אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אחי קיבל מגזין של ניופאן שבו נגן MP4 מבית Crown, דגם CR-650. המחיר של הנגן נראה זול למדי, 256MB עולה שי איפ"א + 59 שקל, 512MB עולה השי + 189 שקל, ו1GB עולה השי + 396 שקל. הנגן בעל מסך קטן שאת מידותיו בדיוק אינני יודע, בעל 65000 צבעים, מסך OLED. יש לו רדיו FM ובגלל המסך בעצם יש לו אפשרות להעביר קבצי תמונה וסרטונים קצרים - גימיק ולא יותר אחרי הכל כמה שירים + סרטים אפשר להכניס ב1GB? מה שאני שואל בעצם האם זה שווה?כדאי?מחיר טוב? האם יש פרט כלשהו שכדאי לשאול את הנציג בעת רכישה? האם יש נגן דומה/יותר טוב/איכותי יותר במחיר פחות או יותר זהה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
:s05: אני מאוד אוהבת מוזיקה ורוצה לקנות מערכת לחדר שלי. התקציב שלי הוא עד 1300 ש"ח. אני בעיקר שומעת מוזיקה דרך המחשב ואני פשוט סובלת עם הרמקולים של המחשב שלי. עכשיו השאלה היא: מה ההבדל בין מערכת סטריאו למערכת קולנוע ביתית? מלבד כמובן העובדה שעם מערכת קולנוע ביתית אפשר לראות סרטים. האם היא טובה מספיק/עדיפה על מערכת סטיראו?
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
הכוונה שאני אוכל להקליט דרכה וגם לערוך את הקטעים ונגיד אם אני מנגן בגיטרה ואני פתאום מורח קטע אז שאני אוכל למחוק איזה כמה שניות או אפילו פחות משנייה.. הייתה לי תוכנה כזאות אבל שלא מקליטה אבל אני לא זוכר את השם.. תנו לי שמות של תוכנות איכותיות (אפילו תוכנות בתשלום)
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
יש לי מגבר 5.1 עכשיו איך עדיף לחבר את המגבר דרך חיבור אופטי או דרך אנלוגי?[RCA] תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום,אני חדש פו בפורום חבר המליץ לי עליו והייתי רוצה לדעת איזה כרטיס טלויזיה כדי לי לקנות אין לי יש לי די הרבה תקציב אבל אני מאמין שכרטיס טלויזיה לא אמור לעלות הרבה בקיצר אני רוצה כרטיס טלויזיה שיאפשר לי להקליט ולערוך כמו למשל לחתוך פרסומות וכאלה ורציתי לדעת עם יש משהו מומלץ יש כמה דברים שאני חושב שצרכים לדעת 1:אני במרטף 2:הייתי רוצה שזה היה חיצוני ושאלה אחת קטנה אם אני רוצה להקליט למשל HOT VOD אני צריך ממיר או שיש היתחברות אחר האמת לא חשוב הכרטיס רק שאני יוכל להקליט בדרך כולשאי את HOT VOD\טלווזיה שידור חי אז אם יש פו מישהו שיכול לעזור לי תודה נ.ב אני לא בטוח שרשמתי את זה בפורום הנכון אז אם לא תעבירו את האשכול לפורום המתאים (אחלה פורום)
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אני מחפש מסך בגודל 32'' עבור סלון קטן. לצפייה בתכני טלויזיה רגילים, כולל שידורי HD מה שחשוב לי זה תמיכה בחיבור USB וקיראה של פורמטים שימושיים - (AVI MKV) חיבור למחשב - אין צורך, אבל נחמד אם יהיה. אפשר למצוא במחיר הזה LED HDR ? ואם כן, אז מה עדיף LED HDR או LCD FULL HD ? התקציב, כאמור - עד 1500 ש"ח עם אפשרות לחריגה קטנה. אשמח לאזער בנושא, תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
אני לפני קנייה של רמקולים האמת אני לא מבין גדול יש לי אחלה מערכת הייתי שמח לקבל דעה על הרמקולים האלה http://www.homecinema.co.il/prodacttofs.asp?id=653 תודה מראש עמי
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
איזה רסיבר הייתם מעדיפים ? מה דם לדעתכם יותר טוב? http://www.eu.onkyo.com/products/TX-SR308.html http://www.yamaha.com/yec/products/productdetail.html?CNTID=5117154
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
כמה עולה כל העסק?השידורים, התכנים , לווין HD? לכמה חברים כאן בפורום יש צלחת לווין? מאיזה חברות?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת מה המרחק של הסולו 7 שצריכים להיות אחד מהשני, מרחק מהקיר, ומרחק ממני, גובה הבנתי שהטוויטר צריך להיות בגובה הראש שלי... ולמישהוא יש המלצה על סטנד?ראיתי מחירים מאוד יקרים, ואני יכול לעשות בעצמי סטנד עץ מלא בדיוק במידות שאני צריך, אז אולי אפשר קצת עזרה? ואיך עושים הרצה נכונה? הם מחוברים לכרטיס קול:Creative X-FI Elite Pro
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכוללם אני רוצה לקנות את ה-Z5500 ועכישו אני מחפש את המקום לקנות אם מישהו מכיר מקום טוב וזול שאני יוכל לקנות שם תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
מישהו הקשיב פעם באוזניות האלה? האם הם טובות? בבקשה תנו את דעתכם, תודה.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אתרים כמו you tube /ynet/נענע וכו' גם משחקים שאני מפעיל חלק מהצלילים לא נשמעים כמו למשל הצליל של סירטוני הפתיחה. לעומת זאת שירים וסרטים רגילים אני שומע רגיל.... יש לי כרטיס קול מובנה של הלוח אם ופרמטתי את המחשב והתקנתי את כל הדרייברים.... אשמח לעזרה בנושא...
