אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לחבר כרטיס קול חיצוני למחשב נייד של IBM האם יש למישהו המלצה לכרטיס כזה?? כמו כן חשוב לציין שאין אצלי הגבלת תקציב רק הטוב ביותר
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי כ.מסך ישן מסוג FX5200 עם יציאת DVI וLCD עם כניסה של HDMI, אם אני יחבר את הכ.מסך מהיציאה של ה DVI ל LCD בכניסה של ה HDMI אני יקבל את מלוא האיכות או בגלל העובדה שהכ.מסך הוא ישן יהיו בעיות?(ה LCD עובד ברזולוציה של 1333X768 ותומך ב 1080P ואני רוצה לנגן סרט ב 1080P) אם הכ.מסך לא מהווה בעיה , רציתי לדעת האם אפשר להשתמש ב LCD כתור מסך מחשב והאם יראו כמו בעבודה עם LCD שקונים במיוחד למחשב (הLCD עם ניגודיות של 1:5000 ו5 MS) תודה רבה לכל מי שיכול לעזור
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני יכול למצוא את האוזניות האלו בארץ ???
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום! האם אפשר לחבר מערכת altec lansing atp5 למכשיר דיוידי? coaxial = dvd שמתחבר ל: atp5 digital input 8)
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
היי, אני מחפש נגן MP3 עד 300 ש"ח (כולל אוזניות), באיכות הכי טובה שאפשר. עם לפחות 256 מ"ב זיכרון. כל התוספות האחרות לא ממש נחוצות לי, אפשר לוותר עליהם (אם אפשר). אבל האיכות הכי חשובה לי! תודה!
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני קונה טלוויזיה מוכן להשקיע בין 7000 ל-8000 (8000 זה גבול עליון בהחלט מעדיף לא יותר מ-7500) משהו בסגנון של philips h 8404 אם אתם רושמים תגובה אז בבקשה רק על טלוויזיות שראיתם בעניים ולא מה שקראתם עליו ו/או שמעתם שהיא מעולה תודה ויום טוב
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום ... יש לי הצעת מחיר טובה לשתיי הטלוויזיה האלה ....עזבו את המחיר ..... מה טלוויזיה יותר טובה? את איזה כדאי לי לקחת ?? אני רוצה את הטלוויזה לצפיה מחברת ''יס'' ולראות סרטים מהמחשב בHD LG http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=581928 Thomson http://www1.zap.co.il/compModels.asp?sog=E-TV&model_id=423282
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אוקי אז ככה : אני יודע שישנם מלא תארדים על קניית MP3, אבל מכיוון שהסיפור הזה יותר מורכב, אני חושב שלפתוח תארד חדש יהיה נכון, אם לא אז אני אשמח אם תפנו אותי לתארד הפתוח הנכון, ותנעלו נושא זה. קודם כל אח שלי מחפש תוכנה שאפשר להכניס דיסק רגיל של מוזיקה (קבצי WAV) ולהעביר את השירים למחשב במצב של MP3, ומשם לנגן. מכיוון שלאח שלי כל השירים נמצאים על דיסקים רגילים. (כמו שקונים). אז הוא אמר לי שאם אני מוצא תוכנה כזאתי, הוא ישמח אם אני אחפש לו נגן MP3, לא יקר מידי, שתיהיה כמות אחסון נדיבה, הוא מאוד מעדיף של sony, משום מה.. ובגלל שאבא שלנו טס לארה"ב אז אולי אפילו חנות בסוט-לייק-סיטי (מכירים את המקום, זה בארה"ב, אם רשמתי נכון.), אם תמצאו. עכשיו שאני נזכר, הם גם מאוד מעדיף …
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה שבועות ומתקשה להחליט מה לקנות... דרישות: 1. צפיה בכמה שיותר סוגי קבצים מהרשת בצורה חלקה וטובה (לא צריך WIFI) 2. צפיה ב YOUTUBE (יש להם בממשק אפשרות להקרנה של playlist ???) 3. עדיף שיוכל לקלוט טלוויזיה דיגיטלית (במקום לקנות עידן+) 4. יש לי טלוויזיה ישנה בלי HD אז צריך חיבור רגיל. 5. עדיף אם יש עם DVD או שאפשר להוסיף. 6. כמובן תמיכה בעברית וכתוביות אם אתם חושבים שמה שאני צריך עולה יותר מ1000 בבקשה תציעו יותר חשוב לי שיהיה משהו טוב תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
לכל בן אדם יש זיכרון מוזיקלי של חצי שעה+- (ממוצע) אז לכל האנשים בפורום שעושים כתבות נא להשוות את הרמקולים\אוזניות\כרטיסי קול בהתאם לא שאני לא מעריך את מה שאתם עושים אל תבינו אותי לא נכון אבל אם לא מתחשבים בזה אז זה יכל לגרום לבעיות לאנשים שקונים את המוצרים ומשווים בין המוצר הישן לחדש וזה גם יכל לעזור לכל בן אדם שקונה רמקולים/אוזניות/כרטיס קול הוא יכל לבקש מהמוכר להקשיב איזה 10 דקות לסוג אחד ואז לעבור להקשיב לסוג אחר (חשוב מאוד!!! להביא אתכם דיסק(מומלץ מקורי) שאתם מכירים טוב את השירים ואת המוזיקה) זה העבודה שלהם לשרת אתכם ולעזור לכם בקנייה של המוצרים אז אל תרגישו לא נעים אם זה (אני יודע שלי לא יהיה כל כך נעים לשבת ולהקשיב בחנות חצי שעה בזמן שאני משווה בין הרמקולים) ד"א 1:…
-
- 7 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, אני מקווה שזה הפורום הנכון. קניתי לא מזמן מחשב חדש. יש לי כרטיס מסך ATI RAEDON HD 4850 בעל יציאת S-VIDEO יש לי כבל מתאים שמחובר לטלויזיה גם ל S-VIDEO אני לא מצליח להעביר את השידור מהמחשב לטלויזיה למרות שבמחשב הקודם לא היתה בעיה. תודה מראש על עזרה ניר.
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אח שלי נוסע לחו"ל . אני צריך המלצה לאוזניות עד 400 שקל מהדיוטי פרי בארץ. לא משנה איזה מבנה אבל העיקר שיהיו נוחות. השימושים הם שמיעת מוזיקה באייפוד. (ומן הסתם לא ג'נריות) תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 731 צפיות
-
-
טוב אז ככה ביום ראשון אני נוסע לאילת... עכשיו אני רוצה המלצה לאוזניות טובות בסביבות ה200 שקל... הנגן שלי: iriver h340
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
היי אני חדש פה, ואני רוצה לקנות נגן מוזיקה ומהמבחר הגדול של המכשירים הישנים יותר ושל המכשירים החדשים, אני לא יודע במה לבחור (אני לא מבין בזה כלכך) אז אני אגיד את התכונות והמאפיינים שחשובים לי ואשמח אם תגידו איזה מכשיר הכי יתאים לצרכים שלי אז : - חובה - איכות מוסיקה גבוהה, צליל נקי וברור. עוצמה גבוהה של מוסיקה, שתעשה "חור בראש" אם צריך. שתהיה אחריות על המוצר ושיהיה לאן לפנות במקרה של תקלה. שיהיה מספיק מקום להכניס את כל השירים שלי, כלומר בין 8 ל-10 ג'יגה ( נגן של 10 ג'יגה הכי יתאים לי ) שיעבוד הרבה זמן רצוף, שלא אצטרך לטעון את המכשיר כל כמה שעות, ושהטעינה תהיה פשוטה ומהירה. - כדאי מאד - שיהיה רדיו באיכות גבוהה עם תחנות כמו גלגל"צ, 102FM וכו' ממשק נוח, שיהיה אפשר לסדר בתיקי…
-
- 10 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום, יש לי מסך 19' של LG מסוג L1960TR ואנחנו מחוברים לHOT ואני רוצה לשם כרטיס טלויזיה שיהיה פשוט וזול, העיקר שיראו סבבה.. אבל לא גרוע מידי..אני לא מחפש עם תוכנות עריכה או הקלטה וכאלה.. כי ההפרשי מחירים שראיתי גבוהים בIVORY: https://www.ivory.co.il/Category.asp?q=%EB%F8%E8%E9%F1+%E8%EC%E5%E5%E9%E6%E9%E4 1. מה ההבדל בעצם בין ה150-200 ל600 שקל שם?? האם גם ה150 מספיק טוב ועושה את העבודה? 2. מה ההבדל בין כרטיס טלוויזיה חיצוני לפנימי? 3. מסובך להרכיב כרטיס מסך פנימי? תודה רבהה רבה לעוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 731 צפיות
-
-
מצאתי את הנגן הזה בזאפ ב-850 ש"ח. שווה או לא שווה? למישהו יש ניסיון עם הנגן / חברה? נ.ב שמעתי שמועה ש-KISS מייצרים בדנמרק. מישהו יכול לאמת או להפריח את השמועה?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אני מעוניין כאמור בDVD שקורא את כול הרגילים וגם DIVX .... קורא כתוביות לא מובנות בעברית ושמהחיר יהיה טוב .. אם מישהו מכיר DVD כזה .... אשמח לשמוע . תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
-
שלום לכולם! ברשותי פטיפון מדגם CEC BD-5200, ולאחרונה אני חווה מעין "נפילות " בזמן השמיעה, כאילו השיר נופל לשניה ב2 אוקטבות,ואחכ שניה חוזר לסולם הנכון, וככה כל בערך דקה-שתיים. יש למישהו במקרה מושג מה הבעיה? המון תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
היי, יש לי מגבר של סוני מדגם TA-F120. כעיקרון הוא אמור להיות סוס עבודה אבל בפועל שאני מעלה את הווליום מעבר לחצי הוא עושה MUTE לכמה שניות עד שמורידים קצת את הווליום. יש למישהו רעיון מה יכולה להיות הבעייה?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
-
|המלצה לרמקולים למחשב 2.1 עד 1300 שקל שמיועדים למוזיקה :s05:
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לא מעט תוכנות שעושות המרה מסטיראו ל5.1... אבל לא יצא לי לשמוע תוכנה שמבצעת זאת באיכות טובה יש המלצות לתוכנות שיאפשרו שמיעת מוזיקה ב5.1 באיכות טובה? סטיראו זה נחמד אבל חסר כל העניין של הסראונד לפעמים
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם זה אפשרי להביא מארה"ב מסך טלויזיה כנראה את ה 52" LN52A750 שאין לו טיונר מובנה של PAL. כמובן שאני אשתמש במעביר מתחים תהיה לי בעיה בארץ? אני אוכל לחבר את ה PS3 ו XBOX 360 (שניהם NTSC) מה לגבי צפייה בכבלים אולי דרך S VIDEO ? יש עוד משהו שאני צריך לדעת אם אני מביא טלויזיית NTSC מארה"ב (בלי קשר למסים)
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-