עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by vourt,

היי, יש לי נגן MP3 שלא מצליח לקרא קבצי MP3 בעברית. זה לא משנה אם שיניתי את שם הקובץ לאנגלית, כנראה יש עדיין סימנים שנשארים בתוך הקובץ. האם יש איזושהי דרך ל'נקות' את הקובץ שלא יהיה בו מידע בכלל?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by yuraxp,

בוקר טוב, אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 וחשבתי על אלו,קראתי ביקורות והבנתי שהסאב שלהם מצוין אבל הרמקולים פחות,כדי לדעת עד כמה פחות,היו לי בעבר X530 האם המערכת הזאת הרבה יותר איכותית? או שיש בחיר של של 890 שקל משהו יותר טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_1849&products_id=17509

• 6 תגובות
    • 709 צפיות
  3. Started by guygln,

שלום לכולם! אני מעוניין לחבר את המחשב לרסיבר כלשהו, כאשר המטרה היא בעיקר משחקים (סרטים אני רואה בסלון). יש לי סאונד בלסטר אודיג'י 1. השאלה שלי, איזה רסיבר אני צריך כדי לקבל את אפקט ה-EAX במשחקים. יש לי בבית רסיבר ימהה ישן שהוא רק פרולוג'יק עם הכנה ל-DTS ו AC3 (שש כניסות אנלוגיות), הוא יכול להתאים? ואיך בכלל מעבירים את ה-EAX לרסיבר?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  4. לאחרונה רכשתי מיקרופון למדידת רעש של Dayton Audio מדגם iMM-6. הוא מגיע עם קובץ כיול, אבל מומלץ להשתמש ב"רפרנס" חיצוני כדי לעשות את הכוונון האחרון, כי חלק מהסלולרים מכילים מגבר מובנה וזה משפיע על תוצאות המדידות. מישהו יודע איפה אפשר למצוא מד דציבלים באזור חיפה שאוכל להשוות איתו כדי לעשות את הכוונון הזה? צריך סה"כ 2-3 קריאות, אבל המד עצמו צריך להיות מכויל.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by Green,

היי נראה לי ממש בקרוב אני הולך לקנות אותו ורציתי לדעת כמה דברים דבר ראשון רציתי לדעת אם אפשר למחוק ממנו שירים ווידיו דרך הנגן בלי צורך במחשב (מה שנקרה "על הדרך") דבר שני רציתי לדעת אם הוא תומר בעברית בשמות של השירים ואם הוא תומך בתרגום בעברית לסרטים דבר שלישי ואחרון רציתי לדעת אם יש מגן מסך שמתאים לו ואם כן איפה אפשר למצוא אחד (עדיף בארץ אבל אפשר גם בארהב) תודה רבה....

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  6. מבקש המלצה לנגן CD למערכת, באיכות סבירה, אך קורא גם דיסקים צרובים ו MP3. בתקציב עד 80 ש"ח. מיועד לחיבור למערכת ישנה (אמפליפייר/רסיבר SANSUI G4700) כמו כן, האם ישנו נגן DVD, שיכול להפיק איכות קול סבירה במערכת הסטריאו הנ"ל, וכמובן לנגן [גם] CD וDVD צרובים, כולל MP3 ואף FLAC?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  7. Started by BURTON,

אני ממש בור בכל הנושא הזה ואין לי מושג אפילו איזה דברים אני צריך לקנות(רמקולים/מגבר/סאב וכו) אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי בעיקר לצפייה בסרטים/טלוויזיה ולפעמים גם קצת מוזיקה. התקציב הוא 8K אבל אפשר לחרוג עד 10K אך ורק אם התוספת במחיר תהיה שווה את זה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  8. שלום , יש ברשותי את הכרטיס קול ASUS XONAR D2X .. שאליו אני מעוניין לחבר את המערכת שלי Z5500 ואת האוזניות שלי HD555 . עכשיו הבעייה היא שכאשר אני מחבר את האוזניות שלי לחיבור הירוק בכרטיס , החיבור תפוס ואז אני לא יכול לחבר את הרמקולים בחיבור אנלוגי . בשביל לעשות זאת אני צריך להחליף כל הזמן בין האוזניות לרמקולים . אז כרגע אני משתמש בחיבור הדיגיטלי , ופשוט מחליף בנהם בעזרת הדרייבר . השאלה שלי .. האם יש אפשרות שהכל יהיה מחובר לכרטיס קול [אוזניות , רמקולים (אנלוגי , דיגיטלי )] ואז אני יוכל פשוט להחליף בנהם בעזרת הדרייבר של הכרטיס . תודה מראש לעוזרים .

