אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום כמו שכתוב בכותרת אני מחפש רמקולים 2.1 טובים עד 350 ש"ח גג ולא שקל יותר. לא חשובה לי העוצמה אלא יותר האיכות.
-
- 11 תגובות
- 734 צפיות
-
-
למה נעלת את האשכול שלי??? בשביל מה יש את הפורום כדי שאנשים ישאלו שאלות אם הם לא יודעים נכון??אז תאמין לי שאם יחס כזה אף אחד לא ייכנס לפה בושה וחרפההההה יש פורומים אחרים הם כבר יעזרו... ועוד הערה קטנה תעבוד קצת על החוש הומור שלך אתה ממש לא מצחיק!
-
- 4 תגובות
- 807 צפיות
-
-
שלום לכולם, להלן כמה שאלות, אני מקווה שתוכלו לענות לי עליהן: 1. מה המרחק המירבי שאני יכול לעבוד עם כבל RCA ולצפות שהוא יעבוד? 20-30 מטר יעבוד? 2. מישהו יודע היכן ניתן להשיג שקעים (לקיר) של RCA (עדיף שיתאים ל- GEWISS)? 3. מישהו יודע היכן ניתן להשיג כבל RCA איכותי באורך שציינתי? 4. יש לי ממיר של HOT, הממיר מתחבר לטלוויזיה/כרטיס טלוויזיה באמצעות כבל TV COAX רגיל. אם אני אשתמש במפצל על היציאה של הממיר ככה שאני אוכל לחבר גם לטלוויזיה וגם לכרטיס טלוויזיה בו זמנית הממיר יעמוד בזה? או שתהיה ירידה באיכות של התמונה? מישהו ניסה פעם? בתודה מראש, עומר. נ.ב. אם לא ניתן לפרסם פה שמות של חנויות אשמח אם תפנו אליי באמצעות הודעה פרטית, ICQ: 98136519 או דואר אלקטרוני: omershk@gmail.co…
-
- 3 תגובות
- 798 צפיות
-
-
יש לי נגן iriver מדגם H10 5 ג'יגה שנקנה לפני פחות משנה במשרדיה ולפני כמה ימים הוא פשוט לא נדלק ניסיתי כבר לחבר אותו למטען לכל הלילה ועדיין לא נדלק למישהו מושג איפה אפשר להשתמש באחריות?
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני מחפש mp3 בתקציב של בסביבות 1500 שקל. מה שחשוב לי זה שיהיה איכותי כמה שיותר..אני מעדיף איכות על נפח. ועוד משהו, עדיף להזמין מחו"ל או שהמחירים בארץ סבירים?
-
- 9 תגובות
- 895 צפיות
-
-
היי! חיברתי את הנגן שלי (iaudio) למחשב בכבל usb. יש לי במחשב usb2, האם יש דרך לדעת האם החיבור שלי הוא באמת usb2?? (ע"י איזושהוא תוכנה או משהו...)? תודה.
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי מערכת 2.1 Harman-Kardon SoundSticks II יש לי כרטיס קול live! 16-bit ואני מרגיש שעל המחיר ששילמתי על הרמקולים(1100 שקל) הייתי יכול לקבל תמורה טובה יותר עכשיו השאלה שלי היא האם כרטיס קול כמו אודיג'י 2 יוכל לשפר את איכות הקול? אני מוגבל בתקציב וx-f לא בא בחשבון
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולכם.. ברשותי הרמקולים Logitech Z-540, אך היום נתקלתי בבעיה מרתיעה. :\ כשאני מפעיל שיר, במקום שהצליל ייצא מכל הרמקולים, יוצא צליל רק מהשניים הקדמיים, והאחוריים לא משמיעים שום צליל. בדקתי את החיבורים וכולם תקינים ומחוברים. אין לי מושג מה הבעיה, ואני חושש שמא הרמקולים נהרסו :\. אשמח לקבל עזרה והכוונה לטפל בבעיה בתודה, אמיר.
-
- 10 תגובות
- 561 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני בעליו המאושרים של koss porta pro , ואני חייב להגיד שאלו באמת אוזניות אכותיות יחסית למחירם . אולם בזמן האחרון נמאס לי ללכת עם אוזניות קשת , ואני רוצה לקנות אוזניות In-ear . חשבתי לקנות את Shure e2c , אבל מכיוון שלעולם לא שמעתי בהם , אני לא רוצה להוציא מחיר לא מבוטל של 550 ש"ח על מנת לקבל אוזניות באיכות דומה לkoss porta pro שלי . אני יודע שההשוואה שאני עורך פה היא בין שתי סוגי אוזניות שונות לגמרי , אך אם יש פה מישהו שהתנסה בשניהם אני אשמח לקבל חוות דעת . תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 712 צפיות
-
-
שלום יש לי מיקרופון עם אוזניה וכרטיס קול 5.1 ערוצים אני משחק במשחק רשת שצריך בו תוכנת דיבור (וונטרילו) ברקע אני רוצה שישמעו ברמקולים הראשיים את המשחק ובאוזניות את הדיבורים שבתוכנה זה אפשרי? הצלחתי להגדיר את האוזניה בכניסה נפרדת של הסנטר אני רק צריך שהתוכנה תעבוד דרך הכניסה הזאת תודה
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לDVD עד 400 ש"ח. אני צריך רק שהוא יקרא DIVX תודה
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות על האיפוד החדש 1)האם ניתן להריץ DIVX עליו ואם כן אז איך 2)האם יש דרך להשתמש באיפוד בתור HD נייד 3)האם אפשר לעביר קבצים בלי האיטונז (כמו בנגנים אחרים שפשוט לגרור) 4)יש עוד כל מני טריקים ושיפורים שאפשר לעשות תודה...
