עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by ניר מליק,

שלום אני מחפש אוזניות דחוף ומצאתי את האוזניות האלו sony mdr ex81 ב-30 דולר!!!האם המחיר שווה?!?!וזה כולל משלוח...

• 2 תגובות
    • 558 צפיות
  2. Started by brasor,

יש לי נגן iriver h10 , וכשאני מחבר אותו למחשב אין שום תגובה מהמחשב (וגם על הנגן אין סימון של חיבור).

• 1 תגובה
    • 460 צפיות
  3. Started by coldplay,

השוואה מעניינת ומושקעת של שני הנגנים. http://www.epizenter.net/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?3770

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  4. Started by guliver,

מה נסגר עם הנגן הזה?! אומרים הוא ייצא עוד שבוע שבועיים כל פעם והוא אף פעם לא יוצא באופן רשמי! מתי נראה לכם הוא כבר ייצא באופן רשמי (מהיבואן הרשמי)? תודה מראש.

• 58 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. Started by mp91,

יש לי בעיה במיקרקפון. כשאני מדבר למיקרופון לא שומעים כל כך חזק ואני ממש צריך שהוא יהיה קרוב לפה שלי אך לעומת זאת אצל חבר שלי חיברתי ושמעו אפילו מסוף החדר שמדברים... מישהו יכול להסביר לי מה הבעיה? ניסיתי במאפיינים של הסאונד שלי לעלות את זה למקסימום אך זה לא עוזר.... אני החדרתי את היציאה של המיקרפוןן ליציאה ורודה ואת המיקרפון ליציאה אדומה .... יש מצב זה בעיה בלוח אם שלי או שזה בעיה בהגדות של הסאונד של האוזניות?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  6. Started by ניר מליק,

שלוםםםם דבר ראשון אני חדששש פה וזה נראה לי פורום מצוין ושעוזרים פה תמיד. דבר שני אני מחפש אוזניות לנגן שלי קניתי iriver H-10 של 6 גיגה והאוזניות שמקבלים איתו הם גרועות!!! עכשיו אני מחפש אוזניות טובות של עד 150 שקל.רצוי אוזניות כפתור שנכנסות לתוך האוזן ולא פתוחות או אוזניות קשת ושיהיה להם באס טוב ושיהיה צליל טוב!!! דבר שני מישהוא יודע למה הסאונד באייריבר חלש???ואם קיבלתי דיסק של iriver+ אז יש לי גרסה אירופית או אמריקאית?? ומישהוא הציע לי אוזניות של ipod שהם גם נכנסות לתוך האוזן http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad1.php?CatID=3&SubCatID=2&SalesID=15617 הם טובות??הם יתאימו לנגן שלי?? שבת שלום לכולם.

• 21 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by bluemail,

מה דעתכם על Hauppauge WinTV-PVR-500MCE ??? ומישהו יכול להגיד לי מה הוא מכיל ???

• 0 תגובות
    • 515 צפיות
  8. לפני מס' ימים חיברתי את המחשב שלי לרסיבר עם כבל SDPIF. למיטב ידיעתי הכבל משדר לרסיבר את כל הערוצים הנחוצים (רמקולים קדמיים, אחוריים, סנטר וסאב), ותקנו אותי אם טעיתי עד כאן... הגדרתי את ההגדרות כפי שמתואר בתמונה המצורפת הראשונה, ובדקתי סראונד בתמונה המצורפת השנייה. זה נראה כאילו יש לי רק סטריאו כי כשהכדור מגיע לצד האחורי יש שקט ולא שומעים כלום. הסנטר והקדמיים עובדים בסדר. אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי או סתם לכוון אותי מה לא עשיתי בסדר. תודה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 992 צפיות
  9. Started by ophir555,

החלפתי מחשב ולוח האם אסוס תומך ב 8 ערוצי קול onbord האם כדי להעביר כרטיס קול ממחשב ישן בן כמעט 7 שנים. או היכולות onbord של הלוח החדש עולות על כרטיס קול ישן

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  10. Started by mdmx,

שלום וערב טוב. אני מחפש אוזניות בסביבות ה-200 שקל. חשבתי על שלושת האוזניות האלה: SpeedLink Triton Headset - ב-220 שקל. SpeedLink Medusa 5.1 Add-On Headset - ב-222 שקל. Altec Lansing AHS 502 - ב-230 שקל. אשמח לקבל הצעות נוספות ודעות על אלה. בנוסף לכך אני חייב לציין שחשוב לי שיהיה: 1. כבל ארוך - אני חייב לעביר אותו מאחור כל השולחן שלי ולכן אני לא הסתפק בקצר. 2. מיקרופון כלומר האוזניות הן בשביל משחקים. 3. אפשרות להגדיר את הווליום באוזניות עצמן - בכדי שאני לא אצתרך כל פעם לשנות את ההגדרות של הסאונד. תודה.

• 11 תגובות
    • 703 צפיות
  11. Started by ophir555,

איך מערכת הרמקולים הזו- z3 של לוגיטק. 2.1 כ 600 שקלים לא ראיתי חוות דעת עליה http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=132217

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  12. Started by coldplay,

בדקתי מה קורה באתר באג וראיתי את החמוד הזה.. http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=921&main=1

• 45 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי נגן Rio Cali עם אוזניות שהגיעו איתו. כרגע האיכות היא טובה לטעמי אבל מאחר ולא יצא לי להתנסות עם אוזניות אחרות\נגנים אחרים אין לי מושג אם יהיה הבדל מורגש או כזה ששווה קניית אוזניות טובות יותר. תוכלו לייעץ בבקשה? תודה לעוזרים

• 75 תגובות
    • 4.3k צפיות
  14. האם צפוי לצאת iPod דור 6 בקרוב? או לפחות איזה הכרזה?

