אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
לצערי האייריבר H120 שלי כנראה מת. ההארד דיסק לא מגיב, ועד אתמול כל מה שהיה אפשר לעשות זה היה לשמוע רדיו היום רק הרוקובוקס נדלק וגם זה לא עובר בוט. בכל מקרה אני צריך מחליף ועדיף אחד מעולה. אני מחפש מכשיר שיתמוך בfile tree כי בזה אני משתמש הטאגים שלי מבולגנים ואני מורגל לזה מאד. אני מחפש משהו עם סרטים ועם יציאה לטלוויזיה! יכולות הקלטה-בונוס, לא חובה בכלל. כמה שיותר קטן כמה שיותר זול לפחות לפחות 20 גיגה, עדיפות ל30. לצערי ה ויזן לא תומך בממשק הפייל טרי, והנגן היחידים שאני חושב עליו אחריו זה ה ארקוס AV500 אבל הוא יקר מאד... אגב, אני קונה בארה"ב. תודה לעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 911 צפיות
-
-
שלום חברים יקרים, לצערי בגלל הצבא לא יוצא לי לבקר פה הרבה .... בקיצור העניין הוא כזה : אבא שלי רוצה לקנות לסלון מערכת קולנוע ביתי טובה והוא מוכן להשקיע בזה כסף. מה שצריך שיהיה במערכת, נכון לעכשיו ,זה שתי רמקולים קידמיים טובים (רצפתיים), רסיבר ומקור טוב (DVD או CD PLAYER). כל שאר החלקים נקנה אחרי זה, אלא אם יש איזה סט רמקולים 5.1 טוב . מה שאני צריך מכם זה פשוט המלצות לרסיברים רמקולים ונגני DVD\CD PLAYER טובים. וגם מקומות אליהם שווה לסוע ולבדוק ציוד אודיו. המערכת השניה זה לחדר שלי. מה שאני צריך מהמערכת הזאת זה ניגון מוזיקה באיכות הכי גבוהה שיש . המערכת תתחבר למחשב. מאחר והתקציב שיש לי לכל העניין הוא לא גדול (בסביבות ה 3 אלף) החלטתי ללכת על חלקים מיד שניה . עכשיו בדק…
-
- 6 תגובות
- 868 צפיות
-
-
שלום! אני די איבדתי את האוזניות שלי, אלו שבאו עם המיני. מכיוון שעוד פחות משבועיים אני באנגליה, אני מתכוון לקפוץ לחנות של אפל בלונדון ולרכוש סט אוזניות חדש. אני לא מעוניין באוזניות יקרות מידי ואני גם לא אודיופיל, פשוט אוזניות שיתנו תמורה טובה לכסף ויהיו נוחות. בהתחלה חשבתי על אלה: http://store.apple.com/Apple/WebObjects/ukstore.woa/6044040/wo/on6mcvVmss3w3szHwtE2vup6rzq/2.SLID?mco=16401A01&nplm=M9394, אבל מחיפו שפורום ראיתי שאנשים לא ממש אוהבים אותן... חשבתי על אלו: http://store.apple.com/Apple/WebObjects/ukstore.woa/6044040/wo/on6mcvVmss3w3szHwtE2vup6rzq/2.SLID?mco=16A7CD27&nplm=TD756. אך הן? נותנות תמורה טובה יותר לכסף? אם יש אלטרנטיבה אחרת של רכישת אוזניות בארץ …
-
- 11 תגובות
- 691 צפיות
-
-
אני מעוניין להחליף את כרטיס הקול שלי (creative 24live!). חשבתי אולי ללכת לכיוון AUDIGY. האם כדאי ושווה לקחת כרטיס כזה? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_274_82&products_id=4909 המחיר מטורף זה ידוע לי (אם יש ביותר זול יהיה מעולה). אני שומע מוזיקה כל הזמן,סרטים ומשחקים. התקציב האמת אני מעדיף כמה שפחות-אחרי הכול ....... מה נותן הפאנל הזה ששמים בקידמת המחשב? ואם יש הצעות לכרטיסים אחרים במחירים נמוכים יותר (עדיף) זה יהיה מצויין. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
שלום לכולם השבוע צילמתי סרט בים ,כשהעברתי את הסרט למחשב(premiere) גיליתי שיש מלא הפרעות של רוח בסאונד עכשיו שאלתי בן אדם מקצועי מה אפר לעשות ואמרו לי שאני צריך מיקסר עכשיו השאלה היא אם אין תוכנה שיכולה לעשות את אותו דבר ללא צורך במיקסר..? תודה מראש לעוזרים מקווה ששמתי את זה בפורום הנכון
-
- 0 תגובות
- 529 צפיות
-
-
איך אני יכול לבצע עריכה של שם האומן\הג'אנר\האלבום בדרך הטובה והמהירה ביותר להרבה קבצים??
