עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. ערב טוב, אני מחפש טלוויזיה חדשה לסלון של דירתי. המרחק בין הקירות הינו 2.8 מטרים, תכלס יוצא שמרחק הצפייה הוא 2.6. התקציב הוא עד 4K ולא חשובים לי כל כך מאפיינים כמו 3D וSMART . הטלוויזיה רוב הזמן תהיה מחוברת למחשב ובשאר הזמן לעידן פלוס (מובנה בכל הדגמים המצורפים). ההתלבטות העיקרית שלי היא על גודל המסך: 42' או 46'. ראיתי מסך של LG דגם 42LN542Y שמצא חן בעיני ומוצע באלמ במחיר אטרקטיבי- 2,680 ש"ח: http://www.wallashops.co.il/a/ap.aspx?p ... m=7E05AFD1 כמו כן ראיתי שני מסכים נוספים של סמסונג בגודל 46', (הרבה יותר דקים מהדגם הקודם- 4.7 לעומת 7.9 ס"מ). הראשון כולל גם SMART (שלא כל כך הכרחי לי כאמור), נמכר באלמ ב4,000 ש"ח כולל סאונד בר מתנה. הדגם הוא ES5600. http://www.olsa…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by lt mor,

אפשר חריגה של 500 - 250 ש"ח אבל עדיף שלא. לא חייב הדגם הכי מתקדם בעולם . המלצות ?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by Ronen Mars,

שלום, בעיקרון כרגע יש לנו בסלון 32" של סמסונג, לדעתי היא גם FHD, היא מחוברת למחשב ובני הבית(אמא ואחות) צופים בסרטים וסדרות דרכה. ראיתי זה עתה את הטלוויזיה הבאה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=13033 נראית לא יקרה לעומת הגודל, ואם אקנה אותה, אוכל לקחת את ה32" לטובת החדר... מה דעתכם ? נ.ב - אם זה לא המקום, לא מצאתי פורום טוב יותר, תעבירו, תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  4. Started by [NOS],

קניתי מסך לבן כזה להקרנה 100.5 אינץ' ועכשיו אני צריך מקרן חדש וטוב , מה אתם ממליצים ? 1. המקרן יושב 4 מטר מהמסך 2. המקרן ישמש רק לסרטים מהמחשב ולא טלוויזיה 3. אין לי מושג במחירים של מקרנים אז אל תתנו לי משהו ב 20 אלף דולר תודה

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by Nokturnal_Mortum,

http://www.engadget.com/entry/1234000570023977/ מטורף!!

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by shimronfio,

איזה מסך מומלץ לי לקנות של 32 אינץ מסך HDR או FHD? ומאיזה חברה כדאי לקנות? חשוב לי גם זמן רענון נמוך. רוב המטרות של הטלוויזיה יהיו עבור PS3.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני שוקל קניית מסך לסלון שיהיה מחובר ל-HTPC גודל 32-37 לצפייה בסרטים בלבד, ללא טלוויזיה. כיום אין לי מקלט טלוויזיה בבית ואני לא משלם אגרה, אני גם לא מעוניין לשלם בעתיד ולא רוצה להכניס לבית מקלט טלוויזיה מכל סוג שהוא. האם קיימים מסכים ללא מקלט מובנה או האם יש אפשרות להסיר את המקלט הקיים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  8. אני מחשב מסך לשימושים האלה בעיקר.. גם כדורגל/כדורסל משחקים וכדומה.. תודה

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  9. Started by babu,

תקציב עד 3K המסך בעיקר לסרטים ומשחקים לא חשוב לי זוויות צפיה מהצד או מ5676 מעלות העיקר שיראו טוב כשיושבים ממול מה המקסימום שאפשר להוציא מהסכום הזה כמובן FULL HD אני לא יודע איזה גודל אני רוצה כי אני מעדיף איכות על גודל כרגע אבל 35 זה המטרה ב3K עוד שאלה מעבר לכרטיס מסך שתומך HDMI יש צורך בחומרה נוספת שמעתי את המושג כרטיס טלווזיה משום מה זה נשמע לי קשור

