עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by oFiR 22,

מישהו מכיר דבר כזה, ובהזמנה מיידית? תודה רבה, אופיר

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  2. Started by azoulai,

הציעו לי אותו היום בטרקלין חשמל במחיר של 600 ש"ח במקום 700 ש"ח, האם הוא שווה את הכסף, איך הוא? אני צריך מכשיר אמין ועמיד. זה הקישור על המפרט שלו מהאתר: http://www.traklin.co.il/emall/product.asp?pc=72356#1 להלן האשכול שלי עם הדרישות שאני רוצה שיהיה במכשיר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=166749.0 תודה מראש ;D

• 4 תגובות
    • 563 צפיות
  3. Started by hck,

20GB + רדיו מובנה USB 2.0 וכ"ו... http://www.mpio.com/goods/hd300.php ב1600 ש"ח. משתלם? והאים יש עוד המלצות בטווח המחירים הזה? שאלה קטנה: האם נגן מבוסס כונן קשיח נהרס בקלות? כלומר אם הוא חוטף איזה מכה?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  4. אני מחפש נגן MP4 עם יציאה לטלויזיה אני מחפש את הכי זול שאפשר (אם יש דבר כזה) חיפשתי קצת בזאפ ולפי מה שראיתי מדובר רק ביציאות לאוזניות תודה מראש

• 8 תגובות
    • 783 צפיות
  5. אני מחפש רמקול איכותי ואלחוטי (בלוטות' או וייפיי) למחשב במחיר של עד 500 ש"ח. מישהו מכיר?

• 4 תגובות
    • 940 צפיות
  6. Started by golani,

יש לי אפשרות לקנות רמקולים של הפירמה הנ"ל מדגם EB2.1 במחיר דיי טוב ושמעתי אותם והם נשמעים לא רע בכלל השאלה היא אם הם אמינים ומישהו יודע מי מיבא אותם??? כתובת היצרן WWW.LUXEONAV.COM ממתין לתשובה בדחיפות....

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  7. Started by ORANGEJUICED,

מישהו מכיר תאוזניות האלה ?

8. Started by zerocool15,

מישהו מכיר תחברה maraton? אם למישהו יש מושג על קיום אתר שלה אני ישמח לקבל תנקס חוץ מזה אם משיהו קנה מוצרים שלה שיתן חוות דעת plz תנקס

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by So@tr43,

מישהו מכיר 8) או קנה???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, אני רוצה לקנות רמקולים לעבודה - דבר שאומר שאני לא יכול להביא מערכת 2.1 - סאבוופר לא יתקבל בעין יפה שם. כרגע יש לי שם רמקולים פשוטים של קריאטיב - sbs240, וראיתי עכשיו שיש להם דגם שאמור להיות טוב יותר, ה Itrigue 2200. יש הבדל משמעותי בניהם? שווה את הכסף? יש מערכות אחרות של 2 רמקולים בסדר גודל הזה (300-400 ש"ח) שגם שוות? תודה

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  11. אהלן אנשים, המלאי שלי מתרוקן לאט לאט, ואני הולך בקרוב לבצע כמה הזמנות מחו"ל כנראה (מחברי RCA כבר הבאתי כמה הזמנות של כמה סוגים, אז בינתיים יש לי, אבל כל דבר אחר החל מ-mini-PL, חיבורי TRS, סליבים לכבלים, בידוד טפלון, סיכוך לכבלים, והרבה דברים אחרים כמעט ולא נשארו לי). כיוון שתמיד כואב לי הלב לבצע הזמנה של 100 או 200 דולר ולשלם 50 דולר על משלוח, יש מישהו שמתכוון בקרוב לבצע הזמנה מחו"ל ורוצה לעשות הזמנה אחת מרוכזת? Anatoli.

• 0 תגובות
    • 792 צפיות
  12. נמאס לי לעבוד עם המסך מול המחשב - כואב בעיניים כרגע עם מסך Samsung 49 Ultrawide מעוניין לעבור לעבודה עם מקרן במחשב במקום המסך למישהו יש המלצות? ניסיון? מעוניין במקרן באותו סגנון של מסך Ultrawide חשבתי על מקרן קצר דגם LG HU915QE אשמח לעצות והמלצות ממי שעובד עם מקרן במחשב או להפנות אותי למי שאתם מכירים שעובד עם מקרן במחשב תודה

13. היי, אני שוקל להזמין את ה-PortaPro (או PX-100, עוד לא נסגרתי ב-100% לגבי זה) מאמזון דרך מסטופ. לפי המחשבון שלהם זה אמור לעלות לי $57 כולל משלוח מע"מ והכל (כלומר קצת פחות מ-260 ש"ח). השאלה שלי היא, מישהו פה חווה איזה שהן חוויות עם מסטופ ששווה לי לדעת עליהן ? בעיות כלשהן ? אגב, אם מישהו יודע על מקום בארץ שמוכר את ה-PortaPro או ה-PX100 במחיר "יחסית" שפוי (נגיד עד 280 ש"ח?), אני אשמח לשמוע על זה. (ושאדר סוכניות ירקבו!)

