עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Royz,

מה ההבדל בין שני הנגנים האלה? מדוע ה 20 GB לא הרבה יותר יקר מה 5GB? מה שווה? : http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=150561 http://www.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=40046 מה זמן הסוללה? האם אני יכול להשתמש בסוללה אחרת? למה יש לי סוללות AAA ממש טובות.

• 4 תגובות
    • 555 צפיות
  2. Started by dolevt,

שלום לכולם, לא ממזמן רכשתי את iriver T10 בגירסה של הג'יגה ויש לי כמה שאלות: א. מישהו יודע איך אפשר להפוך אותו לעברית? (או למצוא תוכנה שהופכת את כול הסדר של האותיות בשם) ב. שמעתי שאפשר לשים בו רשימת השמעה אך כשניסיתי לא הצלחתי.. מישהו מכיר את התופעה? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 503 צפיות
  3. Started by ea666,

שלום יש לי ampfilter Yamaha DSP AX2 רשום שם בחוברת הפעלה את זה: *connect the front subwoofer: connect the signal input jack on your subwoofer to the PRE OUT/IN MAIN in the subwoofer. סבבה חיברתי את הסאב לאן שהם אמרו.. עכשיו NOTE the Subwoofer jacks (output) have a built in high cut-off filter (90hz). when using a powered subwoofer set the high cut-off frequency to "max" on your subwoofer. מה זה אומר? ויש לי subwoofer Genelec 1091A תןדה

• 0 תגובות
    • 582 צפיות
  4. היי לכולם, ברשותי הרכב הזה- Toyota corolla 2002 אני רוצה לקנות רדיו-דיסק חדש ולהחליף את מה שנמצא כרגע ברכב (מערכת מובנית ). הצלחתי לפתוח את המערכת הזאת: http://img140.imageshack.us/my.php?image=14030615391zu.jpg אבל יש שם חיבור שלא נראה לי שיתאים לרדיו דיסק רגיל (כי יש ברדיו הזה כניסות של טמפרטורה ושעון וכדומה). אז האם ניתן להחליף? אני חייב ללכת למתקין? אישית אני מעדיף בעצמי... תודה על העזרה.

• 8 תגובות
    • 4.6k צפיות
  5. פתחתי אשכול וחיפשתי אותו הוא נעלם אז פתחתי חדש הרמקולים CREATIVE SBS 390, 2.1? אני הולך לקנות אותם היום עוד שעה עזרה מהירה פלייז ב 220 שקל עכשיו היה רשום שהם רמקולים לווינים מזה אומר אני לא רוצה שום לויני או אלחוטי אני רוצה רמקולים עם חוטים מישהו מוכן לעזור לי מהרררררר

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  6. חברים יש לי IPOD שהגעתי להחלטה שהוא הרוס משהו מבפנים .. עכשיו לאן אני אוכל לשלוח את המכשיר שיתקנו לי אותו ?

• 6 תגובות
    • 679 צפיות
  7. Started by shloosh,

http://www.logicpc.co.il/eng/itemlist.aspx?cnam=headph-xfx מישהו מכיר?

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by yosi yosef,

אני מחפש מסך טלויזיה lcd עד 8000 שקל 32 אינץ

• 0 תגובות
    • 546 צפיות
  9. שלום, קניתי היום נגן iRiver iFP-795 בחנות נאמר לי כי הוא יכול לשמש כ-disk on key, וכי ההקלטה היא ישירות בפורמט mp3. עכשיו ניסיתי לחבר אותו - והופתעתי לרעה: דבר ראשון, מסתבר שצריך להתקין איזו תוכנה ואח"כ דרייברים. מוזר ודי גרוע לטעמי, במיוחד מכיוון שהנגנים הסיניים הזולים של ה-300 ש"ח לא דורשים את זה. דבר נוסף - הוא מקליט בפורמט מוזר וצריך לעשות המרה ל-mp3 (שוב די גרוע כי יש נגנים זולים ופשוטים שעושים את זה ישר בלי צורך בהמרה). בכל מקרה, המחשב לא מזהה את ה-iRiver בתור disk on key. הדרך היחידה שמצאתי "לדבר" איתו היא התקנת התוכנה והדרייברים, ואז שימוש בתוכנה כדי להעביר אליו / ממנו דברים. זה די אומר שאני לא יכול להשתמש בו כ-disk on key משום שיש מחשבים שאי אפשר להתקין עליהם תוכ…