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  9. Started by magimag,

היי אני מחפש לקנות רדיו חדש לרכב (אולי כזה שיהיה ללא דיסקים אבל עם דיסק קשיח במקום אם יש בכלל כאלו), ומחפש איזה מדריך שיסביר על הנושא. כל עזרה בנושא תתקבל בברכה.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  10. Started by jackhammer,

ראיתי בחנות מערכת רמקולים 5.1 חמשת הרמקולים וגם הסאב מתחברים למין קונסולה כזאת שמאפשר שליטה על כל ערוץ וכו'... עכשיו הקונסולה הזאת מתחברת למחשב עם כבל שאני לא בדיוק יודע מה הוא ואני לא בטוח שיש לי את הכניסה הזאת בכלל במחשב היציאה הזאת דומה לחיבור ה S-VIDEO בכרטיסי המסך ולחיבורי העכבר והמקלדת (רק בצבע שחור) איזה יציאה זאת? אין לי כרטיס קול מיוחד (רק מה שעל הלוח) איך אני מחבר את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  11. Started by lt mor,

אני בשלבי סיום אחרונים של בית חדש שקניתי. מעוניין לרכוש 3 מסכי LCD 1 לחדר ילדים + שיתחבר למחשב. 1 למשרד שיש לי בבית + שיתחבר למחשב. 1 לסלון. חשבתי על המכשירים בלינקים המצורפים ... http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=411591 http://start.zap.co.il/model.asp?model_id=411556

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  12. Started by onadiv,

אשמח להמלצות לקניית רסיבר, אני קונה בקרוב וזקוק לעזרה. מצאתי מספר דגמים ואשמח לשמוע את דעתכם: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=AVR255&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=253&aff=Zap〈=he http://www.hi-fi.co.il/sg_product~RX-V565~35~253.htm אלו שני הדגמים הכי טובים שמצאתי בתקציב שלי, ועוד שתי שאלות, -יש רסיברים שמתפקדים ככונני DVD שתומכים בFHD? או שסתם הם רושמים תמיכה ב1080P, יכול להיות שאני בור ואשמח להחכים. -רסיבר שתומך ב7.1 תומך מן הסתם גם ב2.0 נכון?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  13. Started by uril,

אני חיברתי את הטלפון למחשב,כי אני צריך שברדיו שלי ישמעו שיחות. עכשיו,במחשב עצמו,ברגע שמחברים עוד מיקרופון,הוא מפריד אותו מהמיקרופון השני. כלומר שיש שני יציאות ושני ערוצים. בתוכנה עצמה,אני יכול להגדיר רק ערוץ אחד,מה שגורם לכך ששומעים או את הטלפון,או את המיקרופון. את יודעת אולי איך מחברים שני ערוצים לאחד? זה טיפה דחוף כי בשבת אמורה להתארח להקה ואני צריך את זה עד אז תודה רבה, אורי. אגב,אני עובד עם וירטואל דיג'יי

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  14. http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=4149 איך לחבר כרטיס קול ללוח זה http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2958 שימו לב שהקרור בלוח חוסם את התקנת כרטיס הקול http://www.newegg.com/Product/ShowImage.aspx?ISList=13-128-362-S01%2c13-128-362-S02%2c13-128-362-S03%2c13-128-362-S04%2c13-128-362-S05&S7ImageFlag=1&Item=N82E16813128362&Depa=0&WaterMark=1&Description=GIGABYTE%20GA-EX58-UD5%20ATX%20Intel%20Motherboard%20-%20Retail

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  15. כפי שמצויין בכותרת. אני מעוניין בזוג רמקולים (2.0 - סטריאו) בסכום שלא עולה על 500 ש"ח עם צליל מאוזן ומפורט עד כמה שניתן לסחוט מהסכום הזה. (חשבתי על המייקרולאב סולו 5C או על הקריאייטיב T20 שקיבלו ביקורות חמות למדי. לצערי לא יצא לי לשמוע אף לא אחד מהם) בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  16. יש לי בעיה. קניתי רמקולים של ימאה לפני שלוש-שתי שנים והם גוססים. לפני חודשים שמתי לב שהם מתחילים להיהרס ושאיכות הקול ירדה באופן די קיצוני. לפני שלושה ימים שמתי לב שהם מתחילים להשיע זימזומים כתוצאה מקרינה אלקטרו מגנטית שנובעת כנראה מהמסך. ועכשיו הם משמיעים רעשים מפריעים לעתים די קרובות כתוצאה מפתיחה של קבצים. כאשר אני פותח קובץ מסוים (לא משנה איזה בין עם זאת תוכנה או קובץ טקסט) הרמקולים משמיעים זימזום חלש,כאשר אני סוגר את הקובץ הזימזום נפסק. אני חושד שזה קשור לדרייברים של כרטיס הקול המשולב בלוח האם שלי שהתקנתי מלפני כמה ימים אך אני לא בטוח. אז יש לי כמה שאלות: איך אני יכול להציל את הרמקולים שלי (סאב וופר ושניים סטריאו) לטווח הקרוב? האם כל רמקולים מושפעים כל כך מהקרינה האלק…

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  17. ה HD שהוט ויס מציעים זה לכול הערוצים? והאם הוא ברמה כמו באירופה?

