עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by FireCharge,

מחפש אוזניות Full Ear טובות לשמיעה בחוץ בעיקר וגם בבית, בעיקר בשביל מוזיקה (האוס, באונס בעיקר, אלקטרונית, קיצר בס טוב וחוץ מזה שתהיה די חלקה) וגם בשביל גיימינג. התקציב שלי הוא בערך 800 שקל (אפשר לחרוג קצת), ולא ממש אכפת לי להזמין מחו"ל כל עוד המכס לא יגרור עלויות נוספות הרבה מעבר לתקציב. כרגע אני מסתכל על הm50x של AT שמצאתי אותן בדי זול בארץ, חשבתי על Urbanite XL גם אבל הן יקרות בארץ ולא מצאתי מקום זול להזמין אותם מחו"ל. מה אתם חושבים? יש למישהו הצעות אחרות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  2. Started by yigalba,

היי , קיבלתי הקלטה של מרצה .כל משך זמן ההקלטה ישנו רעש קבוע תששששששש כזה . כיצד אני מעיף את הרעש המרגיז הזה ? בברכה יגאל.

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  3. Started by PdLrAaTgIoNnUM,

מישהו יודע איפה ניתן להזמין אביזרים לאייפוד? אני מתכוון לאביזרים שיש בחנות של אפל. הבעיה היא שהם לא עושים משלוחים לישראל.

• 1 תגובה
    • 794 צפיות
  4. שלום רב אני טס לחול ללא פלאפון ומתכנן את כל השיחות עם הארץ לעשות דרך סקייפ. אני רוצה לקנות אוזניות + מיקרופון איכותיות מספיק כך שאני אשמע וישמעו אותי כמו בטלפון. עד 250 ש"ח בנוסף האם אפשר המלצה למיקרופון שולחני איכותי גם התקציב שלו עד 250 ש"ח תודה!

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Satlan,

חברה קניתי כרטיס קול 5.1 של GENIUS עכשיו מחקתי דריברים הכל התקנתי את החדש, הוא זיהה אותו הכל בסדר עכשיו אני מנסה לשמוע מוסיקה דרך החדש לא עובד, דרך הישן כן עובד מה עושים ? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  6. Started by alondor,

ראיתי (ושמעתי) רמקולים של JAMO דגם A102 : http://www.jamo.com/eu-en/products/a-102-description המחיר ל-5+סאב הוא 3000 ש"ח, האם כדאי? איזה רסיבר כדאי לקנות איתם בתקציב של 2000 ש"ח?

7. Started by ac1240,

שלום אני מעוניין לקנות טלויזייה בחודש הקרוב אני רוצה טלויזייה בטכנולוגיית LED FULL HD 32

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  8. היי אני צריך תכנה נורמלית למינידיסק עד עכשיו השתמשתי עם sonic stage שבאה עם המיני, אבל היא לא נוחה ועושה בעיות עם זכויות יוצרים וכל מיני שטויות כאלה. מישהו מכיר תכנה טובה שפשוט תעביר לי שירים למיני ? תודה

9. שלום חברים, אני מתעניין ברכישת אוזניות איכותיות שישמשו אותי בעיקר לריצה. חשוב שיהיו נוחות, יציבות (שלא יפלו במהלך הריצה) ועמידות בפני זיעה. כמובן שאני מחפש משהו איכותי. התקציב הוא 300 ש"ח אך ניתן לחרוג במידה ויש הצדקה. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  10. Started by Ac-Boy,

ADI1986A 6-ch Audio CODEC זה הכרטיס הלוח אמ שלי הוא P5LD2 SE בבקשה אפשר דרייבר לכרטיס הזה?

• 1 תגובה
    • 547 צפיות
  11. שלום רב לכולם. בימים הקרובים אני מתכנן לקנות טלויזית LCD חדשה אך לא יודע איזה. התקציב עומד על 5000 ש"ח עם חריגה של עוד 200 ש"ח. הדרישה היא 40 אינטש וכמובן Full HD. מרחק הצפיה יהיה עד 3 מטר ולרוב היא תשמש לצפיה ב-Yes ממיר רגיל (אלא אם כן אתם ממליצים לשנות לYes HD) וכמובן סרטי HD ומשחקי xbox360. על מה הייתם ממליצים ??? אני פוזל קצת לעבר שלושת ההבאות : Toshiba Regza 42XV550 LCD או Sony KDL40S5500 או Sony Bravia KDL40V4000E LCD תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  12. Started by hedgehod,

אני מעוניין לקנות כרטיס קול מכיוון שיש לי ONBOARD בלוח אם שלי (ASUS A8N-SLI DELUXE) והוא לא משהו :\ השאלה אם כרטיס קול חדש באמת ישפיע על איכות השמע? יש לי רמקולים CREATIVE T5900 5.1 ואוזניות שאני משתמש בהם די הרבה ULTRASONE HFI-700 http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16829102188 חשבתי על זה - איך הוא? השימושים שלי במחשב למוזיקה הם בעיקר לשמיעת מוזיקה (קלאסית) ומדי פעם אני גם רוצה להקליט ממקור חיצוני (פסנתר) עם מיקרופון אני מעוניין בכרטיס קול 110-120 דולר בערך מקסימום ואני קונה בחו"ל אז תשוו מחירים מ NEWEGG

