אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
אוקיי,התקציב -2000 שקל המטרה-נגן עם מספיק מקום,צבעוני,בעל איכות סאונד גבוה+אוזניות בעלות איכות גבהו ביותר. התארד הזה פונה למי שבאמת מבין בעיקר באוזניות. בעיקרון חשבתי על IPOD nano 4gb +גראדו sr80 שאמורים להיות מוגברים טוב -עולות 530 עם נגנים. או על אותו שילוב רק עם U3 2GB. ההתלבטות היא בגלל של-U3 יש מגבר די חזק 30mw+30mw אבל הוא רק 2ג'יגה האייפוד יותר יפה ונוח ועם כפול מקום אבל איכות סאונד קצת נמוכה יותר,ומגבר לפי דעתי יותר חלש למרות שאין לי מושג כמה. יש אפשרות גם לקחת X5 או נגן אחר ..פשוט 2-3-4 גיגה מספיק לי אבל ברור שעדיף 20(יותר יקר גם) אני צריך גם המלצה לאוזניות אחרות שיותר טובות מה-px100 שכרגע יש לי. אפשר גם In-ear למרות שעדיף לא
-
- 0 תגובות
- 554 צפיות
-
-
זמנה של הSONY 36 אינץ בסלון עבר, היא פעלה יפה מאוד ב 15-14 שנים אחרונות, בזמן האחרון היא עושה קצת בעיות (קשה לה להציג תמונה לבנה מדי). למרות שהאיכות עדיין טובה, אנחנו רוצים להחליף אותה. התקציב הוא 3,000 שקל בערך~, אנחנו מחפשים מסך 36-34 אינץ. האם התקציב מספיק? איפה אפשר למצא מבחר טוב בארץ? איזה מסכים ממומלץ לי לבדוק? ואל תמליצו על LCD\פלזמה כי מתחת ל 15K~ הם נראות זוועה. וגם לא מקרן כי זה לסלון.
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
בעיקרון הכותרת אומרת הכל, לא משנה אם זה 5.1 או 4.1 העיקר שיהיה איכותי וטוב... עדיף של Creative אבל לא חייב... תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שמעו קניתי איפוד נאנו של 4 GB תמונות אני יעלה מתישהו אבל אני רוצה לדעת מה אני עושה איתו ? אני יודע שצריך להטעין 24 שעות כמו בכל מכשיר חדש לא? בבקשה תתנו לי פה הוראות איך להטעין אותו בפעם הראשונה? והאם צריך לחכות שהבטריה תתרוקן לגמרי ואז להטעין או לא משנה מתי פשוט להטעין? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום... אני מחפש אוזניות (עדיפות לכפתור - נייד ונוח) שישרתו אותי נאמנה בשביל ה-MP3 (הדי מעפן, של Teac, אני חייב לציין) שלי. אני לא רוצה להוציא עליהן הרבה כסף, כך שכדאי לחפש משהו באיזור הפלוס מינוס 100 ש"ח, מקסימום 150 אם ההבדל באמת משמעותי. חבר שלי מצא אוזניות סנהייזר Mx400 ב-100 ש"ח בחנות ברחובות, מה שאפשר למצוא באינטרנט במינימום 150. יצא לי לשמוע איתן, לא רעות בכלל. איך הן נחשבות? ומה לגבי דגמים אחרים, במידה והן כן יעלו לבסוף 150 ש"ח? תודה מראש לעונים!
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
iAudio U3 - 1.21 beta Firmware " - supports Hebrew language when displaying ID3-tag. " http://download.cowon.com/data/C08/U3_FW_1.21b.zip ( נלקח מ http://www.iaudiophile.net/news.php )
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לךי כרטיס קול AC97 של SOUNDMAX אני לא מצליח לשמוע כלום דקך הרמקולים שלי אני מחפש דריבר מי שיש לו דריבר או קישור שייתן לי בבקשה אני חייב אני מתחרפן בלי מוזיקה ועוד דבר כתוב לי שאין לי התקן קול ז קשור לדריבר שאני צריך?? ואם לא אז מה עושים?? תודה לכול העוזרים
-
- 4 תגובות
- 527 צפיות
-
-
היי, אני צריך טייפ מנהלים וחייב שהוא יהיה איכותי + זמן הקלטה לא יהיה פחות מ6 שעות הטיים הוא המטרה העיקרית כאן, אם זה מגיע עם רדיו וMP3 ו תצוגה של סרטים מה טוב על מה אתם ממליצים ?
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
מה דעתכם על השילוב שלי? Ipod Nano 4 GB + Senhheiser HD202 והכל במחיר מגניב של 1300 ש"ח כולל 3 נרתיקי סיליקון! האם זו מציאה או סתם לא משהו מיוחד? והאם האוזניות ישתלבו טוב עם האיפוד לדעתכם? תודה לכם העוזרים
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-
-
יצא עידכון ל u3, הורדתי אותו, התקנתי והוא פועל מעולה הגיע הזמן...
