עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Kremb0,

מישהו יכול לתת לי בבקשה פרטים על הנגן בכותרת?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  2. שלום, קניתי רמקולים עם סאב CREATIVE SBS 2.1 370 ויש לי כרטיס קול CREATIVE SOUNDBLASTER LIVE VALUE שקניתי לפני 5 שנים. הצלחתי להפעיל את רמקולים עם סאב, גם הצלחתי להתחבר לטלויזיה בעזרת חיבור 2 יציאות אודיו מממיר YES לכניסה כחולה בכרטיס קול ויציאה ירוקה שייך לרמקול עם סאב. יש לי כמה שאלות: 1. כשאזנתי למוסיקה שקטה עם עוצמה בנונית-נמוכה, אחרי שעה אני מרגיש שהאוזניים שלי נסתמו כמו שמרגישים בטיסה, מה עליי לעשות כדי שלא ארגיש "סתימות". הרמקולים נמצאים בחדרי שאורכו החדר 10 מ"ר. 2. איך מגדירים "צליל נקי"? מכוון שאין לי ניסיון עם רמקולים מיוחדים עם סאב, אשמח לקבל מדריך שימוש ברמקולים עם סאב. במיוחד מקומות מתאימים לרמקולים, טיפול וניקוי רמקולים ותוכנות שליטה ברמקולים עם קטרוגיית להתא…

• 8 תגובות
    • 719 צפיות
  3. שלום לכולם. מחפש טלוויזיה חדשה עד לתקציב של 3000 שקל. מרחק ישיבה הוא באזור ה2.7 מטרים, ועיקרי השימוש הוא צפייה ב HOT ו YES. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by Rule The Pc,

הנה כל מי ששאל אינספור פעמים מתי זה מגיע הנה זה........ http://www.pdastore.co.il/Product.asp?Pid=iriver-120pmp&Cat2Cat1ID=14&Cat2ID=92 (קרדיט ללינק הולך לron_bby) עולה פחות מH340 וH320.................. חי חי....

• 6 תגובות
    • 719 צפיות
  5. Started by tintin,

קיבלתי ליום הולדת X5. עכשיו האוזניות שבאות איתו בעוצמה מלאה לא ממש טובות. השתמשתי גם באוזניות הישנות שלי HD477 של SENH ואי אפשר להגדיר EQ ובאסים גבוהים כי שומעים ממש לא טוב והאוזניות כמעט מתפוצצות והבאס לא מאוזן. חשבתי על אוזניות עד 400-450 שקל שינצלו טוב את הנגן ואני יוכל להשתמש בEQ ולהוסיף בהגרדות אפקטים כמו באסים מוגברים ושבעוצמה גבוהה אני אשמע את זה נורמאלי ולא עם דיסטורשן ובאסים קופצים ומעצבנים האם ה PORTA PRO טובות למטרה הזו? האם הם ישמיעו לי באיכות טובה גם בווליום גבוהה ויאפשרו לי להוסיף באסים? האם הם מוסיפים גם יותר עוצמה או שזה כבר תלוי במגבר של הנגן? תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 719 צפיות
  6. או כל סטנד אחר של רמקולים לווייניים מישהו מכיר סטנדים איכותיים ומאיפה אפשר להשיג? אפילו להזמין מחול

7. Hi, I am going to buy a surrounded gaiming headset and I don't know which headset should I choose.. The razer carchasis cost 80 USD while the megaledon is 130 USD.. Does it worth the price? I want it to be completely surround, high bases, and I want to hear from what direction is the enemy coming, so I could shoot him down More suggestions will be a gift:)

• 4 תגובות
    • 719 צפיות
  8. Started by liho,

היי חיפשתי בפורום וגם בחנויות מקומות לקנות בטריה לh10 6 ג'יגה... מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  9. Started by krer,

שלום אני עכשיו משתמש בווינדוס VISTA עכשיו בדרייבר פה אין לי אפשרות לשים סטריאו מיקס (כאילו שאני מדבר את מה שאני שומע). באקספי הייתה לי אפשרות כזאת לא פה. אני ישמח לקבל עזרה בנושא הזה דרך המחשב או דרך תוכנה כל שהיא שתוכל לעזור לי להפעיל STEREO MIX תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  10. Started by megahertz88,

האם ניתן (בכרטיס קול מובנה, לא בלוח ספציפי אלא בכללי) לחבר מקור אודיו לכניסת הInput ולשמוע אותו דרך הרמקולים? אני רוצה לחבר גם את המחשב וגם את הממיר לרמקולים של המחשב, וחשבתי לחבר את יציאת האודיו של הממיר לכניסת האודיו במחשב ולשמוע דרכו. האם זה אפשרי? תודה מראש על התגובות, ערן.

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  11. שלום אנשים מחפש המלצה לכרטיס מסך שיעשה את העבודה - יציג סרטי DVD על הטלויזיה (כרגע אנאלוגית) + אופציה לתמכיה בטלויוזיה עם כניסה דיגיטאלית בעתיד והכי חשוב שיוכל להריץ סרט ברזולוציה שמתאימה לטלויזיה ובמקביל לאפשר לעבודה על המחשב ברזולוציה המתאימה לצג. רצוי שקט - ללא מאוורר עם עדיפות לATI בגלל הממשק הנח תודה וחג שמח

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  12. אני קונה טלוויזיה מוכן להשקיע בין 7000 ל-8000 (8000 זה גבול עליון בהחלט מעדיף לא יותר מ-7500) משהו בסגנון של philips h 8404 אם אתם רושמים תגובה אז בבקשה רק על טלוויזיות שראיתם בעניים ולא מה שקראתם עליו ו/או שמעתם שהיא מעולה תודה ויום טוב

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  13. שלום, קניתי טלוויזיה Sony BRAVIA KDL-40W5500E ואני צריך עזרה בלחבר את המחשב לטלוויזיה דרך כבל HDMI. כרטיס המסך שלי הוא GF9600GT של Leadtek ויש לי יציאת HDMI בלוח אם. אשמח לעזרה!

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  14. Started by nirkatan2,

שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון. קניתי לא מזמן מחשב חדש. יש לי כרטיס מסך ATI RAEDON HD 4850 בעל יציאת S-VIDEO יש לי כבל מתאים שמחובר לטלויזיה גם ל S-VIDEO אני לא מצליח להעביר את השידור מהמחשב לטלויזיה למרות שבמחשב הקודם לא היתה בעיה. תודה מראש על עזרה ניר.

• 3 תגובות
    • 718 צפיות
  15. שלום! אני די איבדתי את האוזניות שלי, אלו שבאו עם המיני. מכיוון שעוד פחות משבועיים אני באנגליה, אני מתכוון לקפוץ לחנות של אפל בלונדון ולרכוש סט אוזניות חדש. אני לא מעוניין באוזניות יקרות מידי ואני גם לא אודיופיל, פשוט אוזניות שיתנו תמורה טובה לכסף ויהיו נוחות. בהתחלה חשבתי על אלה: http://store.apple.com/Apple/WebObjects/ukstore.woa/6044040/wo/on6mcvVmss3w3szHwtE2vup6rzq/2.SLID?mco=16401A01&nplm=M9394, אבל מחיפו שפורום ראיתי שאנשים לא ממש אוהבים אותן... חשבתי על אלו: http://store.apple.com/Apple/WebObjects/ukstore.woa/6044040/wo/on6mcvVmss3w3szHwtE2vup6rzq/2.SLID?mco=16A7CD27&nplm=TD756. אך הן? נותנות תמורה טובה יותר לכסף? אם יש אלטרנטיבה אחרת של רכישת אוזניות בארץ …

• 11 תגובות
    • 718 צפיות
  16. Started by DakloN,

שלוםם האם מישהו יודע מה ההבדלים בנייהם? חוץ מהכפתור שליטה? והמיקרופון המשמש כדיבורית האם יש להם אותם נתונים? אני צריך את זה לאייפון...

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  17. Started by D-M-X,

השאלה בכותרת

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  18. Started by liho,

אני רוצה לקנות נגן חדש של 6 ג'יגה ככה אבל גם 10 זה טוב אבל לא יותר... חשוב לי : גודל קטן ונוח אביזרים נוחות שימוש ותוכנה איכות שמע בטריות של לפחות 15+ תקציב: 1450

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  19. שלום! יש לי את הלוח P5B-DELUX ומאז שחיברתי אליו את המערכת (Logitech X-530) אני חושב שהיא נותנת ביצועים ירודים יותר אני מדבר מהבחינה הכי פשוטה שהווליום לא מגיע לעוצמה שהוא היה מגיעה בדקתי את בקרי העוצמות בכל מקום (בתוכנות בחלונות של המערכת עצמה..) ועדיין חלש יותר (אומנם לא מאוד משמעותית אבל מורגש) רציתי לדעת אם זה ככה בכל הלוחות האלה או שהדרייבר שלי לא מותקן כראוי? ושאלה נוספת זה האם עדיף לחבר את ה creative soudblaster live! 5.1 SE (ששוכב בארון) במקום הכרטיס המובנה וזהו? (הסאונד לשימושים יומיומיים שמיעת מוזיקה סרטים ומשחקים מחשב) תודה רבה לעזורים!

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  20. Started by sheff2k1,

אני רוצה כרטיס עם איכות קול מצוינת למשחקים ומוזיקה, במערך של 2.1 האם AUDIGY LS אמור לספק אותי, או שאין ברירה אלא להוציא עוד 200 שקל ולקנות כבר AUDIGY 2 ZS?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  21. Started by vToMy,

קונים לי בארה"ב ;D באיזור קרוב לני-ג'רזי. לפחות ג'יגה זיכרון... עדיף שיגיע עם אוזניות. יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  22. Started by eazy,

מה ההבדל באיכות כרטיס הקול שיש על לוחות ASUS P4 800 מול GIGABYTE

• 5 תגובות
    • 718 צפיות
  23. Started by rudyzplace,

היי, יש לי מגבר של סוני מדגם TA-F120. כעיקרון הוא אמור להיות סוס עבודה אבל בפועל שאני מעלה את הווליום מעבר לחצי הוא עושה MUTE לכמה שניות עד שמורידים קצת את הווליום. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעייה?

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by ronenx2,

יש לי מערכת קולנוע ביתית מסוג JBL DSC 1000 המגבר שבק חיים ונשארתי עם 5 רמקולים עם ההספקים שמצורפים בקובץ . השאלה שלי איזה מגבר אפשר להתאים לרמקולים הקיימים . תודה מראש על העזרה .

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  25. Started by spike_staff,

שלום אנשים! אז כמו שכתבתי בכותרת אני צריך כרטיס קול טוב שאני יוכל לחבר עליו רמקולים 5.1 ובנוסף גם זוג רמקולים גדולים, (אני רוצה לחבר אותם ישר לכרטיס קול, אם יש כזה דבר וזה אפשרי בכלל). חשוב לי מאוד שהוא יהיה חיצוני כי אין מצב להכניס אותו במארז כי יש לי שם כרטיס TV ו SLI 260, וכרטיס רשת. מה שאני רציתי לציין זה שאני לא הולך לעבוד עם תוכנות לעיבוד קול, פשוט שיוצאי סאונד נקי וזהו. תקציב עד 300 ש"ח, אבל אם זה שווה את זה אז אפשר יותר. תודה.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.