אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
http://computershopper.com.com/Creative_Zen_Sleek_Photo__20GB_/4505-6490_7-31549780.html
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
היי נראה לי ממש בקרוב אני הולך לקנות אותו ורציתי לדעת כמה דברים דבר ראשון רציתי לדעת אם אפשר למחוק ממנו שירים ווידיו דרך הנגן בלי צורך במחשב (מה שנקרה "על הדרך") דבר שני רציתי לדעת אם הוא תומר בעברית בשמות של השירים ואם הוא תומך בתרגום בעברית לסרטים דבר שלישי ואחרון רציתי לדעת אם יש מגן מסך שמתאים לו ואם כן איפה אפשר למצוא אחד (עדיף בארץ אבל אפשר גם בארהב) תודה רבה....
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מערכת סאונד למחשב שתכלול רסיבר נפרד וסט רמקולים(5), בתקציב של 4000 עד 5000 שקל. כרגע יש לי כרטיס קול ASUS XONAR D2X ורמקולים של LOGITECH X530 שאותם אני רוצה להחליף. אשמח לשמוע המלצות , תודה.
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
בדקתי את הדברים הסטנדרטים, כשאני שם משחק המח מתפוצץ מרעש בסרטים אני חייב ממש להגביה ?
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים למשחקי מחשב ועבודה במוזיקה כמו עריכת שירים, הקלטות, ויצירת מוזיקה ממוחשבת תאיתי את הסט הזה: Altec Lansing FX4021 אני מאד שומך על החברה הזו רק רציתי לשאול אם יש משהו אחר שיהיה יותר טוב? גם דעות שלכם יתקבלו בברכה בתקציב 700 ש'ח ומבנה רמקולים2.1 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
יש באפשרותי לרכוש אחד מן הדגמים הבאים בהנחה רצינית..רציתי לדעת איזה עדיף ? בלי קשר לגודל רק לאיכות ומה שכל טלוויזיה מציעה מעבר לגודל. LG 42LG80FR FULL HD LCD 42LG53FR FULL HD LCD 47LG70YR
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
אני חושב שזה המקום לשאול טוב אז ככה היום בפתאומיות משהו קרה לאוזניות ואני שומע רק באוזן אחת(ימנית) ניסיתי לחבר את זה במקום אחר במחשב אבל זה לא עזר אני שומע ב2 אוזניות רק אם אני מחזיק את הכבל גבוה. יש לציין שזה קרה לי גם עם הזוג אוזניות הקודם שלי אחרי כמה זמן הם התחילו לעשות בעיות ואז הלכו קפוט יכול להיות שמשהו במחשב דופק אותם נגיד זרם חזק מדי שצולה אותם לאט לאט או משהו ? :'(
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני צריך רמקולים טובים ב-200 שח אולי עם קצת חריגה בישביל טיפה יותר להנות מהמחשב רק מלוגיק פיסי
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מבקש המלצה למפרט הכי זול שאפשר לקנות ,שיתמודד עם 720P ו יעבוד טוב גם עם בוקסי . ככל הנראה היו לי ציפיות גדולות מידי לחומרה שיש לי לצעיר הרב ,ואני לא רוצה יותר לבזבז כסף שגם ככה אין הרבה. ולא לזרוק פה שטויות כמו קנה LCD וכו' ,ותוריד DVDRIP, אני רוצה להיות מוכן לעתיד שיהיה לי LCD מן הסתם *אין צורך במארז, קניתי אחד של 100 שקל שנראה לא רע ,ודי סבבה אחרי שמרכיבים בו את החומרה. *אין צורך ב צורב DVD, יש לי כבר אחד טוב *אין צורך במקלדת על חוטית ,גם כי יש לי כבר אחת משולבת עם עכבר אני צריך: מעבד (אין חשיבות ל שAMD או אינטל העיקר זול) כרטיס מסך ,כמוון עם יכולת פיאנוח חומרה (חשוב שיעבוד טוב עם בוקסי), ועוד דבר קריטי מעוד מבחינתי (שיהיה SVIDEO, או דרך מתאם גם, אין לי LCD) ז…