-
- 9 תגובות
- 883 צפיות
-
-
שלום.. יש לי את הרמקולים האלה שמחוברים למערכת של ימהה http://www.mistergooddeal.com/v2/V2_produit.asp?num=0&productid=111301650845R421&cplib=mrprix_extract_hifi המערכת: http://wvw.monsieurprix.com/fiche/genhardware/J000025930.html השאלה אם כדאי לי לקנות רמקולים בסביבות ה500-700 שקל או להישאר עם הרמקולים האלה?
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
אני מחפש מקרן יד שניה שעולה 2000 ש"ח, יש המלצות? דברים שאני צריך לשים לב אליהם וכדומה?
-
- 5 תגובות
- 611 צפיות
-
-
לאחרונה אני מוצא הפרשות מאחורי אוזני הימנית בעיקר אחרי שאני שומע מוסיקה. האם האוזניות שלי יכולות להיות "דפוקות" וכך לגרום להפרשות האלה? האם יכול להיות שזו בעיה רפואית בכלל? בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן חברה מה נשמע?!?! אני לא יודע אם שמתם לב אבל לא הייתי פה הרבה זמן כי הייתי בפולין במשלחת!! (אבל עזבו את זה עכשיו) יש לי נגן MP4 והחיבור של האוזניות שלו הוא כמו החיבור הרגיל שי בכל אוזניות של היום אבל בקטן(כמו אוזניה של פלאפון)!! כך שאוזניות רגילות לא יכנסו לחור של האוזניות שלו אז אני מחפש מעביר כזה שיתחבר ל MP4 בחיבור קטן ויתן לי לחבר אוזניות רגילות!! משהו מכיר דבר כזה?? מקווה שהייתי ברור!!
-
- 2 תגובות
- 560 צפיות
-
-
בכותרת.. רצוי 512 מקום .. 256 רק במקרה שזה איכותי :E בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי iRiver H10 6GB קניתי לפני פחות משנה (גרסה אמריקאית).. הקיצר.. המכשיר נפל לי והכלב אכל אותו, לא בלע אבל יש פלסטיק עקום וחורים של שיניים על המכשיר. המכשיר עובד כמו שצריך לאפשר לשמוע מוזיקה אבל הוא לא נראה טוב בכלל ואני לא רוצה לשמוע בו ככה (זה מבאס..) רציתי לדעת אם אני שולח את המכשיר לחברה, יוכלו להחליף לו את הגוף ולהשאיר את ההארדיסק עם הזיכרון והכל? אני לא רוצה שימחקו לי דברים כי הם לא קיימים על המחשב שלי כמעט כולם. מה לעשות? האם לדעתכם זה יעלה הרבה כסף? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
היי אנשים, המערכת מיני AKAI שלי מתה מוות נוראי , והבסים שלה נשמעים כמו חרחורי גסיסה של חזיר יבלות. מחפש המלצה לרמקולים לחדר שלי הרמקולים יהיו מיועדים בעיקר למוזיקה, אולי יש צורך במגבר - אין לי מושג המוזיקה תושמע בלעדית מהמחשב (ואם זה דיסקים , אז יושמעו דרך ה CD של המחשב) יש לי לוח עם כ.קול 5.1 נדמה לי (DFI LANPARTY ULTRA D) והרמקולים יתחברו ללוח (עם או בלי מגבר) החדר לא גדול מדי בכלל, אבל אני אוהב לשמוע בווליום יחסית גבוהה. אני לא יודע מה לקנות - זוג רמקולי סטריאו , איזה מגבר אני צריך ? או שאולי עדיף לקנות 5 בוקסות סטלייטים + מגבר ? התקציב די מוגבל , אחרי הרבה קניות שעשיתי בזמן האחרון, אני מרשה לעצמי 1500 ש"ח במסגרת הרצוי , גג מתוח לגמרי - 2000 ש"ח. אני אשמח לעצותיכם, גם …
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אהלן?? אני יודע שיש אומםי באוזניות שזה כמה עומד יש על האוזניה, אבל מה זה אומר בנגנים??
