אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות את האוזניות האלה יש לי IAUDIO X5 ואני חם עליהם כמו שאומרים הם עולים בערך 600 שקל .. מה אתם אומרים כדאי לקנות איך האוזניות יש לכם ניסיון איתם איך שומעים ? האם הן ניתנות להשגה בקניון חיפה ספציפית .. נראה לי שיש בצליל .. רק את האתר בית שלהם אני לא יודע אם משיהו יכול לעזור לי למצוא עליהם מחיר טוב .. או למכירה בחיפה באיוזר שלי .. ?!
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי את המערכת PIONEER HTZ 170 עכשיו היא מחוברת לטלויזיה שאני שם על מצב LINE אני שומע רק מהבאס ומשתי הרמקולים הקדמיים(יש לי 5 רמקולים ובאס) עכשין אפשר לעשות משהו כדי שישמע בכולם ? כשאני מחבר למחשב זה גם רק מהרמקולים הקדמיים ומהבאס אפשר אולי לשנות את זה במחשב עם כרטיס קול ?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
מה קורה לכולם הכל טוב?! אז ככה קניתי לא מזמן מגבר JVC RX-5062 עם 5 רמקולים (הסאב יבוא עוד מעט) בקיצר למגבר אין יציאות אנלוגיות בישביל להתחבר לכל היציאות בכ.קול אבל כן יש לו יציא אופטית ודיגיטלית אז חיברתי אותו דרך האופטיתומסיבה כלשהי המגבר לא מזהה סראונד הוא מזהה לי רק את הפרונט..הקטע פה אני חושב שזה בעיה בהגדרות במחשב..(דיי בטוח או שאני פשוט לא כיוונתי נכון את המגבר)..הלכתי לתוכנה של הכ.קול ולא מזהה לי את הSPDIF מסיבה כלשהיא הוא לא מזהה אותו.. יש לי לוח אם- GA-M55S-S3 של ג'יגהבייט...אז אם מישהו יכול לעזור בבקשה תעזוורר.. אני מקווה שהייתי ברור פשוט אני לא יודע איך לנסח את זה נכון כל כך..
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום וערב טוב! אני מעוניין במערכת רמקולים למחשב 5.1 (או 4.1) בסביבות ה700-800 ש"ח פחות או יותר (גמיש). היעוד הראשוני הוא מוזיקה והשניוני הוא סרטים, במשחקים אין צורך. עשיתי טיול בזאפ, באתר של קריאיטיב ושל לוג'יטק וראיתי שישנם המון אבל המון אופציות, אין לי מושג מה דור חדש מה דור ישן ומה מתאים לאיזה יעוד, אשמח לקבל המצלמה לוג'יטק או קריאיטיב 5.1 או 4.1 בכ800 ש"ח לערך עבור מוזיקה (+סרטים). והאם יש אתר שנותן סיקורים review על המערכות האלה? תודה!!!!!! סופ"ש נעים איתן.
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אשמח להמלצות לקניית רסיבר, אני קונה בקרוב וזקוק לעזרה. מצאתי מספר דגמים ואשמח לשמוע את דעתכם: http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=AVR255&Cat2Cat1ID=35&Cat2ID=253&aff=Zap〈=he http://www.hi-fi.co.il/sg_product~RX-V565~35~253.htm אלו שני הדגמים הכי טובים שמצאתי בתקציב שלי, ועוד שתי שאלות, -יש רסיברים שמתפקדים ככונני DVD שתומכים בFHD? או שסתם הם רושמים תמיכה ב1080P, יכול להיות שאני בור ואשמח להחכים. -רסיבר שתומך ב7.1 תומך מן הסתם גם ב2.0 נכון?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי רק 5 GB של מוסיקה על המחשב..אז אני לא צריך נגן עם הרבה נפח...10GB מספיק לי בהחלט.. קראתי פה קצת בפורום וראיתי את הDELL DJ, הוא דווקא נראה לי בסדר..והוא נכנס לי בתקציב אם אני אצליח לקנות אותו בארה"ב השאלה שלי היא אם יש אולי נגן אחר בתקציב נמוך יותר עם פחות נפח אבל איכול טובה שיכנס לי בתקציב? ועוד שאלה.. איזה נגנים כן תומכים בעברית? אני אסתדר גם בלי כי אני לא שומע הרבה עברית אבל זה יהיה טוב אם הוא יתמוך בעברית תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
חח אני צריך אוזניות למחשב עם מיקרופון עד 45 שקל, KSP IVORY איפה שיותר טוב
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
יש לי פה 3 אוזניות אבל לא יודע איזה עדיף לי אני רוצה אוזניות שטובות בביצועים אבל אני לא יודע לפי המפרט הטכני SENNHEISER CX300 http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=CX300&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=291&aff=Zap〈=he# SENNHEISER MX55 http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=MX55&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=231# SENNHEISER OMX70 http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=OMX70&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=231# איזה כדאי? אתם יכולים להביא הצעות משלכם (תקציב עד 250, אוזניות כמו למעלה)
