אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
לכל חברי הפורום שלום מכיוון שאני חדש פה בכל העסק קראתי על מפגשי פורומים אחרים שהיו פה... האם יש מפגש כזה גם לפורום אודיו? ואם כן כל כמה זמן הוא....?ומתי ההבא?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי קומפוננטים באוטו שך Audio Bahn AS62Q זה השם של הדגם..טוב עכשיו אין לי מגבר וסאב ואני צריך עזרה בבחירה Size: 6.5 Inch Sensitivity: 94dB Frequency Response: 50-20kHz RMS Power Handling: 90 Watts Peak Power Handling: 180 Watts Impedance: 4 Ohm Magnet Weight: 18 Oz זה הנתונים של הקומפוננט שיש לי שיעזור לכם לבחור מגבר ובאשר סאב אני רוצה משהו איכותי ושירעיד לי את הכיסאאא תודה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
לא צריך דגם עם רדיו, אבל מה שכן היה יכול להיות נחמד, זה דגם שיש לו איזהשהיא הגנה לנפילות. או לחילופין, איזהשהוא מין תיק שיתאים לדיסקמן שיבוא ביחד איתו או משהו.
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
טוב אז יש לי נגן דיי יקר (archos gmini 402) ולמרות שהאוזניות שבאו איתו (אוזניות סטוק) מספקות, חשבתי לקנות משהו קצת יותר איכותי. עכשיו אני מתלבט בין סנהייזר mx500 ל-סנהייזר mx550. כמה שאלות: 1.למי ששמע גם באוזניות האלה וגם באוזניות סטוק, של archos בפרט, באמת מרגישים בהבדל? 2.ב-mx500 יש שלט ווליום? 3.מבחינת נוחות ואיכות, מה עדיף? תודה!
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הייי היום קניתי את המכשיר הנפלא הזה די יקר אבל חיים פעם אחת למישהו יש טיפים כמו איזה FIRMWARE להתקין? תוכנות נלוות שיעזרו לי חוץ ממה שמצורף למכשיר? ניסיתי להוריד את התוכנה של מילות השירים אבל היא קורסת אצלי במחשב למישהו יש שיטה אחרת? תודה לכל העוזרים כל מידע נוסף יתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
יש לי אייפוד מיני. אני חיברתי אותו למחשב 1, מילאתי שירים באייפוד. אני רוצה לחבר למחשב אחר ורוצה למלאות שירים בנוסף לשירים שמליאתי במחשב ה-1 השירים לא ימחקו מהאייפוד כי חיברתי למחשב אחר? תודה
-
- 10 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם ,אני לא יודע אם זה המקום המתאים לרשום את זה , לכן אם זה לא אז בבקשה תעבירו את זה למקום הנכון . תודה רבה . אני מוכר את האוזניות ה DT880 שלי .האוזניות חצי פתוחות , מאוד נוחות על הראש עד שכמעט ולא מרגישים אותה . האיכות סאונד שלהם ממש מצוינת, והן בעלות התנגדות חשמלית של 250 אום .חשוב לציין , שהאוזניות נקנו נפני פחות מחודש , והן נראות כמו חדשות ממש מכיוון שבקושי השתמשתי בהם עקב הצורך במגבר . האוזניות מגעיות עם אריזתן המקורית. האוזניות נקנו ב-1700 שקל ואני מוכר אותם ב-1200 . איי סיי קיו : 241104551 איימיל: topi_pi@nana.co.il אני ממש מצטער אם זה לא המקום לכתוב את ההודעה הזאת , אבל לא ראיתי פה לוח מכירות .
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מערכת 5.1 (logitech 530x) ואני נהנה ממנה. שימוש ניכר בה הוא שמיעת מוזיקה דרך ה-Windows Media Player בחמשת הרמקולים. הבעייה היא שהווליום נמוך מאוד ברמקולים האחוריים. האם יש דרך לפתור את זה? אני אשמח מאוד. אני יודע שמוזיקה זה 2.1 ו-5.1 לא נועד למוזיקה, אבל אני נהנה לשמוע בחמשתם ואשמח אם ישמעו ברמקולים האחוריים באותה עוצמה כמו בקידמיים. תודה מראש לכולם! אלון
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לכם משהו שאתם מכירים עד 200 ש"ח +- ? אני ראיתי את אלו : Sennheiser HD-201 ב-160 ש"ח. ד"א אני מחפש אוזניות סגורות. תודה.
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום מה אתם אומר על הנגן של סאנדיסק sansa e140? ניתן להרחיב לו בנוסף לג'יגה, עוד 2 ג'יגה נוספים. http://www.sandisk.com/Products/Item(1208)-SDMX2-1024-Sansa_e140_Digital_Audio_Player_1GB.aspx (הוא נראה גדול, אבל הוא קטן...) מה אתם אומרים על הנגן הזה? שווה לקנות אותו? הוא עולה 600 שקל גירסת הג'יגה... בנוסף מצאתי גם נגן של ריו קארמה שלך 20 ג'יגה, וגם נגן של ארצ'וס גם של 20 ג'יגה http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7943833&type=2&product=1&dept_name=%f0%e2%f0%e9+MP34 כדאיי לקנות אחד מהנגנים של ה-20 ג'יגה או לקנות את הסאנדיסק? תודה רבה ויום טוב
-
- 6 תגובות
- 571 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי איך אפשר לגרום ל-MICRO ZEN שיתמוך בעברית. חוץ מהשטות הזאת הנגן הזה משהו לפנים. תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
בכוונה כתבתי מערכת שמע, ולא קולנוע ביתי, כי אני צריך בעצם רק כמה רמקולים טובים למערכת בחדר השינה לשמוע איתם מוזיקה . יש לי רסיבר טכניקס SA-gx190 שאני לא צריך להחליף (מעולה לדעתי ) .. ורמקול אחד רצפתי (אני חושב. הוא גדול ) טוב. בתקציב הנ"ל כמה ואיזה רמקולים כדאי לי לקנות ? (הערה : אני לא מבין שום דבר ברמקולים עצמם , אבל כן מבין קצת בסאונד . שומע בעיקר רוק קל , ישראלי . דברים כמו ברי סחרוף )
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לנגן DVD איכותי לקנייה בדיוטי פרי מחר. אני רוצה שהנגן יהיה פשוט להפעלה ותומך בכל הפורמטים הקיימים, כולל צרובים (בייחוד צרובים של NEC). תכונה חשובה היא יכולת של הנגן למתוח תמונה של 16:9 ל-4:3 בלי לאבד פרטים. הנגן מיועד לטלוויזיה CRT רגילה, וכמובן גם לטלוויזיה LCD (בעתיד הלא רחוק). הנגן צריך לתמוך ב-Dolby Digital ו-DTS, וחשוב מאוד שהוא יתמוך גם ב-DivX/XviD באופן מלא וללא בעיות, כולל זיהוי והצגה אוטומאטית של כתוביות (אם אפשר אז שתהיה אפשרות לא להציג את הכתוביות כמו בסרטי DVD). אני רוצה להשתמש בנגן גם למוסיקה (בעיקר לסרטים), ומעוניין שיהיו לו מגוון יציאות, כולל כמובן יציאה דיגיטלית לרסיבר.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , קניתי מחשב עם כרטיס מסך הכולל יציאת S-VIDEO .אני מעוניין לחבר אותו לטלוויזיה (לצפייה בסרטים שבמחשב).בטלוויזיה יש חיבור רק של RCA ולא SVIDEO . האם קניית כבל SVIDEO עם מתאם RCA , תשמור בעצם על האיכות של SVIDEO העדיפה (הפרדת בהירות ) ?? כלומר , האם איכות התמונה קשורה רק למקור הוידאו (OUT) במחשב או שמא גם ל-IN ב-TV .ההתלבטות שלי האם קניית טלוויזיה חדישה יותר עם כניסת SVIDEO (וכמובן חיבור ביניהם עם כבל SVIDEO ל-SVIDEO) , תשפר פלאים את איכות התמונה . תודה מראש לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום רב ברשותי יש נגן אמפי שלוש של קריאטיב והוא תומך עברית אבל הפוכה השאלה שלי היא האם יש חברים בפורום שמעוניינים לעזור טיפה בפיתוח מערכת הפעלה לנגן שהיא תומכת עברית? אם כן פנו אליי בפרטי... והטעות היא שבן דוד שלי טס בסופ"ש לחו"ל ביקשתי ממנו לקנות לי-alteclansing mx-5021 האם טעיתי שלא ביקשתי את ה-alteclansing fx-6021? וזהו העיקרי הוא זה פיתוח התוכנה...
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היום סופית החלטתי שרמקולים 2.1 הם פשוט בזבוז לא משנה כמה איכותיים הם יהיו... בכל אופן אני רוצה המלצה לרמקולים שהם 5.1, אני חשבתי על ה Z5300 של לוגיטק מה אתם אומרים? לא דגם ישן קצת? :-\ או שהדגם הזה עדיין עושה את העבודה כמו שצריך פילו היום אחרי שנתיים? ולמי שמשתמש בהם כרגע יוכל להגיד לי איך הם מבחינת חסרונות ויתרונות? אם יש לכם המצלמה לדגם אחר אני ישמח מאוד לשמוע, תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות אוזניות לגיימינג (Counter-Strike 1.6). עכשיו הבנתי שהאוזניות הטובות ביותר לגיימינג הם: Steel Sound 5H ו- Icemat Siberia. אז רציתי לשאול איזה מהן עדיפות? ולמה? האם יש אוזניות אחרות שטובות יותר מהאוזניות שרשמתי למעלה בתחום הגיימינג? תודה רבה לעוזרים, עידן.
