אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרטיס קול מובנה על לוח אם ג'יגהבייט - CREATIVE SOUND BLASTER PCI128. אין בעיה עם חיבור זוג רמקולים סטנדרטי של מחשב, שומעים טוב. רק לא איכותי במיוחד. בנסיון לעלות כיתה, חיברתי רמקולים של מיני סטריאו, גם של SONY וגם של SBS, ומשום מה הקול נשמע חלש מאד בשניהם, בפול ווליום. אמנם אורך החוטים מהמחשב לרמקולים הוא כמה מטרים אבל בחיבור למחשב ישן עם כרטיס קול אחר לא היתה בעיה. מישהו יודע מה הסיבה? צריך מגבר או משהו דומה? בדקתי בכל ההגדרות של קול בחלונות XP וניסיתי כמה דרייברים ולא הסתדר. בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים פתחתי טרד לפני כמה ימים ואף אחד לא ענה לי מצטער שאני פותח נושא חדש פשוט אני רוצה להוציא את העניין לפועל מי שיכול לעזור אני כבר מודה לו אני מעוניין לנקות רמקולים למחשב בעיקר למוסיקה 2.1 במחיר של 1300 שקלים חשבתי על סוג של ?Altec Lansing ה MX2051 משהו כזה נראה לי התבלבלתי בדגם... עכשיו השאלה אם הרמקולים מומלצים, ואם אני קונה אותם האם אני צריך לקנות כרטיס קול כדי לשפר את האיכות אם כן, כמובן איזה סוג שוב תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
אני שוקל לרכוש אותו ב-400 שקל ורציתי לדעת אם יש איתו בעיות כלשהן לידיעתכם. כמו כן אני לא בטוח מהמפרט (הדל ביותר) אם הדבר הזה צורב על משוכתבים (DVD+RW) למרות שסביר להניח שכן (אני לא אוהב להניח שום דבר אף פעם). מישהו יודע מה הדגם המדויק כדי שאוכל לחפש אותו בגוגל? אם יש לו אח תאום יותר מוכר (הסינים אוהבים להוציא מאותו מפעל אלף "דגמים" שהם אותו דבר בדיוק), אשמח לדעת את שמו בישראל. http://www.mega-sale.co.il הולכים לקטגוריה "טלוויזיות LCD ו-DVD" ואני מדבר על המכשיר העליון מצד שמאל ב-399.99 ש"ח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
היי, אני מקווה שזה הפורום הנכון. מחפש סטרימר בתקציב של כאלף שח. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כבר כמה שנים טובות את הרמקולים vs2321 אתמול הבאס שלהם התחיל לעשות רעשים של קליקים, אז היום החלטתי לנסות לנתק את כל הכבלים ולחבר חזרה בתקווה שזה יעזור.. כשניתקתי את ה jack הירוק שנכנס למחשב, ובאת לחבר חזרה הוא נגע קודם בשלד של המחשב ואז הרמקולים השמיעו "באזז" חזק כזה עד שהוזזתי את הכבל מהשלד.. כשחיברתי את הjack חזרה, העוצמה של הרמקולים ירדה משמעותית (מבחינת דציבלים), ואני די בטוח שנדפקו לי הרמקולים, ואני פוחד שדפקתי גם את הכרטיס קול... מישהו מכיר את התופעה ויודע לומר לי למה זה קרה (האם עשיתי משהו לא בסדר?) והאם עשיתי נזק לכרטיס קול?? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי ATP3 ובזמן האחרון יש לי בעיה בכפתור של הווליום הבעיה היא שכשאני מנמיך או מגביר הווליום "קופץ" בפתאומיות ולאחר שניה חוזר להיות בעוצמה המתאימה זה קורה גם כשאני מסובב ממש בעדינות בקיצור זה מאוד מרגיז אותי, האחריות יכולה לעזור לי פה?
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אהלן קניתי כבל HDMI בשביל לחבר את המחשב לLCD (שיש לה כניסה כזו) ואני לא מצליח למצוא את הכניסה מהמחשב. הכרטיס מסך שלי הוא חדש יחסית, RADEON HD4770 שכידוע לי תומך בHDMI, ובחיבור מאחור (במארז) אני רואה רק שני חיבורי DVI... מה הקטע? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה לחבר את המחשב שלי למערכת הקולנוע הביתי שמורכבת מפלסמה, רסיבר ורמקולים 5.1 . עכשיו, עם המסך לא היתה לי יותר מדי בעיה אבל אני לא בטוח איך מחברים את הכרטיס קול והרסיבר. מישהו אולי יודע איך אני מחבר כרטיס קול Creative X-Fi ExtremeMusic ורסיבר Pioneer VSX-515 ? אני מצרף תמונות של החיבורים של הכרטיס קול והרסיבר. כרטיס קול: רסיבר:
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
אוקיי אז טיפה הסתבכתי עם עצמי ורציתי לשאול אתכם לפני שאני מחבר, כרגע המחשב שלי מחובר לLCD 32 בכבל HDMI ולרמקולים Z4i בחיבור סטנדרטי 3.5 עכשיו אני מעוניין להוסיף לסיפור את הPS3 החדש ,משמע לחבר אותו לטלוויזיה בHDMI בשביל HD . אבל אני רוצה דווקא שהשמע יהיה מהרמקולים של המחשב . בשלט של הרמקולים יש כניסת אודיו נוספת השאלה היא איך אני מארגן שהקול יועבר לרמקולים ולא לטלוויזיה בHDMI. אשמח לעזרתכם.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שלום יכול להיות שזה לא שייך לפה, אבל אני מאמין שאת התשובה אני אמצא פה. אני רוצה לצלם את עצמי מנגן במקלדת אורגן אבל אני רוצה את הסאונד של כרטיס הקול ז"א ללא מיקרופון. וזה משתי סיבות . 1 הסאונד של כרטיס הקול הוא איכותי יתר . 2 אני רוצה לצלם מאוחר בלילה כשאני עם אוזניות מבלי להפריע לאף אחד. יש לי מצלמה של לוג'יטק וכרטיס קול של ESI תודה
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
מה ההבדל בין אוזניות סגורות(Closed-Ear) לבין אוזניות פתוחות(Open-Ear)? יש לי אופציה לקנות את אותם האוזניות בClosed-Ear או בOpen-Ear, אז מה כדי לי לרכוש? והאם האוזניות הפשוטות של ה 30 שקל, הם אוזניות פתוחות או סגורות? אשמח לקבל תשובה מקיפה וברורה. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נגן טוב לריצה. לא הסנסה קליפ של סנדיסק. אני בטוח שיש נגנים טובים יותר בשוק. הייתי הולך על האייפוד אבל מעצבן אותי להעביר שירים דרך אייטונס אז אם יש נגן עם איכות דומה זה יהיה טוב. כמובן שלנגן הזה אני אקנה אוזניות איכותיות בנפרד (אלא אם כן האוזניות שבאות איתו יהיו מספיק טובות).
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם עקב הגעתה הקרובה של בתי הראשונה לעולם. העברתי את המחשב לסלון כדי לפנות חדר עבורה. את המחשב חיברתי אל ה - lcd ואני מעוניין לחבר למגבר כדי שאוכל להינות מסאונד 5.1 ערוצים ברשותי לוח אם asus p5ql-em ללא יציאה אופטית או קואקסיאלית יצאות הסאונד הקיימות מפורטות בתמונה מה אני צריך לחבר כדי להנות מסאונד בחמישה ערוצים תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח אם אפקס 4PLA +מעבד פרסקוט 3 גיגה +512 זיכרון +H.D 80 גיגה + כרטיס מסך 5200 רציתי לדעת האם כדאי לבנות מערכת HTPC ואיזה מארז כדאי לקנות לא יקר
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
שיניתי את ברירת המחדל שלי לHDMI ועדין הקול לא עוסד מה עושים???איזה עוד אופציות יש לי??
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
היי חברים רכשתי את הסאונד בר jbl sb450 החדש ואני מאוד מרוצה ממנו. ישנה בעיה אחת והיא, חיברתי את הרמקול לטלויזיה ע"י HDMI ARC ואת הטוליזיה לחיבור של HDMI1 ברמקול. עכשיו כאשר אני מדליק את הטלויזיה גם הרמקול נדלק אבל אני חייב ללחוץ על הכפתור של הבורר עד שאני מגיע ל-HDMI1 וזה מעצבן שכל הדלקה אני חייב ללחוץ. למה זה לא מגיע ישירות לחיבור הזה? אולי יש משהו לתקן את זה? ברגע שהרמקול נדלק החיבור מגיע ישירות ל-HDMI TV. אשמח לעזרה.... תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שאני משמיע על הכי חזק העוצמה לא ממש חזקה ניסיתי אוזניות אחרות אבל עדיין העוצמה לא ממש חזקה למישהו יש פתרון? ועוד דבר התקנתי עיברית באייפוד וזה עדיין לא קורא עיברית מישהו יודע לסדר את זה? בבקשה תענו פה או באייסיקיו 150807733 אני חייל אני חוזר מחר ל21
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
המתאם הזה שניקנה ב-office depo עובד מצויין עם טייפ מנהלים דרך כניסת ה-mic in , אבל כשחיברתי אותו למחשב וניסיתי להקליט דרך כניסת ה-line in של כרטיס הקול ( soundstorm המובנה על לוח האם nf7-sl v-2 ) התוצאה היתה שרק אחד בלבד מהמשוחחים הוקלט ואילו המשוחח השני בכלל לא נישמע בהקלטה. חשבתי אולי שהכניסה של ה-line in נידפקה ,אולם כשניסיתי להקליט מיציאת האוזניות של רדיו , ההקלטה יצאה תקינה . לכן הסקתי שאולי צורת החיבור בין המתאם לכרטיס הקול אינה נכונה משום שעושה רושם שכול הרכיבים תקינים לחלוטין. הקיצר אם אתם יודעים ,מהי הדרך הנכונה לחיבור , אנא תרשמו את הדרך הנכונה לחיבור כאן. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
יש לי איריבר h10 5 ג'יגה עם כמה שריטות רציניות על הפנאל שלו יש מקום שמוכרים פנאל מקורי בנפרד?
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
היי רסיבר ישן מאוד עד כה עבד יפה מאוד ,פתאום הפסיק להגיב גם בשלט וגם בכפתורים של היחידה,התוצגה קפואה לא ניתן ללחוץ על שום דבר , זה תקוע כזה ,ניסיתי להוציא מהחשמל ולחבר מחדש ולא עןזר מה לדעתכם הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אם צריך כל דבר נוסף (תמונה אחרת להמחשה) רק תגידו, אני פשוט חייב למצוא את הדרייבר הזה. תודה רבה לכל העוזרים...
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
התקנתי וינדוס ויסטה 32BIT על מחשב במפרט הבא: Intel C2D E8400 3Ghz 4X 1GB 800 Mhz Cosair CL4 GigaByte P35 GigaByte ATI Radeon HD 4870 512M DDR5 Thermalteck 600Watt הכרטיס קול הוא של REALTECK מה שיש על לוח האם, ולא היתה איתו שום בעיה ואין שום בעיה חוץ ממשחקים ישנים כמו לדוגמה Counter-Strike 1.6 שיש רעשים כל פעם שיש קול של פיצוץ או משהו... אמממ... קול כזה מלוכלך לא יודע איך להסביר את זה... מישהו יודע על פתרון כלשהו שיכול לעזור... והכרטיס קול בסדר בכל שאר המשחקים... בדקתי גם אוזניות וגם על רמקולים חדשים ועדיין יש הפרעות... שמתי את הדרייברים שמקבלים עם לוח האם. תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
Logitech Z-340 33W 2.1 Logitech Soundman S-20 Creative Inspire 2200 2.1 Hercules XPS-210 2.1 אל תתייחסו למחירים.
-
- 1 תגובה
- 798 צפיות
-
-
יש לי מערכת רמקולים של AZTECH 5.1 וכשאני מסמן בדריברים של הכרטיס קול את האפשרות digital output only אני לא שומע כלום. למה זה? ככה זה אמור להיות?
-
- 1 תגובה
- 939 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי טלוויזיה של PHILIPS מידי פעם אני רואה עם המשפחה סרטים בסלון.. משום מה אין לי מושג למה שאני מחבר דיסק און קי או כונן קשיח חיצוני שיש לי לטלוויזיה הטלוויזיה פשוט לא קוראת את התוכן.. אני רואה את התיקיות בטלוויזיה אבל הם פשוט ריקות כאילו הוא לא מזהה את הפורמט (ויש לי הרבה מאוד דברים בכונן... לא מאמין שהוא לא מזהה אפילו דבר אחד) בכל מקרה עד עכשיו אני פשוט מעביר את המחשב לטלוויזיה ומחבר דרך AUX למערכת קולנוע וכבל VGA אבל זה מסובך מידי לנתק את כל המחשב להעביר אותו למצוא לו מקום בסלון, גם מה עם המקלדת והעכבר אני מחפש את הדרך הפשוטה ביותר אין לי בעיה גם לקנות את מוצר מסויים פשוט להעביר סרט ולראות אותו אני לא מבין בזה יותר מידי סטימרים או TV STICK.. יש איזה שהיא ד…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-