אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, לאחרונה האוזניות שלי התחילו לגסוס (סוני ישנות),פתאום אני שומע רק בצד אחד של האוזניות. חיפשתי בזאפ אוזניות,בסביבות 100 ש"ח. נתקלתי באוזניות מדגם "MDR-G52L" של סוני. זה מה שנכתב בדף היבואן: (http://tinyurl.com/4kp3x )" מה דעתכם על אוזניות אלו? מצאתי אותם במחיר של 95 ש"ח כולל דמי משלוח.
-
- 6 תגובות
- 794 צפיות
-
-
הרמקולים הם LUXEON מסוג EB 2.1 שאני שם על העוצמה הכמעט הכי חזקה.. (נתעלם מהעובדה שכל השולחן מחשב רועד..) אז יש עוויתות במסך.. זה נורמלי? המסך יהרס? זה מזיק לו ? מה לעשות?
-
אני רוצה לקנות מערכת סטריאו לחדר לשימוש של סרטים, משחקים ומוזיקה. התקציב הוא עד 700 ש"ח אבל אני לא יודע איך הולך השוק אז סתם זרקתי מספר. תודה.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני חדש בפורום אז תקבלו אותי בברכה ! ועכשיו לעניין אני לפני חצי שנה רכשתי מKSP את האוזניות 7H USB ומאוד נהנתי מהם רק דבר אחד כל חודש הייתי צריך ללכת לקנות כי הם נהרסו והם החליפו לי כל פעם לחדשות אז החלטתי שנמאס לי ללכת כל פעם וגם הם כבר לא מייבאים את האוזניות האלה אז שאלתי אותם אם אפשר להחליף לאוזניות אחרות והם אמרו שזה אפשרי עכשיו אני לא יודע איזה אוזניות לקחת. חשבתי על SSS V2 USB או על הMegalodon מה אתם אומרים יותר טוב?? אני גם פתוח להצעות אחרות אם יש לכם משהו יותר טוב להביא. ועוד משהו המחיר לא כזה חשוב כי ה7H עלו לי 575 אז להוסיף 75 למגלודון לא אכפת לי ואם אני אקח אוזניות יותר זולות אני אדרוש זיכוי לקנייה בחנות.. גם לא אכפת לי להוסיף עוד קצת כסף אבל שז…
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות את המסך הזה S2231WE http://www.karat.co.il/catalog.php?id=950 ואני מתכוון מחבר אותו לממיר (YES) ולראות בו גם טלוויזיה (בנוסף למחשב כמובן) דבר ראשון: אין לי אפילו שמץ של מושג בתחום של כרטיסי טלוויזיה (או אפילו האם המסך הנ"ל צריך אחד כזה?) אז קצת הסברים או לינקים פשוטים (עדיף בעברית) יעזרו לי לבין את התחום יותר טוב. דבר שני: איזה מוצרים יש בשוק שכדאי לקנות ויהיו איכותיים ובעלי תמורה טובה למחיר. (ושיתאימו למסך כמובן) דבר שלישי: איך כרטיס טלויזיה עובד? איך מעבירים מצפיה בערוצים בממיר למחשב עצמו?(אני מקווה שהשאלה ברורה) תודה רבה לכל מי שעוזר.
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
היו לי אוזניות של ZALMAN 5.1 והייתי מאוד מרוצה, אבל זה נגד את הרצונות של אחי הקטן להשמיד אותם אני מחפש אוזניות שישבו בצורה נוחה על האוזן מבלי שיחממו אותה יותר מידי ושהסאונד יהיה סביר למשחקים. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
שלום לכולם! חבר שלי חוזר מני יורק עוד חודש והחלטתי שזו הזדמנות טובה לפנק אותי באוזניות חדשות,לא משהו פגזי,בערך 50$. אם אפשרהמלצות על אוזניות כאלו ב- NEW-EGG אבל לא חובה. עוד דבר חשוב-אני אוהב אוזניות "סגורות". תודה, נועם.
-
- 0 תגובות
- 547 צפיות
-
-
נתקלתי בדבר הזה, שזה בדיוק מה שאני צריך. אם מישהו נתקל בדבר כזה בארץ אני מאוד יעריך אם תוכלו לכוון אותי אליו. תודה מראש לכולם אלעד. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ההוי אמיצים ואמיצות, נתון: ממיר סלקום עם אנדרואיד עליו דיסק און קי עם פרק בסדרה גמביט המלכה וכתוביות הבעייה: לא ניתן לראות כתוביות ניסיתי שלוש אפליקציות שונות mx player vlc ועוד אחת. בעייה שעוצר ההקרנה כתוביות מופיעות וברגע שמופיע התפריט של האפליקציה הכתוביות מופיעות אחרת אין. החלפתי קובץ של הפרק והחלפתי כתוביות. המלצות? אוהד
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
הי לכולם יש לוחות אם, שבין שלל הכניסות והיציאות שלהם, יש להם גם יציאת Optical SPDIF, שמאפשרת להעביר את האודיו מהמחשב להתקן אודיו אחר, למשל מגבר עם כניסת Optical SPDIF. בלוח אם הקודם שהיה לי, אכן הייתה יציאה כזו, בלוח אם הנוכחי שיש לי אין לי יציאה כזו, אבל כן יש על הלוח 2 פינים שמיועדים להתחבר ליציאה כזו, שבאה על פאנל אחורי (כלומר כמו כרטיס, רק בלי הכרטיס אלא רק הברזל שלו, והשקע Optical SPDIF). אז יש לי את האופציה לחיבור בלוח, אבל הלוח לא הגיע עם הפאנל הנ"ל. מישהו יודע איפה בארץ אפשר לקנות פאנל כזה? תודה
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. שמעתי שיש אפשרות להקליט סרט מה dvd לקלטת ווידאו דרך מכשיר הווידאו הביתי. הלכתי לחנות והביאו לי קאבל שמפוצל בשני הצדדים שלו. אחד אדום ואחד לבן ובשני הצדדים הפינים ה זכריים. ניסיתי להבין איך אני מחבר אותם אבל לא הצלחתי. יש יותר מידי יציאות בטלוויזה ובווידאו יש רק יציאה אחת ולא 2 וב dvd גם יש איזה 10 יציאות. מישהו יודע איך או מוכן להפנות אותי למדריך כלשהו? תודה רבה. אני רוצה לציין שזה לא לצורכים פיראטים.פשוט מידי פעם שאני לוקח סרטים אני לא מספיק לסיים לראות אותם. אז חשבתי שאני פשוט יקליט ברגע שאני הולך להרדם ולמחרת אני יראה את השאר.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד שדרכו אני מנגן את קבצי המולטימדיה שלי ואני מחבר אותו לLCD עם כבל HDMI עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לחבר את הטלוויזיה\מחשב נייד לרסיבר ככה שאת קבצי הקול אני ישמע דרך המערכת קולנוע?
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
משהו בסביבות ה-200-400 ש"ח בערך. אני מעוניין לקנות לסבא וסבתא נגן שיתחבר לטלוויזיה (גם לאנלוגית וגם LCD-TV) ויציג תמונות/סרטונים משפחתיים. 1. משהו מאיכות טובה 2. פשוט להפעלה ככל האפשר. 3. תומך בהצגה של: * תמונות JPEG חובה. * סרטי DVD על דיסקים צרובים (כמובן). * אם אפשר, תמיכה בסרטי XVID - כתוביות לא מאוד קריטי אבל רצוי. * כניסת USB להצגת תמונות - רצוי מאוד אבל לא הכרחי. 4. חיבור ל-TV אנלוגית וגם ל-LCD-TV. איכות לא מאוד קריטי אם זה מייקר מאוד. החלופות שחשבתי עליהן הן או ה-WD TV שזמין ממש במחירים מצחיקים או אולי איזו מסגרת תמונות דיגיטלית עם תמיכה ב-AVI שיקרה בהרבה. ה-WDTV מאוד אטרקטיבי ונוח להפעלה, אבל צריך להוסיף לו דיסק קשיח (~200+ ש"ח) או לפחות DOK של 4/8G ב~50-…
-
- 1 תגובה
- 775 צפיות
-
-
http://www.stanga-il.net/register,invite,2254.html תכנסו ותרשמו... אחרי שאתם נרשמים אני אסביר מעט מה זה... זה כמו ווינר רק וירטואילי... מי שלא מכיר... אמממ אפשר לזכות בפרסים... וזה לא על כסף אמיתי... תהנו.. ובואו נראה מי מהמר אמיתי
-
- 0 תגובות
- 489 צפיות
-
-
היי, יש לי בעיה. הרבה פעמים כאשר אני מוריד CD למחשב בעצמאות DBPOWERAMP הוא כותב לי שהיצירה שהועתקה, הועתקה בצורה לא מדוייקת, אני מנסה להעתיק אותה שוב מספר פעמים, אך זה תמיד נשאר לא מדוייק... איך אני יכול לתקן את זה? והאם זה באמת לא מדויק? לפי מה זה בודק? ובעיקרון ב-EAC [EXACT AUDIO COPY[ זה הראה שאת אותם הקבצים בדיוק זה העתיק בדיוק של 99.9 - 100 %![br]פורסם בתאריך: 21.11.2008 בשעה 16:36:10 אף אחד לא יודע איך לתקן את הבעיה המוזרה?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי בלוח אם כרטיס קול Vibra 128 שחיברתי לו מגבר ושני רמקולים של וורפידל עד היום בצהריים הכל עבד מעולה וכניראה אח שלי שיחק עם הRCA במגבר (כניראה החילף בינהם ) ומאז המחשב לא רוצה לקבל שום רמקולים אפילו אוזניות אני לא יכול לחבר .. מה אני עושה ?
-
- 2 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי סאב של JBL וחיברתי את הממיר למערכת השמע בזמן שיש דיבורים יש רעשים של תיקתוקים מתוך הסאב האם יש למישהוא פיתרון או הסבר לנושא?
-
- 3 תגובות
- 555 צפיות
-
-
ברשותי מגבר 5.1 סטנדרטי ( תומך ב-DOLBY DIGITAL ) שהתקלקל לאחרונה ועלות תיקונו יקרה למדי ונאמדת באזור ה-500 שקל. על כן חשבתי לקנות רסיבר חדש ועדכני. אלא שהתברר לי ש -RECIVER 7.1 מינימאלי ביותר עולה מעל אלפיים שקל. רסיבר משופר יותר שהוא גם 7.1 וגם תומך בתקנים החדשים , קרי תומך ב- DOLBY TRUE HD, DTS HD , HDMI 1.3a עולה כמעט פי שניים, באזור של ה-4000 שקל . למיטב ידיעתי מרבית סרטי HD שניתן להוריד ברשת ,אינם תומכים ב-7.1 וממילא אין לי שום כוונה לרכוש סרטי HD או לעשות מנוי לספריית וידיאו שמחזיקה סרטי BR ,כך שמהבחינה הזאת ,לפחות עבורי , אין שום טעם לשים כסף על רסיבר 7.1 חדש. ההצדקה היחידה שיכולה להיות מבחינתי , בכול זאת ב-7.1 ,היא לצורך שיפור חווית ההאזנה לאפקטים קוליים במשחקי…
-
- 21 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
יש לי אוזניות בחיבור USB מתי שאני מחבר את האוזניות מאחורי המארז אז אני שומע עם האוזניות ומתי שאני מחבר אותם ל USB מקדימה אני לא שומע כלום אם זה בעיה בדרייברים אז מאיפה להוריד?
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי רמקולים Microlab Solo 7c וכרטיס קול Asus Xonar Essence STX ועד שאני אקנה כבל RCA2RCA יש ברשותי כבל של RCA2PL. אני מחבר את הכבל מהרמקולים לכרטיס קול ביציאת ה Headphones שלו ובינתיים יש סאונד תקין אבל אני רוצה להתייעץ איתכם בכדי להבין האם אני גורם לנזק? אני מבין שבחיבור אוזניות יש מגבר (אם אני לא טועה) וגם לרמקולים יש מגבר פנימי ואני מפחד שאני הולך להרוס או את הכרטיס קול או את הרמקולים או את שניהם. בנוסף, ברמקולים יש אפשרות של PC ויש אפשרות של AUX. האם זה משנה באיזה מהתצורות אני בוחר? אני יודע שבשני המצבים יש סאונד אבל אני לא מבין אם יש הבדל ולמה בכלל AUX משמש. יותר הגיוני בעיניי לחבר בתצורה של PC אבל אני מנסה להבין למה. תודה !
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מערכת Panasonic sc-xh333 וטלוויזיה LG 42LE4500 איך אני מחבר את המערכת לטלויזיה? יש לי גם מחשב שמחובר לטלויזיה ואני רוצה שהמחשב גם יהיה מחובר למערכת...איך אני עושה את זה?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום . אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 עד 300 שקל (בלי לחרוג) . שימושים מוזיקה ,שירים משחקים . יש לי רמקולים 5.1 X540 אבל אני מחפש משהו בשביל המחשב השני . אני רונה את הרמקולים או מTMS או אייבורי או KSP אז צריך רמקולים שיש באחת החנויות האלו .
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
שלום, אולי מפה תבוא הישועה. אני מחפש אוזניות למוזיקה קלאסית. מה הכוונה? אני מחפש אוזניות שמעוותות את הקלט כמה שפחות, ללא הגברות בס וכל מיני תוספות שכביכול משפרות את איכות השמע, מוציאות צליל נקי ככל הניתן ובעלות בידוד מעולה (הבידוד קריטי, אני עובד בסביבה רועשת מאד מאד). מחיר עד 300-500$ (ובכוונה בדולרים, אין לי שום כוונה לקנות בארץ). או אוזניות מלאות או IEM. תודה לכל מי שיעזור.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
חשבתי לקנות דיסקמן MP3 ולא אף אחד מהמכשירים האחרים מסיבות יחס עלות לתועלת (ואין לי כוח לשנות דעה). מה הם ההבדלים בין הדגמים ? ישנו את האם הם מראים שם, האם אפשר לצרוב תקיות, האם יש להם שלט, ואפילו לפי הדיסקמן באתר הזה שכתוב שהוא מפעיל VCD - http://www.ego.com.tw/product/LV310.htm איזה עוד דברים חשובים יש ? האם יש דגם או חברה ספציפית שכדאי לי ללכת עליה ?
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-