-
- 9 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. אני שבוע הבא מתכוון לרכוש מחשב, ואני כמובן צריך רמקולים. התקציב שלי לרמקולים לא גבוה במיוחד, רק 300 שקל. הסתכלתי קצת בזאפ ומצאתי שתי מערכות שקרצו לי, ורציתי להתעייץ איתכם. המערכות הן: Genius SW-5.1Value 5 Channel Surround Sound Sys http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=799854&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=127&aff=Zap מערכת מבית טוב, נתונים יחסית בסדר ומחיר סבבה. או מערכת רמקולים 5.1 ערוצים למערכת קולנוע תוצרת SUNKYO דגם: SK-9802 http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3694# השימוש שאני מתכוון לעשות עם הרמקולים זה לא ביג דיל, סה"כ לשמוע מוזיקה, סרטים ולשחק. (הרמקולים יחוברו למחשב) איזה מבין המערכות עדיפה? איזו מערכת תתן איכות שמיעה טובה יותר? איז…
-
- 8 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היי כמו שאתם רואים בכותרת אני מחפש נגן ואלו הדרישות: 1. שיהיה זמן סוללה מכובד (אני חייל ורוב הזמן אין איפה להטעין) (די חשוב). 2. שיהיה לפחות 4 ג'יגה ומעלה (די חשוב). 3. שיהיה אפשרות להטעין לא רק דרך המחשב (אם זה אי פוד יש לי כבר מטען חיצוני בשבילו) (די חשוב). 4. שלא יהיה גדול מידי פיזית. 5. שיהיה אפשרות גם להשתמש בו בדיסק נייד. 6. שיהיה אפשרות לסדר את השירים בתקיות בדיוק כמו במחשב ולא שהנגן ישנה את הסדר לפי ID3 TAG כמו שהאי פוד מיני שהיה לי היה עושה (די חשוב). 7. שיהיה שליטה נוחה במכשיר. 8. שיהיה כמה שיותר אפשרויות תוספות כמו משחקים (סוליטר באי פוד למשל) יומן רשימות למשל (מאוד מועיל למי שיש הרבה סידורים) וכו. 9. שיהיה רדיו FM (די חשוב). 10. שיהיה אפשרות לשדר לר…
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ראשית אבד לי דיסק התוכנה שמגיע עם הנגן. לא כל השירים מופיעים לי תחת התיקייה של music אלא בודדים בלבד, כך שאיני יכול לדפדף לפי אמן\שיר\אלבום וכו'... אני יכול להכנסר לשירים רק דרך ה browser. מישהו יודע איך מתקנים זאת??????
-
- 4 תגובות
- 790 צפיות
-
-
נפתרה הבעיה היי אתמול הבחנתי בסאונד מוזר שיוצא מהמחשב.. לכל צליל שהרמקולים מוציאים יש הד חשבתי שאני מדמיין והתעלמתי אפילו שזה המשיך לקרות לפני כמה דקות קרה משהו מוזר מאד.. הקשבתי לmp3 בוינאמפ ובאמצע השיר הסאונד השתנה פתאום.. כאילו מישהו שיחק עם האקולייזר, וזה לא חוזר למצב המקורי. יש לי שתי מערכות סטריאו שמחוברות למחשב ומשתיהן שומעים את הבעיה אז הבעיה היא במחשב ולא חיצונית ניסיתי להשתמש גם בwmp אז הבעיה היא לא בוינאמפ... האקולייזר של הדרייברים של הכרטיס קול שטוח. הכרטיס הוא מובנה על לוח האם (AC97) הבעיה מוכרת לכם? יש פתרון?
