עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by coorva,

אני שוקל לקנות את כרטיס הקול X FI EXTREME MUSIC . במחשב שלי יש לוח אם יחסית ישן בן 7 שנים D850EMV2

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  2. שלום, האם יהיה לי נוח להשתמש בטלוויזיה (הגודל עוד לא הוחלט וכך גם התקציב, מרחק צפייה 3.5 מטר) בתור מסך מחשב? אני רואה סרטים בFHD וגולש באינטרנט.. אם כן, איזה גודל עליי לבחור ואיזה דגם? המסך יתחבר לממיר HD של הוט ולמחשב. בתודה מראש, בן

• 8 תגובות
    • 901 צפיות
  3. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. לפני כשנה (בדיוק) רכשתי את הShure E2c. נהנהתי מהם מאוד, עד שהכלבה שלי החליטה לנשוך את הכבל, וכרגע הוא ממש עומד להיקרע.. אני מחפש אוזניות שיחליפן את הזוג העכשווי אך יש לי כמה בקשות. - שיהיו נוחות כמו הshure. הדגם הוכחי יש לי באופן מושלם באוזן. - שיפור בבאס ובמיד. הshure היו קצת צולעות בזה. - עד 150$ (עדיף פחות, ממש עדיף!) עדיפות לקנייה ב"אפל סטור" פשוט אני עושה כבר משלוח משם. * מאוד רציתי את ה Ultimate Ears Super.Fi 5 Pro, אך לא מוכרים אותם באפל. וזה בעייתי בשבילי לעשות משלוח מעוד מקום (אני עושה כבר משלוח משני מקומות..) יש המלצות כלשהם? תודה מראש Install

• 4 תגובות
    • 807 צפיות
  4. Started by lover323,

שמעתי שאין שליטה על הבאס בATP5 והסאב מוציא יותר מידי באס אז איך אתם (בעלי ATP5) מסתדרים עם הבעיה?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by The-Fox,

יש איזה משהו שלא ברור לי. יש לי לוח מדגם 8RDA3+ של EPOX עכשיו בעיקרון הכרטיס קול שלו מבוסס על הבקר של ה סאונדטורם של NVIDIA, אך הקודק הוא של C-Media, עכשיו הדריברים של הכרטיס בפועל הם של C-Media. ומה שאני לא מבין זה למה יש ל Nvidia דרייברים לכרטיס קול אם בסופו של דבר הדרייברים מסופקים ע"י החברה של הקודק (שזה לא NVIDIA בשום מקרה), כי אני לא הצלחתי להתקין את ה כ.קול עם הדרייברים של NVIDIA, זה רושם לי שהתוכנה לא זיהתה כרטיס קול SounStorm וההתקנה לא יכולה להמשיך. עם מישהו מכיר את העניין לפרטים אני אשמח לדעת מה קורה פה. תודה ולילה טוב.

• 2 תגובות
    • 527 צפיות
  6. Started by scorpion,

ערב צח ערב זח לכולם, היום בערב ביצעתי ניסוי קל בחדר- שמתי דיסק בcd ושמתי תקליט בפטיפון. כמובן שלשם ההשוואה השיר היה אותו שיר (still loving you מבית היוצר של העקרבים) והמערכת אותה מערכת (המערכת הזאת) מסקנות: cd- תחזוקה- רק לקנות את המכשיר וזהו, מדי פעם דיסק ניקוי. רוב הcd (אני מדבר על הבינוניים לא על היקרים מאוד) נותנים צליל מאוד דומה. נוח לשימוש- רק הוצאתי מהאריזה וישר למערכת. קטן ולא תופס מקום כמעט. צליל- נקי מרעשים אבל לא חי ממש, איכשהוא יודעים שזה הקלטה באולפן... :-\ הבאס נותן לך בראש, המיד מאוד מדוייק, והטרבל נקי אבל לא מגיע גבוה מאוד. סיכום- נוח מאוד לשימוש ואיכות צליל מעולה לרוב האנשים. פטיפון- תחזוקה- חיסרון גדול, התקליטים נשחקים לאט לאט, את המחט יש להחליף לאחר מ…

• 20 תגובות
    • 3k צפיות
  7. אני רוצה להתקין כרטיס קול זה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=3369 בלוח אם זה http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=2873 אבל הכניסה של PCI 1 חסומה האם יש מעביר לכרטיס הזה מ- PCI E 16 שנייתן שם להתקינו ?