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חבר שלי רוצה לקנות נגן במחיר הנ"ל יש למישהו המלצות ? תודה
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
אני מחפש כבר הרבה זמן אז מי שיכול לתת לי לינק הכי מתקדם לגירסא קוריאנית... ועוד כמה שאלות... עכשיו התפריט שלי באנגלית ואני רואה בשירים עברית הפוכה..אם אני מתקין קוריאנית אני ימשיך לראות ככה או שאני יראה הכל אנגלית או דברים מוזרים חחח? האם זה פוגע במכשיר או באחריות? תודה מראש... איתי...
-
- 5 תגובות
- 633 צפיות
-
-
אפשר המלצות לטלביזת LCD/פלזמה/מה שזה לא יהיה בגודל 32 אינץ נגיד עד 12000 אני לא בטח שזה הפורום הנכון אז אם זה לא אני מתנצל מראש
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
http://www.pioneerisrael.co.il/Pioneer/Main/Products/product.asp?id=212&catid=6&subcatid=10 מה אתם חושבים על הדי וי די הזה? נקנה ב600 שקלים .
-
- 2 תגובות
- 500 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות נגן אמפי עד 350 שקל וראיתי את הנגן הזה http://www.mp3-4.co.il/Product.asp?Pid=5002&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap האם הנגן הזה שווה וכדי לקנות אותו אם לא איזה נגן כדי לקנות יותר רצוי שיהיה 512 מגה אני יודע שאין משהו איכותי אבל אני רותה משהו נורמלי תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כבר זמן רב אוזניות, עכשיו אני מחפש אוזניות שישמעו כמו סאב באוזן למשל יש לי אוזניות sony mdr-v500, אבל הבעייה היא שאני ניראה כמו חייזר ברכבת... אני מתלבט בין אוזניות px 200 של סנהייזר לבין ex81 של סוני, מה לפי דעתכם יפיק את הבאס הכי חזק ואיכותי?
-
- 0 תגובות
- 485 צפיות
-
-
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי אז כמו שהכותרת אומרת יש לי כמה שאלות על האוזניות המפורסמות של KOSS; PortaPro ולשאלות: דבר ראשון, אני יודע שזאת שאלה מעוד כללית אבל, מה יש לכם (המשתמשים של PORTA PRO) לאמר על האוזניות האלה? דבר שני, עוד פעם מופנה אליכם, המשתמשים של האוזניות האלה, אני ראיתי שיש להן מן כזה ברזל שיוצא בדיוק במקום שבוא האוזן (ראו תמונה), זה מציק? זה בכל נוגע באוזן? תודה בהקדם!!! אני חושב על לקנות אבל אלו הזברים שבאמת עוצרים אותי... [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה יותר כדאי לקנייה .. Iriver 40G h340 או Ipod Nano 2G מבחינת מקום אחסון .. ? מבחינת נוחות וכו'...?
-
- 17 תגובות
- 948 צפיות
-
-
יש ברשותי מסרטת וידאו תוצרת JVC דגם OPTICAL 22X VHS GR-AX16 . עם השנים ועם לא מעט עצלנות צברתי קלטות הסרטה רבות. כעת אני רוצה להעביר את החומר המצולם בקלטות המסרטה לקלטות וידאו (במקרה הטוב) או לדיסקים לצפייה ב- DVD (במקרה הטוב יותר). בוידאו אני יכולה אך זה נראה לי מיושן מידיי. איך אפשר להעביר החומר המצולם ממסרטת וידאו לדיסקים בDVD ? אודה לקבלת עזרה.
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
אני קונה את זה בטורקיה אם אני אקנה המחיר שווה? (15 יורו) שזה בערך 90 שקל נראה לי
-
- 9 תגובות
- 932 צפיות
-
-
שלום אני לא בטוח שזה הפורום הנכון אז אם זה לא תעבירו... רציתי לדעת מה הנגן DVD למחשב הכי איכותי וטוב לא משנה לי כמה הוא עולה ורציתי לדעת גם אם היום יש עוד נעילת איזורים כמו שהיה פעם אחרי כמה צפיות בסרטים אם יש אזאיזו תוכנה מבטלת את זה תודה
-
- 5 תגובות
- 786 צפיות
-
-
היי, אבי קנה לי MP4 שהיה בהונג-קונג כדאי שלא יהיה לי משעמם בצבא אז הבאתי סקירה קטנה כי יחסית למחיר ולתמורה זה נגן מדהים הנגן קורא את כל פורמטי המדיה שיש אני ניסיתי. הנגן עצמו נקי וחלק. הסאונד שלו טוב עד טוב מאוד, הנגן הוא נגן פלאש אך עם הנגן מקבלים זיכרון פלאש של 4GB שזה ממש מעולה הנגן גם מסוגל להקליט דברים מהטלויזיה שזה בכלל מדהים. ניתן גם לחבר את הנגן לטלוויזה כדי לראות סרט מהנגן לטלוזיה. ניתן ליראות תמונות וגם לקרוא כל מיני מסמכים למניהם הבטריה מחזיקה 16 שעות נגינה רצופה ו 10 שעות ווידאו גודל המסך הוא 3.5 אינצ' שזה דיי גדול הוא מיתחבר למחשב ע"י USB2 הנגן ניטען מהחשמל ולא ע"י ה-USB משך הטעינה כ2 וחצי - 3 שעות עד טעינה מושלמת החברה היא mymedia דגם A8 המחיר של …
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-