-
- 8 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי אנשים אח שלי צריך מערכת סראונד לדירה החדשה שלו. התקציב כאמור הוא באיזור ה-7K. הסלון דיי קטן, נראה לי שבאיזור ה-4 מטר מקיר לקיר. יש הכנה לרמקולים אחורים בתיקרה. יש כבר נגן DVD. חשבתי שיש להשקיע באיזור ה-2000-2500 ש"ח ברסיבר מחברה טובה (Marantz 4500 או איזה Onkyo או Denon בסיסים). ואת השאר (באיזור ה-5000 ש"ח) לשמור לרמקולים. כאשר בתקציב כזה הוא בטח יצטרך לוותר על סאב-וופר לבינתיים, ולהשקיע יותר באחרים. אז הרעיון הוא שני מוניטורים כאחוריים, שני ריצפתיים וסנטר, אם אתם חושבים שבתקציב אפשר גם להכניס סאב נורמלי אז אתם מוזמנים להציע. השימוש של המערכת יהיה צפיה בטלוויזיה וסרטי DVD. הבן אדם אינו אודיופיל, אבל לא רוצה לקנות סתם משהו זול. מצד שני, הוא גם לא מאלו שישקיע…
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
בדקתי בסיקור פה וכתוב משהו על MX500 אבל הנושא היה U2, ולא נאמר מילה על שאר הנגנים, ואני בקרוב מתכנן לקנות נגן פלאש קטן (ירדתי מהX5\L) וחשבתי על 1GB G3 ורציתי לדעת אם הוא מגיע עם אוזניות איכותיות. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני כבר משתגע.. כבר שעה אני מנסה לשים את הנילון הזה שבא עם הנגן על המסך.. אבל כל הזמן תמיד יהיו 2-3 בועות שיהרסו הכל!!! בההההההההה.. איך שמים את זה?!?!?? יש אפשרות אחרת? מלבד כיסוי לכל הנגן.. רק מגן למסך (יש לי כבר נרתיק)
-
- 9 תגובות
- 844 צפיות
-
-
היי.. יש לי בעיה... פעם היה לי כרטיס מסך של Nvidia וחיברתי לטלוויזיה והכל היה נחמד. החלפתי לכרטיס מסך ל Ati radeon 9600 pro ומאז החיבור לטלוויזיה מופיע רק בשחור לבן. יש בכרטיס חיבור כזה של ATI, דומה לS-VIDEO, שלפי מה שהבנתי הוא יחודים שלהם, ויש מתאם לבננה קוקסיאלית רגילה, אליו כמובן מחובר אותו כבל בו השתמשתי בעבר ומגיע לטלוויזיה. שיחקתי עם כל ההגדרות, PAL למינהם, NTSC... עדיין על הטלוויזיה מופיע רק שחור לבן. החלפתי דרייברים, לא עזר. לאחרונה קניתי טלוויזיה חדשה, וגם איתה חוזרת אותה תופעה בדיוק (נסיתי אליה את כל הנסיונות שנסיתי בעבר..). אז נגמרו לי הרעיונות.. הכרטיס שלי דפוק? אולי המתאם הזה לא בסדר? אולי יש משהו שפיספסתי בדרך?... האם יש מתאמים אחרים שאפשר בעזרתם להתחבר לטל…
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום כולם! הדבר היחיד בינתיים שמנע מנגני ה-iAudio המדהימים שזכו לשבחים בכל רחבי העולם היה המחסור בתמיכה בעברית. עכשיו, האתר www.tgp-il.net מדווח כי גם לנגני iAudio, וגם לנגני Archos, תהיה עברית בקרוב. בהחלט בשורות טובות לקהילה הישראלית. http://www.tgp-il.net/News/EEFlVVEylpAGQKAfXw.php - עברית ב-iAudio http://www.tgp-il.net/News/EEFluVykFyVrbXHQGb.php - עברית ב-Archos http://www.tgp-il.net/News/EEFlVulAulJnuopcWV.php - עברית ב-Archos - עדכון
-
- 7 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום ! אני רוצה לקנות רמקולים למחשב, רק זוג רמקולים (יכול להיות שאני אוסיף סאב) ויש לי כמה שאלות: 1.רמקולים יכולים לעבוד ללא מגבר ? 2. יש לי הזדמנות לקנות שני רמקולים כ"א 35 RMS ביחד עם מגבר חזק של שרווד, לא יודע בדיוק איזה דגם אבל אני יודע שהוא 4 ערוצים ושהוא ממש איכותי הבנאדם רוצה 400 שקל על הרמקולים והמגבר ביחד (זה כמובן יד שנייה) האם שווה לקנות את זה ? 3. איזה סט 2.1 יש הכי טוב במחיר של 350-400 שקל ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 533 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר תושבת ל-CREATIVE MICRO ZEN לאוטו משהו כמו דיבורית, לא שיטעין או משהו רק שיתחבר למערכת של האוטו. תודה לכולם.
-
- 1 תגובה
- 524 צפיות
-
-
Altec Lansing VS4121 איך הם מבחינת עוצמה ואיכות קול.. ומשהו שלא קשור.. חבר שלי רוצה רמקולים בפורמט 2.1 עם תקן THX (???) תנסו להגיד כמה דגמים של רמקולים בתקן הזה אם אתם יכולים להביא לי פה כמה דגמים מהמחיר הנמוך ביותר לגבוה ביותר..וכמובן שתסבירו לי מה זה התקן הזה? מקווה שתענו לי על כל מה שאמרתי תודה
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-