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by ea666,

שלום, יש לי את הרסיבר YAMAHA AMPFILTER DSP AX2 זה רסיבר מאוד חזק וטוב. אני רוצה לדעת איך הכי כדאי לי לחבר את הקסורו שלי לרסיבר... 1.לחבר אותו בחיבור של סטריאו ולתת לרסיבר לחלק את הסאוד . 2.לחבר את הקסורו לרסיבר ישירות וככה הקסורו משמש כAMPFILTER? 3.האם כדאי לי להשתמש בכבל אופטי פשוט כדי להעביר את הסראונד מהדיוידי לרסיבר?(אין לי כניסה לקוקסיאלי ברסיבר.) ואיזה כבל אופטי ממומלץ? הבעיה שאני עושה את האפשרות השניה כל השליטה בסאונד דרך הדיוידי בלבד ולא דרך הרסיבר...pre out איזה אפשרות הכי ממולצת? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  11. אני יודע שזה פועל בתור אנלוגי למקרה מחברים סאב וופר וסנטר לשם אבל במקרה שלא אני יודע שזה לרמקולים דיגיטליים שהם 2.1 האם אני צודק? הרמקולים creative inspire t7900 הם דיגיטליים או כמו ה 5300 או אנלוגיים כמו 5200?

• 0 תגובות
    • 538 צפיות
  12. Started by kobi_af,

אני רוצה לחבר מקדימה תאוזניות אבל אני לא שומע בהם כלום אני לא רוצה לחבר מאחורה כי זה מעצבן כל פעם לסובב תשולחן ולהחליף בין החוט של הרקמולים לחוט של האוזניות שמעתי צריך לעשות משהו בלוח אם כדי לשמוע מקדימה לא?

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  13. Started by TARON,

רמקולים טובים עד 200 שקל למחשב

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  14. Started by borg,

נגן המוזיקה היקר בעולם ראיתי כותרת שלשונה: "נגן המוזיקה היקר בעולם". הסתקרנתי ונכנסתי לראות במה המדובר. המאפיינים של הנגן נראו לי סבירים בהחלט - "לא מדובר בנגן בעל נפח עצום, זמן סוללה ארוך במיוחד או מאפיינים מיוחדים אחרים, אלא נגן שנראה על פניו פשוט למדי". נפח אחסון של 1GB נשמע לי סבבה. תמיכה בפורמטים MP3, OGG, WAV, WMA ו-ASF זה בגדר חובה! רדיו FM (עם אפשרות הקלטה מהרדיו), טייפ מנהלים ושעון (שעון מעורר ושעון עצר) הם דברים נחמדים. סוללת ליתיום-פולימר המאפשרת זמן נגינה של עד 25 שעות קנתה אותי! ואז הגעתי לתג המחיר - $20,000. הרבה כסף, אבל הוא בטח שווה את המחיר שלו. רק חששתי קצת שהמסים בארץ ייקרו אותו, אבל מיד הרגיעו אותי ואמרו לי שהמחיר בארץ לא יהיה יותר גבוה. נשמתי …

• 30 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. שלום רציתי לדעת אם יש פה מישהו שכבר שמע בIEM החדשות האלה אז שיפרט איך הם הCX300 יש לי כרגע סנהייזר 497 שאיתם אני שומע בבית ולפעמים גם מחוץ לבית עם הH320 אבל זה נראה די דבילי והם לא ממש קומפקטיות. חשבתי לקנות IEM לשימוש מחוץ לבית והגעתי לסנהייזר האלה. איך האיכות שלהם תהיה ביחס ל497 שלי, צפויה פה נפילה משמעותית או שהם יהיו באיכות דומה למעט הFEEL שכמובן משתנה מאוד בין 2 הסוגים האלה; שווה להשקיע בהם 250 שקל\ אם יש פה מישהו עם הCX300 אחרי BURN-IN יהיה נחמד אם הוא ירשום פה סיקור קצר או ישווה אותם עם אוזניה בגודל מלא כדוגמת ה497 תודה, חיים

• 13 תגובות
    • 948 צפיות
  16. Started by heya6,

שלום לכולם!! ======== קניתי נגן IRIVER IFP-795 ושמתי לב שהעברית שם הפוכה... 1) רציתי לשאול אם אפשר לסדר את זה איכשהו שהעברית לא תהיה הפוכה. 2) רציתי לדעת אם יש אפשרות לעדכן אותו (כרגע הגירסה היא 1.65)... ו.. אם אני מעדכן אותו בכל דרך שהיא רציתי לדעת אם זה יכול להרוס אותו.. תודה רבה לעוזרים! ;D