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. שלום לכולם ! אחרי שנה מתישה של עבודה באורנג' ימח שמם החלטתי שהגיע הזמן לפנק את עצמי במסך טלוויזיה חדש. אחרי המון המון ביקורים בחנויות חשמל שהמוכרים שם רק יותר בילבלו אותי מאשר לעזור לי לבחור הצלחתי להיסגר רק על כמה דברים. 1. מסך LED - הוא פשוט הרבה יותר טוב. 2. 37 אינץ - כי הוא אמור להכנס בתא של 90 סמ רוחב על 60 סמ גובה. 3. שיקרא סרטים דרך USB בפורמט MKV עם כתוביות SRT בעברית ולא ישבש\יהפוך אותם ושלא יעשה בעיות דיליי עם הסאונד\תמונה. התקציב די חופשי, אבל אין לי מה לעשות עם טלוויזיות תלת מימד וכאלה. ועוד שאלה אחת סתם כי אני בור במסכי טלוויזיה לצערי . היום , הטלויזיות החדשות עם החיבור לאינטרנט\אפליקציות וכ"ו מגיעות עם סטרימר מובנה בתוכם ? כלומר אני יכול להתחבר עם המ…

11. מרחק הצפייה כ3 מטר בקו אווירי. המסך יהיה תלוי על הקיר מול המיטה בדיוק באמצע. גובה המסך בערך 61 ס"מ. גובה הקיר בערך 2.60 מטר. אסטטית נראה לי שהמסך לא צריך להיות צמוד לתקרה, ומצד שני אני לא רוצה לקבל נקע בצוואר אם יהיה נמוך מידי. נראה לי סביר שתחתית המסך תהייה בערך בגובה 1.70 מטר. האם זה סביר ? יש המלצה כלשהיא בנושא זה ?

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  12. היי, אני מחפש לשדרג למסך חדש בסלון שלי, סלון של דירה קטנה. מרחק הישיבה יהיה 3 מטר מהמסך, ובחדר יש חלון אחד לא גדול בצד, וגם הוא רוב הזמן לא מאיר בעוצמה חזקה. כרגע יהיה מחובר למסך ממיר הוט רגיל (יתכן שדרוג ל-HD בעתיד), מחשב לסרטים ואני מניח שגם DVD או כל התקן USB. התקציב מוגדר כבין 3000-4000 שקלים, אבל אם באמת יש סיבה למתוך אותו - אני אשמח להשתכנע (אבל זה דורש באמת הסבר ). בנוסף, החודש יש את יריד חבר, ויש לי אפשרות לקנות שם. לא יודע אם זה מעניין או לא - אבל שיהיה. אז... איך בוחרים?

• 16 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by Shay Manshary,

שלום רב לכולם מעוניין לשדרג שני מסכי מחשב של סמסונג בגודל 22 אניץ במסך 4K 4 בגודל 40 אינץ ומעלה מרחק ישביה חצי מטר.המסך מיועד לצפייה בגרפים בתוכנה שנקראת מטה טריידר האם מסך 4K רגיל של טלוויזיה מתאים לזה? או שצריך מסך מיוחד ? אשמח לעזרה תודה רבה שי

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. שלומות לכולם, אני מחפש מסך 52 אינ'צ שייקנה בארה"ב וישאר שם! אין לי אפילו שמץ של מושג לגבי מה עדיף, LCD או פלאזמה. ולכן אשמח להמלצות תודה רבה רום

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  15. הרמקולים הם LUXEON מסוג EB 2.1 שאני שם על העוצמה הכמעט הכי חזקה.. (נתעלם מהעובדה שכל השולחן מחשב רועד..) אז יש עוויתות במסך.. זה נורמלי? המסך יהרס? זה מזיק לו ? מה לעשות?

• 24 תגובות
    • 4.1k צפיות
  16. Started by VIEWSONIC,

http://www.cworld.co.il/Product.aspx?ProductID=147 מה אתם אומרים שווה את הכסף ?

• 33 תגובות
    • 5.1k צפיות
  17. Started by bluemail,

מרחק הצפייה הוא 2 מטר . עם חיבור USB במקרה של הורדות של סרטים וסדרות למחשב והרצה לצפות בסלון . 9:16 . האורך המקסימלי הוא כ70-73 סנטימטרים

• 4 תגובות
    • 896 צפיות
  18. Started by civic,

שלום. אני מחפש מסך LCD 32 אינץ לסלון במחיר של עד 2000 שקל. חשוב לי שיהיה לו אפשרות חיבור לHDMI כדי שאני אוכל לחבר את המחשב ....(האם חיבור HDMI מהמחשב לטלויזיה מעביר גם אודיו ? ) אם יהיה לו כניסת USB כדי לחבר כונן קשיח זה גם יהיה מאוד נחמד . אני לא כל כך מבין בנושא מסכים ומה למעשה ההבדלים .... חשבתי ללכת על זה : http://www.21.tv/p-94984/%D7%98%D7%9C%D7%95%D7%95%D7%99%D7%96%D7%94_Dantax מה אתם חושבים? יש טוב יותר ? איך הוא ?

