עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. לכל בן אדם יש זיכרון מוזיקלי של חצי שעה+- (ממוצע) אז לכל האנשים בפורום שעושים כתבות נא להשוות את הרמקולים\אוזניות\כרטיסי קול בהתאם לא שאני לא מעריך את מה שאתם עושים אל תבינו אותי לא נכון אבל אם לא מתחשבים בזה אז זה יכל לגרום לבעיות לאנשים שקונים את המוצרים ומשווים בין המוצר הישן לחדש וזה גם יכל לעזור לכל בן אדם שקונה רמקולים/אוזניות/כרטיס קול הוא יכל לבקש מהמוכר להקשיב איזה 10 דקות לסוג אחד ואז לעבור להקשיב לסוג אחר (חשוב מאוד!!! להביא אתכם דיסק(מומלץ מקורי) שאתם מכירים טוב את השירים ואת המוזיקה) זה העבודה שלהם לשרת אתכם ולעזור לכם בקנייה של המוצרים אז אל תרגישו לא נעים אם זה (אני יודע שלי לא יהיה כל כך נעים לשבת ולהקשיב בחנות חצי שעה בזמן שאני משווה בין הרמקולים) ד"א 1:…

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  2. שלום לכולם שמעתי המלצות טובות על ה X530,השאלה אם יש טעם לחכות לX540 ,אני לא מעוניין להשקיע יותר מ 500 שקל ,הבנתי ש540 יעלו 700+ ,אבל הבנתי שיש בעיית SUB חזק מידי ב530 והוא לא טוב יותר מידי למוזיקה,השאלה אם ה 540 מטפל בכל הבעיות האלו ,השימוש שלי למשחקים בעיקר וסדרות+סדרטים. תודה מראש

• 2 תגובות
    • 591 צפיות
  3. Started by netanel38121,

שלום רב. רציתי לדעת האם שווה לי להתקין כרטיס קול מדגם ASUS xonar DX 7.1 קיבלתי מתנה כשרכשתי לוח אם מדגם MSI XPOWER X99 שגם לפי מה שהבנתי יש לו כרטיס קול מתקדם ברמה דיי טובה בלשון המעטה. יש לי רמקולים של CREATIVE 5.1 באיכות דיי טובה. מה אתם ממליצים? תודה.

4. היי , אני מקבל מחר שני סאבים , הבנתי שהם לא באים בתוך קופסא כזאת גדולה , כמו שרגילים (אני מדבר על סאב לרכב) אלה שהם בתוך צינור עגול , באורך של כ40-50 סנטימטר) ובקוטר של 6 או 8 אינץ. (שזה בעצם האינץ של הסאב) כמו שבטח הבנתם , הסאב מורכב באחד הקצוות של הצינור... מישהו שמע על דבר כזה? איך הם בהשאווה לסאב "נורמלי". אני מקבל שניים כאלה , שכל אחד מהם 450 או 550 וואט (לא זוכר) כל מידע יבוא לטובה.

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by gogoman,

רציתי לשאול אם כרטיס הטלויזיה הזה(Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE-Kit) אפשר לראות איתו ממירי הוט ולהקליט איתו תוכנייות ואם הוא פועל בxp והאם ניתן ליראות את הממיר בלי שהמחשב דלוק?

• 6 תגובות
    • 842 צפיות
  6. Started by gogoman,

שלום יש לי hot ואני רוצה לקנות כרטיס טלויזה אתם יכולים להסביר לי איך זה עובד ואם ואיזה כרטיס נותן לי לראות את הממיר של hot ואם אפשר להקליט סדרות ובכללי מידע על איך כל זה עובד תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  7. Started by galr52,

שלום אני מתכונן לרכוש מקרן חדש לחדרי. רציתי לדעת איזה פרטים חשובים עלי לדעת לפני שאני בוחר מקרן. הנה כמה פרטים אודות חדרי: 1. הקיר המיועד גודלו 120 רוחב על 70 גובה. 2. המרחק מהקיר המיועד עד למקרן יכול להיות עד 2 מטר, לא יותר. אם צריך עוד משהו תגידו על כל פנים אשמח לקבל מידע... בברכה, גל

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  8. Started by Itzik.J,

שלום לכם, לאחרונה קיבלתי מקרוב משפחה סט רמקולים 5.1 ורסיבר, הידע שלי לא רחב בנושא האודיו לכן אם מישהו יכול לתת לי קצת מידע לגבי המערכת, האם טובה? מתי יוצרה? רלוונטית לתקופה שלנו? וכו' אני אשמח. סט רמקולים: Luxman 5.1 AC-3 Series SR-377 רסיבר: YAMAHA RX-520 צירפתי כמה תמונות. תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  9. אני מחר חוזר ל21 והעיברית לא עובדת התקנתי כמו שאמרו עשיתי ריסט למכשיר וזה עדיין לא עובד אם יש למישהו הצעות הם יתקבלו בברכה.

10. http://www.hometheater.co.il/p-1.article01374 לכל הפחות, זה מעניין...

• 6 תגובות
    • 846 צפיות
  11. בתור אחד שנכנס לעולם הזה לפני לא הרבה זמן יש כל מיני מושגים שאני לא כלכך מבין כשאנשים מדברים על כל מיני אלמנטים בשיר האם יש למישהו איזה מילון או משהו בסגנון לדברים הללו ? כמו כן אפ פעם לא הבנתי איך להתעסק עם האקולייזר יש שם כל מיני תדרים על HZ ... יש מקום שמלמד איך להתעסק עם זה ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Enable,

קניתי לפני כמה חודשים אוזניות CX300 II מ KSP היום הפסקתי לשמוע באוזניה אחת כי יש בעיות במגעים כל הזמן צריך לשחק עם הכבל ולוקח שנה לסדר את זה. ניראה לכם שהאחריות מכסה את זה? ואני צריך לתת להם את כל מה שקבלתי עם האוזניות [נרתיק,והכיסויי סיליקון הזה?] עכשיו נראה לכם שאני יקבל חדש או שישלחו לתיקון? תודה.

• 1 תגובה
    • 984 צפיות
  13. Started by curdi1,

שלום לכולם חיברתי ממיר DVBT (אפקס) חדש - ניסיתי מספר פעמים להפעיל סריקת תחנות - אך לא מצליח לקלוט אף תחנה. מה יכולה להיות הבעיה (האנטנה שמחוברת היא האנטנה הקטנה שבאה עם המוצר). תודה רבה !

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  14. Started by מינימי,

היי יש לי בעיה, המחשב שלי משום מה לא מזהה את ה-ipod שלי.. מה לעשות??? אגב מדובר ב-ipod חדש ..

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

נפלו לידי 2000 ש"ח ובדיוק שבוע שעבר נהרס לי הנגן MP3 (אחד פשוט, 128 מגה, הספיק לי לכמה דיסקים באיכות בינונית מינוס) אז כמובן שאני רוצה לקנות אחד חדש, השאלה איזה. שמתי את עיני על האי פוד מיני, 4 ג'יגה שלמים שיכולים לבדר אותי. מחיר: 1680 ש"ח בידע. מה דעתכם? יש הצעות אחרות? המלצות? הערות? אולי מקום יותר זול לקניה?

• 22 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by cohenkobi1,

אני מחפש מיני דיסק בסביבות ה1000.... ורציתי לדעת איך אני יכול להעביר למיני דיסק קבצים כמו disc on key.... חבר שלי קנה עכשיו מיני דיסק (mz-r701) והדרך היחידה להקליט מוזיקה על הדיסקים שלו היא פשוט לחבר למחשב או לdvd ולהקליט.... כמו קלטת..... אם מישהו יודע איך אפשר פשוט להעביר קבצים מהמחשב? שלח לי הודעה ואם אתם יודעים על דגם של מכשיר מסויים שמסוגל לעשות את זה... שלחו הודעה... (cohenkobi1@walla.co.il) בתודה מראש. קובי.

