אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש מבצע בבאג על האוזניות ואני שוקל לקנות אותם אבל רציתי לדעת מה דעתכם על האוזניות , האם שווה לקנות אותם (המחיר - 279) השימוש העיקרי של האוזניות הוא גיימינג \ מוזיקה , אז מה אתם אומרים? שווה לי?
-
- 3 תגובות
- 956 צפיות
-
-
במקום העבודה שלי הציעו 32A3500 LCD 32 של טושיבה ב3690 ש"ח + 3 שנים אחריות. השימושים 70% סרטים מהמחשב ל TV (כרטיס 1950PRO) והשאר שידורי כבלים אנלוגי. הברירה שלי או לקנות במחיר הזה או לא בכלל האם כדאי ???
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום ידידי, אני יסכם את הדברים , ברצוני אוזניות למחשב, גודולות, שיכסו את כל האוזן, האוזניות מיועדות למשחקים. רציתי שהן יהיו באיכות 5.1, אם זה נכנס בתקציב, אני רוצה משהו איכותי וטוב, שיהיו גדולות מאוד כאלה ויכנסו את כל האוזן. לא אכפת לי אם יהיה להן מיקרופון מובנה, זה לא מפריע לי, אך יש לי מיקרופון מצויין כרגע ואין צורך להוסיף על זה כסף. ראיתי דגמים יפים של זלמן (בפנדה ראיתי), אך ממראה ראשוני הכי הרשימו אותי הדגמים של סנסייר (HD 202 , HD505 ושוט..) בקשר לתקציב, הוא די פתוח, רצוי בין 100 ש"ח ל300ש"ח, אך פה הנקודה שלי, אם תגידו לי, שבשביל מוסיקה ומשחקים, אוזניות של יותר מ100 ש"ח, הן פחות טובות מבחינת ביצועים על הנייר, אבל אני לא ירגיש הבדל וגם ב100 אפשר לקבל אוזניות מצויינות,…
-
- 3 תגובות
- 829 צפיות
-
-
ברצוני לבנות מערכת קולנוע ביתית איכותית חשוב לי לציין שהרמקולים צרכים להיות איכותים גם מבחינת צורה שהיו קטנים בגלל המיקום וגם שהמערכת תשמש לי לשמיעה אדיו וקליפים באיכות גבוה השמח להצעות תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי 2 רמקולים קדמיים (מעולים) ואני צריך רמקולים אחוריים וסאב להשלמת 4.1 לכן אני קונה את כרטיס הקול של הרקולס Gamesurround Fortissimo II ומערכת רמקולים 2.1 של קריאטיב Inspire 2.1 2400 וברצוני שתחוו את דעתכם עליה ואולי גם תביאו ביקורות קיימות - איך היא בביצועים? האם השליטה בסאונד היא נפרדת? (Ergonomic wired master volume control) <-- איך זה בדיוק עובד? הנה תמונה של המערכת: בתודה מראש, RnGKay
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מעונין בLCD שתשמש את אחותי. כמו כן על מקום מומלץ וזול לרכוש אותה. התקציב עד 2500, אבל עדיף פחות אם ניתן. תודה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
הדגשים: שלא ידרוש החשכת החדר שיהיה קריא גם לטקסטים נורה עמידה (כיבוי אוטומטי) החלפת נורה לא מסובכת תודה
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום לכולם. מעונין בחוות דעת על אוזניות של Sennheiser OMX680 בעיקר לריצה ( outdoor ) אבל גם לנסיעות. חשוב לי שהאוזניות יהיו עמידות, ישבו טוב על האוזן (לא מסתדר עם אוזניות שיושבות בתוך האוזן בלבד) וכמובן איכות הקול. מבחינת מחיר, ראיתי את האוזניות ב - zap ב 217 ש"ח אבל אני מוכן להשקיע - עד 300 ש"ח אם יש קפיצה משמעותית באיכות, אז אם מישהו מכיר אלטרנטיבה טובה יותר במחיר. אני אשמח לשמוע. תודה לכל העונים. ירון.
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום אני מחפש מערכת קולנוע ביתי עד 10000 שקל שיהיה מגבר של 7.1 עם רמקולים חזקים כולל סראונד סנטר אחורי ושניים בצדדים של חברות מוכרות בלבד תודה
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי טלויזיה LCD 32 ואני משתמש במחשב להרצת סרטים, כרגע אני עושה זאת באמצעות חיבור חוטי HDMI רציתי לדעת כיצד אפשר לחבר את הטלויזיה למחשב בחיבור אלחוטי לצפיה בזמן אמת ברזולוציה טובה, אם זה אפשרי. המחשב הוא מחשב נייד עם חיבור רשת אלחוטית מובנה. תודה
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
שלום. אני מעונין לקנות אוזניות בתקציב של כ50$. את האוזניות אני כנראה אקנה מחו"ל (כנראה ebay), ורציתי להוועץ לפני הקניה. האוזניות יהיו אוזניות לנגן Portable, והם צריכים להיום בגודל בינוני. מה שלבנתים משך לי את העיין ואני חושב לקנות זה הSennheiser PX 200. http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/products_headphones_portables_05207 השאלה שלי אם יש משהו יותר משתלם בתקציב הזה או שאלה המשתלמות ביותר במסגרת התקציב?
-
- 4 תגובות
- 763 צפיות
-
-
אני מוכרח להודות שממש התלהבתי מה-RIVER H340,והוא נראה כמו מכשיר שממש שווה את המחיר. השאלה שלי היא: מה הנגן הכי מומלץ של IRIVER? ה-H10 או ה-H340 או משהו אחר? ומה המחירים שלהם בחו"ל? תודה לעוזרים.
-
- 23 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
להלן המערכות ששמתי עליהם עין? מה אתם אומרים עליהם מהבחינת המחיר והתמורה שהם נותנים? האם שווה לילקנות אותם? או שעדיף מערכת אחרת? קחו בחשבון שהתקציב מקסימום 1200 (חריגה של 200 לכל היותר) דרך אגב זה מיועד לחדר בגודל 3X4 (מטר) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=716820 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=596362 http://www.electroshop.co.il/product.asp?ProductID=2998 תודה
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בעקבות השיפוץ שאני עושה בחדר שלי ומארגן את כל כולו מחדש אז הטלויזיה הישנה שלי (LG FLATRON 29) הולכת לעולמה ואני זקוק למחליפה. מכיוון שנמאס לי להשתמש במסך מחשב שלי גם ל X360 אז אני רוצה טלויזית LCD איכותית, בגודל של 32 שכמובן תתמוך במכשיר כמו שצריך. אין לי כל כך מושג בטלויזיות השונות כיום ובדגמים השונים וכאן אתם נכנסים. התקציב בכותרת.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לשמיעת מוזיקה במחשב (Flac, 320K MP3 במגוון סגנונות אך בעיקר רוק כבד, רגאיי ופיוז'ן) - דגש על נוחות בשימוש ממושך ואיכות סאונד. מעט דחוף בגלל ה-1+1 בבאג עד יום א'. תודה מראש, גונן.
