כוונה, חלילה, להטיח האשמות, כי הבעיה היא כנראה אצלי. שאר המשתמשים במחשב לא מוטרדים. בכל אופן, אני עדיין יכול להחזיר את הרמקולים לחנות, …

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  7. היי. השבוע קניתי טלויזית LCD 32 HD-Ready ויש לי במחשב כרטיס מסך HD4870 1gb של palit . גם לכרטיס וגם למסך יש כניסות של HDMI אז קניתי כבל HDMI - HDMI חיברתי ושום דבר לא קרה .. לא ראו כלום בטלויזיה וגם עושה רושם שהמחשב לא מודע לזה שהוא מחובר לטלויזיה ... אז אולי עשיתי משהו לא נכון .. ? אם מישהו יכול בבקשה לפרמט בדיוק מנ לעשות שלב אחרי שלב איך אני מגדיר את זה או משו בסגנון. תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by idolux,

אהלן! החלטתי להתפנק במערכת קולנוע ביתי, לא מבין בזה יותר מדי, אז אודה לכם אם תוכלו להמליץ. לא יודע אם זה משנה, אבל יש לי טלוויזיה 47" חדשה של סמסונג. חשבתי לבזבז 5000 ש"ח פחות יותר, כולל רסיבר, אפשר להוסיף קצת אם זה ממש משמעותי מבחינת איכות. אם אפשר להזמין מחו"ל באמצעות BUY2USA, אמזון, וכאלה, וכך להשיג מחירים טובים למוצרים מאד יקרים בארץ, אז מה טוב! תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום אני רוצה לקנות רמקולים למחשב 2.1 יענו 2 רמקולים וסאב וופר ואני צריך המלצה חשבתי בינתיים על Creative inspire 2500 הם עולים בסביבות ה 300 שקל שזה התקציב שלי בערך + - אז אם אפשר המלצה או דעה זה יהיה נחמד תודה רבה מראש

• 11 תגובות
    • 841 צפיות
  10. Started by aviran_n,

טוב, עד היום השתמשתי במגבר ישן של סניו ו2 רמקולים של מערכת סטריאו של איווה שהייתה לי פעם... כמו שאתם יכולים להבין זה לא משהו איכותי מידיי... אבל הווליום מספק והאיכות דווקא לא רעה ממש. החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את המערכת למשהו קצת יותר איכותי שיכלול כניראה גם סאב נורמאלי. הרוב הגדול שבשימושים שלי הם מוזיקה.. וכימעט כל סוג של מוזיקה. אחרי המוזיקה באים הסרטים והטלויזיה שכן גם את הטלויזיה אני שומע דרך המחשב כיום. כרטיס הקול שברשותי הוא audigy 2 value. שמתי לב שהמחירים של מערכות הרמקולים בארץ ממש לא שפויים לגבי המחירים בחו"ל, אבל בכל זאת, מה אוכל לקבל בארצנו בתקציבי הדל?

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  11. כמו שהכותרת אומרת, אני מחפש אוזניות אוזן קטנות עדיף ללא קשת, איכותיות כמה שיותר ועד 150-200 ש"ח - לריצה בחדר כושר. כמו כן אני מחפש גם אוזניות קשת עד 500 ש"ח איכותיות וטובות למוזיקה ומשחקים.

• 4 תגובות
    • 971 צפיות
  12. אז ככה, 2 דברים.. הראשון הוא אני מחפש חנות יד שניה של סטריאו באזור המרכז... בגדול אני מחפש פטיפון בטווח ה300-500 שקל משומש, משו חמוד כזה, אבל חכם, לניגון תקליטים ישנים.. בקטע הזה אני מתלבט אולי כדאי לי לקנות כזה מקצועי כזה של DJים משומש, ראיתי שיש כאלה שנכנסים לטווח הזה של מחירים.. השני הוא כזה, יש לי גינה ואני רוצה לאבזר אותה במערכת כל שהיא.. בגדול מה שאני רוצה זה משהו כמו 4 רמקולים היקפיים, שינגנו רדיו, דיסק ויציאה לMP3.. אני לא רוצה להשקיע יותר מידי לזה, כי בכל זאת , זה רק לגינה.. לגבי שמש/גשם/בלאי יש לי כבר תוכנית לעניין, (ארונית חמודה כזו והרמקולים תחת פרגולה, שיכוסו בזמנים קרים). אז השאלה היא ממה להרכיב תמערכת, איזה רמקולים.. האם כדאי לקחת רסיבר או מכשיר אחר...

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Vatos-Locos,

היי, בשעה טובה החלפתי את הסנהייסר שהתבלו לי עם השנים. כהמלצתכם וכהמלצת הסיקור של אנטולי לקחתי בסופו של דבר את ה- EQUATION RP21 לאחר טיול קצר לחלילית וקילומבו שבחיפה. הרבה אני לא יכול להגיד על האוזניות כי הם אצלי בקושי שעה ואני על כרטיס קול מובנה (:errrr:) איכות הבניה גבוהה מאוד יחסית לסנהייסרים שאני מכיר (בעיקר סדרת 400 שבעצם מקבילה לו בטווח מחיר) - הקשת, גוף האוזניות, הכבל, אפשר להגיד שמכף רגל ועד ראש, או מצוואר ועד ראש? החסרון היחיד בבניה לפי דעתי זאת הפלסטיקה (הכתומה) שלא מסתירה יותר מידי את ההרגשה הפלסטיקית, אבל לא משהו נורא. הצבע שלהם סביל, לא שקסי-חושני כמו הכסופים של סנהייסר, אבל זאת גם לא המטרה באוזניות שמעוצבות בצורה רובוטית שכזו, סך הכל הוא לא הולם יותר מי…