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  18. Started by Qman,

חח אני צריך אוזניות למחשב עם מיקרופון עד 45 שקל, KSP IVORY איפה שיותר טוב

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  19. Started by simla101,

אני רוצה להזמין אוזניות (נאמר e2c של shure) ולא איכפת לי להזמין מחול... השאלה הגדולה איזה חנויות (ששולחות לארץ) יש לעניין?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  20. Started by ma4351,

צריך המלצה לטלוויזיה לדודה שלי..26"..מרחק צפיה לא יותר מ2.5 מטר לכן מספיק 26" לראות בעיקר שידורי יס ואולי סרטים צריך שיהיה אפשרות גם לתליה עם זרוע וגם לשים על שולחן או משהו.. ע"פ מה שהבנתי עד כה אני צריך lcd שתהיה hdready אך אני לא יוגע איזה דגם טוב.. אשמח לקבל עזרה ודעה על מה שאמרתי עד עכשיו..

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  21. Started by alex28,

אין קול בסרט אבל יש תמונה אך אני פותר את בעיה סתם שירים אני שומע

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  22. Started by scylla,

אני מתלבט איזה אוזניות לקנות ואני ממש בדילמה... יש יותר מדי דגמים שאין לי יותר מדי מושג עליהם. ראיתי אוזניות INEAR כמו הCX300 והEP630 שממליצים עליהן כאן, ומצד שני כל מיני אוזניות קשת כמו PX100, HD497, HD205 , HD485 וכו'. אני מחפש אוזניות איכותיות עם באס חזק ללא קשר לגודל רק שיהיו לא עצומות כאלה ויחסית נוחות לנשיאה. עדיפות לאטומות אבל עדיפות הכי גדולה לאיכותיות. תקציב- 300-600 ש"ח עדיפות לכמה שפחות.

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  23. האם ההבדל מורגש באיכות הקול שווה את הרכישה של אודיג'י 2 ?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by OmerS,

היי, החלטתי סוף סוף שהגיע הזמן להשקיע ברצינות בעניין הסאונד במחשב שלי.. אמנם המחשב שלי לא חדש במיוחד (פנטיום 3) אבל אני מחליף אותו בקרוב ואני מרבה לשמוע מוסיקה כך שהחלטתי שהגיע הזמן לעלות רמה.. כרגע אני עובד עם כרטיס OB די עלוב ו- 2 רמקולים עם סאב. אני מחפש כ.קול חדש ורמקולים 4.1 (סאב ו- 4 רמקולים), לא צריך להיות משהו מפוצץ אבל שתהיה איכות טובה. אני מקווה לסגור את העסק הזה בסביבות ה- 900 שקל. ממה שראיתי רמקולים 4.1 סבירים או אפילו טובים עולים בסביבות ה 500 שקל (INSPIRE 4400) וכ.קול משהו בסביבות ה- 400.. אודה לכם מאוד אם תמליצו לי על כ.קול ורמקולים. אני מחפש רמקולים עם מתלים ואם יש להם חיבור לכבלים חשופים (בלי בננה או משהו כזה) אז בכלל טוב כי אני מתכנן לקנות כבלים משלי לרמ…

25. Started by din707b,

שלום אנשים, לאחר רכישה של SHARP LCD SA1 32 באמצעות YES האיכות ממש ירודה למרות ממיר 3100. בDVD גם סרטים חדישים נראים אמנם הרבה יותר טוב משידורי YES אבל מדי פעם מופיעים מעין ריבועים או מריחות בעיקר בתזוזות של שחקנים ובנופים. טכנאי החברה אמר לי כי הטלויזיה תקינה. בDVD אני משתמש בעיקר במחשב עם כרטיס מסך OB באמצעות יציאת DVI שעל גבי לוח ASUS M2NPV-VM כמו כן אני משתמש ב-DVD של LG GHN42 ניסיתי להשתמש גם במכשיר DVD רגיל באמצעות מספר יציאות שונות (לא דיגיטאליות) ללא שיפור באיכות. האם זה מצב סביר שמשקף את מסכי הLCD או שיש לצפות לאיכות גבוהה יותר?

• 1 תגובה
    • 709 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.