• 14 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by guliver,

מישהו פה יודע מתי מגיע הדגם החדש Zen Vision M? וכמה הוא אמור לעלות?

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  15. מה ההבדל בין הנגן למינידיסק? האם ניתן להקליט ממש מכל מכשיר למינידיסק כלומר: מתוך מערכת סטיראו/טלויזיה/מחשב/מקור חיצוני למיני-דיסק ? האם לכל המינידיסקים ניתן להקליט שיר כקובץ MP3? האם יש הבדל משמעותי בין הדגמים השונים? ומה הכי מומלץ? בכלל, מה עדיף מינידיסק או נגן MP3? תודה

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  16. קלטתי שיש מחירים מעולים למכשירים מחודשים על ידי המפעל ב-ebay, השאלה היא כמה העסק הזה אמין, מה זה אומר בעצם מכשיר שחודש והאם זה כדאי? מישהו כאן קנה פעם מכשיר כזה, והאם שווה ללכת על הדיל הזה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  17. Started by MasterOr,

אני רוצה לקנות אוזניות חדשות, שבארץ עולות כמעט 300 שקל (CX300). עכשיו אני רואה גם את ה CX300 וה400 במחיר זול יותר מהארץ, הפחד היחיד שלי איך אני ידוע שזה לא זיוף? 40$ לCX400 נשמע הגיוני? מישהו קנה משם ויכול להמליץ על מוכר?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by GhostCow,

הטופיק מדבר בעד עצמו... אני שואל כי אני רוצה לקנות קייס לנגן שלי אבל כתוב שם שאפשר רק בהזמנת נגן... אולי מי שקנה שם יכול לעזור לי.... אם לא יש איזה חנות בארץ (לא מצאתי בזאפ) שמוכרת את הקייס הזה בנפרד? נ.ב: מישהו מכיר אתרי השוואת מחירים יותר טובים או עם חנויות שונות מזאפ? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 606 צפיות
  19. לעמדת מחשב שאני לא מריץ בה סרטים או שומע בה מוזיקה בדר"כ, בעיקר לסרטונים ביוטיוב, מידי פעם קצת שירים (לעיתים רחוקות). - חשוב שזה יהיה 2.0 כי אין לי מקום לסאב. - חשוב שהם יהיו רמקולים שחורים ויראו סביר. - חשוב שהסאונד יהיה סביר בסיסי למוזיקה, לא צליל זול של רמקולי בית-ספר. טווח מחיר אני לא מציין כי אין לי מחיר מדוייק שאני חושב עליו אבל מהדרישות הנמוכות שלי אתם מבינים לבד שאין לי שום כוונה להשקיע מאות שקלים. ה-LS11 ממש זולים אבל מהתמונות נראים סביר ולא מצאתי הרבה ביקורות שממש קוטלות אותם אשמח לשמוע אם מישהו מכם כבר ראה\שמע אותם ויכול לתת חוות דעת על העיצוב\הסאונד שלהם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  20. איכות שמע למשל? איכות האוזניות? המחיר קורץ לעין ;D

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  21. זה אומר שהופסק הייצור?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by DXT,

540 לא 560 זה הבדל עצום שלא תתבלבלו. אם מישהו פעם שמע את הסט הזה או יש לו אז שיתאר את נסיונו איתם.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. http://www.headphones.co.il/store/main/product.aspx?id_prod=102 מישהו מכיר? שמע אותו עם ציוד איכותי (CDP, DAC, אוזניות טובות) ויכול לתת לי ביקורת לגביו ?

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  24. שמעתי אותם בקשפ אלקטריק בקניון איילון לצד ה- MISSION M71 ואני חייב להגיד שה-JBL נשמעו הרבה יותר טוב...באס הרבה יותר עשיר ! (והם עולים 500 שקל פחות...) מחירם הוא 1500 ש"ח ! מישהו שמע אותם או יש לו ניסיון איתם ? אני מחשיב אותם כאפוציה בשבילי לרמקולים קדמיים לסטריאו. עריכה: הרמקול המדובר- http://www.jbl.com/home/products/product_detail.asp?ProdId=N26II&SerId=NOR&sCatId=BFS

• 5 תגובות
    • 983 צפיות
  25. אני מעוניין לקנות אותו המפרט באתר מראה שמדובר במשהו סוף עולם השאלה האם מישהו עבד איתו מכיר מישהו שעובד איתו ויכול להגיד מה באמת הזמן שהוא מחזיק האם הוא תומך בקודקים יענו אני יוכל להעלות סרט שקודד ב DIVX או שזה סתם למי שרוצה להתלהב ולהוריד סרט של עצמו זמני טעינה וכמובן הכי חשוב הגודלללללל כיום יש לי את ה JUKEBOX C שאני בכלל לא מרוצה ממנו הוא לא טוב לפי דעתי אז אם יש לכם המלצות אשמח לשמוע. האם קיימים נגנים דומים התקציב הוא 350 דולר ומאושר חריגה ל - 400 לא יותר. אשמח אם תוכלו לתת לי מידע

• 2 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים