אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
נראה כי המחיר בערך שווה אז מה עדיף? תודה
-
- 7 תגובות
- 812 צפיות
-
-
יש לךי כרטיס קול AC97 של SOUNDMAX אני לא מצליח לשמוע כלום דקך הרמקולים שלי אני מחפש דריבר מי שיש לו דריבר או קישור שייתן לי בבקשה אני חייב אני מתחרפן בלי מוזיקה ועוד דבר כתוב לי שאין לי התקן קול ז קשור לדריבר שאני צריך?? ואם לא אז מה עושים?? תודה לכול העוזרים
-
- 4 תגובות
- 537 צפיות
-
-
הרמקולים האלה טובים? (CJC) שווים משהו? חזקים? איכות טובה? http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=7432989
-
- 9 תגובות
- 785 צפיות
-
-
או כל דבר אחר שיתחבר לטלווזיית CRT?
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס קול מובנה על הלוח אם, AC97. יש לי בו 3 כניסות בהן אני משתמש; Line Out, לאוזניות שלי, Mic, למיקרופון שלי, Line in, לאייפוד שלי שאני משדר למחשב. עכשיו, כשאני מדבר עם מישהו בסקייפ, לדוגמה, אם אני מחבר את האייפוד לחיבור של המיקרופון שומעים אותו, ואם אני מחבר את המיקרופון שומעים אותו. האם אפשרי לעשות שהמחשב ישדר גם מכניסת ה-Line in, וגם מה-Mic כך שכשאדבר עם מישהו בסקייפ, הוא ישמע גם דיבור וגם אייפוד? תודה לעוזר
-
- 10 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מקווה שז נכנס לקטגוריה של "קולנוע ביתי". אני מחפש לקנות DVD חדש ב-200-250 גג! אני רוצה חדש ככה שלא רציתי לפרסם את זה בTRADEZONE אם זה לא מתאים לפורום או עובר על איזה חוק אז תימחקו את זה.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
טובס חברים תראו...אתמול נפל לי על הרצפה מגובה מטר (עם הנרתיק) ה iHP-120 עכשיו שאני מחבר אותו למחשב הוא לא מגיב ובעצם המחשב די נתקע שאני מנתק אותו , לוקח לו המון זמן עד שהוא חוזר לתפריט אבל כל השירים קיימים והכל עובד... רציתי לדעת מה לעשות? האם יש דרך להציל את מה שיש בפנים? (הקלטות) והאם צריכים לעשות פירמוט...האם זה עוזר בכלל... תודה
-
- 5 תגובות
- 958 צפיות
-
-
רק ברשת בסט ביי בינתיים... ורק הדגם של ה-2 ג'יגה. אבל האחרים צריכים לצאת בקרוב... אגב, הוא הזול ביותר מנגני ה-MP3 מבוססי פלאש של 2 ג'יגה באתר (בהפרש של 10 דולר). המוצר באתר של בסט ביי: http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=7712969&type=product&productCategoryId=pcmcat63100050013&id=1138086672392 הסדרה באתר של סנדיסק: http://www.sandisk.com/Products/Catalog(1166)-SanDisk_Sansa_e200_Series_MP3_Players.aspx נהיה מעניין בתחום נגני אמ פי 3 מבוססי פלאש?
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה למצא מדריך או לינק או כל חומר אחר על אופן העבודה של מגבר. זה משגע אותי שלפעמים כל העניין של המספרים (ווט, dB, וכל נתון אחר) הוא בעצם יפה לעין ואני יודע את זה בודאות ושבהרבה מקרים זה לא מעיד על האיכות, אבל אין לי איך להסביר את זה. וגם אם אפשר אז איך מכוונים רמקול כך שיהיה לו אפקטים כמו עליה של עוצמת הבאסים או עליה תדר של קול (לא צריך להסביר אופן הפעולה של רמקול) תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
אלוהה, היום שיחקתי קצת עם הנגן וממש התרשמתי, השאלה אם כדאי להחליף את הiriver 5 giga h10 שלי בזה מה דעתכם? (פרטים)
-
- 5 תגובות
- 992 צפיות
-
-
היי כולם! אתמול קיבלתי את הריבר 320 שלי מתיקון והחלטתי לשים עליו רוק' שמתי רוק' והפדתי שיהיה לי את הBOOLAUDER ואפילו שהרוק' עולה כתוב שיש לי את הקובץ הזה ועכשיו שאני רוצה להחזיר לפרימוורא של אייריבר אני לא יכול!! בבקשה תעזרו לי! איך עושים את זה???? הצלחתי ...... תודה!!
