עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by silky,

שלום לכולם דיברתי עם מישהו שמוכר את הכרטיס שבכותרת (CREATIVE AUDIGY 2 ZS) שנמצא בשימוש מעל שנה. בשיחה עמו הוא אמר שהכרטיס פלטיניום אך לא חיצוני והוא מתמחר אותו ב-250 שקל. 1.האם הגיוני שזה CREATIVE AUDIGY 2 ZS PLATINIUM או שהוא סתם לא מבין וזה הדגם הרגיל (לאור המחיר הנמוך)? 2: בהנחה שזה לא פלטיניום, במחיר הנ"ל- עסקה טובה(בהנחה שזה עובד והכל בסדר)? 3:כמה זמן מקבלים אחריות לכרטיסים כאלו(נניח שהכרטיס בשימוש שנה וחצי)?

• 11 תגובות
    • 811 צפיות
  2. http://www.wallashops.co.il/m2/a/ap.aspx?pi=1IT6100 איך האיכות של התמונה קל להתקנה?

• 1 תגובה
    • 539 צפיות
  3. שלום, רציתי לשאול איזה כבלים צריך כדי לחבר טלוויזיה למחשב? והאם לטלוויזיות פיליפס יש דגמים שמתאימים לחיבור למחשב? תודה

• 3 תגובות
    • 811 צפיות
  4. Started by zaq1,

כמו כן מישהו יודע על איזה תדר לכוון את הצפייה בתוכנה המצורפת wintv2000 כדי שיהיה אפשר להעביר ערוצים דרך הממיר? תודה.

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  5. אז ככה יש לי ממיר HD, כרטיס תומך HDMI ותשתית של HOT... אם אפשר לחבר את הממיר למחשב ולראות TV?

• 6 תגובות
    • 919 צפיות
  6. נתונים: *כרגע יש לי כרטיס קול בנוי על הלוח אם asus p4p800 deluxe *אני רוצה רמקולים 5.1 *כרטיס קול איכותי *תקציב: 1500

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by sxs,

אז ככה, יש לי רמקולים של מערכת של JVC (בת 10) ואני רוצה לחבר אותם לכרטיס קול במחשב... הבעיה היא שכניסת ה AUX במערכת מפוצלת ל LEFT ו RIGHT ובכרטיס קול הרי יש רק יציאה אחת לרמקולים קידמיים(כרטיס 7.1 אונבורד) איך אני מתגבר על הבעיה? איזה ציוד אני צריך? המלצות יתקבלו בברכה, תודה.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  8. אוקיי יש לי מערכת 4.1 של קריאטיב (inspire 4400) והיום דודה שלי הביאה לי שני רמקולים חדישם של Brother (שמעתי את החברה פעם אבל אני לא מכיר ממש.. איך הם? ) שני הרמקולים נשמעים שונים לגמריי אחד חד יותר בשירים כמו clocks ו nightwhish למינהין, ואחד נשמע יותר טוב בשירים עם דיסטורשן כמו בלינק הבעיה היא.. אני שומע את שניהם במילים אחרות, באחד שומעים יותר צלילים אקוסטים ובאחד צלילים "מעובדים" הדגם שרשום על הקופסא הוא BR 42S (של הברודר) אם תרצו אני יעלה גם הקלטה אבל זה לא משו איכות תמונות מצטער על האיכות

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  9. Started by most,

שלום וערב טוב, מחפש טלויזיה לסלון 37" לא להיבהל מרחק הצפיה קטן מ 2.5 מטר מיועש לשידורי טלויזיה יס/הוט בלבד תקציב כמו בכותרת ניתן לחרוג מעט אם ההשקעה שווה לעזרתכם אודה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by kol209,

זה קשור לפרום? :'( איזה DVD לקנות לטלויזה? כמה עולה DVD בנוני וכמה עולה DVD איכותי?

• 6 תגובות
    • 836 צפיות
  11. שלום חברים! אומרים שמגברי המנורות עליונים מבחינת צליל על מגברי הטרנזיסרורים המסורתיים, אני מצאתי מגבר מנורות ממש מרשים באי-ביי ורציתי לברר אם מישהו שמע עליו http://cgi.ebay.co.uk/YAQIN-MC-10L-EL34-Class-A-Integrated-Tube-Amplifier-GD_W0QQitemZ260462455981QQcmdZViewItemQQptZUK_AudioTVElectronics_HomeAudioHiFi_Amplifiers?hash=item3ca4c5acad&_trksid=p4634.c0.m14.l1262#ht_5459wt_935 לדעתי זה מחיר מציאה למגבר כ''כ מגניב! אבל אני לא בטוח לגבי האיכות כי לא שמעתי אותו או מוצר דומה לו... -איזה רמקולים מתאימים לו? (המגבר 52W לערוץ) -במקרה הכי גרוע, כמה פחות טוב ממגבר סטנדרטי בסכום דומה (גג 3000 שח) ? אם למישהו יש המלצות על מגברים אחרים עד 3000 אשמח לשמוע.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שלום, ברשותי טלויזיה LG RT-29FB75 או RT-29CC25 לא בטוח. חוברת ההוראות שלי מציינת את 2 הדגמים. כיצד אני יכול לדעת את עוצמת הRMS שלהם? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  13. בהמשך לביקורת שהתפרסה לפני מספר דקות בקישור הבא: http://hwzone.co.il/reviews/xonar_d2 כל תגובה/בקשה/מענה/שאלה (לא בסגנון של האם זה יתאים לכם אישית, אלא יותר על נושאים כללים בקשר לכרטיס עצמו), אתם מוזמנים בהחלט להגיב. Anatoli.

