אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
האם המפרט הבא, מריץ FHD או לפחות ?HDR AMD Athlon 64 3200+ DFI LanParty UT nf4 Ultra-D 2GB RAM DDR1 LEADTEK 6800gs pci-e 256mb@524mhz 1101mhz WD 160gb 8mb sata 2 תודה אריאל
-
- 4 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני חייב לקנות מחר בבוקר לצורך הקלטת הרצאה אני בטוח שדנו בנושא זה בעבר ,אבל אני לא רואה שום טעם ליבדוק בדיונים קודמים ,משום שכול הזמן יוצאים דגמים חדשים והמחירים משתנים במהירות ,ומה שהיה נכון לאתמול ,אינו רלבנטי להיום. ככול הידוע לי כול המכשירים שיש להם מיקרופון מובנה ,מאפשרים במיקרה הטוב להקליט תיזכורות אישיות ,אולם לא ניתן להקליט באיכות טובה מרצה שנימצא מספר מטרים ממך ולכן על מנת לקבל תוצאות טובות ,הכרחי להישתמש במיקרופון חיצוני איכותי (רצוי כזה שיש בו הגברה פנימית בעזרת סוללה קטנה כמו שיש בשעוני יד). הקיצר אני מחפש נגן מקליט mp3 לשני צרכים: 1.להקליט הרצאות בעזרת מיקרופון חיצוני איכותי (מחייב כניסת mic in או line in) ורצוי גם אפשרות להקליט מהרדיו. חשוב שתהיה אפשרות לה…
-
- 6 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני קונה מיקרופות משולב עם אוזניות ומצאתי בSKYPC את Cyber Snipa Sonar http://skypc.co.il/pl_product~CS-Sonar-20~11~0.htm כדאי לי לקנות אותם? לא מצאתי ביקורות עליהם(מצאתי על SONAR 5.1) האם שווה לי לקנות אוזניות שונות? בסביבות ה-60-90 גג.(רק מSKYPC) תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 711 צפיות
-
-
יש לי שאלות בקשר לרמקולים האלה 1. יש לי טלוויזיה lcd 32 + tvix 6500 עכשיו בשביל להנות מהסרטים כמו בקולנוע איך אני מחבר מה ולאן? 2. איך הכי טוב למקם אותם בחדר? איזה אפשרויות יש לי עם אני רוצה לתלות אותם ואיך? עם מסמרים? 3. כמו שהבנתי יש פגמים בחלק מהרמקולים שמוכרים בחנויות (התחממות והפסקת עבודת הרמקולים) איך אפשר להיות בטוח שאני לא יפול על פגם? 4. הכי חשוב איך איכות הצליל נגיד בסרטים ומשחקים ממש כמו בקולנוע? שומעים כול דבר קטן וכו'? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
אני ממש ממש לא בקיא בתחום האוזניות הקטנות ולכן אני מחפש אוזניות כפתור טובות שיחליפו את האוזניות הנוכחיות שיש לי שהשימוש העיקרי שלהן יהיה באייפוד ובזמן ריצה. אני שומע מטאל, יש אוזניות מומלצות לתחום כזה של מוסיקה? התקציב לא ממש מוגבל אבל לא להתפרע לכיוון האלף שקל, אם אוזניות ב400 שקל נותנות את התמורה למחיר אז זה מצוין. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 711 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נגן MP3 עד 300 ש"ח (כולל אוזניות), באיכות הכי טובה שאפשר. עם לפחות 256 מ"ב זיכרון. כל התוספות האחרות לא ממש נחוצות לי, אפשר לוותר עליהם (אם אפשר). אבל האיכות הכי חשובה לי! תודה!
-
- 5 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום שלום יש לי בעיה כאשר בערך כ-80 אחוז מהשירים באנגלית על המחשב שלי (300+ שירים),נכתבים הפוך זאת אומרת מימין לשמאל... דוגמא: Eminem-rock city אז מופיע לי ytiC kcoR מה עושים? אני לא יכול להעביר שירים למכשיר אמ פי 3 שלי (creative zen touch) כי כל השירים כתובים הפוך..זאת בעיה לא רק על המכשיר אלא גם במחשב מה עושים? זה יכול להיות קשור לתוכנת שמיעה כמו winamp?
-
- 7 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני קונה טלוויזיה מוכן להשקיע בין 7000 ל-8000 (8000 זה גבול עליון בהחלט מעדיף לא יותר מ-7500) משהו בסגנון של philips h 8404 אם אתם רושמים תגובה אז בבקשה רק על טלוויזיות שראיתם בעניים ולא מה שקראתם עליו ו/או שמעתם שהיא מעולה תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 711 צפיות
-
-
אני מחפש אוזניות גדולות איכותיות עד 150 שקל עדיף פחות... זה בשביל הנגן mp3 usb שלי אני אל מבין כל כך בחברות ונתונים שרשומים עבור כל אוזניות..תודה האם אלו נחשבות טובות ? http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=3759153
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני ספורטאי, רוכב אופניים. אני רוצה אוזניות שיתחברו לפלא, נוקיה 5800 XM, האוזניות שהגיעו איתו הן מין הסתם זבל נוראי. בקיצור צריך אוזניות בתקציב של עד 150 ש"ח, אפשר מחו"ל ואיביי. דרישות: אטימות-חשוב מעוד שיבודדו מרעשים חיצוניים. באס טוב וצליל טוב בכללי. עמידות-מן הסתם צריכות להיות עמידות לזיעה, אני לא מזיע הרבה יחסית אבל בכל זאת פעילות ספורטיבית מאומצת. עד עכשיו ממה שגיששתי קצת ראיתי את הJBL 220, איך הן? הן עולות 28 דולר בערך כולל משלוח מאיביי, מה אתם אומרים? תודה, ניצן
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מי לדעתכם חברת הנגנים הטובה ביותר היום?
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אהלן. כבר כ4 שנים שיש לי את מערכת הרמקולים הבאה למחשב: YST-MS50 מבית YAMAHA http://www.yamaha.com/yamahavgn/CDA/ContentDetail/ModelSeriesDetail/0%2C%2CCNTID%2525253D1566%2C00.html אלה הנתונים הטכניים: Output power 80W Total power 20W per satellite (1kHz, 4 ohms) + 40W for subwoofer (100Hz, 5 ohms) Frequency Response 32Hz--20kHz Crossover frequency: 200Hz for subwoofer, 12kHz for satellites Input Sensitivity 200mV Drivers 6 1/2 inch Multi-range spruce cone driver (subwoofer) 3 inch Spruce cone mid--range driver and 3/4 inch balanced--dome tweeter satellites הם עלו לי בזמנו כמה מאות שקלים טובות. עד כמה הם טובים נכון להיום? האם יש משהו בתקציב שלי שיהיה טוב יות…
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום! אני די איבדתי את האוזניות שלי, אלו שבאו עם המיני. מכיוון שעוד פחות משבועיים אני באנגליה, אני מתכוון לקפוץ לחנות של אפל בלונדון ולרכוש סט אוזניות חדש. אני לא מעוניין באוזניות יקרות מידי ואני גם לא אודיופיל, פשוט אוזניות שיתנו תמורה טובה לכסף ויהיו נוחות. בהתחלה חשבתי על אלה: http://store.apple.com/Apple/WebObjects/ukstore.woa/6044040/wo/on6mcvVmss3w3szHwtE2vup6rzq/2.SLID?mco=16401A01&nplm=M9394, אבל מחיפו שפורום ראיתי שאנשים לא ממש אוהבים אותן... חשבתי על אלו: http://store.apple.com/Apple/WebObjects/ukstore.woa/6044040/wo/on6mcvVmss3w3szHwtE2vup6rzq/2.SLID?mco=16A7CD27&nplm=TD756. אך הן? נותנות תמורה טובה יותר לכסף? אם יש אלטרנטיבה אחרת של רכישת אוזניות בארץ …
-
- 11 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום אני לא יודע אם לקנות נגן חדש עכשיו או בעוד כמה חודשים שיצאו דברים חדשים רציתי לדעת אם יש אתר שמראה כל מני נגנים (ובכלל מוצרים אלקטרנים) שצפויים לצאת בשנה הקרוב תודה
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
-
שלום אני מתלבט בין כמה סוגים של אוזניות, בנייהן אוזניות פתוחות ואוזניות iem אוזנייה ראשונה Sennheiser px100 אוזנייה שנייה crossroads mylarone x3i אוזנייה שלישית crossroads bijou אוזנייה רביעית היא Etymotic Er-6i האוזניה אמורה להשתלב עם הנגן Cowon d2 עכשיו אני משתמש באוזניות reference 220 ואני לא כלכך מרוצה באוזניות אני אשתמש בעיקר בנסיעות באוטובוס ובנסיעה על סקייטבורד אני שומע מוזיקה בסגנונות של ראפ ורוק עד רוק כבד וצרחות וכאלה יש אפשרות לקנות מחו"ל (להזמין גם מאתרים שלא שולחים לארץ כי אחותי גרה ב Los Angeles) תודה מראש ויום טוב תומר כהן
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מעוניין כאמור בDVD שקורא את כול הרגילים וגם DIVX .... קורא כתוביות לא מובנות בעברית ושמהחיר יהיה טוב .. אם מישהו מכיר DVD כזה .... אשמח לשמוע . תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 710 צפיות
-
-
תקנו אותי אם אני טועה אבל שמתי לב שרק בHercules Fortissimo 3 יש כניסה אופטית שהיא כניסה מאוד שימושית לכל דבר שרוצים למה אין כניסה כזאת בAUDIGY2? ובאיזה עוד כרטיסים יש? אני מדבר רק על ביתיים שהם בטוח כסף נורמלי ולא בכמה אלפים של כרטיסי קול אולפניים
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
בדקתי עם היבואן של קריאטיב ובדקתי בכמה חנויות ונאמר לי שיש משלוחים של הנגן שאמורים להגיע לחנויות ובערך בשבועיים הקרובים כבר נוכל לקנות אותו המחיר נע בכיוון של 2100 ש"ח +/- סוף כל סוף מעט אושר... :jump1:
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצה ממומחיי הפורום, לגבי כרטיס טלוויזיה להקלטה, אני מחפש כרטיס עם עיבוד חומרה, ושיודע להיות סוס עבודה. תודה מראש, עודד.
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מה ההבדל באיכות כרטיס הקול שיש על לוחות ASUS P4 800 מול GIGABYTE
-
- 5 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מישהו יודע אם הנגנים תומכים במילים לשירים כמו בנגנים של cowon ?
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום. הגיע הזמן לקנות טלוויזיה. נועדה בעיקר לשדר תכני HD שמוזרמים מהמחשב (למרות שתהיה מחוברת גם לממיר של HOT). אני מעריך ש37" זה הכי גדול שאפשר להכניס בסלון. מפאת מיליוני הדגמים שיש- אשמח להמלצה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית מסוג JBL DSC 1000 המגבר שבק חיים ונשארתי עם 5 רמקולים עם ההספקים שמצורפים בקובץ . השאלה שלי איזה מגבר אפשר להתאים לרמקולים הקיימים . תודה מראש על העזרה .
-
- 0 תגובות
- 710 צפיות
-