אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום, אחד מהרמקולים שלי שבק חיים ואני צריך סט חדש. מחפש מערכת 2.1 במחיר של 250 ש"ח (+/-) עם גישה נוחה לאוזניות. חלק לא מבוטל מהזמן אני משחק עם אוזניות ולכן גישה נוחה לאוזניות זה קריטי. יש לציין שאני לא ממש שומע מוזיקה במחשב והסאונד מקורו בעיקר בגיימינג ומדי פעם סרטים. על מה הייתם ממליצים בטווח המחירים הזה? כל חנות בתחום פ"ת תהיה רלוונטית (אני יודע על באג ו-KSP באזור). תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את אחד משני הדגמים האלה ולא יודע מה להחליט. מצד אחד קראתי ביקורות ש ה HD201 מצויינות ונוחות אבל העוצמה שלהם לא גבוהה. מצד שני קראתי שה HD202 מצויינות אבל הן לא כאלה נוחות (קטנות מדי לאוזן). למשהו יש נסיון עם האוזניות? למשהו יש המלצה אחרת על אוזניות של Sennheiser באותו טווח מחירים (+-100 ש"ח)? תודה!
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, עברתי על הפוסט הענקייי על האוזניות ומדובר שם על אוזניות לבית אני צריך אוזניות ניידות ...ללא מגברים וכדומה.... מה הכי טוב שאני יכול למצוא בארץ ב 400 ש"ח ואיפה? תודה
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
הייתי רוצה לקנות נגן במחיר אלף וקצת שיהיה טוב עם מלא מקום לאכסון יש רעיוניות? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 534 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי הצעה לרמקולים טובים כוללים באס עד 600 שקלים תודה לעוזרים ;D
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום, רכשתי טלוויזיה חדשה של פיליפס שיש לה חיבור לרשת / אינטרנט. לאינטרנט אין בעיה- אני מצליח להכנס ל-YOUTUBE ולאתרים אחרים. הבעיה שלי היא בחיבור לרשת. לפי מה שהצלחתי להבין, אין אפשרות פשוט לראות את הקבצים שמשותפים בשאר המחשבים (תקנו אותי אם אני טועה), אלא רק דרך חיבור להזרמת מדיה (או משהו כזה - דרך ה-media player). הבעיה שלי היא שהתיקיות במדיה פלייר מופיעות בעברית, אני לא מצליח לשנות אותן לאנגלית ולכן אני לא רואה כלום בטלוויזיה. השאלות שלי הן: 1. האם ניתן לשנות את השפה של המדיה פלייר / שמות הספריות מבלי להתקין windows 7 מחדש ? 2. האם זה נכון שאני חייב להשתמש במזרים מדיה ולא יכול פשוט להכנס לרשת כמו שהיא ? 3. מה זה בדיוק אומר המזרים מדיה הזה ? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
התוכנה היא בעצם אקולייזר דינאמי שרץ בתור פלאגאין המתאים לנגן המדיה שבו אתם משתמשים. ומכווננת את הסאונד בצורה שונה לכל שיר בנפרד, תוך התחשבות בbit rate שונה, volume בסיסי שונה וכו'. המוזיקה באמת נשמעת הרבה יותר טוב, האודיאופילים יקפצו ויגידו שזה לא כפי שהאמן רצה שנשמע אותה אבל אין מה לעשות. הסאונד נשמע הרבה יותר חיי ועמוק, התוכנה עושה הפרדה טובה יותר בין התדרים וצלילים שבד"כ נבלעים פתאום קופצים אליכם לאוזניים. בlossless ההבדל הוא בכלל מפחיד. http://www.octiv.com
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום יש לי רמקולים של קריאטיב pcworks 210 הספק שלהם התקלקל לי, רציתי לדעת מי היבואן שלהם שממנו אוכל לקנות ספק חדש. או האם אני יכול לקנות חיבור 12v רגיל לחשמל וזה יעבוד ללא בעיות?(על הספק רשום שהוא ממיר את מתח החשמל ל 50hz והזרם בארץ הוא של 60 hz) בתודה שמעון ב.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בסביבות 40-43 אינץ' (?, מרחק צפייה בין 2 ל 3 מטרים, יותר באיזור השלוש). הצפייה דרך ממיר HD של HOT אבל רובה לא של ערוצי HD. צריך מסך מט כי יש תריס מול ה TV. רמקולים לפחות סבירים, כי הם יהיו בשימוש. רצוי DLNA אבל לא אם זה מייקר את המכשיר משמעותית. לא צריך 3D. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות לפני קנייה: 1. יש היום טכנולוגיה יותר טובה לטלויזיות חוץ מLED ששווה להשקיע בה? 2. זה נכון שסמסונג היום הכי טובים בתחום הטלויזיות? 3. איפה בארץ יש מגוון רחב של טלויזיות חדישות (לא דגמים ישנים) במחירים סבירים? אשמח לשם החנות ו/או אתר. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 611 צפיות
-
-
עריכה- לכל המגיעים מגוגל\ממקום אחר שקוראים את הת'רד הנ"ל, נא לעקוב אחר העדכונים שלי בהמשך הת'רד בנוסף, שמסכמים באופן ברור יותר את האיכות של הרמקולים. (ספויילר קטן- הקטע עם המאוכזב לא לגמרי תקף אחרי שנה שיש לי אותם) אחרי הרבה קריאת ביקורות (מסע שהתחיל מהביקורת המצויינת שמפורסמת פה) וחקירה על הדגם החלטתי שזה דגם הסטריאו בשבילי, ואתמול קניתי אותו סוף-סוף. בחרתי בסולו 7 לעומת 6 כי אני מעוניין בתוספת באס וברמקולים שאמורים ליהיות רחוקים אחד מהשני (מה שאגב הכבל שכלול עם זה לא מאפשר כל כך. וזה מבאס כי צריך לקנות מאריך נורמלי) ובאפשרות למלא חדר גדול יותר. אז ככה... חיברתי את הרמקולים ל Xonar Essence STX שלי, לאחר הקשבה של כשעה בערך... אני גם מודהם וגם מאוכזב בחפיפה אחת. הס…
-
- 23 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעייה שאני כבר תקוע איתה יום וחצי.. רציתי לשדרג קצת את הסאונד במחשב שלי, אז מערכת רמקולים 5.1 שעובדת כרגע מצויין, וכרטיס קול Sound Blaster Live! 24 bit של creative שעושה לי קצת בעיות. עשיתי את כל ההתקנה כמו שצריך, אבל כאשר אני מחבר את הרמקולים לכרטיס קול, רק היציאה הראשונה של הכרטיס קול עובדת. לא משנה איזה רמקולים מחוברים לאן, תמיד מה שמחובר לראשון עובד. כל ההגדרות נראות טוב, ועשיתי DISABLE לכרטיס קול המובנה הקודם שלי ב- BIOS. מה יכולה להיות הבעיה?? תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 494 צפיות
-
-
אני מתלבט איזה אוזניות לקנות, אני מתלבט בין הארבעה הבאים: 1. Sennheiser CX300 2. Sony MDREX51LP 3. Creative EP630 4. Apple INEARHEADPHONES נראה לי שלאחר קצת שיטוט ואיסוף מידע ה-2 המועדפים הם Sennheiser , Creative למישהו יש משהו להוסיף ולעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, קניתי אתמול רמקולים CREATIVE SBS 2.1 SPARKS ב 190 ש"ח. עכשיו,קיצר יש להם איכות יוצאת דופן,מדהימה. רק שהבאס.. ממש מקפיץ את הלב. באמצע המוסיקה ה "בום בום" שהבאס וואפר משחרר, מקפיצים לי ת'לב וגורמים לכאבי ראש. איך אוכל למנוע זאת? יש אפשרות לכוון את עוצמת הבאס?