• 6 תגובות
    • 811 צפיות
  15. קניתי השבוע את הכרטיס Audigy 2 Value מ-KSP, האיכות סבירה אבל אני רוצה יותר :-\. רציתי לדעת אם הכרטיס ?CREATIVE X-Fi ExtremeMusic? יהווה שיפור רציני, או משהו לא משמעותי? סך הכל, ההפרש ביניהם הוא 445 ש"ח, ואין לי בעיה להוסיף את הסכום הזה בשביל איכות קול טובה יותר למוסיקה שאני שומע (מטאל בעיקר). הכרטיס הוא רק למשחקים. השימוש לסרטים ומשחקים יהיה מאוד שולי ולא חשוב. מוזר שעד לפני שנה אוניות ב-20 שקל היו שיא האיכות בשבילי :-X. עריכה: אוזניות GRADO-SR60, ובעתיד הקרוב משדרג למשהו רציני יותר מחו"ל (חשבתי על ה-225)

• 2 תגובות
    • 525 צפיות
  16. Started by (iriver H10),

אני מחפש רמקולים שתהיה להם איכות שמע טובה מאוד ושיהיו משתלמים.

• 12 תגובות
    • 756 צפיות
  17. אם שמים שני רמקולים אחד על השני והרמקולים הם לא אנטי שילדד האם יכלה להיות פגיעה ברמקולים?

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by Shumy2,

יש לי ארבעה רמקולי סראונד. אמרו לי שבשביל להפוך את זה למערכת טובה ( יש לי מגבר מעולה ,הבעיה היא שהוא לא מסכים לחבר מערכת "לא שלמה" ) צריך סאב. האם צריך גם סנטר ? מה תפקידו של הסנטר ? רמקולים למוזיקה בלבד, כמה אתם ממליצים לקנות לחדר (אני מניח ארבעה ) ואיזו פירמה בהשקעה של 1500 - 2000 שקל ?

• 2 תגובות
    • 544 צפיות
  19. Started by roes,

מישהוא יודע: מי / איזה חברה המציאה את נגן ה MP3 ?

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  20. *יש לי רמקולים 2.1 (רמקולים מאוד טובים אבל חברה לא ממש מוכרת - EACAN ) 1. האם שווה לי לקנות X-Fi Xtreme Music או כדאי לי להספק ב Audigy 2 ZS ?? 2. אני השמע הבדל בין שני הכרטיסים או ששניהם כמעט אותו דבר ואין הבדל משמעותי ביניהם? אני לא יודע אם זה כל כך משנה אבל אני משחק הרבה במשחקי מחשב ורוצה כרטיס כמה שיותר טוב למשחקים!!!

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  21. Started by homart,

אהלן ברשותי כרטיס קול מובנה על הלוח realtek ac97 5.1 ורמקולםי פשוטים 2.1 ועוד 2 הרמקולים של המערכת שאני מחבר למחשב, ככה שיוצא סאונד דיי טוב אבל אני רוצה יותר טוב.... אין לי תקציב בשמיים (משהו כמו 300) מה עדיף לקנות בשביל סאונד יותר טוב? האם עדיף להחליף כרטיס קול ולהישאר עם הרמקולםי האלו? או שאולי עדיף להחליף את הרמקולים הגנריים ברמקולים חדשים 2.1 ולהשאיר את הרמקולים של המערכת או שבכלל עדיף לנתק את הרמקולים של המערכת ולקנתו רמקולים 5.1??? אשמח לדוגמאות ומחירים....

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  22. Started by fuichtva,

הכנסתי תקליטור DVD המדיה פלייר נפתח אני שומע נגינה אך לא רואה תמונה. מה עלי לעשות? תודה מראש?

• 2 תגובות
    • 780 צפיות
  23. Started by dandisc,

החלטתי לנקות את המארז לכבוד פסח ואת כל השולחן עבודה בכלל(המציאותי ) פתחתי אותו ושאבתי את המאגרים של האבק וואי כבה שהצטבר שם זה היה פשוט עצום!! אח"כ חיברתי איזה חצי מהסט אפ:עכבר,מקלדת,מסך והפעלתי..משום מה אחרי ההפעלה הווינאמפ הציג הודעה שאין כרטיס קול אז התקנתי את הכ"ק שוב..חיברתי את האוזניות והיה שקט מוחלט!!! אפילו לא טיפה של רעשי FM ממה שהייתי רגיל לפני!!!!!הייתי בהלם..אח"כ חיברתי את שאר הרכיבים:מודם USB,מדפסת ואת הרמקולים..ונהיה טיפה של רעש שוב אבל לא משהו בלתי נסבל כמו מקודם אחח איזה כיף... דרך אגב למישהו יש הסבר איך זה קרה?

• 4 תגובות
    • 544 צפיות
  24. Started by HellBoY,

איזה אוזניות יותר טובות מבין שתי אלא? והאם באמת ה 212 שווה את ה100 שקל יותר מה 202 ? ואם יש אוזניות יותר טובות מאלה בתקציב של 200-350 שקל אשמח לשמוע. דרך אגב הם יכולות להתחבר למחשב נכון?

• 5 תגובות
    • 791 צפיות

דיונים חדשים בפורומים