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול שאלה פשוטה: אם ברצוני לצרוב סרט שקיים לי על המחשב בכדי שאוכל לראות אותו ב DVD, מה עדיף לעשות, לקנות DVD קורא DVIX ולצרוב רגיל על דיסקים רגילים ולראות, או לקנות צורב DVD ולצרוב את הסרט בפורמט DVD-R (אם אני מבין נכון) ולראות ב DVD שלא קורא DVIX (שברשותי)? ברצוני לדעת מהם החסרונות והיתרונות של כל דרך כי ממה שראיתי לקנות DVD קורא DVIX ולקנות צורב DVD זה בערך אותו מחיר. תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, הבעיה: כשאני מצלם וידיאו עם המצלמה שלי האיכות תמונה טובה (HD) אבל איכות הקלטת הסאונד לא משהו ויש גם בעיה במקומות כמו ים וכו' שיש רוח והרעש של הרוח מוקלט ולא מבינים מה אני אומר בצילום הוידיאו. אז אני מחפש נגן MP3 או מכשיר דיגיטלי קטן כלשהו שאפשר לחבר לו מיקרופון חיצוני. המיקרופון יהיה מיקרופון קטן שאפשר לחבר על על החולצה ולא ישימו לב שהוא עליי. יש לי חבר שעשה את זה עם אייפון והאיכות יצאה מדהימה ובלי רעשים חיצוניים כמו רוח וכו' אבל אין לי אייפון. אני מחפש משהו קטן, זול אבל עם הקלטה יחסית איכותית. ראיתי שלכל הנגני MP3 יש מיקרופון מובנה אבל לא מצאתי נגן שיש לו חיבור למיקרופון חיצוני. תודה
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני מתלבט בין : Philips 5604 42" או SONY S5600 40" מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שאני רואה תפרטים של הסרט (החוקי) שהורדתי כתוב שם AC3 1)מה זה אומר? 2)בכמה רמקולים זה תומך? שאלה שניה ייש לי סרט ב AC3 ואני רוצה שתיהיה לו תמיכה במערכת של 5.1 איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין לקנות את המסך 32" של סאמסונג A450(מקווה שאני לא טועה משם) ורציתי לדעת איך הוא. אני הולך להשתמש בו לראות טלויזיה ולחבר למחשב שבוא אני משחק ורואה סרטים לפעמיים באיכות HD. כמובן אני ילך לראות את האיכות שלו בעצמי אבל אני רוצה לדעת מה חושבים אליו אנשים שהתנסו איתו. תודה מראש לכולם!!
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לקנות את זה: http://www.microsoft.com/hardware/mouseandkeyboard/productdetails.aspx?pid=065 כתוב שם שזה תומך Win XP MCE, מישהו יודע אם זה עובד גם על Vista ultimate?
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הרמקולים ישמשו בעיקר לשמיעת מוזיקה. אני לא אודיופיל וגם לא פדנט בקשר לאיכות אבל מעדיף שהם יהיו באיכות סבירה. כרגע, יש לי מערכת שהתחילה לצרום ואלו הם הנתונים של הרמקולים שלה: התעניינתי בדגם הבא: Microlab B77 1. למישהו יש ניסיון איתו? 2. האם יהיה שיפור מהרמקולים הנוכחיים או שחבל על הזמן? http://www.taobaodropshipping.com/goods.php?id=19661 תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אם אני קונה את הכרטיס שתואם ל MCE ולי יש XP רגיל יהיו לי בעיות איתו ? איני צריך שלט כי איני מעוניין להפוך אותו למדיה סנטר (לא בשנים הקרובות) אלא כמערכת משנית לחדר .