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
העידכון העדכני להיום הוא sdmx1-v1.02.zip (http://www.sandisk.com/retail/dap-firmware.asp) העידכון "לא תומך" בעיברית ז"א הוא מציג את התווים של העיברית, אבל כיוון שבארץ הקודש החליטו לכתוב הפוך (או שהשאר החליטו לכתוב הפוך) זה מציג את הכתב הפוך בקיצור, רציתי לגעת, איך אפשר, בעזרת איזה תוכנה, או למצוא מידע בנוגע לשינו הFIRMWARE או שאיפה אפשר למצוא עדכון חומרה עצמאי לנגן הזה? הייתי ממש רוצה לדעת איך אפשר להתעסק בתוכנה שלו נ.ב. הקבוץ של העידכון מסתיים בסיומת של ROM. ותופס כ 400 -500 קיי תודה לכול העזרה או ניסיונות העזרה אגב. הנגן מצויי-ן! (שזה אומר, אני ממש שמח שקניתי נגן ב 781 שקל (כולל משלוח של פחות מ 24 שעות מהחנות ניר-טק [tt]http://www.nirtech.co.il/[/tt]) ולא…
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעונין היום ליקנות טלוויזיה LCD 26 אינטש אני רוצה שהטלוויזיה תהיה רק מהחברות האלה שארפ , LG , סמסונג , טושיבה אני מעדיפ יותר את הסמסונג כי לי אישית יש 2 סמסונגים בבית 46,32 ואני מאושר ומרוצה מהם מאוד אני רוצה שלטלוויזיה תהיה נגודיות מעל 3000 ושהיה לה לפחות שתי יצאות HDMI וקומפוננט קומפוסיט אס וידאו ושאר הירקות התקציב שלי עד המחיר 4000 אפילו פחות
-
- 0 תגובות
- 506 צפיות
-
-
הי אני רוצה לקנות לוח אם GIGABYTE GA-7VAXP-A ULTRA אני לא בטוח עם הוא תומך ביציאה דיגיטלית AC-3 ועוד משהו משהו יודע עם לכרטיס הקול שלית מסוג 128 LIVE .VALUE) -CREATIVE ) יש תמיכה ליציאת AC-3? יש לו יציאה דיגיטלית אבל הרסיבר מזהה רק PCM ו PRO LOGIC ואין לו רמקולים אחורים סבסראונד..
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
-
או קיי אנשים יש לי וופר אני מתכוון שיש לי את רק את החלק שעושה בומים עכשיו אני צריך קופסא (אגב יש לי גם חלק שדומה לקרוסאובר יעזור לי ?) יעזור לי מאוד אם תתנו לי לינקים איך לבנות את המפלצת הזאת (ADS 12 אינטש' 150 WATT RMS ! ) תכנונים , לינקים ושאר ירקות רק יעזור בתודה רבה INFERNO
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אשמח להמלצה למספר טלוויזיות LCD FULL HD בגודל 42'. תודה רבה!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
וכן, עשיתי חיפוש, ולא, לא מצאתי הפנייה לחנויות מסויימות, שזה מה שאני מחפש בעיקרון... אני חושב לקנות את הZEN PLAYER או משהו אחר שמתקרב לרמתו של חברה אחרת, אבל אני לא יודע איפה לקנות בארץ (בדגש על הארץ) מישהו מוכן להפנות אותי בבקשה?...
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
חברים יקרים . לאחרונה (שנתיים שלוש) התנסתי בכמה כבלים לא איכותיים במיוחד לחיבור ה NOTEBOK שלי לרסיבר כאשר אני צופה בסרטים . המחשב מתחבר עם כבל HDMI ובנוסף כבל PL על RCA . הכבלים שהיה לי נסיון איתם עד כה היו בסדר גודל מחירים של 80-100 ש"ח. לכבל אחד הראש של ה PL היה יוצא מההברגה והכבלי הנחושת היו נקרעים מההלחמה (אם למשהו זה מוכר אולי). הכבל השני הגיע מ חנות בשם IVORY והכבל משום מה עשה בעיות של רחשים . המערכת שלי זה : 2 רמקולים של MOREL http://www.morelhifi.com/products/home_sat_components_sp1.html סאב של MOREL http://www.elkol.com/?CategoryID=401&ArticleID=1170 רסיבר של KENWOOD . כיום אני בחיפושים אחר כבל ראוי שאוכל לחבר באמצעותו את ה NOTEBOOK שלי למערכת שמע שלי ככ…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
עכשיו אני קצת בבעיה , יש לו חיבורים AV, COMPOSITE משהו כזה ו HDMI עכשיו יש לי ממיר הוט MAGIC איך כדאי לחבר אותו למסך?... תודה
-
- 24 תגובות
- 2.7k צפיות
-