-
- 5 תגובות
- 714 צפיות
-
-
ביקשו ממני לעשות רשימה של אוזניות InEar לפי תקציב והכדאיות של כל אחד. זה מה שמצאתי בזאפ - KOSS SPARK PLUG - מחיר 195 ש"ח CREATIVE EP-630 - מחיר 235 ש"ח SENNHEISER CX-300 - מחיר 285 ש"ח Sony MDREX71SL - מחיר 300 ש"ח Sony MDR-EX81LP - מחיר 360 ש"ח מה אפשר למחוק מהרשימה ? יש עוד משהו בתחום התקציב? * יש לי את ה-EX71. אני מודע שבארה"ב מחירים זולים בחצי תמנו את הדגמים הטובים ביותר בתחום המחירים מ-0 עד 400 ש"ח.
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי נגן של טושיבה דגם sd 2600y שנקנה באוסטרליה ולכן קורא רק את איזור 4 ולכן לא יכול לקרוא סרטים של איזור ישראל! איך אפשר לפתור את הבעיה שהנגן יקרא את כל האיזורים?? תודה מראש לכל אחד שיעזור
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש לי רעש מציק מהרמקול "הראשי" אני מחבר אליו את החיבור של הרמקולים המשניים והוא עושה רעש מציק ושאני "משחק" עם החיבור הזה כלפי מעלה ולמטה הוא מפסיק אבל אי אפשר ללחוץ עליו כל היום כדי להפסיק תרעש
-
- 0 תגובות
- 532 צפיות
-
-
נשבר הזין מהמערכת הזאת! (מערכת קולנוע ביתית משולבת שמוכרים\מכרו בדיוטי פרי) קוראת DIVX, אבל לא תומכת בכתוביות בעברית. לא שיחררו עדכון קושחה לסדר את זה, ועכשיו, אחרי שמתי דגש במיוחד בלפטופ החדש שלי על יציאת קול דיגיטלית, מתברר שאין למערכת הזו שום סוג של כניסה דיגיטלית! היתכן? אני אנצל את התר'ד כדי לשאול עוד מספר שאלות: א. יש מתאם בין אופטי 3.5 מ"מ ל RCA דיגיטלי? ב. חיברתי בכבל S-VIDEO (הכי מעפן למען האמת) את הנייד למערכת, היתה הפרעה קולית והתמונה זוועה. אני יודע שזה הכבל, אבל השאלה היא האם כבל טוב יתן תמונה טובה + לכל הפחות? מישהו אמר לי שאם S VIDEO לא רואים נקי ממש עם שום כבל.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, רק שיכיל בתוכו: יציאה למגבר, שניים יהיה אפילו טוב יותר. mp3 אלא מה. רצוי עם שלט. לא להגזים עם המחיר. :-X תודה לכולם!
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
http://img470.imageshack.us/my.php?image=15ac.jpg טוב הינה החדר ^^ איך למקם את הרמקולים הכי טוב?
-
- 11 תגובות
- 730 צפיות
-
-
בכל הדלקה נשאר הרבה זמן עם הכיתוב MuVo2, לאחר מכן נכנס לRecovery Mode ששם לחיצה על כל אפשרות רושמת Media Error. עם החזקה על Menu והכנסת הסוללה הוא נכנס לRecovery Mode ישר, יש אפשרות למחוק, לפרמט (בלי הודעת שגיאה) אך עם הדלקה של הנגן מחדש קורה אותו דבר מה שרשמתי למעלה. לחיצה על Connect To PC פשוט תוקעת אותו במקרה הזה. מי שמכיר את הנגן, הבעיה יכולה להיות בגלל שכרטיס הCF נדפק בכלשהי צורה? אם הבעיה אכן בכרטיס הCF, במקרה של החלפת כרטיס, עד איזה גודל כרטיס CF הנגן יכול לתמוך? תודה. ע: אין לי קורא כרטיסים, אם היה הייתי בודק את הכרטיס.
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי שתי רמקולים ממערכת מיני ישנה ששומעים בהם ממש צליל נקי וטוב הבעייה שיש להם חיבור של כבל חשמל שמתחלק לאדום ושחור ופשוט יש חוט נחושת גלוי הבקשה שלי היא, אם מישהו יוכל לעזור ולהסביר לי איך אני הופך את המצב שלכל רמקול יהיה חיבור בננה (RCA ) בסוף. (עדיף אם איורים שאני יוכל להבין יותר טוב)
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-