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. שלום ההייתי רוצה לדעת מהו המסך LCD 42" לצפייה בסלון הכי טוב(חברה) שקיים היום בשוק ? אני מבין שיש הרבה מאוד דגמים, ואז נניח SAMUNS בX דגם שלו יותר טוב מחברה אחרת שבדגם אחר שוב יותר טובה ( כמובן גם העלות משתנה) אבל רציתי לדעת ללא קשר לעלות של מסך, מה היא החברה הכי טובה היום שמציגה את החדות וכל האלמנטים שצריך בשביל להביא את הביצועים למקסימום? (שוב, ללא שום קשר לעלות) זה נכון שפילפס הכי טובה? * אם דנו על זה מספר פעמים, אשמח ותפנו אותי לנושאים האלה לפני שאתם נועלים. או תגידו לי מה לכתוב בחיפוש, כי הסתכלתי בFAQ ולא ראיתי משהו.. תודה

• 7 תגובות
    • 3.5k צפיות
  20. Started by yochze,

שלום, אני די בור בתחום המסכים והטלויזיות אז אני צריך את עצתכם.. יש לי המון סרטים וסדרות טלויזיה על המחשב ונמאס לי לצפות בהם על מסך קטן וישן של 17 אינץ' אני רוצה לקנות מסך טלויזיה שיהיה ליד המחשב (לא במקום ה-17") וישמש לי לצפיה בסרטים ובסדרות, PS1, משחקי מחשב וגם לפעמים לשידורי ערוצים רגילים (במידה והנקודה שיש לי בחדר עדיין פעילה) הגודל שאני רוצה הוא בסביבות ה-20-25 אינץ' והמחיר לא יכול להיות בשמיים. השאלות שלי הן האם בכלל עדיף מסך LCD של טלויזיה בשביל השימושים הנ"ל או שמא כבר עדיף להשקיע במסך של מחשב? במידה ואני אקנה מסך טלויזיה, כמה קשה זה לחבר את זה למחשב? (יש לי שתי יציאות DVI מהכרטיס מסך [7600GT] ) איזה מסך הכי כדאי לקנות במחיר של עד 2000 ש"ח - אם יש חיה כזאת בכלל. חש…

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  21. Started by Green,

שלום יש לי טלויזיה LCD של LG בגודל של 37" והיא ממש חמה היא פולטת חום גם מאחורה וגם ממש מהמסך עצמו (מקדימה) זה בסדר? כאילו ככה זה תמיד? זה טבעי למסכים כאלו? תודה

• 2 תגובות
    • 877 צפיות
  22. Started by GrinchMan,

אני מעוניים לקנות מסך LCD חדש . הסיבה העיקרית היא שאני רוצה לקנות גם PS3 ולשם כך אני צריך מסך LCD. התקציב שלי הוא משהו כמו 4000-5000 ש"ח.

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  23. Started by shaithebest,

שבת שלום לכולם ברשותי מסך LCD LG 37 1:100000 FULL HD 2 MS מסדרת הסקרלט שהוא כרגע בסטטוס בתול אני מחפש הגדרות מדוייקות כדי לקבל מקסימום איכות תמונה מירבית בקריטריונים הבאים(מדובר בהגדרות במסך עצמו ולא בחיבור מהמחשב זתומרת נצא מנקודת הנחה שאין מחשב מחובר אלא רק ממיר של הוט עם כבל HDMI): חיסכון באנרגיה מצב תמונה backlight ניגודיות בהירות חדות צבע גוונים על איזה רמה מדוייקת צריך להגדיר כל אחד מהדברים? אחכ אני אשאל על בקרה מתקדמת תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 863 צפיות
  24. Started by Cryptonite,

אני קונה מחשב שיחובר בצורה קבועה למסך. השאלה היא איזה מסך עדיף- LCD TV / LCD PC / פלזמה. יש לציין כי זה כנראה יהיה בחדר שינה כך שזה צריך להיות בערך 25 אינץ'. זה יהיה בעל חיבור HDMI, וחשוב שזה יראה את הכול ברזולוציה, איכות וחדות גבוהה ביותר (יש לי ניסיון עם זה ומשחקים מופיעים בטשטוש) אני אשמח לקבל דעות, המלצות והצעות תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 518 צפיות
  25. Started by gilp123,

שלום, מישהו מכיר את הדגם KDL-40BX400 של סוני או KDL-37EX402 ? יש חוות דעת? האם כדאי לרכוז את המסך הנ"ל דחוף גיל

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים