עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by MDK,

יש לי LOGITECH Z560, שזו מערכת 4.1, שהרמקולים שלה מתחברים לסאב, שמתחבר ל PAD, ומהPAD אל הכרטיס קול. השאלה שלי היא האם ניתן לחבר רמקולים אחרים לא של מחשב לסאב וופר

• 6 תגובות
    • 713 צפיות
  2. Started by boten,

מחפש רמקולים מתקפלים לטיולים (שיכנסו בקטן למזוודה). מישהו יודע משהו על http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2601822 או על http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2607436

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  3. יש לי Px100, אוזניות באמת טובות, אבל אחרי כמעט שנתיים של שימוש הספוגיות שלהם דיי הרוסות... יש למישהו מושג איפה מוכרים בארץ דברים כאלה?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  4. יש דרך לקלוט ערוצים אלו בשידור ישיר מארה"ב? Sci Fi, abc, nbc, bravo וכ"ו...... צלחת לווין שצריך לקנות, או אפילו איזשהו חברה או גוף שנותן שירות שיתקינו לי ממיר (ופליז פליז פליייייז TIVO) לצערי הרב עזבתי את ארה"ב לפני באמת הרבה שנים הייתי תקופה בהוט עברתי ליס ודיי נשבר לי מכולם יש אופצייה כלשהי כזו??? תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by black colt,

אז ככה התחתי להישתכלל בחיים והבאתי I POD עכשיו הח** הזה לא עובד לי ויש מצב שזה בגלל משהו שאני עשיתי הכנסתי את זה ל-USB והיה רשום לי אם אני רוצה לאתחל את המכשיר אמרתי כן זה איתחל שמתי שירים ולא בא לזה להשמיע לי וכל מה שזה מראה לי זה תיקיה עם אות קריאה אליה וסימן של תפוח עכשיו איך אני מתקן את הח** הזה לעזאזל תודה לעוזרים עידן

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  6. כמו בכותרת, הדלקתי את הרמקולים ופתאום הופיעו ציקצוקים מעצבנים. ניתקתי אותם מהכ. קול והציקצוקים נעלמו... כך שזה בודאות הכ. קול. מדובר בAUDIGY2 ZS בן יותר משנתיים... האם ישנו פיתרון לבעיה חוץ מלקנות כ. קול חדש? עריכה - הבעיה ניפתרה ע"י חידוש הדרייבר.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  7. באתי להזמין את הקריאטיב T5400, אך נאמר לי שלא קיים יותר. יש את המחליף שלו 5900(ככה נאמר לי), אך לצערי לא מצאתי הרבה מידע על הדגם הזה... (עולים 100 יותר) מצאתי משהו, אבל לא ממש הבנתי מה תכלס ההבדלים ביניהם,חוץ מדבר אחד-הסנטר שוכב ולא עומד. ההספק דומה,והנתונים דומים. אז מה ההבדלים פה?? (אשמח לשמוע אם מישהו מצא הבדל) 5400- http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=5077&nav=-1 5900- http://uk.europe.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=10323 אני רוצה להזמין עוד היום,אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי במהרה... תודה

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by faza,

ברשותי כרטיס קול הרקולס DIGIFIRE 7.1 אני מחובר ממנו למערכת סטריאו עם כבל אופטי. בהגדרה של הכרטיס מסומנת היציאה האופטית/דיגיטלית אבל יש לי סאונד רק בסטריאו. יש אפשרות לערוך בדיקת שמיעה לכל רמקול בנפרד וכך שומעים כי בכל המצבים אני לא שומע סראונד-הסטריאו בכל מצב-אין רמקולים אחוריים או סנטר או סאב. גם שהוא מראה על השמעה לרמקול אחורי אני עדין מקבל סאונד בקדמיים אין לי הפרדה לכל לרמקול בנפרד מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by RocknRolla,