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי לכולם, אז חשבתי על לקנות אוזניות כפתור עד 80 ש"ח מוכרים בצליל את הsennheiser mx350 בדיוק במחיר הזה .. איך הם? למישהו יש הצעה יותר טובה בתקציב הזה? תודה
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה מאוד מעצבנת בסאונד יש לי כרטיס קול creative audigy se 5.1 רמקולים altec lansing atp3 (2.1) ומקלדת logitech Internet Navigator special edition שמחוברת דרך PS2 (תמשיכו לקרוא ותבינו למה כתבתי את זה) אממ אז הבעיה היא כזאת כשאני שומע שירים (MP3) יש מידי פעם הפסקות והפרעות בסאונד הפסקות אני מתכוון שאני שומע את השיר ופתאום לשניה אחת השיר כזה נפסק וממשיך מאותה נקודה והפרעות זה נגיד באמצע השיר אני שומע כזה "צט" באמצע לאיזה שניה מאוד מעצבן זה בדרך כלל קורה כשאני כותב נגיד כמו למשל עכשיו. אבל כשאני משחק נגיד במשחקים ודברים כאלה ושומע MP3 אין את ההפרעות האלה מישהו יכול לעזור לי? תודה!
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
היי, קניתי מגבר קטן ונחמד מאליאקספרס חיברתי את הרמקולים והכל עובד, אבל לא משנה מה תמיד יש זמזום מעצבן כזה אלה עם כן אני נוגע בו פיזית כאילו הגוף שלי משתיק את הזרם או משהו השאלה שלי היא מה לדעתכם הבעיה . ? הכבלים . ?הרמקולים ? או אני צריך להכניס אותם ללחיבור בננה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אח שלי כרגע עם מערכת 2.1 של מיקרולאב שמשרתת אותו נאמנה! הוא מחפש סט 5.1 לשדרוג החוויה, תקציבו בסביבות 1200 (אם שווה להוסיף תציעו). הוא הולך לחבר ממיר YES HD ואת המחשב לLCD לצפייה בסרטים ומשחקים. הוא שם עין על מיקרולאב X23 ועל Microlab X15 האם הם יתנו חווית סראונד 5.1 אמיתית? האם יש למערכות הללו מספיק חיבורים איכותיים לחבר את כולם?
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלומות, זה ממש חשוב ודחוף משום שיש לי סרט במחשב אך משום מה הבעיה בסרט היא שהצליל שלו נמוך מידי אפילו כשאני שם את כל המאפינים על הכי גבוה [גם במדיה פליר] ניסיתי הכול אבל כנראה שצריך תוכנה שתכפיל את העוצמה... זה ממש דחוף! או שתפתרו לי בעיה אחרת שהיא בטליזיה או יותר נכון במחשב: אני מחשבה את הטלויזיה למחשב בשביל לצפות בסרטים, אך כשאני מחבר את הטלויזיה למחשב יש רעש מוזר ומעצבן וכמה שהצלילי גבוה יותר בטלויזיה או במערכת הקולנוע הביתית ככה הצליל גבוה יותר ... זה ממש בלתי אפשרי לצפות בסרט ככה.. הבעיה מהמחשב משום שחיברתי נגן אמ פי 3 לטלויזיה ולמערכת באותו הזמן שהמחשב הופיע בטלויזיה והבעיה במחשב משום שעם הנגן הצליל נשמע מושלם... אז כנראה צריך להגדיר משהו או לעשות משהו.. וזה היה גם ב…
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אז ככה לאמא ואבא הלכה הCRT "34 שהיתה בסלון (התפוצצה ^^) ועכשיו הם מחפשים חדשה להחליף אותה ונראה במחירים של היום שעדיך כבר לקנות LCD\פלזמה שימוש זה 95% מהזמן צפיה בהוט ממיר רגיל לא HD 5% זה צפיה בDVD. תקציב 2500 "עדיף כמה שפחות" (ציטוט של אמא) הקשר למרחק זה 3-4 מטר מהמסך אז הגודל הזה נראה לי סבבה HDMI-רצוי לא חייב אין רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי ipod אתמול וקראתי ת'רד איפהשהו לגבי תוכנות יותר מוצלחות לשימוש ב ipod מאשר ה .musicmatch אני מתעניין במיוחד באלו שמאפשרות גרירה והפלה של שירים לתוך ה ipod. תודה piro
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