• 20 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אני רוצה לשמוע מוזיקה במקלחת . אפשרות לחריגה מהתקציב במידה ואני ממש לא בכיוון. אם בלותות' אז משהו שנתמך על ידי האיפון בעדיפות. תודה מראש, Nihility

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by six99,

Please someone can help? I don't understand how to connect the cables I tried with the green one but sound is shit thanks in adavnce for your help

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by alex321,

רכשתי את הרמקולים של altec lansing MX 5021 מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס קול איכותי בתקציב של עד 600 שקל ועוד דבר אני מעוניין בכרטיס איכותי יותר למוזיקה מאשר למשחקים.. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 551 צפיות
  17. היי, חשבתי על לקנות מקרן קול כדי להנות מחוויה קולנועית וגם מחווייה יותר ריאליסטים למערכת שאני בונה... האם המכשיר פרקטי ושווה את המחיר? אם כן, אשמח להמלצות..

• 10 תגובות
    • 10.7k צפיות
  18. שלום לכל חבריי הפורום היקרים, לאחרונה לאחר מפגש האוזניות של האתר HT שנערך בחנות קונקטור עלה הרצון לעוד מפגשיי אוזניות ועם טעם לעוד. במפגש עצמו וגם לפני כן עלה הרעיון לארגן אצלי בדירה מפגש אוזניות יחסית מצומצם של כ-10 איש (15 במקס'). הרעיון הוא למפגש ביום שישי הקרוב (27/9) משעה 9 בבוקר עד 2 בצהריים בערך. המיקום הוא בישוב הקטנטן שלי שצמוד לזכרון יעקב (תתכן אולי איסוף טרמפ מרכבת בנימינה). יש לציין שמטרת השירשור היא קודם כל בדיקת התעניינות מצד חבריי האתר וכי תהיה קדימות למשתמשים בעליי ציוד רציני וכבד יותר. כל מי שמעוניין מוזמן להשאיר לי בפרטי הודעה בה הוא יציין: *שמו הפרטי *מייל *טלפון נייד *ציוד שמעוניין להביא בברכת חג שמח, יוגב

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  19. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. כרטיס הקול בלוח האם של המחשב של הבן שלי השתגע, לא מוכן לעבוד ולא מזהה כניסות, ניסיתי גרסאות שונות של דרייברים - כרטיס של רילטק, אך שום דבר לא עובד. אם למישהו יש כרטיס קול מיותר שהוא לא זקוק לו יותר, אשמח לקבל, לא משנה לי PCI או PCIE, העיקר שעובד. תודה רבה.

20. אהלן חברה ברצוני לרכוש אוזניות למחשב עד בסביבות ה200 שקל עד 300 גג בעיקר לשמיעת מוסיקה ובנוסף לכך לרכוש רמקולים לסלון די קטן שמתחברים למחשב בצפייה בסרטי HD בטלויזיה צורך בכבל ארוך באורך של חמישה מטרים אם יש כבל מאריך לזה אז גם טוב סביבות ה300 שקל עד 500 שקל גג אם יש המלצה יוצאת דופן ששווה את החריגה אז אפשר לחרוג מהתקציב.. עם אופציה לקנייה באתרים בחול אם ההפרש במחיר משמעותי אשמח לעצות

• 21 תגובות
    • 3.2k צפיות
  21. Started by Nparker,

שלום , כרגע אני מחליף טלוויזיה לLCD עם HD ואני מחפש רסיבר חדש שיהיה בוא חיבור לכל הדברים שאני צריך יש לי 5 רמקולים של בוסטון אקוסטיקס... אני צריך לחבר לרסיבר 3 לחיבורי HD שזה PS3 ,XBOX360 ו ממחיר של יס HDMAX אני רוצה לחבר את כולם שישמעו גם בסראונד. התקציב שלי הוא עד 3000 שקל , אבל אין לי בעיה לחרוג אם הדברים שביקשתי עוברים את התקציב... תודה רבה

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by שרון מהוד השרון,

שלום לכולם. אני מחפש טלוויזיה בגודל של 32"-39". אני צריך שהיו 2 יציאות HDMI. 1080P חובה, ואפשרות תליה. אני אחבר אליה ממיר HD וPS4.. אני ממש לא צריך SMART TV וכל מני דברים כאלה.. מחיר : 2000-3400 שח ככה... תודה אשמח להצעות.

23. שומע שירים בווינאפ אז ישעמו רק מהאחוריים?

24. Started by orninyo,

שלום קניתי רסיבר DVD marantz er1600 והכתוביות בעברית מופיעות הפוך איך מסדרים את זה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Frozen-Ice,

אני חייב לדעת מי יותר טוב? כאילו אני יודע שה Z-5500 יותר טוב בטח אבך השלה האמיתי במה יותר טוב? ועד כמה יותר טוב?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.