טוב אז עכשיו יש לי LOGITECH X-540 או משהו כזה 5.1 אני רוצה ללכת על משהו חזק יותר חשבתי על LOGITECH Z-5500 אבל אני כמעט בטוח שבתקציב הזה יש משהו דומה אם לא יותר טוב. ועוד שאלה. הרמקולים שלי עכשיו הם 140W. במאפיינים הטכניים של Z-5500 רשום 1010W. ה-W זה הכוח? הגיוני שהם פי 7 חזקים יותר?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  10. כשהיה לי את הXP יכולתי לשנות את העוצמה של כל רמקול (יש לי רמקולים של מחשב בתור קדמיים ומערכת סטריאו בתור אחוריים) עשיתי כך שהקדמיים ייתנו חצי מהעוצה שהם נותנים ועוד כמה דברים, אבל עכשיו אין לי את כל האפשרויות האלה. מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by itayze,

תקציב : 900 ש"ח ( מקס 1000 ש"ח , אבל לא שקל יותר ,עדיפות לכמה שפחות ) מה חשוב שיהיה בו : יקרא mp3 .... אם אפשר להמליץ על דגם שניתן להזמינו מהאינטנרט ...

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Started by Systema,

יש לי כרטיס קול קריאייטיב AUDIGY ויש לי בעיה- ברמקולים האחוריים לא שומעים את צד ימין ואילו את צד שמאל שומעים בשני הרמקולים האחוריים!

13. Started by ironman405,

אני מעוניין ברמקולים למחשב בסביבות 500 שקל רציתי המלצה על הרמקולים X530 של לוגיטק אני יודע שזה לא רמקולים מקצוענים אבל רציתי לדעת אם הם בסדר בשביל משחקים וסדרות וסרטים במחשב,ומוזיקה?

• 8 תגובות
    • 712 צפיות
  14. יכול להשיק כסף,מעדיף לא לקנות מחו"ל כי אין לי כח לזה אני עובד במקום רועש(המון אנשים),רוצה משהו שיראה טוב ושיכנס אל תוך האוזן ממש.

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  15. Started by the jackal 1,

שלום יש לי כרטיס מסך nvidia 9600 ואני מנסה לחבר אותו לטלווזיה. אז ככה קניתי כבל צד אחד s-video צד שני rca ולא עובד כלום ניסתי הכול כל סוגי ההגדרות כל הסוגים של השידור והחיבור, ניסתי בטלווזיה לחבר מקדימה מאחורה .... av , הכול נסיתי גם tvtool ולא קורה כלום בבקשה תעזרו לי....

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  16. Started by sanchouz,

טוב אז אחרי שחיכיתי שבוע ולא ממש היתיחסו אלי בפורום של ציטד הקפי אני הבנתי שאני אמור לשאול את השאלות שלי פה: אז בסופו של דבר המליץ לי משתמש אחד לקחת את FC330 של MICROLAB שזה 2.1 ולא 2.0 כמו שרציתי בהתחלה, ואת האמת אני בסוף חושב כן לקחת מערכת רמקולים של2.1 אבל מה אתם ממליצים? אני אישית אף פעם לא קניתי MICROLAB ואני לא יודע עד כמה הם אמינים לאורך זמן והאם יהיו להם אותם בעיות כמו שיש לי כרגע. בנתיים אני מצאתי כמה מערכות לא רעות בכלל לדעתי PHILIPS SPA5300 MICROLAB M880 LOGITECH Z523 CREATIVE INSPIRE S2 וכמובן FC330 שהמליצו לי מקודם

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  17. Started by ProzacH,

היי, יש לי אייפוד ננו, ופירמטתי אותו (ז"א פירמוא, לא דרך ה IPOD UPDATE ) עכשיו הוא לא עולה........ אמממ אופס ? זה משהו שלא הייתי צריך לעשות ? מה אני עושה? תודה

• 7 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by someone,

על הדגם של ה20GB והUSB 2 אם למישהו יש? (זה מה שנמכר בארץ) אולי למי שיש יכול להעלות קצת תמונות ולספר על המכשיר? ואל תגידו לי לעשות חיפוש כי זה לא מוצא משהו מוגדר... תודה מראש בכל מקרה

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  19. שאלה בכותרת... ועוד 2: 1. האם אפשרי(או מומלץ) לקנות אוזניות באיביי? 2. מה הדרך הכי טובה לשמור על האוזניות? לנתק אותם כל פעם מהנגן? לקבל אותם? פשוט אצל הזוג האחרון שלי, אוזנייה אחת הפסיקה לעבוד פתאום ורציתי לדעת אם יש דרך למנוע את זה או שזה פשוט "בלאי" (זה היה של סוני). תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  20. Started by the_lighting,

ויתרתי על הרעיון של טלויזיה+מערכת קולנוע כרגע אני אקנה רק טלויזיה! אני רוצה בסביבות 42 אני לא יודע מה עדיף LCD או פלזה! אם אפשר הסבר מה עדיף והצעות? תודה.

• 5 תגובות
    • 712 צפיות
  21. אוקיי אז ככה... אני מתעסק במוזיקה ויוצר כבר 3 שנים בעיקר טראנס ברמה די טובה אפשר להגיד אני צריך כרטיס קול חזק והנה הדגמים שאני מתלבט לגביהם ESI WaveTerminal 192 M ESI WaveTerminal 192 X ESI WaveTerminal 192 L M-Audio Audiophile 192 E-MU 1212 E-MU 0404 E-MU Proteus X כמו כן אם תוכלו להמליץ לי כרטיסי קול בערך באותה רמת מחיר סביב ה 1200 פלוס מינוס ועם 192KHZ/24BIT עם דרייברים טובים ועם עכבה נמוכה 0 MS ותמיכה ב ASIO2 GSIF EWDM וכאלה על מה אתם ממליצים? תודה מראש מצפה לתגובות ושאלות

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  22. אני מעוניין לבנות מערכת סאונד למחשב שתכלול רסיבר נפרד וסט רמקולים(5), בתקציב של 4000 עד 5000 שקל. כרגע יש לי כרטיס קול ASUS XONAR D2X ורמקולים של LOGITECH X530 שאותם אני רוצה להחליף. אשמח לשמוע המלצות , תודה.

23. רציתי לדעת אם זה אפשרי להביא מארה"ב מסך טלויזיה כנראה את ה 52" LN52A750 שאין לו טיונר מובנה של PAL. כמובן שאני אשתמש במעביר מתחים תהיה לי בעיה בארץ? אני אוכל לחבר את ה PS3 ו XBOX 360 (שניהם NTSC) מה לגבי צפייה בכבלים אולי דרך S VIDEO ? יש עוד משהו שאני צריך לדעת אם אני מביא טלויזיית NTSC מארה"ב (בלי קשר למסים)

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  24. מערכת 2.1 אני בטוח שאתם לא מכירים את החברה אבל על סמך הנתונים האם אלו רמקולים טובים : http://oldi.ru/catalog/show.php?idx=8750&cod=26887&pgf=%2Fcatalog%2Findex.php%3Fmgrp%3D487%26nch%3D0%26idf%3D76%26idp%3D65%26sort_by%3D1 http://www.sven.ru/catalog/multimedia_2.1/sps-820 עוצמה - סאב 18 רמקולים - 2 * 10 טווח תדרים - סאב 20-300 רמקולים - 100-20K תודה לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  25. Started by Lyor,

שמעתי פעם שיש בכ.קול של Creative (למשל) פונקצייה מיוחדת שהופחת גם אוזניות של Stereo למצב של 5.1 . השאלה שלי היא: האם זה נכון/הגיוני? אם כן הייתי רוצה לדעת איזה כרטיסים אלה בדיוק, וגם האם יש את הפונקצייה הזאת לרסיבר סטנדרטי?

• 5 תגובות
    • 712 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.