• 19 תגובות
    • 2.7k צפיות
  14. Started by gil_k,

שלום, אני מחפש אוזניות ניידות וסגורות- שיהיה אפשר ללכת איתם ברחוב מה זה ניידות בשבילי- לא יותר גדולות מה K518 שגם הם קצת גדולות) :DJsmile: התקציב שלי הוא 600 שקל ואני לא רוצה לחרוג יותר מדיי. היו לי פעם אוזניות IN-EAR ולא אהבתי אותם, לא נשמעו טוב והמקרופוניות ממש מעצבנת ואני יכול לקנות מחו"ל. תודה, גיל

• 10 תגובות
    • 938 צפיות
  15. שלום לכם אנשים טובים אולי במקרה אחד ממכם מבין בתחום המוזיקה ויוכל לעזור לי בבחירה של מיקסר אני מעונין לקנות מיקסר לשימוש בייתי על מנת לחבר בין הרסיבר למחשב והקלטה של שירים אני מחפש משהו די בינוני אבל חשוב שיהיה בתוכו אקו אולי יש למישהי דגם מסוים לשלוח אותי אליו?? בתודה אמיר

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  16. Hi, I am going to buy a surrounded gaiming headset and I don't know which headset should I choose.. The razer carchasis cost 80 USD while the megaledon is 130 USD.. Does it worth the price? I want it to be completely surround, high bases, and I want to hear from what direction is the enemy coming, so I could shoot him down More suggestions will be a gift:)

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  17. אני יודע שאולי זה נשאל כמה פעמים כאן והתפתח דיון סביב זה. קראתי ועשיתי הרבה חיפושים - אבל עבר זמן מאז הפעם האחרונה ואני חושב ששווה לרכז את זה אחת ולתמיד. אני כרגע עומד בהתלבטות שיש לכולם בין logitech x540 ל- microlab x23. השימוש העיקרי הוא משחקים וסרטים - ועם זאת רוצה לשמוע מוזיקה ולהנות. כמו-כן, מבקש לדעת איפה הכי זול אפשר למצוא את ה-x23 במידה והם מומלצים (ומישהו שקנה אותם ושמע יוכל לתת דעתו!). אני יודע שהדיון הזה נפתח כבר לא פעם... אבל באמת שלא מצאתי עזרה מספקת כדי להחליט... תודה תודה חבר'ה ובמיוחד לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  18. שלום קניתי מחשב חדש שבו יש כרטיס מסך GIGABAIT HD 3650 PRO. אני מחבר אותו לטלוויזיה דרך חיבור DVI TO HDMI. עכשיו עם הכרטיס קיבלתי דרייבר קול של ATI שכמו שהבנתי הוא מעביר קול דרך הכרטיס(תקנו אותי אם לא) אז את הקול אפשר להעביר דרך החיבור שבו עובר הווידיאו (כלומר הHDMI?) או שהאופצייה הזאת רק ל S-VIDIO? תודה מראש..... אגב המסך טלוויזיה הוא LG 32LC41 ?... ניסיתי להכנס לקונטרול פאנל -אודיו ולשנות את הדרייבר מהדרייבר של ריאלטק לדרייבר של ATI ולא עזר אין קול עזרו לי בבקשה... ואם זה נחוץ אז אני מפעיל סרטים דרך BSP PLAYER אולי הבעייה בתוכנה?

• 9 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. איזה רמקולים עדיפים הX13 או X16 מבחינת ביצועים ויכולות טכניות אני רוצה לקנות מפנדה מחשבים את אחד מהם אבל אני לא יודע אם שווה להוסיף עוד כסף לX16 מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  20. Started by DREDON,

אם קיים דבר כזה עד 700 שקל, תוכלו לכתוב פה בבקשה? להציע הצעות? תודה

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  21. Started by jeet87,

שלום ברשותי אוזניות CX200 של סיינהייזר שכבר גוססות(בקושי שומעים מהן כבר) על כל פנים הם שירתו אותי שנה וחצי ואני די מרוצה מהן, חפשתי אוזניות בתקציב שלי ואז נתקלתי באתר הבא: http://e-buy.co.il/pl_products~5026.htm כאשר כל הדגמים של סיינהייזר ושל קרייטיב זולים בצורה ממש חשודה ממה שראיתי בחו"ל המחירים לא קרובים למה שהם מבקשים למשל על CX400 (גרסה 2) למשל פה הם עולים 80$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16826106261&cm_re=CX400-_-26-106-261-_-Product בכל מקרה אשמח לדעתכם בנושא, והמלצה בנוגע לאוזניות תודה עריכה: האוזניות ישודכו לIAUDIO I7 ואני מעוניין באוזניות IN EAR

• 0 תגובות
    • 958 צפיות
  22. אפשר להפוך רמקולים של מכונית לרמקולים למחשב או לטלוויזיה? מישהו יכול להכין מדריך או משהו כזה אם אפשר?

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  23. Started by poltergeits,

לא מצליח להפעיל את הרדיו מכיוון שאין לי מושג מה המשמעות של הצבעים של החוטים הטייפ הוא מסוג פיוניר מדגם keh-1530

24. Started by Tamy,

היי, מישהו מכיר אולי תוכנה שאפשר לשנות בעזרתה את ה-Pitch של הקול כשמדברים במיקרופון, אבל שהשינוי יהיה בזמן אמת? אני יודעת שיש את AV אבל השינוי שם בא בדיליי.. זה אפשרי בכלל? או שזה תלוי בכרטיס הקול שלי? תודה,

• 0 תגובות
    • 493 צפיות
  25. שלום, אני מעוניין לרכוש אוזניות in-ear בשביל נגן MP3 התקציב הוא 200-250 ש"ח אשמח לקבל המלצות תודה !

• 0 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.