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  8. אני מחזיק ב5.1 של לוג'יטק והכרטיס שלי זה 2.1 מעפן.. כל פעם שאני מגביר קצת להרגיש עוצמה השיר או אפילו בלי שיר ברקע מלווה ברעשים ופיצפוצים מעצבנים אם אני משדרג את הכרטיס קול ליותר איכותי ול5.1 יש סיכוי שהרעשים יעלמו ? או שלפחות יגיעו בשלבים יותר קרובים לפוול וווליום כי זה בערך על האמצע ומרעיש.. ?

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  9. בדקתי מקוריות.. והן מקוריות.. עכשיו.. הבנתי שצריך לעשות איזה BURN IN מהשו.. לא יודע.. כאילו להדליק אותן ושינגנו זמן מסויים.. אפשר הסבר? לכמה זמן? על איזה ווליום? זה משנה איזה מוזיקה? ויש להזיכר.. יש לי SANSA E250..

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  10. מחפש רסיבר + סט רמקולים לקולנוע ביתי ב-1200 ש"ח, המלצות?

• 0 תגובות
    • 555 צפיות
  11. Started by Avi Levin,

מה אשתכם\חברה שלכם אומרת על זה? אצלי זה היה יותר לכיוון ה"למה אתה צריך את זה??? עדיף תקנה מערכת ב-200 ש"ח זה הרבה יותר יפה"..נשים.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by wizzede2,

חיפשתי מחירים של הרמקולים המובילים (עד תקציב של כ1500 שקל) כגון JBL encounter, FX6021 Altec Lansing , Z300 וגיליתי שהפרשי המחירים בין הארץ לחו"ל הם אסטרונומים ממש! למשל ה-FX6021 Altec Lansing , שבארץ עולה 1400 שקל, עולה בחו"ל 160 דול"ר , שזה כ650 שקלים!!! למה בעצם לא להזמין מחו"ל? אבא שלי נוסע בעוד חודש לארצות הברית, ובקלות יכול למצוא את הדגמים האלה בחנויות אלקטורניקה. השאלה היא האם לא יעשו לו בעיות במכס? כיצד ניתן לעשות זאת בצורה חוקית וכמה זה עולה? האם זה נוראי לדחוף את זה למזוודה ולקוות שלא יעצרו אותו במכס? ואולי בכלל יש אפשרות להזמין מהחנויות בחו"ל לארץ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. דיל מעולה ב-massdrop.com לאוזניות שנשמעות פשוט מצויין (בהשוואה לאוזניות אחרות ברמת המחיר הזו).

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  14. התחדשתי בנגן COWON I9 ואני עכשיו מחפש אוזניות בשבילו. היו לי PX-100 של סנהייזר ומאוד נהניתי עד שאח שלי השתלט עליהם והרס אותם. מה אתם ממליצים שיהיה שדרוג? קראתי פה קצת וראיתי שיש Klipsch image s4a שהם IN EAR. וגם שמעתי על koss portapro דברים טובים למרות שהם נראות לי קצת מכוערות. אין לי העדפה כל כך ברורה אם לקשת או לאין איר מה שיהיה פשוט יותר טוב... ועוד משהו, משתלם להזמין אוזניות ב100$ באינטרנט? כי יש את המס קניה שזה 16% אז לא יודע אם כבר עדיף בארץ. תודה!

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by GladiuS,

אני כבר הרבה זמן מחפש אוזניות איכותיות למוסיקה וסרטים,כרגע יש לי SONY MDRV150(די ישנות,קניתי אותן רק כשיצאו)..אני רוצה משהו שיהיה לי לכמה שנים טובות,התקציב שלי הוא 400 שקל(מוכן להוסיף עוד 50-70 שקל אם זה קריטי) תודה

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  16. אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין Audigy 2 ZS ב 512 שקל ל X-Fi XtremeMusic ב 750שקל -חשוב לציין שאין בעיה כספית... -יש לי 2 רמקולים עם סאב של חברת EACAN שמספקים אותי מאוד -אני גיימר יש לי מספר שאלות: 1.אני ירגיש הבדל באיכות בין הכרטיסים? 2. ^^^ הבדל גדול? 3. אני ירגיש הבדל במשחקים בין שני הכרטיסים? (EAX5 לעומת EAX5 ) 4. ידוע אם יצא או מתי יצא EAX6 ? ^^^^ 5. אם ההבדל של EAX6 בין EAX5 יהיה גדול? 6. אני ירגיש הבדל במוסיקה בין שני הכרטיסים? 7. משתלם וכדאי לי לקנות את ה X-FI ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by JSK,

יש לי במחשב בעיה מעצבנת נורא בקול. יש לי את הדרייברים האחרונים של Realtek (לוח GA-945P-S3 ). הבעיה היא שלא שמעים טוב בכלל. בחלק מהדברים לא שומעים כמעט כלום ובחלק שומעים ממש גרוע ורק את הרקע ולא את השירה נניח. שיחקתי עם כל האפשרויות של הדרייביר הסרתי והתקנתי עשרות פעמים וכלום לא עוזר. יש למישהו רעיון? תודה. (אם זה לא מתאים לפה תעבירו פשוט לא מצאתי מקום אחר)

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  18. קוראים לו avance ac97 הוא בא עם הלוח gigabyte sq800 sis655.