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  17. Started by Assafmac,

אני מקווה שאני שואל במקום הנכון ! שלום רב ! אני זקוק למידע על מיני דיסקים במחיר שלט יעלו על 500 שקלים ויהיו סבירים ! האם יעילים גם באימון שלא בחדר כושר ? ואיכן אפשר להשיג במחיר הזה ? תודה אסף

18. Started by yaeir,

שלום לכולם. רכשתי מיני דיסק מדגם MZ-N510 לפני שרכשתי בדקתי את המפרט שלו ושם היה רשום שהוא מנגן MP3 ומשום מה בתוכנה המצורפת הוא ממיר לי את הקבצים לATRACK מה שאני לא מבין למה הם התכוונו כשהם רשמו במפרט הטכני "מנגן MP3 " Technical data Technical data In the box: MD recorder, a remote control, AC adapter, and car-kit accessories, software CD-ROM Text display: Yes MP3 playback: Yes Compatible formats: MP3, WMA, WAV, and ATRAC3 minidisc compression format Includes radio: No Antiskip protection: Yes Headphone jack: Yes (.125-inch) Music groups: Yes Headphone volume control: Yes Audio outputs: 1 Number of discs: 1 Favorite track search: Yes (bookmarking) Peak level search: No R…

• 1 תגובה
    • 555 צפיות
  19. Started by ruff stuff,

מישהו כבר רכש אחד כזה ? הייתי שמח לשמוע עליו ועל דגמים דומים ביקורת.

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by yuraxp,

רציתי לדעת מה עדיף לקנות ומה יותר כדאי מיני דיסק או נגן MP3 בעל קיבולת של 128 מגה, ואיפה אפשר למצוא כתבות,מאמרים או השוואות בין מיני דיסקים או נגני MP3 בעיברית?

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  21. Started by LooseCannon,

שלום, אני מעוניין לקנות נגן וחשבתי בכיוון של המיני דיסק, בעיקר בגלל הגודל, זה שאין קפיצות, ושלא צריך צורב בשביל השירים. האם דיסקמן MP3 יהיה עדיף לי, או אולי אפילו אחד מאלה עם הזיכרונות (אבל שמעתי שאלה יקרים...)? מה היתרונות והחסרונות של כל אחד? והאם יש למישהו המלצה לדגם ספציפי? תקציב עד 600 שקל בערך... תודה

• 4 תגובות
    • 748 צפיות
  22. Started by danik,

שלום לכולם... אני עומד לפני קניה ויש לי היתלבטות גדולה! לקנות מיני דיסק של SONY הדגמים החדשים כמו זהעם קלטות חדשות עד 1GB) מפרט המיני דיסק: http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=3119&CatCode=34 או לקנות נגן MP3... הבעיה שאני לא ממש מבין בנגני MP3 ואני צריך את עזרתכם, להמליץ לי מה לקנות מיני דיסק או נגן... אני מחפש: *לא זולל סוללות (אני יודע שמיני דיסק לא זולל סוללות, פעם היה לי דיסקמן של MP3 זלל לי סוללות בטרוף) *המחיר עד 1500-1700 שח *קטן *מקומות קניה גם יתקבלו בברכה! תודה מראש!

• 16 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. ב13 באוגוסט יש לי יום הולדת וקרובים שלי מחו''ל שאלו אותי איזה דגם של מינידיסק אני רוצה ( אישית אני מעדיף נגן MP3 אבל לא נעים לי להגיד לא בגלל המחיר והטירחה שלהם מגרמניה) אז הבאתי להם דגם נחמד ולא ממש יקר 549 אירו והדגם הוא SONY MZ-R70 אז בקיצור מה דעתכם על הדגם הוא יגיע אליי בעוד יומיים בלבד כבר קנו לי פה 15 דיסקים ריקים בשבילו וכבל.

• 16 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. Started by Shadowman,

Sony MZ-NF610 High Speed Net MD Walkman Recorder - Christmas ... אני רוצה ליקנות את המיני דיסק הזה... המחיר שהציעו לי הוא 1150 שקל... !!! כדאי?

• 4 תגובות
    • 960 צפיות
  25. Started by I.Robot,

שלום. ראיתי בAMAZON מינידיסק והיה כתוב שזה skip free. איך זה אפשרי? הרי הוא מבוסס על דיסקים, לא? מישהו יודע איך המינידיסק עובד?

• 2 תגובות
    • 885 צפיות

דיונים חדשים בפורומים