-
- 1 תגובה
- 507 צפיות
-
-
מבין החברות השונות שמייצרות רסיברים ומגברים, אילו ידועות בתור כאלה שמוצריהן נוטים יותר להיות בעלי צליל "חם" ואילו - צליל "חד" או "אנליטי" (משהו כמו היחס שבין Sennheiser ו-Grado בתחום האוזניות)?
-
- 1 תגובה
- 496 צפיות
-
-
זו השגיאה שאני מקבל http://img141.imageshack.us/img141/604/appleipodusbdevicebl5.jpg
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
היי לכולם הציעו לי דרך העבודה את Harman Kardon SB16 במחיר של 1980 ש"ח במקום 4000 . מישהו מכיר את המערכת ?עבד איתה בעבר ? עסקה שווה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 3.4k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש ואני מעוניין לקנות רמקולים ברמה. שמעתי על החברה שהיא זולה יחסית, שיש לה רמקולים על רמה! מה אתם אומרים כדאי לקנות? (בתקציב עד 400 שקל) -השימוש הוא לצורכי משחק ומוזיקה. אם זה משנה אז הכרטיס קול שלי הוא- creative sound blaster 128bit . תודה מראש!!
-
יש לי DVD PILOT מערכת קולונע ביתי עם 5 רמקולים וסאבופר ונהרס ה CD ROOM הDVD משהו כמ בן 5 שנים ועכשיו אני רוצה להחליף את ה CD ROOM אז כמה זה אמור לעלות לי משהו בסביבות ה גג 250 300 שקל נכון אם בכלל אפשר לעשות ם זה משהו פשוט בזמנו הוא עלה לי 2000 שקל
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות סגורות שסוגרות על כל האוזן איכותיות עם מיקרופון שיהיה אפשר לשחק איתם משחקים ולשמוע מוזיקה ולדבר בסקייפ. חשבתי על אילו: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13215 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=822129 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12113 מה אתם חושבים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לקחת אותו מקור לעשות לו המרה ל aac/mp3 ואז לwave ואז חזרה לmp3/aac כזה כ 50-100 פעמיים ב128K בaac ו192K בmp3 כדי לתת לmp3 יתרון ואז בסוף לשמוע מה יוצא כך אפשר לדעת מי מסיר הכי הרבה עכשיו הם itunes יכול לעשות לולאה
-
- 1 תגובה
- 794 צפיות
-
-
כל הדברים הלה שכדאי לעשות לאוזניות ורמקולים בהרצה ראשונה, איך ומבצעים והאם בכלל כדאי באוזניות כפתור? ואגב, הגיעו ה-OMX70, אחלה אוזניות!
-
- 1 תגובה
- 617 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מדיה סנטר שניתן יהיה לחבר עליו את הממיר, מחשב והמגבר ולשלוט על הכל ממנו לדוגמא שאם אני ארצה לראות טלויזיה אני בוחר דרך המדיה סנטר והוא משדר לי את הממיר אם אני ארצה לראות את המחשב אני בוחר את המחשב והוא יציג לי אותו על המסך וכך הלאה מישהו מכיר מוצר טוב אם בכלל קיים כזה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי sennheiser cx500 שקניתי על סמך המלצות בלבד (צבא... אין זמן כ"כ להתעסקות כזו). העניין הוא שהאוזניות לא יושבות לי טוב באוזן, לא יוצרות ואקום כמו שצריך, כך שלא משנה איכות הסאונד- טובה ככל שתהיה, אני לא מבסוט מהן. קודם לכן השתמשתי בcreative ep-630 שסיימו את הקריירה לאחר שהפלאג נקרע, ומאוד נהניתי מהן ומהאיטום שלהן. אני מעוניין להחליף את הsennheiser לאוזניות שקולות במחיר. מה האלטרנטיבות?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
לילה טוב, יש ברשותי מחשב נייד פשוט של HP וטלוויזיה 32 אינץ' של LG. אני מעוניין לעשות קצת קריוקי, כך שהשירים יתנגנו מהמחשב לטלוויזיה (HDMI), גם הליריקה וגם הסאונד. העניין הוא, איך אני משלב מיקרופון? (עוד אין לי אחד, מתכוון לרכוש) האם פשוט לחבר אותו למחשב וגם הסאונד שלו יעבור לטלוויזיה דרך ה-HDMI? ואם כן האם האיכות תהיה ברמה ממש ירודה? פתרונות יתקבלו בברכה, אפשר גם להציע משהו אחר שנראה לכם כעדיף. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
האם קיימת אפשרות לשפר את הסאונד של תחנות רדיו ברשת או איזו שהיא דרך להעביר את האינפורמציה מהמודם של האינטרנט המהיר ישירות לרסיבר? האם במקרה זה, הרכיב העיקרי שקובע את איכות הסאונד הוא כרטיס הקול, בהנחה שתחנת הרדיו משדרת באיכות טובה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-