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל טווח מחירים- בסביבות 500 ש"ח רצוי איכותי עם שלט לשליטה חיפשתי בזאפ אבל לא יודע- האיכותי היחיד שם זה iriver והוא מדור די ישן- ראיתי ביקורות על הדגמים החדשים בcnet ו zdnet. למישהו שיש לו המלצה טובה ומבוססת מוזמן להביע אותה
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום אני מקליט שיעורים בחיבור line in ממגבר למיני דיסק הבעיה היא שהוא מחלק לי את ההקלטה לחתיכות של משהוא כמו 500 קטעים לשיעור . איך אני מבטל את זה כי כבר ניסתי ולא מצאתי עדיין פיתרון !? הדגם הוא MZ-NHF800
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אחרי שידע הוציאה את הiPodHE, אני רוצה לפרמט את הiPod ולהתחיל הכל מחדש, כולל דרייברים, כולל שירים. איך אני עושה את זה? תודה.
-
- 5 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא יודע אם זה המקום הנכון אז אם לא, מתנצל מראש ואנא להעביר. אני כרגע עם MCE של WIN7, הEPG מראה לי את כל הערוצים והסדרות, אך הוא מקדים את הלוח כשעתיים (למשל: מ22:35 ל20:45) יש דרך לסדר את זה? תודה מראש עריכה: נפתר בעזרת שינוי אזור זמן ושעון קיץ.
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אהלן, בעקבות קניית מחשב חדש, אני על סף קניית סט הרמקולים LOGITECH Z-2300 החלטתי גם להשקיע על כרטיס קול, וכנראה שאקנה את M-Audio Revolution 5.1. אולם את רוב המפרט הרכבתי בTMS, וכדי להסתבך כמה שפחות, החלטתי שאולי עדיף שגם את הכרטיס קול אני אקנה שם. לכן אשמח שתמליצו לי על כרטיס קול מהרשימה הנ"ל: http://tms.co.il/cat/68 שיפיק מהרמקולים שלי את המטיב מחד, ומאידך לא יחרוג מגבול ה500-600 שקל. (כלומר אין לכם הרבה אפשרויות חח) אם אף כרטיס לא יכול להחליף את הM-Audio Revolution 5.1 מבחינת ההתאמה לרמקולים, תועלת ומחיר, אשמח שתציינו זאת. (ואז מקסימום אני יזמין אותו בנפרד) תודה.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעיה שמציקה לי בזמן האחרון כשאני מחבר את המחשב למגבר . על ידי כבל בעל יציאה אחת מהכרטיס קול שמתפצלת לשנים(אדום , לבן ) יש לי הפרעות בסאונד הכוונה היא שיש קול רקע מעומעם לכל אורך הסרט , אבל עם אני מחבר לTV אז אין את קול הרקע המעצבן שמקשה על צפייה בסרט. האם זו בעיה במתח או בכניסה של ה AUX במגבר או שהכבל לא תקין בבקשה עזרו לי אני משתגע!!!!!!!!!!!!!! נ.ב ניסיתי לחבר את הכבל גם לכניסה אחרת במגבר כמו VTR 2 וכד' הכרטיס קול הינו כרטיס קול מובנה על לוח של ASUS A8N E AMD תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
ערב שלום לכולם.. שבוע שעבר התחדשתי לי בטלוויזית LCD מסוג TOSHIBA 37 מדגם 3500c עכשיו חיברתי את המחשב בכבל של DVI TO HDMI והכל עובד ורואים מעולה אבל כל פעם שאני מכבה את הטלוויזיה ואז מדליק לא רואים כלום עד שאני לא עושה ריסטארת למחשב. מישהו יודע איך אני יכול לסדר את זה? כי קודם חיברתי עם כבל VGA רגיל והכל היה טוב ועכשיו זה מחרפן לי את המוח כבר.
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
צריך לדעת סופית מה עדיף: האודיגי או הגיימ טיאטר (6.1), מבחינת איכות, והאם הגיימ טיאטר לוקח מהמעבד כמו הדיג'יפייר כי אחת הסיבות שאני קונה כרטיס זה בגלל שאני צריך פחות שאיבת משאבי מערכת... (מעבד חלש). אני צריך לדעת האם האודיגי פחות איכותי מהGTXP כי אין לי הגבלת תקציב.... אקדים תודה, pMor
-
- 2 תגובות
- 704 צפיות
-