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  13. Started by Shoshan01,

שתי טלוויזיות משכו את עיניי Sharp 32A33 http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7735838&came=1132 Toshiba 32" 32AV600 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=735417 מב מבין השתיים עדיפות ? ולמה?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. איזה אזניות יותר טובות? PX 40 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04850 או MX 500 http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04854 ומה ההבדל בינן לMX 550 חוץ מבקרת הווליום? באיזו מבין כולן יש את הבאסים הכי טובים? תודההה

• 1 תגובה
    • 753 צפיות
  15. Started by superman2000,

שלום. הייתי רוצה לקנות טלוויזיה LCD למרחק 3 מטר אולי קצת קצת פחות. אני רוצה LCD שהיא FHD עם חיבור USB שיקרא את הפורמטים החשובים של סרטים ושירים וכאלה... אני רוצה לחבר אל המסך רק את המחשב וממיר של YES. אני הולך לראות בטלוויזיה בעיקר סרטים והמון כדורגל! יש אפשרות לחריגה של 200-300 אם יש דגם הרבה יותר טוב שנכנס בתקציב אחרי ההגדלה. תודה רבה לעוזרים!

16. אהלן, חבר'ה! מקווה שתוכלו לעזור לי למה לא מצאתי פתרון בשומקום! אני בונה איזה מתקן מסויים בחצר בו ארצה לחבר שתי אוזניות [marshall major]- לטלפון אנדרואיד, ולהשמיע דרך 2 האוזניות הללו מוזיקה בלופ, למשך 4 ימים רצוף. הבנתי שבכדי לספק ווליום טוב ל-2 אוזניות- אצטרך מגבר. Headphone Amp. ויהיה זה חייב להיות מגבר נייד\קטן שאין לו גם בעיה להיות מחובר כל הזמן לחשמל\למטען שלו, מבלי להתחמם או לעשות בעיות. הקטע הוא שאני לא מבין איזה מגבר אוזניות נייד מתאים לי ושלא עולה יותר מ-50$ [כי הכל יקר]. שמתי לב שישנם שני סוגי מגברים: 1. מגבר למחשב ולטלפון- לדוג', יש את ה- Creative Labs SoundBlaster E1, שנראה מתאים מבחינת 2 כניסות האוזניות שלו והגודל הקומפקטי, אבל הביקורות לא מ…

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  17. הרמקולים הישנים שלי עדין טובים(CREATIVE SBS450 )אבל השנאי ל12V AC 2.9A מת. ניסיתי לחפש בגוגל אבל לא מצאתי למישהו יש מושג מי מוכר שנאים כאלו? 220V-12V AC

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  18. Started by CyberBot,

LG LD420 לבין lg ld460 אם אפשר כמה שיותר מהר

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by baz0r-,

אני מקווה שזה קשור לכאן. חיברתי את המחשב לטלוויזיה באמצעות כבל S-Video שהופך לComposite אבל התמונה מוצגת בשחור לבן, ניסיתי לשחק עם ההגדרות בכרטיס מסך ובטלוויזיה אבל זה לא משנה את העובדה שאין צבעים. השאלה שלי היא מה הפתרון שיכול להיות והאם יכול להיות שזה בגלל שהכבל לא טוב. הכרטיס מסך הוא GeForce 7900GS והטלוויזיה היא סתם טלוויזית CRT של LG

• 1 תגובה
    • 908 צפיות
  20. שלום לכולם. מחפש אוזניות איכותיות הנתלות על האוזניים לריצה ושאר אימוני כושר. תקציב: עד 150 ש"ח. תודה מראש, קובי.

21. שלום, כרגע יש לי כרטיס קול 2 ערוצים וקניתי מערכת חדשה של PIONNER שתומכת ב5 ערוצים. אני שומע כרגע רק משני רמקולים. המערכת משולבת. המערכת מחוברת ליציאת כרטיס הקול המובנה של לוח האם שתומך בשני ערוצים. רציתי לדעת אם אני אקנה כרטיס קול הכי זול שיש שתומך ב 5.1 ערוצים, האם אני אשמע מכל הרמקולים? אם לא, למה אני זקוק על מנת לשמוע מכל רמקולי המערכת? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 614 צפיות
  22. שאני מחבר את הנייד לטלויזיה כדי לראות סרט,יש כבל אחד שיכול לשמש כשמע וכdisplay? או שאני חייב 2 כבלים אחד לשמע ואחד כדי לראות תצוגה

23. היי, אני אשמח אם מישהו יוכל לתת לי הצעה למערכת קולנוע ביתי (5.1) בתקציב של עד 2000 ש"ח (אפשר לחרוג ב-100 עד 200 ש"ח). חשוב שיהיו בה חיבור דיגיטלי ו/או אופטי. תודה ענקית לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  24. Started by qwerty1987,

למיטב הבנתי, הערוץ של הסאב-וופר במערכות אלו הוא ערוץ נפרד, ולא כלול בערוץ הסטריאו (כמו ברמקולים בתצורת 2.1). האם נובע מכך שבמוזיקה ישמעו רק את שני הרמקלים הקדמיים ללא הסאב וופר?

• 1 תגובה
    • 679 צפיות
  25. Started by Charybdis,

הכרטיס אמור להחליף את המובנה ב Gigabyte GA-MA770T-UD3. יחובר למגבר סטריאו ב RCA אליו מחוברים שני רמקולים וסאב בתצורת 2.1. כרגע מחובר עם כבל PL ל RCA. האיכותי ביותר שאפשרי בתקציב הנ"ל ושיהיה רלוונטי גם לעתיד. תודה.

• 1 תגובה
    • 729 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.