בהיותי בחו'ל (צרפת אם זה משנה) רכשתי לעצמי IPOD 15GB. המוכר בצרפת שאל אותי אם יש לי חיבור פייר וויר. ואני ברוב טיפשותי והתלהבותי מהקניה. ישר אמרתי כן כן ברור שיש לי. ואתם יודעים את ההמשך... ואם לא .. אז אין לי חיבור פייר וייר...!!! איך אני מחבר את האייפוד למחשב ? ועוד שאלה... שהייתי אצל חבר שהיה לו פיירוויר והורדתי ממנו שירים למכשיר. עכשיו , השירים בעברית שהורדתי מופיעים בג'יבריש... איך אני מסדר שזה יראה אותם בעברית ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
באתי להזמין את הקריאטיב T5400, אך נאמר לי שלא קיים יותר. יש את המחליף שלו 5900(ככה נאמר לי), אך לצערי לא מצאתי הרבה מידע על הדגם הזה... (עולים 100 יותר) מצאתי משהו, אבל לא ממש הבנתי מה תכלס ההבדלים ביניהם,חוץ מדבר אחד-הסנטר שוכב ולא עומד. ההספק דומה,והנתונים דומים. אז מה ההבדלים פה?? (אשמח לשמוע אם מישהו מצא הבדל) 5400- http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=5077&nav=-1 5900- http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10323 אני רוצה להזמין עוד היום,אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי במהרה... תודה
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת קולנוע 5.1 ויש לי על הלוח שלי מובנה כרטיס 5.1 אבל אני יכול לשמוע רק מ2 רמקולים וסאב אמרו לי שאני צריך חיבור SPDIF אני לא יודע מאיפו להשיג מי שיודע בבקשה עזרה ואם לא אז תציעו לי כרטיס קול עד 400 שקל שיעשה שאני ישמע במחשב 5.1 תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע 2 רמקולים ומגבר קטן - Microlab Pro 2 (הצורך שלי עד עכשיו היה יותר למוזיקה אז זה הספיק לי). http://microlab.com/en/catalog/snyatyie-s-proizvodstva/pro-2/ עכשיו אני רוצה לשדרג למערכת 5.1 כדי שיתאים יותר לסרטים. האם ניתן להשתמש ב2 הרמקולים של Microlab שיש לי ולהוסיף 3.1 רמקולים (ומגבר כמובן). האם עושים קומבינציות כאלה? או שיש עדיפות משמעותית לקנות מערכת 5.1 שלמה של אותה חברה? תודה, אביב
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם!!! רציתי לשאול מה דעתכם על הרמקולים הבאים TEAC X20 2.1 מחירם: 135 ש"ח האם שווה להשקיע בהם??? ואם לא תנו קישור לרמקולים טובים אחרים באותו סדר גודל של מחיר..... תודה.......
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
כשהיה לי את הXP יכולתי לשנות את העוצמה של כל רמקול (יש לי רמקולים של מחשב בתור קדמיים ומערכת סטריאו בתור אחוריים) עשיתי כך שהקדמיים ייתנו חצי מהעוצה שהם נותנים ועוד כמה דברים, אבל עכשיו אין לי את כל האפשרויות האלה. מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
תקציב : 900 ש"ח ( מקס 1000 ש"ח , אבל לא שקל יותר ,עדיפות לכמה שפחות ) מה חשוב שיהיה בו : יקרא mp3 .... אם אפשר להמליץ על דגם שניתן להזמינו מהאינטנרט ...
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אמרו לי שדיסק קונקי זה גם לMP3 אפשר לשמור בו קבצים גם לשמוע אני רוצה אפשרות להכניס 30 שירים או 20 ככה כמה מקום צריך בשביל זה וכמה יעלה
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
יש לי מחשב נישא של IBM R32. אני רוצה להוסיף לו כרטיס קול נורמלי, הכרטיס קול הנוכחי עושה קולות של ברווז. איזה אפשרויות יש לי ? איפה ניתן לקנות ? כמה עולה ? תודה, FearThis
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
Hey I need your Help, I bought 2 speakers to connect to the Flat Screen TV I bought. And now I want to connect the computer to the TV, so I could hear music from the computer on the speakers that connected to my receiver and also that I could see movies from the computer on the TV. First of all, I need your help to find a good sound card to my computer. Can someone please find me a good sound card? from this site: www.newegg.com And also I do I connect the Video from my computer to my TV? Thanks Guys (u can write me in HEB)
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-