אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
המחשב מחובר לרסיבר YAMAHA RX-V430 ויש לי רמקולים סאטליטים 5.1 של DOME (כן אני יודע שהרמקולים לא מי יודע מה). החיבור בין המחשב לרסיבר הוא קואקסיאלי (SPDIF) הכרטיס הוא SB Live! 5.1. השימוש העיקרי הוא מוסיקה וסרטים ובעתיד גם יותר משחקים (מתכוון לקנות כ.מסך). כדאי יהיה לי לשדרג או שאני לא ירגיש הבדלים?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך nvidia 9600 ואני מנסה לחבר אותו לטלווזיה. אז ככה קניתי כבל צד אחד s-video צד שני rca ולא עובד כלום ניסתי הכול כל סוגי ההגדרות כל הסוגים של השידור והחיבור, ניסתי בטלווזיה לחבר מקדימה מאחורה .... av , הכול נסיתי גם tvtool ולא קורה כלום בבקשה תעזרו לי....
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
היום עשיתי סדר במחסן, ולמרבה הפלא, נגלתה לעיניי מערכת משפחתית ישנה, רק הרמקולים עבדו, וששמעתי בהם פעם הצליל שלהם היה נחמד, טוב יותר מהרמקולים שיש לי עכשיו למחשב. הדגם הוא: sw sx115, מה תפקיד החוט האדום, ומה תפקיד השחור? לאילו צריך לחבר אותם בכניסת בננה של הסאב של קריאייטיב שיש לי עכשיו לבדיקה? ובכללי, מישהו מכיר את הרמקולים, כדאי להחליף אליהם? רשום עליהם שיש התנגדות של 6 OHM, שנראה לי מוזר למדפיים מה שווי הרמקולים? דרך אגב, למדפיים יש דרייברים גדולים יותר, מה שאומר בדרך כלל יותר מגנטיות, האם יש סיכון בלשים אותם במרחק מטר מהמחשב, קרוב למסך למודמים וכולי?
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
יש לי למשל שירים באיכות של128 קילובייט.. אני רוצה להעלות את האיכות..אני זוכר שפעם דוד שלי השתמש בתוכנה כזאת אבל אני לא יודע מה השם שלה.. תודה מראש [=
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם , אחרי שגמרתי לבנות את המחשב אני רוצה לפנות לפרויקט הבא שלי והוא מערכת הסאונד במחשב , חשבתי על משהו מבוסס אוזניות איכותיות עם כרטיס קול איכותי ורציתי לקבל רקע על מה כדאי ומה צריך למשל האם צריך מגבר לאוזניות וכו' המטרה היא לקנות משהו איכותי שאני יוכל להנות מימנו הרבה זמן אני מעדיף לקנות בארץ על מנת למנוע כל מיני סיבוכים ורציתי לדעת קודם כל על ההבדלי מחירים בין חו"ל לפה למשל בחנות "פיוז" ... , אם אני יקנה משם משהו שיעלה לי בחו"ל 100$ כמה אני יפסיד והאם זה עדיין כדאי ? (-משלוח לארץ -מכס... מיסים וכל מה שיוצא בזה בהזמנה מחו"ל) היעוד של האוזניות יהיה רחב מאוד ויכלול סרטים , מוזיקה , משחקים וכל מה שכלול בעובדה נרחבת עם מחשב כמו כן על מה אתם ממליצים ? האם אני צריך מגב…
-
- 7 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני רוצה למצוא פתרון כמה שיותר איכותי וכמה שיותר זול כדי לשמוע מוזיקה בחדר שלי.... יש לי בבית מחשב עם כונן סי.די ישן שאין בו שום שימוש, האם אפשר להפוך אותו לנגן דיסקים, מבלי לחבר אליו שום ציוד היקפי מלבד רמקולים ואולי רסיבר? רסיבר ורמקולים פשוטים אבל לא זבליים, כמה אמורים לעלות? אם יש לכם תשובות, הערות, רעיונות ועיצות בבקשה תגיבו עריכה: במחשב יש כרטיס קול SY P8
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני צריך אוזניות בעיקר למוסיקה (שישמשו גם קצת למשחקים פה ושם). שומע בעיקר רוק על בוריו, ואוהב באסים בריאים. אני מתלבט בין ATH-ES3 וATH-SJ3 של אודיו טכניקה לבין SE-MJ2 של פיוניר. איזה מהאוזניות האלו שווה לקחת במידה ואני יכול לבחור זוג חינם? (יחי באג והמבצעים שלהם)[br]פורסם בתאריך: 28.11.2008 בשעה 19:29:10 אשמח לעזרה, היות ומחר אני מקווה לקנות..
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות נגן MP3 ואני מתלבט בין שני וגי הipod, אז מי מהם יותר טוב ובמה? ואיפה אני יכול לקנות אותם?לינקים? ואם יש לכם המלצות נוספות לנגנים בטווח מחירים הזה אשמח לשמוע אותם... תודה מראש install
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
נדפק לי הסאונד במחשב ואין לי את הדרייברים, מישהו שלח לי את הקבצים, אבל בלי קובץ inf שאותו WINDOWS צריך. האם זה סתם קובץ מידע קטן שאפשר ליצור לבד ? (יש לי את שמות הקבצים (דרייבר) אבל אני לא יודע את שם ההתקן...) אם זה עוזר, במנהל ההתקנים זה נקרא PCI multimedia audio device (עם סימן שאלה/קריאה צהוב כמובן...)
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
סלחו לי על השאלה, HTPC יקר יותר ומרעיש יותר DVD+external HD - אין אינטרנט האם בגדול אלו כל ההבדלים? אם כן אז למה HTPC?
-
- 5 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מישהו ניסה אותם? שוות קנייה? אני מחפש אזניות איכותיות לנסיעות במחיר נורמלי, הבנתי שאלה האזניות שאני מחפש אך רציתי לקבל תגובות נוספות לפני שאני רוכש. אם כן, איפה הכי כדאי לקנות? הנה הלינק: http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/05176?Open&print=# שמתי לב שה-RANGE שלה מגיע רק עד 18,000Hz, זה נחשב טוב או שאני ארגיש בהבדל נניח אם זה היה 20,000?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום. יש לי בעיה ממש מוזרה במחשב שהתחילה קודם. כשאני שומע מוזיקה למשל הסאונד נהיה איטי וצרוד מוזר כזה, אבל זה בעיקר קורה כשהמחשב חושב הרבה. מה אפשר לעשות?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
Hi ברשותי מחשב P4 ומסך מחשב lcd 19 של ViewSonic דגם vp930 האם אני יכול לראות שידורי טלויזיה של HOT דרך המחשב באיכות סבירה ומעלה ואיזה כרטיס מתאם ממולץ בתודה מראש (חדש בנושא)
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
קניתי LCD מארצות הברית לא מזמן ולא שמתי לב שהוא לא תומך בשידורים של הארץ כולנו יודעים שהשידורים שם הם ב-NTSC ובארץ רוב הטלויזיות משתמשות ב-PAL התקשרתי ל-HOT ואמרו לי שאם אקנה כבל SCART עם יציאה של SVIDEO אני אוכל להסתדר רק לשנות בממיר את ההגדרה לצפיה בשיטת שידור של SVHS רציתי לדעת אם יש כבל SCART עם יציאה טובה יותר מ-SVIDEO לטלויזיה אולי COMPONENT או משהו דומה.... אודה לכם על העזרה ואפילו אם תוכלו לתת לי טלפון של בעל מקצוע או חנות שיכולה לעזור לי בהחלטה ויום טוב שיהיה לכולנו ;D
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום, הלכו לי האוזניות של האייפון וחבר שלי קנה לאחרונה את ה-CX300 לאייפון שלו והם מתאימות ונשמעות מעולה אז אמרתי שגם הגיע תורי לקנות. ראיתי שהמחיר הכי זול היה 180 ב-KSP וזה נראה בסדר גמור ואין חשד לזיוף בכלל. מה שגם החבר קנה משם והם נשמעות מעולה (למרות שאין לי ממש איך לבדוק אם זה זיוף או לא כי אני לא אודיופיל גדול) בכל אופן-ראיתי את המודעה הבאה ב-YAD 2 : http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=2016920 המחיר להפתעתי -100 ש"ח בלבד. נראה לי זול מידיי אפילו שזה ייבוא אישי או משהו . רוב הסיכויים שזה זיוף? ואם כן,איך אני אוכל לבדוק את זה ברגע הקנייה ? (כלומר הבנתי שאפשר לבדוק את זה עפ"י סימנים ובמדריך שבנעוץ התמונות לא עובדות..) אשמ…
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מסתבר שיש בעית BSOD עם רילטק ב-BC2.. ובכל מקרה, הגיע כבר הזמן לכרטיס קול נורמלי, בתקווה שיעשה עבודה טובה יותר מהמובנה. הדרישות: - עד 300~ ש"ח - יציאת SPDIF - מתאים ל'הכל' - מוזיקה, משחקים סרטים (מוזיקה ומשחקים הכי חשוב). - בנוסף, שיהיה אפשר לחבר אליו גיטרה מוגברת לחור של הליין \ מיק' ויעבוד בלי בעיות \ לאגים. ראיתי כמה כרטיסים של קרייטיב ואסוס, אבל לא כ"כ ברור מה ההבדלים בכל דבר, מה טוב ומה לא. ואני לא מחפש עכשיו לעשות סקר שוק, לחפור ולקחת את ההכי-הכי. פשוט כרטיס טוב ולא יקר העונה על הדרישות. תודה
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מחפש רמקולים למחשב בתקציב של כ 600 שח אפשר סטייה קטנה, אם זה ממש קריטי. ראיתי 3 מערכות שמתאימות לתקציב שלי Logitech Z640 Creative Inspire 5200 Yamaha TSS-1 (לינק מתחת) http://tel-dan.co.il/product.asp?productid=305 רציתי לדעת איזה בין שלושתם הכי טובה , ואם אתם בכלל ממליצים על משהו אחר תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני צריך כרטיס טלווזיה למחשב רצוי שיהיה טוב וכמה שפחות יקר. תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
רכשתי את hercules fortissimo 3 7.1 החדש ויש לי מס שאלות 1) האם קיימת אופציית 7.1 או שזה סתם חארטה? 2) יש על הכרטיס חיבור ל2 קידמיים 2 אחוריים וסנטר וגם יציאת out למערכת בהנחה שהמערכת שלי תומכת ב 6.1 האם המערכת תוכל לפצל את קידוד הסואנד מהכרטיס ל 6 ערוצים ע"י יציאת ה out לבד או שיש צורך בחיבור נוסף? http://us.hercules.com/products/showpage.php?p=56&b=0&f=1
-
- 6 תגובות
- 755 צפיות
-
-
אני מחפש נגן בנפח של מינימום 20G. התקציב שלי הוא 2000 שקל. 100,200 יותר לא יהרגו אותי... הכי חשוב לי זה(מן הסתם...) איכות טובה, יומן(אם יש) ומשחקים(לא חייב להיות יותר מדי מושקע בקטע הזה) אם יש לו עוד תכונות טובות זה סבבה(צבעוני וכו') בהתחלה הייתי סגור על אייפוד, אבל עכשיו כבר לא כ"כ.... תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לאוזניות In ear שיתחברו ל Sansa Clip Zip. חשוב לי בידוד רעשים חיצוני, נוחות באוזן ואיכות השמיע (אין צורך במיקרופון או איזה שלט על האוזניות) התקציב כ 300 ש"ח פחות או יותר אשמח למספר המלצות וגם לחנות איכן אפשר לקנות את האוזניות תודה רבה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
את המוניטין הטוב אני מכיר, וגם את ה-Reviews... אבל הייתי רוצה לשמוע חוו"ד על סמך נסיון אישי עם הסאב הנ"ל. האם הוא באמת כ"כ טוב ? וכמה הוא שווה בשוק המשומשים בהנחה שמצבו מצויין? האם יש לו מתחרים בליגת המחירים שלו? תודה!
-
- 0 תגובות
- 755 צפיות
-
-
רציתי ליקנות siberia v2 כי הרבה אמרו לי ליקנות ושזה שווה. מצאתי את הsiberia v2 אחרי הרבה חיפושים בtms ובבאג. tms 340 וbug 400 בבאג סתם יקר אז קניתי מtms. הזמנתי הייתי מאושר שזה יגיע לדלת שלי עוד 4 ימים, חיכיתי 4 ימים לא הגיע, התקשרתי, מתברר שהם פשוט החליטו לבטל את ההזמנה שלי בלי להגיד כלום כי אין את זה במלאי (דיברתי עם מוכר בחנות ליפני זה כדי לוודא את זה לפני הקנייה). נקודה למחשבה אם אתם באים להזמין מtms... ראיתי הרבה תגובות טובות מאנשים שקנו מהם ועיצבן אותי מה שהם עשו. אני לא מצליח לימצוא שום מקום אחר בארץ ליקנות ממנו. 2 שאלות: א. יש למישהו עצה לאוזניות עם מיקרופון (לגיימינג) אחרות? ב. אם הן בכל זאת הכי מומלצות, מישהוא יודע אולי על עוד חנות בארץ שמוכרת אותם ויש לה …
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
האם האוזניות יותר טובות מ GRADO SR60?
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על שילוב של הכרטיס קול M-Audio Revolution 5.1 עם האוזניות Sennheiser HD485 ? השימוש הוא בעיקר לסרטים,מוזיקה וקצת משחקים..
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-