אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, אני מעוניין לדעת למי הייתה התנסות יד-ראשונה עם המכשיר הנפלא הזה; אני שוקל לקנות אותו, ורציתי לשמוע קצת תגובות "מהרחוב" לפני שאני מבזבז לי להנאתי 300$. קודם כל, מהי ההתרשמות הכללית שלכם מן המכשיר? האם הוא תומך בעברית? האם ממשק המשתמש (גם על המחשב) פשוט? האם הוא מסוגל להציג תמונות בלי לשנות אותן (בניגוד לאייריבר)? איך הסרטים? איך הגודל (ביחס לאייפוד לדוגמא)? אני מתכנן לקנות אותו בארה"ב בכ"ז, אבל האם אפשר לקנות אותו בארץ הקודש? אם כן איפה..? ואם יש לכם משהו להוסיף אתם מוזמנים... תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לקנות את המערכת של logitech z5500 עם כרטיס הקול Asus Xonar D1 Dolby Home Theater 7.1. השאלה שלי היא אם כדי לי להוריד מוזיקה בפורמט flac או שעם ציוד כזה אני לא ירגיש את ההבדל ולכן mp3 - 320kbs יהיה די והותר? תודה רבה לכם.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי אופציה לרכוש אוזניות Zalman ZM-RS6F 5.1 בכ100ש"ח כולל משלוח. האם האוזניות הללו שוות? השימוש הוא למשחקים\סרטים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות טלוויזית LCD HD בגדול של 32 אינץ', היא מיועדת בעיקר לצפייה בyesHD. הייתי שמח אם תמליצו לי על דגמים ספציפים. אין לי תקציב מוגדר, אני פשוט רוצה טלווזיה איכותית. תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה רמקולים אתה מציעים עד 600 ש"ח? התקציב מאפשר מערכת 5.1 איכותית או שעדיף ללכת על 2.1? תודה
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אהלן לכולם. אני חדש עד חדש מאוד בעסק ויש לי כמה שאלות מהותיות ובעיקר הייתי רוצה שתחוו דעה. כיום אני משתמש בכל הרכיבים הכי זולים שיכולים להיות: זוג רמקולים שאולי במקרה הטוב עלה 20 שקל וכרטיס קול NVIDIA® nForce Audio מהאלה של ה- MOTHER BOARD. בתור אחד שחווית המוזיקה שיש לי כיום לא מספקת אותי בעליל והייתי רוצה להשקיע סכום נכבד בשביל לקבל חוויה שמתקרבת להיות טובה מאוד במה הייתם מציעים לי להשקיע? האם מספיק רק לקנות רמקולים חדשים או שצריך ורצוי גם כרטיס קול חדש? אה יש גם את העניין שאני רוצה להתחיל להכנס לעסק של הקלטה עצמית של חומרים שאני מנגן, האם במקרה הזה צריך חומרה אחרת בעליל? תודה רבה על התשובות.
-
- 4 תגובות
- 737 צפיות
-
-
אני מחפש בימים האחרונים חלופה לרמקולים הנוכחיים שלי Altec Lansing ATP3 2.1 לאחר מספר שנים ששירתו אותי בנאמנות. הרמקולים אומנם עובדים, אך נראה שהצליל אינו חד כמו בעבר... האפשרויות חייבות להיות כמובן טובות יותר, כדי לעלות מעט ברמה ולא משהו פחות טוב. השימושים העיקריים שלי הם (לפי הסדר): 1. מוזיקה 2. משחקים אלה המערכות שחשבתי לקנות: 1. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8386 - JBL Creature III 2.1 2. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=1836 - Harman-Kardon SoundStick lll 2.1 3. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5776 - 2.1 X16 Microlab 4. http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5812 - VS4621 2.1 ALTEC LANSING חשוב לציין כמה דברים: 1. בבאג יש לי איזו הנחה, לך קפי…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי רסיבר Yamaha RX-v800 וסט רמקולים של Eltax Jupiter(5pack), (ודי וי די Toshiba SD-1300 אבל זה לא רלוונטי עכשיו) אבל כשאני שומע דרך המחשב שומעים רעש רקע מעצבן (אתם יודעים כזה רעש של מתח כזה בזזזזז) חשבתי להחליף את הכרטיס קול הנוכחי שלי (Vibra 128) בקופסאת המרה חיצונית שמתחברת למחשב ב USB ולרסיבר בחיבור אופטי, כי זה נראה לי הפיתרון הכי טוב לצרכי(אני לא מקליט שום דבר, ועל הווליום בסים טרבל וכו' אני שולט ברסיבר). חשבתי לקנות את ה Xitel Pro Hi-Fi אותה חברה שמייצרת את החלקים שמחברים את המינידיסק למחשב. יש לי חבר עם חלק של מינדיסק כזה אבל שחיברתי את הרסיבר למחשב עם החלק הזה החיבור לא העביר סראונד אך נשמע מצוין. בגלל זה חשבתי לקנות את ה Xitel Pro Hi-Fi Link. אם אתם …
-
- 2 תגובות
- 922 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לחבר לפטופ של לנובו לLCD של UNIDEN ואני לא מקבל תמונה ציבעונית יש לי VISTA עם כרטיס מסך של אינטל אני משתמש בכבל S-VIDEO עם 4 פינים במחשב וSCERT בטלויזיה. ניסיתי ה כ ל..... (החלפה בין כל מצבי הPAL החלפה בין שקעים שונים בTV הגדרות צבע בטלויזה והגרות צבע במחשב) אגב- יכול להיות שזו הבעיה... בכניסה של המחשב יש 7 חורים, ואני משתמש בכבל עם 4 פינים, אבל שניהם S-VIDEO....
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
קניתי 5 רמקולים וסאב של CREATIVE דגם INSPIRE T6100 היציאות מהסאב למחשב זה 3, ויש לי 3 כניסות בלאפטופ (ACER) אבל זה לא בדיוק עובד מכיוון שרק אחד זה לרמקולים והשאר זה למיקרופון ואחד לא יודע למה זה. כרגע פשוט חיברתי מפצל של 2 והכנסתי 2 כניסות (מהסאב) אז 4 מתוך הרמקולים עובדים. איזה פתרון יש לכם להציע? לקנות מפצל של 3? יש דבר כזה ביכלל? אי אפשר להוריד אולי דרייבר או תוכנה שתהפוך לי את 2 הכניסות בלאפטופ גם כן לרמקולים? הכרטיס קול של הלאפ טופ שלי זה: [High Definition Audio Controller [NoDB זה מן הסתם מובנה
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
היי. יש לי ווינדואס ויסטה ויש לי בעיה עם קול. כאשר אני למשל משתמש בתוכנה iTunes, ובאמצע השיר אני עוצר את השיר ואני פותח לרגע איזה סרט בכל תוכנה שהיא כמו Windows Media Classic לדוגמא, אז בווינדואס מדיה קלאסיק אני רואה רק וידאו ולא שומע אודיו בכלל. כאילו אין אודיו לסרט. ואותו דבר הפוך אם באמצע סרט אני מנסה להשמיע שיר באייטיונס, זה מריץ את השיר אבל לא שומעים. אותו דבר אם פתוח לי למשל סרט או שיר ואני מנסה לראות וידאו ביוטיוב וכך הלאה והלאה בעוד תוכנות שדורשות אודיו. איך אני מתקן את העניין? כי פעם זה היה רץ לי על כמה תוכניות שאני רוצה בו זמנית. בתודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
אוקיי אז האוזניות אצלי בדיוק שבוע עכשיו ואחרי שהן ניגנו עד מוצ"ש רצוף הן גם נפתחו ביחס להתחלה. אז מההתחלה. האוזניות עלו 128$ כולל משלוח מEBAY. לדעתי מחיר מצויין. הן מתחברות לUSB DAC/מגבר אוזניות פשוט של styleaudio - הדם: PARIDOT. עלה גם 130$ בערך ובפורומים וכמה ביקורות עליו הוא הועדף על הZERO שעולה אותו דבר אז לקחתי הימור ואין לי למה להשוות אבל אני מרוצה מהתוצאה. כרגע הוא גם מקבל חשמל דרך הUSB אז אני מצפה לשיפור כשאני אוסיף שנאי. כמובן שכל החומר המנוגן הוא FLAC. ההתרשמות הראשונית שלי הייתה שהאוזניות נראות קצת רופפות וגם נכון לעכשיו זה לא השתנה לחלוטין. גם האופן בו האוזיות יושבות על הראש מעט רך לטעמי, הן מחליקות מהאוזניים לעיתים ולמרות שהן בהחלט נוחות להאזנה ממושכת הן יכו…
-
- 23 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אהלן, קיים ברשותי נייד עם מעבד P8600 בעל כרטיס מסך 130M GT.. כאשר אני מנסה להריץ 1080P MKV דרך VLC/MEDIA PLAYER או כל נגן אחר.. אני פשוט לא מרוצה מאיך שהעניין רץ.. אני יכול לראות פה ושם תקיעות קטנטנות וכ'ו וזה מאוד מאוד מפריע לי, במחשב מותקן CORECODEC ואין שימוש מסויים בHD בזמן הרצת הסרט.. התקיעות לא נובעות מההארדיסק > ראו מפרט שלו בצד. כמובן מותקנת גם חבילת קודמים K-LITE הכי עדכנית. אשמח להצעות לשיפור וכ'ו.
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש המלצות? - יכול להזמין דרך האינטרנט.
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לפני זה שאלה קטנה באתר של COWON אז כתוב כל מיני עידכונים של X5 זה כולל גם את ה-X5L? עכשיו לנושא המרכזי יש לי את ה-X5L כבר איזה חודשיים ועוד לא יצא לי להשתמש ב-OTG -להעברי תמונות ישר מהמצלמה לנגן ואין לי בבית מצלמה נתמכת ואני פה אצל חבר ויש לו מצלמה של פוגי נתמכת ואין לי מושג מה לעושת איך להפעיל את זה... אז הנה אני מבקש שתעזרו לי ותגידו לי מה לעשות איך אני מעביר את התמונות מהמצלמה לנגן? תודה גברים (תמשיכו לתת תשובות גם אם אתם חושבים שאני כבר לא אצל החבר...) חח
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
עד כה כל כרטיסי ה- DVR שהתיימרו לתמוך ב- H.264 עשו זאת בתוכנה (כלומר העומס של דחיסת הוידיאו נפל על המעבד הראשי ). לאחרונה יצא לשוק כרטיס שעושה זאת בחומרה ,כלומר לכרטיס עצמו יש מעבדעצמאי יעודי משלו שעושה זאת בעצמו , כך שלא מוטל עומס משמעותי על המעבד הראשי וניתן לעשות במחשב שימוש נוסף להרצת יישומים כבדים מבלי שהם יבואו על חשבון התפקוד האופטימאלי של מערכת ה-dvr (כמובן בתנאי שמקציבים לצורך איחסון קבצי הוידיאו דיסק קשיח ניפרד ). יתרון נוסף הוא שבזכות הדחיסה החומרתית לפורמט h.264 נוצרים קבצים קטנים בהרבה ,כך שיש פחות עומס כתיבה על הדיסק הקשיח , נדרש פחות נפח אכסון וכתוצאה מכך פחות שחיקה של הדיסק הקשיח. http://securitybestbuy.com/store/index.php?main_page=index&cPath=57_59…
-
- 27 תגובות
- 3k צפיות
-
-
קניתי איפוד חדש ואתמול התקנתי אותו והכל על המחשב מחקתי את כל הקבצים הישנים בפנים הנה תמונה אני ינסה להסביר מפהה http://img88.imageshack.us/img88/5673/1479vk3.jpg והנה תמונה מה שהאיפוד מראהה http://img97.imageshack.us/img97/8964/pict0019wo4.jpg בבקשה אתם חייבים לעזור לי אני מתחנן אני לא יודע מה לעשות ואם אתם תגידו לי שצריך להטעין אז אין לי מטען דרך החשמל וכשאני מחבר אותו למחשב אין תגובה בכלל תודה רבהה לכםם
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה מהלינק שנמצא במדריך הזה - http://hiphopiscoolagain.com/secure-cd-ripping-with-exact-audio-copy/ ועשיתי שלב שלב כמו שכתוב. בתחילת המדריך רשום שאני צריך ASPI, אבל לא הצלחתי להתקין את זה כנראה בגלל שאני משתמש בWindows 7. רציתי לדעת מהי ההשפעה על ההעתקה, במקרה שיש בכלל, אם אין לי ASPI מותקן. יכול להיות שזה בכלל בא עם WIndows 7? בכל מקרה, סיימתי לעשות את מה שרשום במדריך וצרבתי דיסק למחשב. קיבלתי את כל השירים בקבצים בפורמט wav באיכות של 16/44.1 והם כולם עובדים, זה אומר שהצריבה מוצלחת והצלחתי לצרוב דיסק לקבצים באיכות גבוהה? עוד כמה שאלות קטנות: 1. הגרסא שהורדתי מהמדריך היא די ישנה, זה משפיע על ההעתקה או שזה לא משנה? 2. למה בכלל צריך לשנות את כל ההגדרות האלה, מה …
-
- 0 תגובות
- 861 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה - לפני כמה חודשים משום-מה המיקרופון שלו החליט לעשות בעיות, ובכל שיחה שלנו בסקייפ ובטים ספיק הצד השני (כלומר אני) שמעתי את הרעשים של המחשב שלו (קליקים, צלילים מהאקספלורר, שירים ממשחקים וכדומה...) בעוצמה פי 3 מהקול שלו, זה לא קשור לזה שהמיקרופון ליד הרמקולים שלו או משהו, כי העוצמה של המשחקים והדברים שהוא עשוה נשמיים כאילו הם נעשים במחשב שלי ואפילו ממש חזק, כאשר הקול שלו הוא דבר חלש יותר ברקע. ניסינו לחפש בהגדרות וכאלה לפתרונות אבל לא מצאנו. אולי למישהו יש מושג מה הבעיה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום לפורום. המחשב שלי עכשיו מחובר למגבר עם כבל אופטי, עכשיו הכרטיס קול שלי הוא על הלוח C media משו סתם זבל. עכשיו לפי מה שאני יודע שמחברים בכבל אופטי אז המגבר הוא זה שעושה את כל הסאונד ולא הכרטיס קול. עכשיו השאלה שלי אם אני יחליף כרטיס קול למשו איכותי ועדין יחבר בכבל אופטי אז יהיה שיפור בסאונד או לא? תודה מראש CM
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שאניי רוצה להפוך לHTPC. האם הוא יכול להריץ סרטי 720P/קבצי MKV ללא בעיה? AMD 3000 לוח אם GIGABYTE K8NF-9 1GB 400MHZ GEFOTCE 6600GT 128MB ספק 400W
-
- 6 תגובות
- 803 צפיות
-
-
הי, אני במסע חיפושים אחרי מערכת. אחרי שהבאתי מסך, ממיר HD, חיברתי הכל כמו שצריך - הדבר היחיד שנשאר הוא להביא מערכת נורמלית שתדע לחבר מחשב, ממיר, וPS3. עכשיו השאלה שלי היא האם המערכת של לוג'יטק תדע להתמודד עם כמות חיבורים כזו? אם כן, כנראה שאלך עליה כי הבנתי שזו תמורה מצוינת למחיר.. אבל אם לא, תמליצו על משהו אחר במחיר דומה? מעוניין לחבר את כל שלושת המקורות המצוינים בחיבורים האיכותיים ביותר שאפשר. תודה רבה מראש אגב, טווח מחירים הוא 2000+-
-
- 6 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש ברשותי מזרים מדיה (MVIX) שתומך ב HD (יש לו יציאה של DVI?) הורדתי כמה סרטים של HD סוג הקובץ MKV . לתדהמתי גילתי שהמכשיר אינו תומך בפורמט (MKV) ואני לא יכול לראות את הקובץ על המסך בכלל כאילו הקובץ אינו קיים. הורדתי תוכנה של המרה MKV TO VOB לפליסטיישין 3 תוכנה מצויינת ... הימרתי את הקובץ בפעם הראשונה לAVI , שמתי את הקובץ החדש בMVIX וניסיתי להפעילו... יש לציין שהייתה התקדמות כי ראיתי את הקובץ על המסך אך כאשר ניסיתי להפעילו המכשיר הודיע על שגיאה שסוג הקובץ לא מוכר או שהמכשיר אינו תומך בפורמט. ניסיתי עוד כמה המרות לvob ל mpg אך לללא הצלחה... יש לציין שהסרטים אחרי ההמרה עלו יפה במחשב.... מי שיכול לעזור לי בלמצוא תוכנה או פיתרון אני ממש אודה לו אשמח לקבל כמה שיותר אופציות של ת…
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
היי האם מישהו יודע במקרה כמה מילי אמפר לשעה לוקח נגן סנדיסק? אני פשוט מעוניין בסוללות נטענות והסוג שלהן הוא הרי AAA, מה שאומר זרם די נמוך כ800 MAH ולא כמו סוללות אצבע(AA) ,למשל 2300.. אז אני לא בטוח אם זה כדאי בכלל להשקיע בעניין..מה דעתכם? וסתם שאלה אם מישהו יודע, כמה מילי אמפר לשעה לוקחת סוללת אלקליין "אצבע" רגילה ו AAA? תודה!
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת סאונד של 2.1 במחיר של עד 1k אני חשבתי על הz2300 האם ישנה בחירה עדיפה יותר המערכת תיהיה בשימוש של מוזיקה בעיקר (metal rock R&b) בתודה מראש, דור
-
- 11 תגובות
- 888 צפיות
-