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  19. שלום הייתי מעוניין לקבל המלצה לרסיבר למערכת קולנע שתשמש רוב הזמן לצפייה בסרטים וטלוזיה מוסיקה ממש מעט הסכום שאני מעוניין להשקיע ברסיבר הוא עד 2500 ש"ח יש לי כרגע DVD של פיוני 393-S ורמקולים של פיור אקוסטיק שקניתי האמת די מזמן..... אז משהו שלא יהרוס אותם תודה לכל המשיבים

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. אני עושה מחר מסיבה עם המחשב , עכשיו אני רוצה שאני יוכל לדבר במיקרופון יש לי לוח אינטל ועליו כרטיס קול soundmaX לא משהו איכותי אבל כל העסק מחובר לרסיבר של YAMAH אז הכל סבבה עכשיו הבעיה שלי היא שלא שומעים את המיקרופון!!!!!!!!!! כיאלו... אם אני רוצה להקליט... אני יכול... או אם אני מדבר עם שחקנים ברשת... זה קולט.. אבל אני לא שומע את עצמי ברמקולים.. אתם מבינים מה אני אומר? איך אני עושה את זה שגם ישמעו את זה ברמקוליםם , חישפתי בהגדרות ולא חיפשתי את המקום שמעיפים את ה"השתק" מהמיקרפון אם יש אפשרות אחרת דברו איתי אבל מהר בקשה

• 3 תגובות
    • 904 צפיות
  21. Started by AMITOC,

שלום,אני רוצה לשדרג את הסאונד בביתי כיום מחוברת לה מערכת סטריאו. הכרטיס קול הוא סאונד סטורם שנמצא על האסוס נפורס 2 שלי בכל אופן התקציב למערכת שלא צריכה לכלול יותר משני ערוצים הוא 1500 ש"ח אפשר טיפה יותר אבל לא רצוי. אני ממש לא אוהב באס כך שהמון מערכות אינם יכולות להיכנס לרשימה. החדר בו תחובר המערכת הוא דיי גדול . אם אין מערכת שמיועדת למחשב אני אעלה את התקציב כדי שיכולול רסיבר. תודה מראש,עמית

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by lalush33,

שלום ! אני יודע שזה קצת מוזר אבל אני צריך כמה שיותר סאונדים של צלצולי שעון (תיק ..תק ) תודה מראששששש :yelclap:

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  23. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

כבר המון זמן שאין עידכונים לתוכנה של הGTXP ולא חסרים בה באגים ובעיות. מה קורה שם? הם הולכים בכלל להוציא גרסה חדשה לתוכנה?

• 6 תגובות
    • 728 צפיות
  24. http://elmor.co.il/Index.asp?ArticleID=158&CategoryID=70&Page=1 3700 כולל משלוח והתקנה דרך וואלה. 12 תשלומים. שנתיים אחריות של ניופאן. מחיר מינימלי בזאפ - 4955. רזולוציה בחיבור DVI - 1280*768 (ולא כמו שמצויין במפרט, ביררתי עם היבואן). אני הולך להפטר מהCRT, אני הולך להפטר מהטלויזיה ה21" הישנה שלי, אני הולך להפטר ממערכת הסטראו הישנה והמעאפנה שלי (ולקנות איזה סט סטראו נחמד למחשב, כנראה ATP 3), אני הולך להפטר משולחן אחד בחדר - ולפנות לעצמי הרבה מאוד מקום. ואם הכל ילך כשורה, באוגוסט המחשב הישן שלי יתהפך לHTPC, ובינואר עם צאת ויסטה נשתדרג למחשב חדש. תמונות בהמשך!

• 42 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. Started by Gnome,

יש לי מיני דיסק MZR 700 אני מאוד מרוצה ממנו אבל כמו שאתם יודעים אין לי אפשרות לחבר אותו למחשב. שמעתי שיש אפשרות ע"י כבל שממיר ב USB לאופטי או משהו כזה אז למישהו יש הצעות או הסברים מה זה, מי זה ומאיפו משיגים... תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.