עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Idan-h,

הלכתי היום לבאג בכוונה לרכוש את הנגן הנ"ל, והמוכר אמר לי שלנגן אין רדיו. במפרט של הנגן כתוב שיש רדיו, וגם בביקורות של זאפ פה כתוב שיש רדיו. מצד אחד נראה לי מוזר שהמוכר ינסה למנוע ממני לקנות אצלו, לכן זה נראה כאילו באמת הייתה לו כוונה טובה. מצד שני באג ידועים כיבואני MPIO, וכדרך אגב הוא הציע לי את הMPIO FY600, שעל פניו נראה מצויין, אך עולה 60 שקל יותר. בכל מקרה המוכר עבד עלי או שהוא צודק?

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום, רציתי לדעת מה אתם אומרים על הנגן הזה של 4play http://www.aloda.co.il/Index.asp?ArticleID=268&CategoryID=241&Page=1 כי אני רוצה לקנות אותו עם כרטיס זיכרון של 1GB מוואלה שופס! ב600 ש"ח הקישור לוואלה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1810520 תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  3. Started by powersoul,

היי, משהוא יכול לתת לי המלצה לאוזניות לנסיעות, רצוי שלא כל העולם ישמע איתי את המוזיקה. אני מחפש אוזניות שאני לא אראה איתן כמו חיזר, יש לי אוזניות sony mdr-v500, הן ממש מעולות, אבל זה לא לרחוב או לנסיעות. אני משקיע עד 250 ש"ח בקנייה בחו"ל - 50$. אני מתלבט בין: http://www.computers4sure.com/product.asp?productid=3413305&affid=10000483 לבין http://www.pcmall.com/pcmall/shop/detail.asp?dpno=135003&store=pcmall&source=pwbfroogle&adcampaign=email,pwbfroogle&wt.mc_id=pwbfroogle השאלה כאן היא באיזה אוזניות הבאס מודגש יותר, והאם הנגן שלי יסחוב את שתיהן. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 586 צפיות
  4. Started by Idan-h,

Sandisk Sansa m230 512MB http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=84&scat=317&tcat=33 נגן 512mb MPIO דגם FY600 http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2656&scat=317&tcat=33 נגן MPIO FL300 512MB http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=2704&scat=317&tcat=33 תודה רבה

5. יש לי IPOD אבל בלי מטען מאיפה אני יכול להשיג מטען ???

6. Started by Simplify,

היי, אני רוצה בקרוב לקנות אוזניות כפתור בארה"ב במקום האוזניות של האייפוד שנהרסו לי. התקציב הוא משהו כמו 30-50 דולר, אלא אם כן יש משהו משתלם במחיר גבוה יותר. אשמח לקבל עצות ממישהו שיש לו נסיון עם דגם מסויים, אבל גם לינקים לביקורות יעזרו מאוד... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  7. Started by anton11,

שלום רב, אני מתלבט כבר חודש בנוגע לקניית נגן פלאש. האפשרות הזמינה היא U2 iaudio של 1G במחיר (לפי זאפ) 789. האפשרות (הלא זמינה) היא לחכות ל SanDisk Sansa e200 שאמור לצאת בסוף החודש הבא, ולפי דעתי הולך להעיר את שוק הפלאש (הערכה שלי מחיר של 180 דולר ל- 2G אחרי ההשקה). למשהו יש עצה, לחכות או לקנות? (דרך אגב חיפשתי U2 משומש וכנראה שאף אחד לא מוכר...)

8. Started by anevsky,

אני בונה מחשב שרב העבודה בו תהיה אנימצייה אבל גם קצת מוסיקה (עריכה) ואם אפשר אני רוצה לשמור את היכולות הרגילות של כרטיס מסך (כגון סראונד וכו') השאלה בכותרת - חבר שמתעסק בסאונד המליץ על הכרטיסים האלה. תודה.

• 6 תגובות
    • 730 צפיות
  9. Started by Satlan,

חברים יש לי קובץ MID ואני רוצה רק מהשנייה ה12 מה עושים?

10. Started by h.misha,

שלום לכולם! אני רוצה לקנות נגן MP3 בנפח של 1GB. קראתי קצת בפורום בקשר להמלצות על iAudio G3 והחלתתי שזה הנגן שאני קונה. עכשיו לפי מה שהבנתי הנגן הזה קיים גם בגרסה של 2GB אבל בשום חנות ישראלית באינטרנט לא מצאתי את הגרסה הזאת. ראשית כל רציתי לשאול אם מישהו יודע כמה עולה גרסת 2GB ושנית כל איפה ניתן לקנות גרסה זאת האינטרנת? ועוד משהו: קראתי באיזה ביקורת שבה הספקית החדשה של iAudio (לא זוכר את שמה) הכריזה כי היא תיתן שנה אחת על הנגן, לאומת זאת קראתי בפורום על אנשים שקנו את הנגן עם אחריות של שמה וחצי. מישהו יודע איפה הטעות? ואם באמת ניתן להסיג אחריות של שנה וחצי אז מאיפה קונים! תודה אנשים!!!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  11. שלום יש לי בעיה עם רמקולים לוגיטק X530 ואני דיי משוכנע שזה בגלל הכרטיס קול שלי הכרטים מסוג realtek Ac'97 Audio , כן כן מובנה ומעפן! אני מנסה לעשות הכל כדי להיפטר מהבעיה (רישרושים ברקולים הקידמיים) ובין השאר חיפשתי דרייבר הכי מעודכן לכרטיס קול הזה ולא מצאתי. יכולים לעזור לי למצוא ? למישהו פה עוד יש את הכרטיס הזה ? תודה!

12. הי, אני קונה מחשב חדש שהלוח שלו זה Albatron K8SLI Nforce4 SLI האם הכרטיס קול המובנה שלו מספק צורך בסיסי למשחקים? יש לי מגבר קטן עם 4 רמקולים של Auditek. משהו פשוט. האם לשדרג לכרטיס נורמאלי או שזה יספק סרואנד נחמד? תודה

13. Started by roei88,

האם האוזניות mx550 של סנהייזר מתאימות גם לריצה? אם לא מישהו יכול להמליץ על אוזניות זולות שכן מתאימות? תודה =]

• 12 תגובות
    • 3.5k צפיות
  14. שלום לפני חודשיים שלושה פתחתי דיון בנושא של מערכת אוזניות כמו שבטח הבנתם בסוף הקניה לא התבצעה בקרוב אני אתחיל לעבוד קצת ויהיה לי כסף אז חידשתי את הכוונות לקנות מערכת אלה הרכיבים שחשבתי עליהם אוזניות: AKG K 26 P / GARDO SR80 (למישהו יש מושג מי היבואן של AKG או איפה ניתן לקנות את האוזניות האלה בארץ זה יהיה מצויין) כרטיס קול:M-Audio Revolution 7.1 (תכננתי בכלל לקחת את הAUDIOPHLE + מגבר אוזניות אבל זה יוצא יותר מידי יקר) תודה גיל

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  15. Started by deso,

היי, אני מתכנן לקנות DVD וגם VHD ביחד באותו מכשיר, רציתי לדעת אם זה שווה (שזה לא עושה בעיות), וגם אם יש טכנולוגיות הקלטה יחד- VHD וגם DVD. ואם בכלל שווה להקליט בDVD לדיסק מהטלוויזיה. ומה המחיר הסטנדרטי תודה

• 4 תגובות
    • 476 צפיות
  16. שלום, אני מעוניין לקנות רסיבר ורמקולים שאוכל לחבר למחשב דרך יציאה אופטית, (זה ישמש בעיקר למשחקים וסרטים) שהרכבתי את המחשב פה בפורום מפרטי מחשב המליצו על : רסיבר :DENON AVR1705 6.1 רמקולים : MOREL BEAT 8 5.1 סה"כ : 3400 (בלי כבלים) שהלכתי לחנות להתעניין בדגמים הנ"ל, המוכר אמר שיש לו משהו יותר טוב להציע לי, הוא המליץ לי על : רסיבר : SHERWOOD 6405 5.1 רמקולים : MAGNUM LORD 5.1 סה"כ : 3200 (בלי כבלים) האמת שהוא השמיע לי סרט עם ההצעה השנייה שמעתי יותר טוב, הוא אמר לי שהרמקולים האלה יותר טובים, כי הטויטר שלהם מופרד מהרמקול או משהו כזה. רציתי לדעת מה אתם ממליצים ? אחת מהאפשרויות למעלה ? או משהו אחר בכלל ? תודה מראש

• 46 תגובות
    • 3k צפיות
  17. Started by joe123,

שלום, אני מחפש אוזניות טובות (לא כאלו שנכנסות לאוזן) לשמיעת מוזיקה איכותית. מפאת בעיות תקציב אני מתכנן להוציא עד 150 ש"ח לאוזיות (פלוס מינוס). על מה אתם ממליצים?

• 4 תגובות
    • 479 צפיות
  18. Started by roei88,

אח שלי רוצה לקנות נגן של ג'יגה לפחות עד 900 ש"ח. דברים חשובים: 1.איכות שמע 2.זמן סוללה 3.חלוקה עפ"י תיקיות 4.עברית זהו בערך. הוא עמד להזמין את ה-I-River IFP-799 ואמרתי לו שיחכה קצת. יש אפשרות לראות את השירים בנגן זה לפי תיקיות? עוד כמה נגנים שהמלצתי לו עליהם: sandisk dap sandisk sansa m240/m250/e140 i-audio g3 את הסנדיסק סנסה הוא לא כל כך רוצה אין אין לו סידור לפי תקיות, והiriver עדיף על הסנדיסק הרגיל. ב-iaudio יש עברית וסידור לפי תקיות? קיצר מה אתם אומרים שילך על ה-i-river?

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  19. Started by Kidney_stonE,

אהלן אנשים קניתי לא מזמן מחשב נייד, טאבלט , של ACER אני מרוצה ממנו מכל בחינה, מלבד הסאונד - הרמקולים שלו (שאני בכלל לא יודע איפה הם) ממש חלשים אם אני רוצה לשמוע ממנו מוזיקת רקע כשאני עובד או לומד, או אם אני רואה בו סרט או סדרה הסאונד ממש חלש ולא מספק בכלל, אפילו אם אני בדירה קטנה ושקט מוחלט מסביב, עדיין הסאונד שלו לא מספיק טוב בשביל ששני אנשים יוכלו להינות ביחד מאיזה סרט. מחפש המלצה לרמקולים שאפשר לחבר למחשב נייד (יש לו LINE OUT רגיל) כמה שיותר ניידים, כמה שיותר קטנים, כמה שיותר סאונד טוב. אם יש חיה כזאת - אז בלי חיבור נפרד לחשמל. תקציב עד 800 ש"ח אשמח לשמוע דעות מכם תודה

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום יש לי כ-300 שקל, וחשבתי לקנות כרטיס קול חדש (Creative Audigy Value) והייתי רוצה לדעת האם אשמע הבדל בין המובנה שיש לי על הNFORCE מאשר האוגדיג'י :ם בתודה מראש

• 32 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. יש לי כרטיס קול: Creative blaster Live 24bit 7.1 Bulk. הסאונד של המחשב חשוב לי מאוד כי אני משחק בהרבה משחקים חדשים שמשקיעים הסאונד שלהם, אני שומע המון שירים ( המון הכוונה לזמן ) ובקיצור הסאונד הוא מאוד חשוב לי. אז אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס קול שלי? האם הוא טוב, או שווה להחליף אותו למשהו טוב ורציני יותר? ואם כן למה וכמה הוא עולה. נ.ב יש לי קצת בעיות בסאונד כי כל שעה שומעים פיצפוץ קטן.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  22. Started by mik_amar,

יש לי בעיה עם הארקוס שלי(הבעיה היא במחשב..)... יש לי archos av 500 עם 100 ג'יגה... עכשיו שאני מחבר אותו למחשב שלי המחשב לא מזהה אותו...ובמחשבים אחרים הכול פועל חלק.... אוליי אני צריך דרייורים או משהו כזה.... תעזרו לי בבקשה זה דחוףףף!! תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  23. מה ההבדל בין האוזניות האלו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1910&products_id=12075 (חוץ מהמחיר ;D) לבין אלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1850_1910&products_id=12074

• 0 תגובות
    • 544 צפיות
  24. Started by Jinjis Han,

הרמקולים שלי מחוברים ב 5.1 outpot אבל הבעיה היא שאני משחק לדוגמא במוסט וונטד/פיר הסאב לא מגיב... עכשיו בווינאמפ 5 לדוגמא הוא מגיב. בהגדרות של הכרטיס קול AC97 הכל מוגדר כשורה על 6 channel ושאני עורך בדיקת רמקולים הכל מגיב כמו שצריך... עכשיו לפי הבנתי יכול להיות שהמשחק עצמו משתמש ב 2.0 בלבד? משהו בהגדרות? תודה על העזרה אם מישהו יודע מה לעשות. עריכה: אוקיי אני עכשיו לא ממש בטוח שהסאב לא מעורב... פשוט מעורב מאד חלש... כניראה בגלל שאני הגבהתי מאד את הווליומים דרך הסאב (של הפרונט האחוריים והכל) ודרך ה volume control של הווינדוס הנמכתי הכל ממש ממש נמוך... (ככה שיש רגישות מאד נמוכה, שאני מעלה טיפה הכל ממש קופץ) אבל בעיית הסאב היא רק במשחקים, הסרטים ווינאמפ הכל בסדר... זה מה שמפר…

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  25. Started by noob^,

אני צריך אוזניות בישביל הנגן, אוזניות איכותיות (לא מתפשר) הקניה מתבצעת בסין (הונקונג) ככה שהמחיר בארץ הוא לא פרמטר (מה שעולה בארץ 300 שקל, עולה שם 100) אין לי ניסיון עם אוזניות קטנות, אבל אני רוצה פרקטיות עם איכות, האם לשמוע פסיכודלי באוזניות קטנות זה מוריד ערך ? האם הצליל יהיה נמוך בצורה דרסטית מהאוזניות הסגורות שלי למחשב ? ההתלבטות העיקרית שלי היא בין2 הדגמים שצויינו בכותרת אבל אני לא ממש מבין, פשוט ראיתי ''יקר'' 2 חברות מתחרות, מה עדיף ? מה מומלץ ? מה הכי איכותי ?

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים