עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by arkady,

שלום. אני מעוניין לזרוק את הדיסקמן Mp3 שלי לכרישים ולקנות לעצמי נגן Mp3 חדש ונחמד. אבל יש לי כמה מגבלות, דבר ראשון. אין לי כל כך הרבה מוזיקה אז 5 גיגה זה המקסימום בשבילי (אלא אם כן יש 20 גיגה שעולים פחות מ5 אז מה טוב). עוד דבר זה המגבלת כסף שעומדת על כ1000-1300 שקל. אני יודע שזה לא הרבה אבל זה מה שאני מוכן להוציא. דבר שלישי זה שכל הפיצרים המיותרים לא עושים לי את זה, אני לא צריך רדיו וכאלה. רק נגן Mp3 שבא אם איכות קול מעולה, עדיפות לאוזניות טובות שיבואו יחד עם המכשיר. זה הכל עקרונית (: תודה לעוזרים...

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  2. אנשים יש לי מגבר משנות ה-80 אין לי מושג מה ההספק שלו ,ויש לי תקציב של עד 2,000 שח לקנות מערכת 5.1 סבירה אם אפשר למצוא משהו כזה במחיר הזה,בבקשה תיעצו לי מה לקנות כי אני לא מבין גדול בתחום הזה ! תודה !

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by nall,

בוקר טוב, לא יודע אם מקובל לקבל בתת פורום זה המלצות לגבי סט רמקולים אבל בכל זאת מבקש עזרתכם... כרגע קיימת אצלי מערכת קולנוע ביתית שמחוברת בחיווט אנאלוגי מהמחשב רסיבר RX 498 YAHMAHA עם רמוקלים דיי איכותיים גם מחברה זאת. מערכת זאת תופסת חלק נכבד מהחדר ,מעוניין במערכת קצת יותר אקסלוסיבית ומיניאטורית וכמובן שלא תגרום לפשרות באיכות השמע. אודה לעזרתם והצעותיכם. תודה והמשך יום טוב , נועם

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  4. שלום לכולם התעניינתי קצת בדגמים שונים למרות שלא יצא לי להתרשם מהאזנה לאף אחד מהם. כרגע הדגמים שעשו עליי רושם טוב הם: Altec Lansing MX5021 Harman Kardon Soundsticks Logitech z2300 Creative T40 (צירפתי אותו לרשימה למרות שאני מתאר לעצמי שהבאסים נחותים יחסית, בדומה ל T20 שנסרק באתר) האם יש המלצות לדגם המתאים ביותר לשמיעת מוזיקה וצפייה בסרטים? (אם יש כזה שבאמת מוביל באופן מוחלט על האחרים), או לדגמים נוספים שלא מופיעים ברשימה? שאלה נוספת - האם יש באיזור הצפון/חיפה/קריות מקומות מומלצים להאזין ולהתרשם? תודה

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  5. הרדיו-דיסק: Panasonic cq-dp101w 45*4 האוטו: פיאט פונטו. ההרכב ברירת מחדל שבא באוטו זה 4רמקולים + 2טוויטרים וללא רדיו-דיסק. הרדיו דיסק, כמו שציינתי, הוא הפנסוניק הדרישה היא רמקולים לאו דווקא עם עוצמה חזקה, אלא פשוט שיפיקו צליל איכותי וטוב בתחום העוצמה הנורמלית+ -. יש לי כמה שאלות, קודם כל, זה בכלל רדיו-דיסק טוב? הוא היחידי שיש לי, שאחי נתן לי כי הוא קיבל עם האוטו שלו אחד מובנה יותר טוב, האם יש לו פוטנציאל או ששווה לנסות להשיג משהו אחר..? שנית, הטוויטרים. יש הבדל בין מה שיבוא מובנה לבין משהו אחר שאפשר לשים..? או שכולם אותו דבר ואין מה לגעת בהם בכלל? ודבר אחרון, המחיר. אין תחום מסוים, אני לא רוצה להוציא פה סכום עתק בשביל ארבעה רמקולים, אז הדרישה שיהיה כמה שיותר זול…

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  6. Started by PuppEDogg,

אני רוצה לקנות כרטיס קול שתומך ב5.1 ערוצים ואני לא ממש מבין בתחום חשבתי על לקנות את הכרטיס הזה http://ksp.co.il/?uin=18283 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה הוא טוב? ואולי להמליץ לי אפילו על משהו אחר

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  7. Started by psybrain,

שלום חברים .. אני מעוניין בקניית מערכת קולנוע ביתי 5.1 לקונסולת ה XBOX שלי ... מחיר עד 1000 שקל ... מחפש המלצות טובות ... הכי חשוב שיהיה לה כניסה אופטית לקונסולה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Along,

שלום לכולם!! ברשותי מחשב המופיע בחתימה וכרטיס קול על לוח האם: Audio, based on the HDA codec Realtek ALC861 supporting 7.1 surround sound audio with front line-in/out and S/PDIF jacks שימושים: בחיים לא ראיתי סרט במחשב, השימושים בעיקר מוזיקה ומשחקים. אני מת ל-surround. עלות: 500 ש"ח? אני מבקש יותר מדי? אפשר קצת יותר. אשמח לכל הערה\הארה\הצעה\גיחוח.. :-) תודה מראש לכולם!! אלון

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  9. Started by o-s-h-r-i,

אני רוצה לקנות רמקולים בסה"כ של 1,000 שקל בשביל למוזיקה וסרטים(בעיקר מוזיקה) לא אכפת לי כמה רמקולים אבל עדיף בסביבות ה-4-5 או 2.... אני רוצה שציעה טובה ונקייה ..... מי שמוכן לעזור לי אז תודה רבה....

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  10. היי, אתם יכולים להמליץ על מערכות 2.1 בתקציב של עד כ-300 ש"ח, שיחסית למחיר יהיו הכי טובות? תודה.

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  11. צריך המלצה לרמקולים למחשב בטווח 200-300. בנוסף הייתי מעוניין לדעת מה אתם חושבים על הדגם הבא : Creative G-380, תג מחיר: 330, אך מצאתי ב199 במכירה קבצותית בנענע-שופס - נראה אחלה דיל http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=2901656

• 30 תגובות
    • 3.3k צפיות
  12. יש לציין שאני לא מעוניין ב2.1 אלא רק 5.1, השימושים העיקריים שלי במערכת יהיו סרטים ומשחקים, מוזיקה לפעמים אבל הרבה פחות. החדר שלי הוא חדר קטן יחסית (בערך 2.45x2.3 מטר). אני מתלבט בין כמה אפשרויות: Logitech® Z-640 - 5.1 לבין Creative Pc Works SBS LX520 E - 5.1 לבין עוד אפשרות: כעיקרון עד עכשיו אני תכננתי לקנות ממישהו רסיבר משומש (אך במצב חדש) ב700ש"ח בערך ואחרי זה לקנות רמקולים טובים למערכת קולנוע ביתית מאיפשהו, אולי מחבר, יכול להיות שחבר שלי בקרוב יקנה רמקולים חדשים וימכור לי את הרמקולים הישנים שלו: 5.1 של JAMO, 70W לכל רמקול, במחיר זול יחסית (400ש"ח או פחות), שמעתי את הרמקולים אצלו והם נשמעו מעולה לטעמי. הרסיבר שאני יכול לקנות משומש הוא: RX-6012VSL לא תצליחו למצ…

• 7 תגובות
    • 882 צפיות
  13. היי, המערכת תשמש בעיקר למוזיקה, אבל נשמרת האופציה להוספת עוד רמקולים ושימוש לסרטים בעתיד ולכן לא מעוניין במגבר סטראו. חשבתי על הרסיברים הבאים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=36156 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=31685 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=40555 מה ההבדלים בין ה 2 האחרונים חוץ ממספר הערוצים? גזרת הרמקולים היא לדעתי יותר בעייתית... מה לגבי הדגמים הבאים: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=11129 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=20248 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=32437 כמובן שאם ישנם רמקולים רצפתיים בתקציב של 2000 ש"ח בערך והם יהיו עדיפים על 2 מדפיים אז למה לא.. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  14. מעוניין ברסיבר לקולנוע ביתי בתקציב עד 2500 ש"ח (אפשר חריגה של כ 10%) השימוש העיקרי הוא להצגת סרטי HD ממקורות שונים, כגון סטרימר (מזרימדיה) WD TV שיתמוך בפורמטי הסאונד המתקדמים. חשוב שיהיה עם כניסות ויציאות HDMI 1.3 (המעבירות גם Sound דרך ה HDMI). קיבלתי 2 המלצות על Yamaha RXV465 - איך הוא ?? אשמח לקבל הצעות וחוות דעת נוספות עריכה שכחתי לציין שיש לי מערכת רמקולים Sony SA-WMS315 מסוג 5.1 הספק עד 100W RMS

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  15. רציתי לדעת איך הרמקולים של PIONEER S-11 ועל איזה רסיבר כדאי לי ללכת בסכום של עד 1500 שקל? תודה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  16. אז ככה, אני פונה אליכם, כל מומחי הסאונד... לפני כמה ימים קניתי מגבר ישן (זה מגבר משולב) של חברה מאד מאד איכותית בשם SCOTT (אמריקאית), והוא רסיבר מאד איכותי ומאד חזק, עכשיו יש לי איתו שני רמקולים ישנים של 100W, אבל הם לא של חברה מוכרת, אז ככה שלא שומעים הכי טוב, ואני רוצה להתקדם לרמקולים חדשים וטובים יותר. ההגבר של המגבר עומד על 85W*2 RMS, ואני מאמין שהוא נותן את זה ואף יותר מכיוון והוא צורך כ 620W. הרעיון הוא לקנות שתי רמקולים איכותיים ככל שניתן במחיר של כ-2000 ש"ח אני חושב שבמחיר הזה אני יכול למצוא דברים די איכותיים, לפחות בתחום האנושי (10000 ש"ח לזוג רמקולים קדמיים זה לא אנושי בשבילי, מצטער). אז עשיתי חיפוש קטן ב ZAP, ומה שמצאתי זה ככה: MX-3 Tannoy, מחיר= 2190 ש"ח…

• 27 תגובות
    • 3.6k צפיות
  17. Started by fifaclub,

אני מעוניין ברמקולים למחשב ולסרטים, בעיקר למוסיקה. עד 200 שקל . אין אפשרות לחריגה. חשבתי על Creative SBS A300 . מה אתם חושבים? יש לכם המלצות? תודה

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  18. שלום! קניתי אייריבר =) ואני מאוד מרוצה ממנו. ועכשיו חשבתי על איך להשיג סרטים ותוכניות.. אז חשבתי אז למה לא לחבר כבר את הטלויזיה למחשב. אז אני צריך עזרה קצת בזה, האמתי קצת הרבה אני לא יודע כלום. אז בבקשה תנו לי שמות של איזה כבלים אני צריך לקנות איזה תוכנה להוריד ואם אתם צריכים איזשהו ידע על המחשב שלי אז: amd 64 3000 6800GT epox kda3j Genius 5.1 תודה מראש =) נ.ב אני מעוניין גם אם אפשר שאני יוכל להקליט בתוך המחשב את מה שאני רואה בטלויזיה וגם שאני יוכל להציג את המחשב על הטלויזיה. עריכה: עכשיו הסכלתי על המאחורה של הטלויזיה ואין שם שום יציאה החוצה אז לא נראה לי שזה הגיוני שהיא תקרין החוצה אבל בממיר שלי אז ראיתי יציאות החוצה של Video ואודיו ומשום מה יש שם גם כניסה שקוראים לה "u…

• 8 תגובות
    • 988 צפיות
  19. יש לי T2900 של CREATIVE סאב 17 RMS רמקולים 6 RMS כמה וואט הם? ומה זה בכלל RMS? תודה.

• 8 תגובות
    • 910 צפיות
  20. יש לי מגבר ישן בן 7 שנים בערך מהדגם הבא: AKAI computer controlled audio video receiver AA-V10SL ואיתו גם יש את האקוולייזר מהדגם הבא: AKAI computer graphic equalizer model EA-A7 ולהם יש שני רמקולים גבוהים כמטר של חברת KEF-KIT ובכל רמקול יש מין רמקול שנותן את הבאסים והוא נראה מוזר אבל הוא ממש חזק ורציני ושומעים יחסית נהדר והם עוצמתיים ביותר. ועוד שני רמקולים בגובה 60 ס"מ ישנים גם הם (כ-7 שנים) של פנסוניק שהיו פעם של פאטיפון וגם הם חזקים ונשמעים טוב. הייתי שמח לשמוע מה כל המערכת הזאת שווה, ולשמוע פרטים כל אחד מהפריטים במערכת, ובכמה אני יכול למכור כל אחד מהם בנפרד או כמערכת. **עריכה** זאת עקב רכישת רמקולים חדשים תוצרת ALTEC LANSING ADA880 המפורסמים בתקופה זאת.

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  21. מישהו הציע לי למכירה את הפטיפון Goldstar GSP-308, רציתי לדעת פרטים עליו, מה אני צריך לדעת, וכמה הוא שווה, וכמובן כמה שווה לי לשלם עליו. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. שלום לכולם! קניתי מחשב קונרו לפני כ8 חודשים ,הייתי מעוניין להוסיף כרטיס קול טוב מכיוון שמה שיש לי מובנה על הלוח אם ואני מרגיש שהוא לא נותן תמורה טובה יחסית לרמקולים.. הדגם של לוח אם הוא MSI P965 NEO F7.1 GLAN בתצוגה של המחשב הוא נקרא REALTEK.מה ידוע לכם על הכרטיס הזה? והרמקולים CREATIVE inspire T6060 5.1 http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=373372 הייתי מעוניין בהמלצה של כרטיס קול טוב ברמת מחיר של עד 400 ש"ח ,כרטיס כזה שאני ארגיש הבדל במשחקים,ובמוזיקה. אם יש לכם המלצה על אתר טוב ,אשמח.. תודה לכל המתייחסים!

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by almor12,

אני מעוניין להוסיף סאב וופר למערכת הקיימת שלי. יש לי רמקולים של מיקרולאב מדגם סולו 6 וכרטיס קול של קריאטיב מדגם sound blaster zxr. התקציב שלי הוא עד 2000₪. רוב השימוש הוא למוזיקה וסרטים ומדי פעם למשחקים (בדרך כלל אני משחק עם אוזניות) האם זה אפשרי להוסיף סאב וופר? אם כן, איזה מומלץ? בסלון יש לי רמקולים של אודיואנג'ין עם סאב וופר שלהם.

24. יש פה אנשים שיכולים להפנות אותי לאתרים בחו"ל שאפשר להזמין מהם דיסקמן MP3 ולא לדאוג מהאבטחה ומזה שאני יחשוף את מספר כרטיס האשראי? מישהו שכבר הזמין משהו... שמבין ויודע כמה זמן התהליך הולך עד שזה מגיע אליי... ואם אפשר בתשלומים וכמה? תודה רבה רבה מראש זה פעם ראשונה ואני צריך עצות.

• 0 תגובות
    • 690 צפיות
  25. יש לי בסלון 47 אינץ שמחוברת למגבר דנון ואליו 5 רמקולים : סנטר , 2 קידמים גודל בינוני עד גדול ( גבוה של איזה 40-50 ס"מ) , 2 אחוריים קטנים (20 ס"מ ). הסנטר והאחוריים הם של AREN ACOUSTIC יחסית דיי חדשים ורק 2 הקידמיים מאוד מאוד מאוד ישנים בני איזה 20 שנה מינימום של MOREL . עכשיו השאלה אם אני רוצה להחליף את שני הקידמים, כמה זה יעלה לי ומה האופציות? תודה..

• 0 תגובות
    • 587 צפיות

דיונים חדשים בפורומים