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
טוב לאחר שכבר מכרתי נגן לפני כמה זמן וראיתי שאני לא יכול בלי זה אני רוצה להשקיע ולקנות נגן טוב ואוזניות מעולות. נגן אני חושב לקחת iaudio u3 שעולה איזה 1100 שקל ואז יש לי עוד 400 שקל לאוזניות. הקטע שכבר יש לי px100 אבל הפלסטיק טיפה דפוק והמגעים גם קצת. עדיין אפשר להסתדר איתם מעולה וזה בעיה קטנה מאוד אבל עדיין זהמ עצבן והייתי רוצה איזה אוזניות איכותיות עדיף גם סגורות שאני ברחוב.. אם לא אז אולי אני יקח איזה nano 4g בגלל הגודל והנפח שלו שאין לנגנים קטנים אחרים. מבחינת גודל ומראה הייתי מוכן גם ipod video כי הוא ממש יפה ודק וחבל שאין משהו יותר זול וטוב שדומה לו רק HD400 החדש אבל לפי מה שראיתי בתמונות הוא שמן כזה. רק אל תגידו לי H10 שונא תנגן הזה מבחינת מראה ואוזניות רק סנהייזר…
-
- 8 תגובות
- 822 צפיות
-
-
יש לחבר שחי IPOD דור רביעי והבנו כי אפשר לשים בו עברית. מי מו מה ואיך? תודה רבה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים למוזיקה בלבד, חשוב לי: עוצמה גבוהה לא מתעוותים אופי צרחני אך נעים לאוזן שהיו מחברה איכותית(KEF , קרווין וגה, אינפיניטי, וכו) האמת לא אהבתי תKEF החדשים אבל לא משנה.. המוזיקה שאני שומע: האוס טראנס טראקים מזרחית רמיקסים ראפ היפ הופ וכו, קיצר כמעט הכל הם יחוברו או למגבר שמוציא 100RMS אמיתי או למגבר של סוני שכתוב עליו 50X5 אם יעזור הדגם הוא STR DE245 תקציב: ככה 1000 קצת יותר קצת פחות תגובות רק מאלה ששמעו את ההמלצה שלהם לא לפי דברי אחרים! תודה
-
- 3 תגובות
- 597 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך NVidia G.F4 עם יציאת svideo חיברתי לו מתאם לחיבור הרגיל (ה"בננות") שיניתי בהגדרות ל-PAL ואני רואה רק בשחור לבן! מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם!! אני עושה מן "מיני פרוייקט" בנושא מערכת קולנוע ביתית. קיניתי מערכת קולנוע ביתית בכמה חלקים: רסיבר- של פנסוניק 5.1 DVD - קורא DIVX של יונדאי מערכת רמקולים- Eltax 5.1 הכוללת רמקולים ריצפתיים, סאאב וכ'ו. את המערכת הנ"ל אני רוצה לחבר לטלוויזיה , וגם למחשב- החיבור למחשב הוא החלק הכי חשוב, המערכת חייבת להתחבר למחשב. כמה שאלות: 1. האם אני צריך שהכרטיס קול שלי (והוא לא כזה איכותי, וקיים כבר 3 שנים) צריך לתמוך ב5.1 או שרק המגבר צריך לתמוך בזה? 2. עם הכרטיס לא תומך ב5.1, מה אני יכול לעשות? 3. איך אני בודק שהכרטיס קול שלי תומך בזה? 4. איך אני מחבר את המחשב ואת הטלוויזיה למערכת בו זמנית? תודה רבה, זה ממש חשוב! ניב
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=342933 עלה 1790 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=374890 עלה 1590 :'(
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי DVD שאמור לקרוא כתוביות בעברית[הDVD חדש לגמרי-הדגם הוא LG DVIX8816W] אבל כשאני מנגן בו סרט שידוע לי בוודאות שהוא אמור לעבוד עם התרגום[בדקתי על DVD אחר] הכתוביות מוצגות כג'יבריש. באפשרויות של ה-DVD אני יכול לבחור את שפת התרגום, אז אני רושם את הקוד של השפה העברית[שכתובה בחוברת הוראות] אז עדיין כתוב בג'יבריש. מה אפשר לעשות כדי למגר את התופעה? תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי כרגע רסיבר ישן של MARANTZ עם רמקולים BOSE וכרטיס קול ONBOARD על לוח אם GA-K8N Ultra-9 (Realtek ALC850 Audio AC'97 Codec Audio (4 x Line-out/ 1 x Line-in/ 1 x MIC) connector ) הייתי רוצה לדעת האם הכ.קול שווה משהו -- אם לא למה כדאי לשדרג (במחיר באזור ה500 שח) הסיבה שאני מחליף היא שהרמקולים שלי חורקים , לפעמים רמקול אחד לא עובד , עושים בעיות. לאיזה רמקולים כדאי להחליף? (במחיר בסביבות 1000 שח) אולי עדיף לתקן את הרסיבר? תודה
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
פרסמתי בעבר שאלה בנוגע לדגם e140 בפורום הזה, אך עכשיו קיבלתי תלושי קניה לבאג, וברשת באג אין את ה - e140 אלא רק את ה - m240 http://www.sandisk.com/Products/Item(1205)-SDMX3-1024-Sansa_m240_MP3_Player_1GB.aspx האם הוא גם טוב ? ( חוץ מהעובדה שאין בזה קיטלוג שירים לפי אלבום / זמרים וכו', שזה מאודדדד מבאס ) תודה.
-
- 12 תגובות
- 845 צפיות
-
-
זה שווה לי?? עד כמה הבדל אני ירגיש בשמע...?? (יש לי מערכת שמע רצינית ממש) ומוסיקה זה בערך החיים שלי.... נ.ב: ואם כן.. בכמה אני יכול למכור אותו?
-
- 13 תגובות
- 860 צפיות
-