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  17. Started by guy 12,

היי אני מחפש אוזניות רב-גוניות מבחינת שימושים, הן ישמשו אותי החל מהמחשב ועד ריצות ... חשבתי על הPX100, הם יהיו נוחות לספורט? ומה עם האחיות שלהן הPMX ? דרך אגב, בדקתי אפשרות של הזמנה מחו"ל וזה פשוט לא יוצא כדאי, אפשרי הדבר או שאני עושה משהו לא נכון? תודה מראש ;D גיא

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  18. עקב כניסתי לעולם משחקי הרשת,חשבתי שכנראה עדיף אוזניות משולבות מיקרופון כדי לשחק ולדבר עם החברים. האם זה כדאי בכלל? או שעדיף להישאר עם רמקולים ומיקרופון רגיל? מישהו משתמש בכזה דבר? ואם כדאי אז על מה ללכת? נ.ב. התקציב עד 200 שקל.

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. הנה הם: 1) LOGITECH Z-5300 סביבות ה-1500 ש"ח... 2) Creative PRO GAMER G500 סביבות ה-1800 ש"ח... 3) Creative Megaworks סביבות ה-2000 ש"ח... מה עדיף מבין כולם? או שבכלל עדיף משהו אחר.. תודה מראש לעוזרים עריכה השימושים הם: למשחקים וסרטים וקצת מוסיקה... כרטיס קול יגיע בהמשך...

• 12 תגובות
    • 918 צפיות
  20. האם זה מגבר איכותי ואמין?

• 2 תגובות
    • 925 צפיות
  21. שלום לכולם ניסיתי הרבה פעמים,הרבה סוגים, הגדרות שונות, אבל עדיין לא הגעתי לנקודה. אני לא יודע אילו הגדרות לשים בהעתקת המוזיקה למחשב... כל המוזיקה הולכת ל iAUDIO U3. אשמח לקבל הסבר טוב על מה בדיוק עושים ה KBPS וה KHZ. העתקתי מוזיקה זהה ב 256KBPS, אחת עם 32KHZ והשניה עם 48KHZ... לא שמעתי שום הבדל... או שפשוט אני לא יודע למה לשים לב? העתקתי מוזיקה זהה, אחת ב WAV ואחת ב MP3 256KBPS 44KHZ, ההבדל היחיד ששמעתי,הוא שב WAV חלק מהבאסים היו באוזניה אחרת מהבאסים שהיו ב MP3. :xyxthumbs:

• 41 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by mik_amar,

יש לי שאלה חשובה מאוד בקשר לנגן mpio hd400... אני מתכוון לקנות אותו אבל יש לי בעיה...ראיתי באתר של היצרן כמה תמונות שלו והחיבור של האוזנייה לא נראה לי רגיל אז השאלה שלי היא האם אפשר לחבר גם אוזניות רגילות לנגן???...יש תמונה למטה של החיבור... ועוד שאלה אם כבר אז איזה נגן עדיף ה MPIO HD400 או ה IAUDIO X5??? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  23. פרסמתי בעבר שאלה בנוגע לדגם e140 בפורום הזה, אך עכשיו קיבלתי תלושי קניה לבאג, וברשת באג אין את ה - e140 אלא רק את ה - m240 http://www.sandisk.com/Products/Item(1205)-SDMX3-1024-Sansa_m240_MP3_Player_1GB.aspx האם הוא גם טוב ? ( חוץ מהעובדה שאין בזה קיטלוג שירים לפי אלבום / זמרים וכו', שזה מאודדדד מבאס ) תודה.

• 12 תגובות
    • 857 צפיות
  24. שיחקתי עם המקשים והגלגלת ומאז הוא לא מגיב לכלום הכפתור HOLD על מצב לא נעול ועשיתי הכל לפי מה שכתוב בחוברת (לחצתי על MENU ו center ביחד שלתי שניות וזה לא עזר...) מה אני עושה כדי לעשות לאייפוד ריסט? (מה שכתוב בחוברת לא עוזר...) תודה!

• 6 תגובות
    • 740 צפיות
  25. למה אני צריך את זה? הרי בימינו יש שני דרכים להשיג סרט-להוריד-ואז הוא לא תומך סראונד ממילא... או דיוידי מקורי אבל בשביל זה לא צריך תמחשב אפשר סתם דיוידי רגיל... אז למה אני צריך סראונד במחשב? למה לא לקנות כריס סטריאו וזהו?

• 14 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.