עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by WarMachine,

הגיע הזמן להשתדרג בטלויזיה חדשה לחדר שתשמש אותי בעיקר לxbox 360 ופה ושם לקצת טלויזיה, בעיקר ספורט. אין לי העדפה מסוימת על חברה או דגם אלא אני פשוט רוצה מסך טוב שיפיק את המיטב ב-HD מה-360.מה גם שלא יהיו מריחות כמו שבדרך כלל קורה בשידורי ספורט. התקציב הוא עד 4000 ש"ח והגודל צריך להיות 37 אינץ.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  2. Started by RX7,

זולות לא משהו יקר.. סביבות 100 ש"ח + - מה אתם אומרים מה כדאי משניהם ? http://www.electrocohen.co.il/Product.asp?productid=106 http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=OV810MV&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=534&aff=Zap〈=HE# תודה מראש

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  3. שלום קניתי לא מזמן את הRIO CARBON אבל הוא מגיע עם אוזניות נפרדות כאלה קטנות שלא מתאימות לריצה!! הם כל הזמן נופלות לי וזה מרגיזזזזזז!! רציתי לדעת איפה אפשר בארץ לקנות אוזניות ספורט שיתאימו לי ושיהיו זולות. תודה.

• 3 תגובות
    • 600 צפיות
  4. http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=PMX70&Cat2Cat1ID=110&Cat2ID=531&aff=Zap〈=he# בעיקר לפעילות ספורטיבית , אשמח לשמוע דעות האם כדאי תודה.

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  5. http://www.audio-technica.com.sg/ath-a700.html אם מישהו מכיר, שמע, חושב ש 150 $ זה מחיר הגיוני בשבילן ומכיר מקומות בארץ שבהן אוכל לשמוע את האוזניות הנ"ל, מוזמן להגיב. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  6. היי, אני רוצה לקנות את הרמקולים הנ"ל. כמה שאלות לפני כן... 1.אני צריך לקנות גם כרטיס קול בכדי לתמוך ב5.1 או שהמובנה שיש לי מספיק? 2.מה אתם אומרים על הסט הזה, הוא משתלם או שעדיף להוסיף עוד קצת ולקנות משהו אחר. 3.בעקרון אני רוצה לקנות אותם באייבורי ב499 בראשל"ץ, זה קרוב לבית, אבל שמעתי שהם עושים המון בעיות עם האחריות... מה אתם אומרים כדאי?

• 2 תגובות
    • 890 צפיות
  7. 32LG50FR איך הדגם הזה משיהו מכיר ? סכום עד 3000 ש"ח

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  8. אבא שלי משגע אותי לגביי מסך ולא מתחשק לי לראותו אותו עושה איזה קניה מטופשת. שוב........... אזי, אני פונה אליכם המומחים לגביי המלצה למסך טלויזיה לסלון. אין לי מה להוסיף פרט לעובדה שאני מקווה לראות יותר מתגובה אחת, אני לא יכול להסתמך על דעה של אדם אחד אולי תוהה, אז חברה להגיב לגבי דגם שאדם אחר המליץ עליו. תודה מראש לכל העונים g0vner_x3

• 8 תגובות
    • 690 צפיות
  9. אשמח לעזרה מכיוון שאין לי הרבה הבנה בתחום הטלויזיות. אני מעוניין בטלויזיה חדשה בגדלים בין 50 ל-55 אינצ'. התקציב שלי הוא בסביבות 3,500 ש"ח פלוס מינוס (ניתן לתזוזות קלות במידה ושווה את זה). אני כבר די מבולבל בין כל הסמארט טיוי, 4K, וכו... חשוב לי בעיקר שיראו הכי טוב את השידורים הרגילים של הוט. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. מעוניין לרכוש כרטיס T.V חיצוני איכותי ,מה היא המלצתכם? עד 800 ש"ח כולל רדיו , אם יש שוני באיכויות של התמונה , תודה

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  11. שלום כולם אני לא יודע אם זה הפורום המתאים לשאלה שלי, מנהלים אם לא אשמח אם תוכלו להעביר לי את הנושא לפורום המתאים אני קניתי לפני כמה חודשים טלויזיה מארצות הברית ונתקעתי איתה כי היא לא קולטת את השידורי PAL של הארץ הבנתי מחבר שאני יכול לקנות כרטיס טלויזיה לחבר דרכו את הממיר של HOT שיש לי בחדר ומהכרטיס טלויזיה להעביר ל-LCD שקניתי בחו"ל עכשיו קודם כל אני רוצה לדעת אם זה בכלל אפשרי... האם הכרטיס יודע להמיר אותות מ-PAL ל-NTSC? אם כן, כמה הוא יעלה בערך? מעבר לכך אני משתמש בווינדוס וויסטה 64 ביט... אז אני אשמח לדעת אם אני יכול להשתמש בתוכנת המדיה סנטר שבאה עם מערכת ההפעלה מקריאה ברפרוף בהיסטוריה לשאלה שלי ראיתי שצריך שלט מסויים שיעבוד עם התוכנה הזאת, ויש איזשהו עניין עם שידורים ו…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. אין לי בדיוק תקציב.. אבל משהו צנוע (עד 700 שקל). כרגע יש לי רמקולים 5.1 אבל הם לא משהו. (US BLASTER דגם UA000130). בכל זאת אפשר להחזיק איתם, הבעיה היא שיש לי כרטיס קול ON-BOARD). ברסיבר של הרמקולים יש 6+2 אפשרויות לחיבור INPUT - שהם 2 AUX ו6 חיבורי 5.1, ועוד 6 חיבורי OUTPUT לרמקולים. בנתיים אני מחבר דרך הAUX למחשב והאיכות על הפנים. בכל מקרה, באיזה כרטיס כדאי לי להשקיע? ובאיזה רמקולים אם בכלל?[br]פורסם בתאריך: 31.03.2007 בשעה 21:06:21 מישהו? זה דיי דחוף =\

• 10 תגובות
    • 671 צפיות
  13. אני מעוניין לרכוש את הרמקולים האלה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=31325 ואני לא רוצה לרכוש באינטרנט בגלל חוסר אמינות אני מעדיף לגשת לחנות לשלם ולקבל ואם יהיו בעיות אני אדע למי לפנות מישהו מכיר איפה אני יכול לקנות אותם באיזה רשת? אני מבאר שבע

• 3 תגובות
    • 727 צפיות
  14. אני נמצא בחו"ל ומעוניין לרכוש טלביזיה LCD (לשימוש בחו"ל) .... אין לי נסיון במסכי LCD ואודה על עזרכם בחירת המסך המתאים. השימושים העיקריים שלי הם צפיה בטלביזיה (ספורט, סדרות טבע וכדומה) , DVD מדיסקים צרובים שכן צפיה בשידורים מהארץ באמצעות האינטרנט(יש לי HTPC). מראיה ראשונית בחנויות כאן, התרשמתי לטובה מהמסכים של סמסונג. אני מעוניין ב 2 מסכים, האחד לחדר שינה והשני לסלון .... מרחקי הצפיה בשני המקרים הם כ - 3.5 מטר. הדגמים שמשכו את תשומת ליבי (אם כי אין לי צל של מושג) הם: 1. SAMSUNG SERIES 4 LN40A450P - "40 מחירו כ 2800 ש"ח 2. SAMSUNG SERIES 5 LN46A550P - "46 מחירו כ - 6500 ש"ח אודה על המלצתכם בנושא ... קודם כל בקשר לאיכות המסכים הנ"ל ... ושנית, האם כדאי להשקיע סכום כפול במסך…

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  15. אני מעוניין לרכוש מערכת עריכה מקצועית Matrxo 100 : מטרוקס האם יש למישהוא מושג או ניסיון עם המערכת הנ"ל? אני מעוניין לעבוד עם המערכת במחשב P-4 2.8Mhz עם 1Gbyte זיכרון, וכמובן שני דיסקים קשיחים של 120 גיגה ו- 80 גיגה. אשמח לקבל תגובות...

16. Started by Einav,

שלום חברים יקרים!! עברתי דירה ובסלון החדש יש מסך גלילה כזה שמשתמשים בו בשביל מקרנים בערך בגודל של 2 מטר גובה על מטר רוחב (משהו כזה אל תתפסו אותי במילה) ואני חושב שזה סימן משמיים לכך שאני צריך לקנות מקרן. המקרן יהיה בשימוש ביתי ומטרתו להפעיל קריוקי פעם בכמה זמן וגם לצפות בסרטים ואם אפשר אז גם לשחק בפלייסטיישן. שוטטתי ביד2 ובזאפ וראיתי מקרן נחמד שנקרא LG DS325 ורציתי לדעת מה אתם אומרים עליו אם הוא טוב ומתאים לצרכיי. בזאפ המחיר הכי נמוך הוא 2705 ש"ח.

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  17. Started by peralon,

שלום, אני מעוניין לרכוש נגן MP3 עם איכסון של 20GB+ .. עדיף יותר התקציב זה בערך 2000-2500 אפשר לגלוש קצת אני לא יודע מה כדאי לי אני ממש לא מבין.. שמעתי קצת על כמה מכשירים IPOD IRIVER וCREATIVE אני לא יודע מה כדאי מה עדיף מה לא.. אשמח לשמוע את דעתכם תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 887 צפיות
  18. אני מעוניין לרכוש רמקולים שיתחברו גם לטלוויזיה וגם למחשב ואני רוצה לקבל ביקורות על הרמקולים לדוגמא X13 X16 וSOLO6C וFC330 על כל אלו אני אשמח לקבל ביקורות מורחבות ודרך אגב איך מחברים אותם לטלוויזיה?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Globalization,

התקציב שלי נע סביב ה - 500/600 שקלים לקניית רמקולים. חשבתי על - Microlab Solo 5C 2.0 ללא סאב. מעניין אותי אם היעדר הסאב וופר שלא קיים ברמקולים הנ"ל, יפריע להם בהפקת צלילי באס נקיים? בגדול, זו מערכת שמפיקה - 80 Watt RMS ואני חושב שזה אמור להספיק. אגב, אני גר באילת ואני מתכוון לקנות ב KSP. הנה הלינק למוצר אותו אני חושב לרכוש - http://ksp.co.il/?uin=16134 כמו שאתם שמים לב, המחיר בהתאם וזול ביחס לשאר הארץ. זה הכרטיס קול:

20. עם אחד מהמכשירים המוצאים בשוק ?.. זה לא מעט כסף . החדר שלי לא ממש גדול , ואני רוצה לנצל את זה באיכות סאונד איכותית שאני יהנה ממנה . אז הינה ההצעות ... יש את זה שמפורסם באתר ידע , ללא הפסקה http://yeda.co.il/ipodhifi/index.html מגרה בהחלט מגרה , נראה איכותי בא עם שלט למישהו יש נסיון עם המכשיר הזה?... ויש את זה של JBL http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=6740 ועוד אחד של JBL http://www.pdastore.co.il/pdastore/product.aspx?p_id=7173 http://www.saleshop.co.il/Product.asp?Pid=DOCK&Cat2Cat1ID=1323&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he ויש את זה של בוס . נראה איכותי ביותר אני כרגע מתלבט של jbl נראה הכי טוב . של apple נראה איכותי ..כל כך ושל bose נראה ברמה אכותית …

• 2 תגובות
    • 518 צפיות
  21. אני מעוניין להחליף את הרמקולים הקדמיים שלי שהם דיי בדיחה כבר לא זוכר את שם, השם כתוב בתוך עיגול מזהב לא משנה אני מעוניין ברמקולים איכותים בסגון של KAF

• 5 תגובות
    • 937 צפיות
  22. ערב טוב. ראשית, אם אני נמצא בפורום הלא נכון- אודה על ההבנה בטעותי והעברת הפוסט לפורום מתאים יותר. ולענייננו... אחרי הרבה מאוד שנים עם טכולוגיה עתיקה, החלטתי להתקדם קצת ולכך זקוק לעזרתכם... אני מחפש לרכוש רסיבר חדש שיוכל לשרת אותי ולהתחבר למס׳ ממירים, טלויזיה, וכיו״ב בהתאם לפירוט הבא: 1.חיבור לממיר של חברת yes (הממיר החדש ביותר) 2.חיבור לממיר של לויין פרטי שאני מחזיק כאשר ידוע לי כי הממיר הוא ממיר בטכנולוגיית hd. 3. חיבור למכשיר dvd. 4. חיבור למכשיר apple tv (או כל סטרימר אחר שיוחלט בשלב כלשהו אולי להוסיף. 5. יש ברשותי שני רמקולים ישנים יחסית, אבל בעלי סאונד טוב ואיני חושב להחליפם. חשוב לציין כי הם מחוברים כיום לרסיבר הישן שלי באופן בו כל רמקול יש בו זוג חוטים צמודים, וזה …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. אהלן חבר'ה ! אני מעוניין לרכוש שני מסכי LCD בפחות מ - 10,000 שקלים . הפרטים : לא חשובה הפירמה , לא מחפש מותג גדול , בכל מקרה חשוב לי שתהיה למוצר אחריות של 3 שנים בבית הלקוח , בשביל לא להיסחב עם הטלוויזיה .. הראשונה : 37 או 42 אינצ' - ממש לא חובה HD , משהו שנראה טוב במחיר סבבה . השני 47 - 50 , האיכות כאן יותר חשובה לא מבין גדול ב HD אבל חשוב לי שהתצוגה תהיה טובה , לא חייב להיות משהו מטורף . אשמח לקבל כל הצעה , תודה רבה !

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  24. Started by 1,

אני קונה עוד חודשיים DVD פייוניר DV366 ואני מעוניין לקנות רמקולים בשביל לשמוע סראוונד איכותי. איזה רמקולים הכי מומלצים מבחינת מחר ביצועים?

• 9 תגובות
    • 877 צפיות
  25. שלום לכולם, ברשותי Akg 420. אני מעוניין לשדרג אותם לזוג טוב יותר. חשבתי בהתחלה על הbeats אך קראתי שיש להם הרבה עיצוב ומעט איכות. קראתי גם שה shure shr940 איכותיות אך אינני יודע אם הם צריכים מגבר, ואינני מעוניין לרכוש בשלב זה אחד. אני שומע בעיקר מוזיקה אלקטרונית ומהמחשב/אייפד. יש עוד דגמים שכדאי לקחת בחשבון? תודה רבה על הסבלנות מראש.

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.