אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אני מעוניים להחליף את טלוזית ה crt הישנה בסלון ולהביא lcd מינימום 32" התקציב הוא 5000 ש"ח תודה מראש לעוזרים :]
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
היי לכולם לפני שבוע התחדשתי ברמקולים של ATP3. עכשיו אני רוצה להניח את הרמקולים יותר למעלה,והכבלים פשוט קצרים. האם יש אפשרות לקנות כבלים מאריכים ל-2 הרמקולים האלה? יש לצייין שהסאבוופר נשאר במקומו,ואין לי צורך בכבל מאריך מממנו למחשב. אני זקוק ל-2 כבלים מאריכים,אחד מהרמקול הימני לסאבוופר,והשני מהרמקול השמאלי לסבאווופר. אני מאמין שהאורך הוא 3-4 מטר. איך נקראים החיבורים האלה? לרמקול האחד יש חיבור של 6 פינים כאלה,ולרמקול השני חיבור של בננה כזה. והאם מלבד הכבלים אני צריך לקנות גם מתאמים?? פשוט אין לי מושג איך עושים את זה..זה נראה סבוך מדיי. בתודה מראש שי
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
הכי חשוב שהתמונה תיהיה לא פחות ממצויינת אם אפשר לקבל הצעות ממי שיש לו כבר או שיודע אני ממש אשמח
-
- 3 תגובות
- 599 צפיות
-
-
יש לי את הרמקולים האלה:X530 וLogitech עכשיו אני מחפש כרטיס קול 5.1 בשביל שאני יוכל לשמוע בכל הרמקולים.. כרטיס נחמד ששומעים טוב.. ב-300 ככה,אפשר לחרוג טיפה...
-
- 4 תגובות
- 577 צפיות
-
-
טוב אז החלטתי שמגיע ללאפטופ ולי מתנה אני מעוניין בכרטיס כל usb שיעמיס כמה שפחות על המחשב ויהיה טוב. חשבתי על הhercules pocket אבל לפי מה שראיתי הוא מנצל את המעבד מאוד. אני לא מעוניין לעבור את ה600 שקל. תודה.
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום! אני מעוניין לקנות כרטיס קול חדש העיסוק העיקרי שלי שמצריך כרטיס קול חדש הוא שמיעת שירים אז זה אומר שאני צריך כרטיס פשוט שיעשה את העבודה... הכרטיס צריך להיות עם יציאת 5.1 או דולבי דיגיטל (אם זה בעצם לא אותו דבר...?) ראיתי בZAP כרטיסים עד 200 שקל רציתי לדעת מה אתם חושבים שיתאים לי ויהיה הכי זול שאפשר... תודה
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
כרטיס קול לGAMER עד 1000 רק של CREATIVE יש לי 5.1 רמקולים
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס סאונד שיתחבר למגבר (המגבר ישן, אין בו כל מיני כניסות מתקדמות... רק RCA, נראה לי. וגם אין בו 5.1 או 7.1 וכו') ולרמקולים 300w. אני צריך המלצה לדגם מהחנות הזאת: http://www.ativ.co.il/heb/subcat.aspx?catid=28 אני צריך גם שתמליצו לי על טווח מחירים (המקסימום הוא 1000 ש"ח בערך, ועדיף הרבה פחות) שיתאים לצרכים שלי- מוזיקה וסרטים. ואיזה יציאות יהיו בו? אני צריך 2 RCA של אודיו נראה לי... תודה, גיא
-
- 6 תגובות
- 966 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי מערכת ביתית 5.1 (STORM) + רסיבר,כרגע בין המערכת למחשב מחובר כבל אחד שמתפצל לשתיים שמתחבר לכניסת ה aux ברסיבר, שומעים טוב אבל אני רוצה לנצל את המערכת בצורה יותר טובה עם סאונד איכותי יותר, אני מעוניין לקנות כרטיס קול מתקדם עדיף של creative,בעיקר למשחקים ומוזיקה, עכשיו השאלה שלי זה אם יהיה אפשר לשלב בין הכרטיס קול למערכת קולנוע?, האם השימוש ברסיבר כבר לא יהיה נחוץ?, והאם חייב כרטיס עם 5.1 ערוצים כדי שיתאים למערכת? איך זה בידיוק עובד אני די מבולבל אשמח אם משהו יוכל לתרום לי קצת מידע ,תודה מראש אביב.
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
האם הוא מומלץ וכדאי לקנות אותו ? או שה-Xtreme Music עדיף? תודה
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני רמקולים וברצוני לקנות מגבר בסכום של עד 2000 ש"ח. אני מעוניין שיכיל מספר חיבורים שחשובים לי ואשמח את עצתכם בנושא מה חשוב ומה פחות. אני צריך שהמגבר יוכל להתחבר לרסיבר ישן מדגם harman kardon HK 3400. המגבר צריך לאפשר חיבור לרמקולים 5.1/7.1 למקרה של שדרוג עתידי. אני מעוניין שיתמוך במירב החיבורים החדשים כדי שיאפשר במידת הצורך חיבור עתידי למערכת מתקדמת יותר. אשמח לשמוע עצות והצעות. בברכה, עומר
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מגבר קיט ולהרכיבו. הבעיה שאין לי מושג איזה לקנות. אני לא מכיר חברות ולא אתרים להזמנה מה שידוע לי שהאיכות של המגברים האלה משתווה לאיכות המגברים מאוד יקרים. אני מעוניין להשקיע משהו כמו 150$ +- 30$ תודה על העזרה מראש!
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
טוב אז ככה... חסכתי קצת כסף... ואני רוצה לקנות מחשב סלוני, הבעיה היא שאני לא כל כך מבין מה טוב ומה לא נחוץ... אז חשבתי שאתם תוכלו לעזור לי בזה... התקציה שלי הוא 2000 פלוס מינוס אם זה יהיה ממש משמעותי אפשר להוסיף עוד קצת... אז... בקשה מכם, עיזרו לי. תודה!
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין לקנות מכשיר DVD עם הקלטה. מצד אחד אני לא מעוניין להוציא הרבה כסף - במקרה כזה אין בעייה... ומצד שני אני מכשיר באיכות סבירה שכל DVD שאקליט בו אוכל לקרוא בכל DVD אחר יש עכשיו איזה מבצע על DVD סניו, אבל אמרו לי שאת הדיסקים שאקליט בו אוכל לנגן רק באותו DVD?? האם ייתכן? רעיונות חשבתי על סביבות 1000 שקלים... רמי
-
- 0 תגובות
- 505 צפיות
-
-
היי, אז ככה אני מעוניין לקנות לחדר שלי מערכת למוזיקה בלבד וברשותי 2000 שקלים חדשים. כל העניין נראה לי דיי מסובך - הבנתי שיש מערכות סטראו שבאות מוכנות מיצרן אחד, והבנתי שהמומחים האמיתיים מרכיבים מערכת שלמה - חלק מכל יצרן... בעבר פרסמתי בפורום אחר הודעה דומה כשהיו לי 1000 ש"ח - והבנתי שבתקציב של 1000 האפשרות הטובה ביותר היא מערכת סטריאו (נדמה לי שקראו לאחת מוכנה "מערכת מיני" או משהו כזה...) בכל מקרה, אני מאמין שעכשיו עם 2000 ש"ח השתנו האפשרויות - ורציתי את המלצתכם, בין אם עדיין כדאי "מערכת מיני" או שכבר כדאי לקנות בחלקים. (אני לא מבין גדול במושגים בתחום הזה, מושגים כמו "רסיבר" ו"סאבוופר" מוכרים לי בעיקר בתור שמות ופחות בתור מושגים ובטח שאני לא מבין מי ומה כדאי...) רציתי לה…
-
- 8 תגובות
- 950 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מגבר ורמקולים מקצועים בתקציב של עד 8000 ש"ח אם אפשר תנו קישורים כי לא ממש מצאתי מה שאני מחפש... הכיוון שלי למגבר PHONIX מיקצועי 1000 וואט RMS וזוג מוניטורים לחדר אני לא מצליח למצוא קישור אולי לא רשמתי פוניקס נכון מבקש ממי שמכיר תחברה הזאת לעזור לי היא מיצרת מגברים וציוד הגברה למועדונים...
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
אני בעיקר שומע מוסיקה במחשב ולכן אני לא רואה סיבה לקנונות 5.1 אני חושב ש2.1 יהיה מספיק לא מעוניין במגבר חזק במיוחד אבל צליל איכותי וחד עד כמה שאפשר בטווח המחירים הזה (גם פחות מ400 ש"ח זה בסדר אם אין הבדל משמעותי באיכות)
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית עד 1000 שקל., חשבתי על HTZ121 Pioneer עולה 950 בזאפ. השאלה שלי היא כזאת: קודם על האיכות של הסאבוופר ושל הרמוקלים הנל? האם זה שזה חברת פיונר כבר אומר שזה איכותי? והשאלה נוספת היא כזאת, נכון לעכשיו אני מחפש הארדיסק נייד ישירות לטלויזיה רואה כך סרטים אך הבעייה שלי היא בזה שהטלויזיה לא תומכת באיכות סאונד DTS ולכן כל פעם אני צריך להשקיע חצי שעה בהמרת קידוד הסאונד לפני שאני מעביר אותו להארדיסק, אז השאלה אם עכשיו אני יחבר את ההארדיסק לDVD ואת הDVD אני יחבר לטלויזיה ב HDMI ואז אם אני ינסה לראות סרטים באיכות סאונד DTS זה יעבוד? תודה רבה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע לחדר, הוא לא גדול במיוחד בערך 4 מטר מרובע. אני רוצה לחבר אליך מחשב,יס,סוני 3 ו x360 אני רוצה שיהיה לפחות 2 חיבורים של hdmi רסיבר ורמקולים 5.1 אני לא יודע מה המחירים אני מעוניין להשקיע עד 2000 שקל אבל אם אין במחירים האלה אין לי בעיה להשקיע עוד. תודה מראש על העזרה!
-
- 2 תגובות
- 867 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מערכת קולנוע ביתית משולבת של סוני מדגם DAV-DZ330. רציתי לדעת איך המערכת? האם שווה לקנות אותה? אני רוצה לקנות אותה כי המערכת קולנוע המשולבת של LG שווקה חיים אחרי 5-6 שנים. תודה לעונים!
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
הייתי מעוניין לקבל כמה המלצות.. אפשר לחרוג ל-2300 בערך.. ואם אפשר המלצה על חנות באזור המרכז שאפשר ללכת ולשמוע גם את המערכת עצמה.. תודה על העזרה
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, כמו שהכותרת אומרת, יש לי מספר מערכות 2.1 שנראות לי דיי רציניות (תקציב כמה שיותר נמוך, אבל לא יותר מידי): Altec Lansing AVS300 Creative Inspire 2.1 2400 Logitech® Z-340 2.1 configuration 33 Watts HERCULES XPS 210 Extended personal sound (לפי הביקורת שבאתר, אני יודע שהיא לא משהו מבחינת סאונד, וגם הכפתורים על הוופר מה שיהפוך את הפעילות עם הכפתורים קשה במיוחד מכיוון שהוופר אמור להיות אצלי מתחת לשולחן). תודה לעוזרים :-* (שום כוונות מיניות בסמיילי הזה )
-
- 5 תגובות
- 991 צפיות
-
-
היי, הרמקולים נועדו למוסיקה וסרטים (רוצה לחבר לטלווזיה LCD שארכוש). שמתי עין על z-5500 של logitech. אני מחפש משהו בסדר גודל מחיר / איכות של הרמקולים האלה. יש המלצות? תודה
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
היי, אני לא מבין בתחום המקרנים...ואני מחפש לקנות מקרן הביתה, המקרן ישמש בעיקר לסרטים/הקרנות ספורט וכו'... השימוש הוא לא יומיומי. התקציב לא גדול, לא הייתי רוצה לעבור את ה-5000 שקל. אני מחפש באתר סופטק http://www.softec.co.il יש שם מגוון גדול, רק שהלכתי קצת לאיבוד. התמקדתי במקרנים של היטאצ'י מבחינת מחיר והפידבקים החיוביים ששמעתי עליהם. עצות? המלצות? תודה!.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המוצרים שחשבתי עליהם הם: http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2396&scat=317&tcat=33 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2393&scat=317&tcat=33 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2556&scat=317&tcat=33 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2399&scat=317&tcat=33 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=32033 מבחינת עלות-תועלת, הכי נראה לי ה-G3 (וגם כי יש לי כבר סוללות AA נטענות), אבל אני לא יודע מספיק על ה-iriver. מה כדי לקחת?
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-