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
אהלן כולם הגיעה הטלויזיה בשעה טובה ורציתי לדעת מה השיטה הכי טובה לתלות אותה על הקיר... מעדיף שהיא תהיה צמודה לקיר ולא כמו עם זרועות לטליוזיות רגילות שמורחקות מקיר הדגם שלה הוא Sony Bravia KDL-37XBR6 יש הצעות? תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי... מאז שיש לי את האוזניות אני תולה אותן בקצה המסך וזה מאוד מפריע. רציתי לדעת מאיפה (בארץ) אני יכול לקנות מעמד לאוזניות? לא חייב משהו יעודי, אבל שיתאים לשים אוזניות עליו. לא טוב לי תופסנים כאלה על מדפים בגלל שאין לי מדף בגובה מתאים. תודה
-
- 6 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי את האוזניות Shure SRH940 שקניתי לפי המלצות בפורום הנהדר הזה, אני ממש מרוצה מהם! האוזניות מוגברות (בינתיים, עד שיגיע מגבר חדש שחבר מוריש לי) עם Fiio E11 שעושה את העבודה מצוין. אני מחפש מתלה לאוזניות שיהיו תלויות על הדופן של השולחן עבודה, האם יש משהו ייעודי מוצלח ונוח? כרגע הם בתוך הקופסא כל הזמן וזה פחות נוח ונגיש להותיא אותם מהנרתיק כל זמן. אני חושב שראיתי פה פעם אשכול של אנטולי שיש לו משהו כזה, אשמח להמלצות. התקציב באיזור ה200 אפשר גם מחו"ל ומארה"ב, יש לי מי שיביא. תודה
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי לפני כמה שנים קניתי טלויזיית פלזמה 42" (של סוני, יכול למצוא דגם מדוייק אם זה רלוונטי). אני עובר דירה ומעוניין להעביר אותה איתי כי היא עדיין עובדת טוב. הבעיה היא שבדירה החדשה אין מיקום טוב לתלות אותה על קיר (כמו שהייתה בדירה הקודמת) ואני מעוניין לשים אותה על שידה. הטלויזיה מיועדת לתלייה ולכן אין לה תחתית שתאפשר לשים אותה על השידה, ולכן אני מחפש פתרון. ניסיתי לחפש מושגים כמו "תחתית לטלויזיה" או "מעמד לטלויזיה" באינטרנט אבל לא מצאתי כלום. האם קיים תחום כזה של מוצרים? האם תוכלו להפנות אותי לאתרים שמוכרים כאלה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אהלן, חשבתי לרכוש סטנדים לרמקולים שלי. (2 רמקולים ממערכת סטריאו, סבירות רבה שיוחלפו בעתיד) בינתיים אני אשתמש בהם כרמקולים אחוריים, אני לא סגור על עצמי בנוגע לקדמיים. התקציב הוא כמה שיותר נמוך (נניח עד 400 ש"ח נשמע לי סביר). ראיתי את המעמד הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=709700 מה דעתכם? אשמח לשמוע המלצות[br]פורסם בתאריך: 5.05.2010 בשעה 22:00:05 הקפצה
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
במטרה להוציא את המקסימום שאני יכול מ2 רמקולים רצפתיים גדולים דאגתי לנסות כמה דרכים לאחר שהסאונד שיצא לי מהרמקול שעמד ישירות על הרצפה היה לא טוב הבס נשבר היו רעשים מהבסים והרבה בלאגן. הבאתי פלטות של מתכת הנחתי את הרמקולים על המתכת והסאונד השתפר בצורה משמעותית ביותר הבסים יוצאים נקיים ואיכותיים אח שלי הגדול טיפה יותר מבין בסאונד ממני אמר לי לרכוש מעמדים מעץ שכן עץ מונע את ההולכה של הסאונד בחזרה מהרמקול וכך משפר את איכות הסאונד עוד יותר מהמתכת, ניגשנו להום סנטר ומצאנו בדיוק את הדבר המתאים סטנדים לרמקולים רצפתיים גדולים מעץ שעשוי מכה שכבות שכבה אחת ועליה עוד אחת..ולמטה יש גלגלים שניתנים להסרה ורק העץ בא במגע אם הרצפה והרמקולים על העץ...הכל במידות הנכונות וכו'...אבל אני לא משנ…
-
- 21 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
היי, מישהו יכול להמליץ על מעמדים לרמקולים מדפיים גדולים (Kef IQ3) בסביבות ה- 500 ש"ח? חשוב שלא יהיו פחות מ- 60 ס"מ גובה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
-
שלום יש ברשותי את סט הרמקולים של Creative 2.1 (תהרגו אותי איזה דגם זה ), והבעיה קיימת רק כשאני שומע תוכן אודיו מהמחשב . הבעיה בעיקרון היא ששומעים רק בסאב וברמוק הימיני והשמאלי מושתק לגמרי. אבל , כשמחברים את הסט למערכת הסטריאו בבית גם הרמקול השמאלי פועל . מדוע ? ואיך אני יכול להגדיר את הסט כדי שהמחשב יזהה אותו בתור 2.1 ולא כ- 2.0 ? תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-