עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by roeiw,

יש לי במחשב כניסה קואקסלית ויציאה כזאת בדיוידי השאלה שלי היא אם צריך תוכנה מיוחדת על המחשב כדי שאני יחבר את הדיוידי ואם צריך כבל שונה מ RCA רגיל תודה.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  2. שלום, הייתי רוצה לדעת האם אתם יודעים על עדכון של מכשיר ה-DVD מדגם LH-T250 של חברת LG לתמיכה בקובץ נפרד של כתוביות/תרגום בעברית ?

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  3. Started by shlomibandit,

יש לי טלויזיה מטס 29 אינצ' שטוחה יש לי די וי די פיוניר קורא דיויקס חדש שעלה לי 700 שקל ויש לי רסיבר של פיוניר משהו טוב אני צריך לחבר לכל זה 5 רמקולים טובים גדולים , שאני יהנה איתם ליראות סרטים וטלויזיה בעיקר וגם לשמוע מוזיקה , אני מעדיף איכות סוואנד מאשר הגובה , אני רוצה שיהיה לי מערכת איכותית.. אז אם אתם יכולים ולעזור לי ולהביא לי 5 רמקולים שמתאימים בשבילי , שיהיו עד 1000 שקל בלי סאב וופר ובלי רסיבר או די וי די עזרה מהמומחים בתחום תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  4. ATP5 זה סט 4 רמקולים זהה ל ATP3, הוא נמכר בארץ לפני בערך 3 שנים (שה ATP3 רק נכנסו), המוווון זמן כבר לא ראיתי ולא שמעתי כלום על הסט הזה... אתם מכירים אתר\חנות שעדיין מוכרת אותם? ובכל זאת ממש מעניין אותי לדעת למה סט כזה מוצלח נעלם, וה ATP3 נשארו ועדיין נמכרים בכמויות היסטריות...

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  5. אני כנראה קונה H10 6ג'יגה ואני מעוניין לדעת איך מתקינים ומאיפה נמורידים רוקבוקס תודה יונתן

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. פתאום... מה נראה לכם מקור הבעיה (יכול להיות טלטולים או שזה טיפה נרטב)? ואיך פותרים אותה? תודה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by Spirit Crusher,

אמא שלי טסה מחר והיא עוברת בדיוטיפרי מן הסתם... יש לנו קנגו עם רדיו טייפ דיי מעפן אבל זה מספיק כי אני מחבר אליו דיסקמן או X5L דרך קלטת כזאת... אבל יש לנו חרא של רמקולים... רציתי לדעת אם אפשר להשיג מהדיוטיפרי או ממקום אחר רמקולים טובים עד 100$ ואם יהיה עם רדיוטייפ\דיסק מה טוב... לא צריך באסים מטורפים ודברים כאלה...סתם רמקולים שיהיה סאונד נקי וחם ושיהיה אפשר לשמוע בו דברים איכותיים יש משהו נורמלי בכלל שאפשר להשיג במחיר הזה? כי יש לי אפשרות אחרת של לקנות אוזניות לX5L (אני עם אוזניות סטוק) ולהשאר עם הרמקולים שיש לי עכשיו באוטו (שזה דיי מבאס) תודה..

• 1 תגובה
    • 550 צפיות
  8. שלום, שלשום קניתי את הכרטיס הנ"ל אולם לא מצאתי עליו פינים שניתן לחבר אליהם את הכניסה של המיקרופון והאוזניות שיש לי במארז. עד עכשיו הם היו מחוברים לכרטיס אונבורד שעל הלוח. למישהו יש מושג אם ניתן בכלל לחבר את הכניסות האלה לכרטיס הנ"ל?

• 4 תגובות
    • 539 צפיות
  9. Started by Ghosthunter,

שלום, ברצוני לרכוש רמקולים וסורק. חשוב לי שהם יהיו של גניוס. על מה אתם ממליצים? תודה.

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  10. Started by Guarding angel,

צהריים טובים יש לי את הכרטיס של חברת הרקולס HERCULES MUSE GAME SURROUND 5.1 מישהו מכיר את הכרטיס קול הנ"ל?

11. Started by nivabotbol,

שלום אני צריך לקבל ביום שני אייפוד וידאו 30 ג'יגה אני לא אוהב את הנגן ובזה שהוא שברירי, שיש לו זמן סוללה נמוך מאוד, ושיש נגנים יותר טובים ממנו באותו מחיר. אני חושב למכור אותו פה ב2000 שקל ועוד חודש אני יקנה את הויז'ן M בארצות הברית. יש לי עוד דילמה, אני יכול לפתוח אותו להשתמש בו קצת במש החודש, אבל השאלה אם אני ימכור אותו באחרי פחות אחרי שפתחתי אותו והשתמשתי בו קצת, או שאני יכול להגיד שפתחתי את האריזה כדי לראות מה יש בפנים. מה אתם אומרים? למכור או לא למכור? לפתוח ולהשתמש ואז למכור? ניב

• 34 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. יש קריאטיב ינספייר 2500 שזב 2 רמקולים וסאב. מה עדיף, לקנות עוד 2 רמקולים וסאב אותו דבר או פשוט להחליף ל 5.1? לא לשכוח שאם אני קונה עוד 2.1 אז יש לי 2 סאבוופרים תודה

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  13. שלום לכולם ! אני מתכוון לרכוש מחשב חדש, על הכל החלטתי, אני רק מתלבט על החלק שקשור לסאונד, אני כנראה אקח את הלוח אם הזה : http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_Spec_GA-8I955X%20Royal.htm עכשיו השאלה שלי היא : האם ללכת על : 1. כרטיס קול - http://www.creative.com/products/product.asp?category=1&subcategory=208&product=14066&nav=1 רמקולים - http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=113&product=10321&nav=2 2. רסיבר - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40545 רמקולים - http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=30972 אם אני אקח את האופציה השנייה, אז אני אחבר את זה עם היציאה אופטית/דיגיטלית מה שלא יהיה איך א…

• 56 תגובות
    • 3.7k צפיות
  14. Started by niceguy22,

שלום לכולם יש לי כרטיס קול Creative AUDIGY 2 ZS GAMER ואני רוצה להתאים לה מערכת SURROUND טובה לשימוש יותר משרדי (למצגות וסרטים פרסומיים ללקוחות) אני מבקש רק 5.1 ולא 7.1 אני לא יודע מה יתאים חשבתי על INSPIRE של CREATIVE איזו מערכת אני יכול לקנות שתהיה טובה לשימושים שלי ותן יחס של עלות מול ביצועים טוב? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  15. Started by JediMaster,

שלום לכולם! אם ברשותי DVD שיכול להריץ קבצי DIVX, האם יש אפשרות שהוא גם מריץ קבצי XVID? אם לא, האם אני חייב להמיר את הקבצים או שיש דרך אחרת לגרום לזה לפעול? תודה!

• 4 תגובות
    • 546 צפיות
  16. Started by t-mac,

שלום. אני הולך לקבל מבן דוד שלי מיני דיסק של סוני מדגם mz-r70 השאלה שלי הוא האם המיני דיסק הזה טוב? למשהו יש ניסיון איתו? תמונה שלו: http://www.minidisc.org/images/sony_mzr70_huge.jpg תודה לעוזרים ויום טוב

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  17. Started by easyuri,

אני עומד לקנות את הנגן של i audio 60 גיגה. חשוב לי לדעת לפני שאני קונה אותו האים יש איזשהו עניין שאמור להטריד אותי לפני הקניה? איזה קבצי וידאו בדיוק הוא קורא האם אני יוכל לצפות בסרטים באורך מלא וכו,? האם התפריט שלו נוח? איפה כדאי לקנות אותו? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  18. Started by DJPOWER,

האם בנגנים מסוג זה ניתן להחליף כרטיס זיכרון כל הזמן? כלומר ליצור מכרטיס זיכרון "דיסק"? תודה

• 3 תגובות
    • 685 צפיות
  19. Started by חתוליס,

לאחר שמת לי הRio Nitrus (ימך שמו אמן) החלטתי שאני לא מחכה וקונה MP3 חדש, יותר רציני. חשוב להבהיר: ה1.5 של הריו הספיקו לי. אני לא עובר לעולם את הג'יגה ככה שנפח איחסון זה בכלל לא פונקציה עבורי. מה שכן חשוב לי זה זמן סוללה: אני לא רוצה להטעין את הנגן כל לילה. מדי פעם אני נוסע לטיולים של יומיים-שלושה ואני רוצה שהנגן ינגן. תמיד מרגיז אותי שבאתרים רשום "8 שעות סוללה" שבסה"כ, זה מספיק- אבל המדידה מתבצעת על ווליום 10, בלי העברת שירים ידנית ובלי EQ. כשאתה מגיע לרגע האמת, המכשיר פועל שעה וחצי. דברים חשובים אחרים הם שיהיה Shuffle (אל תצחקו, נפלתי כבר על נגנים שאין בהם), שיהיה אפשר לשלוט בצורה נוחה על הפלייליסט (לפי אלבום, לפי אומן וכד'). תמיכה בעברית לא מעניינת לי אפילו את הימנית…

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  20. שלום לכולם.. קרה לי משהו מוזר ליציאה של הרמקולים בכרטיס קול אני לא שומע טוב ברמקול ימין אני שומע כאילו הרמקול שרוף אני שומע עם רעשים מגעילים כאלה.. חשבתי בהתחלה שאולי הרמקול שלי נדפק אז חיברתי תרמקולים של המערכת קולנוע ביתי שלי.. חיברתי את זה עם קבל מיוחד שיש לי שזה מתחבר למחשב ביציאה של אוזניות ויוצא ל 2 בננות כאלה.. כאילו ימין ושמאל.. ועדין אני שומע לא טוב בצד ימין.. חיברתי אוזניות ועדין צד ימין לא שומעים טוב.. מוזר מאוד.. אז חשבתי לקנות כרטיס קול חדש.. משהו סביר לא יותר מדי טוב.. יש לי רמקולים של ימהה עם סאב.. אממ אבל אני רוצה דבר כזה.. אני רוצה כאילו בכרטיס קול כניסה אחת של מקרופון ו 2 יציאות לרמקולים שאני לא יצתרך כל פעם להחליף בין האזוניות לבין הרמקולים. תודה מראש..…

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by CrashZone,

שלום, אחי קיבל מגזין של ניופאן שבו נגן MP4 מבית Crown, דגם CR-650. המחיר של הנגן נראה זול למדי, 256MB עולה שי איפ"א + 59 שקל, 512MB עולה השי + 189 שקל, ו1GB עולה השי + 396 שקל. הנגן בעל מסך קטן שאת מידותיו בדיוק אינני יודע, בעל 65000 צבעים, מסך OLED. יש לו רדיו FM ובגלל המסך בעצם יש לו אפשרות להעביר קבצי תמונה וסרטונים קצרים - גימיק ולא יותר אחרי הכל כמה שירים + סרטים אפשר להכניס ב1GB? מה שאני שואל בעצם האם זה שווה?כדאי?מחיר טוב? האם יש פרט כלשהו שכדאי לשאול את הנציג בעת רכישה? האם יש נגן דומה/יותר טוב/איכותי יותר במחיר פחות או יותר זהה? תודה!

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  22. Started by חן וייסמן,

http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=106136&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=144&aff=Zap

23. Started by DJPOWER,

אני צריך נגן MP3 שהיה נוח לא כמו הרגילים(כל הקטנים למינהים) אלא כמו האייפוד שאפשר להעביר שירים מהר(40 שירים בסיבוב נגיד), שהיה נוח לעבור תיקיות, מסך נורמאלי, ברור, שהיה לפחות 1.5G והכי חשוב איכותי, שיתמוך בעברית גם... תקציב: עד 1000 אפשר פחות... תודה יונתן

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  24. יש פה מישהו שיש לו את הנגן או שהוא מבין בו??? אם כן אז הוא יכול ליצור איתי קשר בבקשה באיסייקיו 173029654 או במסנג'ר oz_hogeg_@walla.co.il כי יש לי כמה שאלות על הנגן

• 4 תגובות
    • 506 צפיות
  25. Started by skuki1,

אהלן! עד עכשיו היו לי אוזניות (ז"ל) מעולות של סוני. עכשיו אני צריך לקנות חדשות, והן מסתובבות איתי דיי הרבה. יש לי את האפשרויות הבאות: סוני פשוט- 50 שקל סנהייזר mx300- 80 שקל סנהייזר mx400- 100 שקל מה כדאי? האם כדאי להשקיע בסנהייזר? תודה

• 0 תגובות
    • 518 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.