עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by musicalarmclock,

שלום, מחפש 4 רמקולים עם סאב למחשב. איזו חברה מומלצת? מחיר? הספק? אני לא ממש בקיא בתחום. תודה לעוזרים

2. שלום! יש לי מחשב עם כרטיס קול SoundStorm מובנה בלוח ואני רוצה לחבר אותו למערכת עם חמישה רמקולים (שניים קדמיים, שניים אחוריים וסנטר). כרגע יש לי רק שני כבלים מתאימים (PL רגיל ל-RCAX2). אבל, בלי קשר להעדר הכבלים, אני לא מצליח להעביר קול לסנטר, אלא אם המערכת היא בדולבי פרולוג'יק... מישהו יכול לעזור לי?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by MDK,

יש לי LOGITECH Z560, שזו מערכת 4.1, שהרמקולים שלה מתחברים לסאב, שמתחבר ל PAD, ומהPAD אל הכרטיס קול. השאלה שלי היא האם ניתן לחבר רמקולים אחרים לא של מחשב לסאב וופר

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by FearThis,

יש לי מחשב נישא של IBM R32. אני רוצה להוסיף לו כרטיס קול נורמלי, הכרטיס קול הנוכחי עושה קולות של ברווז. איזה אפשרויות יש לי ? איפה ניתן לקנות ? כמה עולה ? תודה, FearThis

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  5. הנה הסדרה: http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=1364_1746 שני דגמים (DAH-1500/1700) כשבכל דגם נפח של 512MB ו-1GB. ראיתי את סדרת הנגנים האלה במקרה בפנדה, ואני חושב שהם חדשים. סקרן לדעת מה אתם חושבים עליהם, על האיכות והשוואה לעומת נגנים דומים.

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  6. Started by IdolAdmin,

אני עושה כבר זמן מה סקר לגבי נגני הרד דיסק ולא משנה מה הגעתי אל האיריבר 340 אז רציתי לרשום מה אני יודע עליו ולדעת מה אני לא יודע... אז 40 ג'יגה זה הגודל שאני צריך אז אין בעיות עם זה... חיבור מצלמות אל הנגן מאוד יעיל בשבילי במקום לקנות נגן אחר ולקנות מתאם לכרטיסי זיכרון... בהתחלה לא חיפשתי מסך צבעוני אבל אם כבר יש אז הוא ישמש גם לסרטים ואני מבין שבשביל לראות סרט חייבים לקודד אותו שיתאים...יענתו אם אני מוריד סרט איך שהוא מהאינטרנט ומעלה למכשיר הוא לא פשוט יציג לי את זה בזום אווט...יענתו יקבץ את הסרט, מה שלא פוגע באיכות הסרט בדר"כ? והאם יש אם הזמן עם העידכונים של המכשיר הוא יוכל להראות באיכות יותר טובה או שזה כבר תלוי בחומרה של המכשיר? והאם זה ככה גם עם תמונות? אני יכול לראו…

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  7. כמו שאמרתי אני מחפש אוזניות,ביעקר למשחקים בסביבות 300-350 ש"ח,לא חייב להיות 5.1 איבנתי שזה לא ממש מורגש,ישמח אם תעזרו לי כי אני לא ממש מבין בזה תודה.

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  8. Started by prexus,

I have now an un-opened Lexat Jumpdrive 256MB flash player I got from fry's for 80$. I checked and saw the the prices for the Creative MuVo 256MB, also sum up at arround 75$. Should I return the lexar to get the MuVo? Is it alot better that it would worth going through all of this? Or should I just stick with the lexar? Also, how long is creatives warrenty? The features I need are 256MB, easy navigation, a litle LCDm light and not really battery consuming (I live in the US) Thanks, Prexus

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  9. שלום לכולם! כבר זמן מה שברצוני לקנות נגן MP3 בעל נפח סביר שישמש אותי לעיתים קרובות בזמן הנסיעה והחזרה מבית הספר, משהו מהיר, קל ואיך לא - זול (יחסית למוצרים בשוק). לאחרונה נמכר נגן MP3 בנפח של 256mb ב-Walla Shops במחיר מפתה של 300 שקל, מפתה מפתה אבל די מפוקפק. האופציה השניה היא נגן MP3 מתוצרת Creative מדגם - MuVo 256mb TX שיכול להירכש במחיר של 500 ש"ח בתאילנד ע"י חבר, בארץ מחירו 800 ש"ח בחנות הזולה יותר בזאפ. החבר נמצא בתאילנד עד מחר שלהם (הפרש השעות הוא +5 שעות אצלהם) ואז נוסע ליפן. לכן אני חייב להחזיר לו תשובה באימייל עוד היום בלילה כדי שהוא יקרא אותה על הבוקר ויעשה מה שצריך.. באותה הזדמנות יש לי שאלה נוספת ליודעים - האם המחירים ביפן של דברים כאלה זולים מתאילנד? אני ר…

10. כל פעם שאני רואה סרט או שומע שיר עם אוזניות אז אחרי שהוא מסתיים אני מתחיל לשמוע זמזומים קטנים כאלה באוזניות אז מה הבעיה? המחשב או האוזניות?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  11. Started by DXT,

אני מתכנן עוד מעט לקנות רמקולים+כרטיס קול. הרמקולים כנראה יהיו ATP3/Inspire2500/Z340 וההתלבטות בכרטיס היא ה GameSurround Muse 5.1 DVD או ה Fortissimo III. למרות ההבדל הכספי הוא "רק" 70 שקל אני מעוניין לחסוך אותם אם אין טעם לקנות את היותר יקר. הצרכים שלי הם: משחקים (CS, UT2k3, etc), שמיעת מוזיקה (mp3,cds..) אולי בעתיד הלא קרוב גם סרטים אבל כנראה שלא, סרטים אני כנראה אראה ב DVD בסלון ולא על צג מסכן של "17. חוץ מכל מיני התקנים נוספים שה Fort3 תומך בהם ההבדל היחיד הוא שה Sound Output הוא 20Bit לעומת ה Muse שהוא "רק" 16bit. האם לי זה בכלל משנה? ומה המשמעות בפועל של הנתון הזה? תודה למגיבים.

12. Started by ktanta harta,

הקטע שזה כבר פעל וכבר היה כתוב על הרסיבר DOLBY D אבל אחרי שעשיתי ריסטארט למחשב זה הפסיק לעבוד מישהו מכיר פתרון לבעיה המוזרה שלי? שחכתי לרשום הכרטיס קול הוא פורטיסימו3 ואני משתמש ביציאה האופטית שלו

13. Started by someone,

על הדגם של ה20GB והUSB 2 אם למישהו יש? (זה מה שנמכר בארץ) אולי למי שיש יכול להעלות קצת תמונות ולספר על המכשיר? ואל תגידו לי לעשות חיפוש כי זה לא מוצא משהו מוגדר... תודה מראש בכל מקרה

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  14. Started by Chymes,

היום הנגן יפיפה שלי התפגר אחרי תשעה חודשים. זה התחיל בכך שלא הצלחתי להעביר קבצים לנגן. הוא כל הזמן התנתק. ניתקתי את הנגן בצורה מסודרת, עשיתי ריסט למחשב (חשבתי שהבעיה היא במערכת הפעלה) וניסיתי לחבר את הנגן. הפעם הוא בכלל לא זיהה את הנגן. ניתקתי עוד הפעם את המכשיר, ניסיתי להפעיל אותו והנגן לא נדלק. טוב, הוא נדלק, אבל נכבה אחרי שניה. עשיתי ריסט לנגן, אך הבעיה לא נפתרה. מחר על הבוקר אלך לבאג ואדרוש שיחליפו את הנגן. ואם זה לא מספיק גם אוזניות Shure e2c התחילו לעשות בעיות אחרי פחות משנה. אין לי מזל. פשוט אין. ואני עוד צריך לסגור שבת שמירות. מה אעשה בלי מוזיקה בשמירה? :'(

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  15. Started by יונדב,

שלום לכולם. יש לי סרט וידאו, 30 דקות, ואני רוצה את השמע של הדקה השנייה בלבד. איך אפשר לקבלו? באיזו תוכנה אולי להעזר? תודה !

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  16. Started by Godmoney,

היה לי את ה MX550 והם נגנבו לאחותי באוטובוס. אתמול חברה שלי הפתיעה אותי עם MX 360 - שאני משער פחות טובות - הן זולות בבערך 100 שקל. היא קנתה אותן בצליל אבל אני לא מוצא אותן בזאפ ואני לא כ"כ מוצא עליהן תיעוד באינטרנט. מישהו מכיר את האוזניות האלו? איך הן בהשוואה ל-550?

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  17. Started by liran2003,

המרחק צפייה הוא כ-4 מטר +- איזה גודל כדאי לבחור?

18. Started by sdfzxc,

האם זה בעייתי ? האם הציוד (הנגן / רמקולים) יכולים להרס / לקבל נזק תמידי כתוצאה מעומס ? אני מדבר על חיבור של נגן דוגמת IPOD/ARCHOS/IRIVER/RIO וכאלו לרמקולים של מחשב (אבל עם סאב ומגבר).

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  19. Started by rafi121,

שלום יש לי כרטיס Pinnacle pctv רגיל(בן שלוש בערך). התוכנה-תוכנת pctv vision. יש אפשרות לשמירת קלטות וידיאו אנלוגיות כ- mpeg2 אבל הקובץ=הסרט יוצא איטי מדי ובאיכות ירודה.מצליח יפה רק בשמירה כ -mpeg1. האם זה יעזור אם אשדרג את התוכנה? נראה לי שהסיבה שלא מצליח לשמור באיכות טובה היא בגלל מגבלת החומרה של הכרטיס. האם אני צודק? אם לא- איפה אני יכול להוריד גירסה מתקדמת יותר של התוכנה הנ"ל (לא מוגבלת בזמן)? ואם לא ידוע לך איפה- אז איפה אפשר להוריד תוכנה (לא מוגבלת בזמן)שתדע לשמור כ-MPEG מודרני ותעבוד עם הכרטיס שלי? האם כדאי לשמור כפורמט אחר שיתאים גם למחשב וגם למכשירי DVD? איזה פורמט(כולל גרסת פורמט), איפה התוכנה והאם תעבוד עם הכרטיס שלי?

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  20. שלום לכולם, אני די חדש בפורום חבר שלי המליץ לי על הפורום הזה בגלל המקצוניות שלו. (מישהו אמר hometheater.co.il ? Tongue) אז ככה, אני נתכוון לשדרג את רמקולים והכרטיס קול שלי (בינתיים יש לי SRS 370 של CREATIVE וכרטיס קול מובנה C-MEDIA משהו..., - משהו על הפנים ) אני מתלבט איזה שילוב של רמקולים + כרטיס קול לבחור: השימוש העיקרי: המטרות שלי הם בעיקר לשמיעת מוזיקה, - MP3, AUDIO DVD ,CD וכו' - יש להדגיש בעוצמות גבוהות, ולצפייה בסרטי DVD DIVX XVID וכו'... , בכלל לא למטרות משחקים או משהו מקצועי כמו עריכה - מוזיקה/סרטים נטו. אז ככה, החלטתי כבר ללכת על המערכת של JBL ENCOUTER 2.1 בגלל האיכות המותג והמחיר הלא כל כך גבוה -580 ש"ח, מה אתם חושבים על הרמקולים? עכשיו השאלה היא כרטיס ה…

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  21. אני מעוניין לקנות אוזניות סיינהיזר HD201 הנה הדגם: http://www.ozniyot.co.il/Product.asp?ProID=33 האם האתר הזה אמין? האם יש בו זיופים? יש שנתיים אחריות כנראה זה מקורי אבל אני רוצה להיות בטוח תודה רבה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  22. שלום, אני צריך די דחוף קישור לדרייבר און-בורד פשוט שיש לי, וזה באמת דחוף כי לצערי אני צריך לחזור מחר לבסיס... בכל מקרה אני לא יודע איך קוראים לצ'יפ אבל זה לוח של פנטיום 4 עם צ'יפסט של ויה (בקשר לאחרון אני לא בטוח).... אני חושב שקוראים לו AC97, ופעם השתמשתי בדרייבר שנקרא c-media. הבעיה היא שיש לדבר הזה 1001 קבצים שונים שנושאים את השם שלו ואני לא יודע איזה מהם להוריד... אז קישור ישיר לאתר יהיה נהדר וקישור ישיר לקובץ יהיה עוד יותר נהדר! אז בכל מקרה תודה רבה כבר עזרו לי פה בעבר לכן אני סומך עליכם

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  23. גם ב-XVID?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by zion789,

שיהיו עם סראונד ויסננו רעש הם יחוברו לכרטיס קול שלי AUDIGY 2 VALUE או לטלוויזיה בינתיים אין תקציב קודם תביאו לי את הדגם והמחיר ואז אני אשקול אם זה יקר תודה

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  25. Started by oba3k,

שלום, אני בעל SANSA e140 מאושר. עם הנגגן באו אוזניות ממש זולות כאלה, שנכנסו לתוך האוזן ומסביב היה גומי כזה שחסם צלילים אחרים, אני חושב קוראים לזה BUDD. האיכות הייתה בינונית ומטה, אבל מה, הם חסמו כמעט כל צליל אחר. למה זה טוב אתם שואלים? למכון כושר. בכלל לא מעניין אותי האיכות של המוזיקה במכון, אבל אני לא רוצה לשמוע בווליום מטורף כמו שאני צריך אם אוזניות שאין להם תגומי הזה... על מה אתם ממליצים? וכמו שאמרתי האיכות לא ממש חשובה, אם כבר הנוחות יותר חשובה

• 0 תגובות
    • 691 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.