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
קניתי את ה-x5l, הנגן מצויין, אבל מידי פעם מרגישים את תנועת מחט ה-HD, ושומעים נקישה, אני לא יודע אם זה טבעי או לא, זה לא נשמע כמו בעייה, אבל הבנתי שהם אמורים להיות שקטים...פרט לכך אין בעייה. ועוד משהו ... אני מעביר תמונות בפורמט הנתמך והוא לא מציג אותם וזורק הודעת שגיאה, מישהו נתקל במשהו דומה בנגן הזה ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 520 צפיות
-
-
Apache - Sound כרטיס קול מעפן כזה לא מצאתי לו התקנה ל XP יש משו שיכול להביא קישור שיתאים או התקנה של כרטיס קול אחרר?? שאמור להתאים
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
לרמקולים האלה יש 1300 וואט - שזה המון - מקפיץ את כל הביניין והם עולים 149 ש"ח (שזה מאוד זול יחסית לרמקולים עם סאב) http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1568&catcode=111&AdCat=&parentid= הרמקולים האלה שווים משהו?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מערכת סטריאו לבית במחיר 1500. הצרכים שלי הם - אחריות ומוצר מבית טוב. איכותי. משמיע mp3 (צרוב), עם אפשרות להריץ את השיר. נוח לשימוש+שלט, מעבר נוח בין התקיות והשירים, תצוגה נוחה של השיר שרץ (עדיף שיציג גם עברית). אפשרויות שונות כמו במחשב (להריץ תקייה בלולאה, שירים אקראיים וכו). דאבל קלטת (יתרון אבל לא חובה) יש עוד אפשרויות? תודה רבה רבה
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש ברשותי iPod מהדור החמישי, ואני מאוד נהנה כאשר האיקוולייזר על המצב "Treble Booster". כיצד אוכל לשנות את האיקוולייזר במדייה פלייר על המחשב, כך שהסאונד יהיה דומה? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
Icemat Siberia USB soundcard איך הוא? הוא עולה 200 ש"ח אני ארגיש איתו הבדל גדול לעומת כרטיס מובנה? ואיך הוא יהיה לעומת כרטיסים כמו Creative Audigy 2 ZS ? עוד שאלה יש הבדל גדול בין האוזניות של icemat לבין steelsound 5H?
-
- 0 תגובות
- 522 צפיות
-
-
-
יש לי אי פוד מיני והוא די התקלקל לי (עושה ריסטים כל הזמן )ואני לא יודע אם אני רוצה לשלוח אותו לתיקון... ואין לי מושג איך לפרק את הדבר הזה!!! אין ברגים אין חריצים אין כלום???? ולא אני לא הולך להשתמש בפטיש חמש.... אודה למי שיעזור לי חחחח
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום איפה אני יכול למצוא תוכנה שמקליטה את המוזיקה שיש ברדיו אינטרנט הזה באיכות טובה וגבוה יחסית?
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
שלום אני קניתי לא מיזמן מערכת קולנוע ביתית וההייתי רוצה אם אפשר שתיתנו לי מדריך או הצות איפה למקם את המערכת בצורה הכי טובה למשל יש לי זוג רמקולים אחוריים שיהיו תלויים על הקיר למעלה אז כמה ס"מ בערך לתת רווח בין התיקרה לרמקול עצמו וכאילו דברים... תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 920 צפיות
-
-
אני מתלבט בין ה CREATIVE INSPIRE 2500 ששמעתי אותם והם מעולים! יותר מהמערכת סטריאו 2.2 שלי או CREATIVE INSPAIRE G380 2.1 שאני לא מכיר אותם.. שתי המערכות הן 2.1 ועולות בסביבות ה340 שקל.. מה עדיף? תודה. ד"א לאן נעלם הנושא הקודם שכתבתי?
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין הCREATIVE INSPIRE 2500 שמעתי אותם ואני חייב להגיד שנדהמתי..הרמקולים הקטנים האלה יותר טובים מהמערכת סטריאו שלי או CREATIVE INSPAIRE G380 2.1 שתי המערכות הן 2.1 והן עולות בסביבות ה340 שקל.. השאלה מה יותר טוב? או אם יש לכם המלצה למערכת 2.1 בסביבות ה350 שקל לא יותר..מיועד לסרטים משחקים ובעיקר מוזיקה תודה.
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
-
-
היי חשבתי לקנות לאבא שלי ליום הולדת DVD נייד שיקח אותו לעבודה ויהנה ממנו (הוא עובד בחברת "שמירה" אז ככה שהם בעצם לא עושים כלום) חשבתי על SDP161 Toshiba הנה לינק http://zap.co.il/model.asp?model_id=377864 רציתי חוות דעת על הנגן או שתמליצו לי על נגן אחר ורציתי לשאול איפה ייצרו את ה-DVD ביפן??? או בסין??? תודה ושבת שלום
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
1.סדרת כרטיסי הקול X - FI תומכת ב EAX5, זה אומר שהם לא יפעילו משחקי EAX4 על EAX4? או שזה אומר שהם תומכים בכל משחקי ה EAX עד EAX5 ? ^ כלומר, שהם יפעילו משחק EAX 5 על EAX 5 ומשחק EAX4 על EAX4 וכדומה... (יתמכו בכל הEAX הקיימים עד 5 [כוללים גם את כל השאר) 2. סדרת X - FI הרבה יותר טובה מסדרת ה- Audigy 2 ZS או שההבדל הוא קטן ולא כל כך מורגש?
-
- 2 תגובות
- 580 צפיות
-