אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,555 דיונים בפורום זה
-
חיברתי את המערכת למחשב שלי.. בכל פעם שאני מכבה את האור או מדליק את האור בחדר (שמחשב והמערכת מחוברים יחדיו) אז הרמקולים של המערכת עושים מין בום קטן כזה .. מזה הבום הזה?
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש בעיה איתו בדיסקים של LG DVD+R יש תקיעות פריזים קפיצות של שניות קדימה בדיסקים אחרים אין בעיה ב DVD אחר סתם DVD פשוט עובר טוב זה קורה בעיקר מעל שני שליש מהדיסק יש מה לעשות
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מעבד P4 2.4... לוח אם ABIT-BH7 זכרון 512MB כרטיס מסך FX 5200 אני רוצה להפוך את זה למחשב HTPC טוב.... איך אני עושה את זה? בוא נגיד שהתקציב הוא 1500-2000 ש"ח..., אם צריך עוד אני אגדיל... תודה לעוזרים מראש
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
שלום אנשים אני רוצה לקנות אוזניות למחשב למוזיקה ומשחקים משהו טוב 250 -300 ש"ח תודה.
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
יש לי logitech Z-680 ואבא שלי כנראה הרס אותם :'( הוא בטח שיחק בחשמל או משהו כי המדפסת השתגעה ואחרי שעה חזרתי לחדר והרמקולים לא פועלים! הפיוז לא נראה שרוף... ניסיתי שקעים אחרים ולא פועל יש עצות? תודה מראש..
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
רוצה לקנות רמקולים מחפש עזרה.. רוצה לקנות רמקולים למחשב 4 + סאב או 5 לא יודע כמה זה במחיר סביר עד 500 בערך....... לחדר שלי לשמוע טראקים נורמלית מכל הכיוונים..... יש לי לוח של גיגה בייט 954P-G
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה המקום לשאול אבל אני מחפש פתרון בנרות. יש לי את ה DVD של Hyundai3899. הורדתי את הקובץ heb-mtk-vertex-fix כדי לשדרג את המכשיר שיוכל לקרוא כתוביות בעברית כמו שצריך. לאחר השדרוג המכשיר הפסיק לקרוא דיסקים וכל דיסק שאני מכניס הוא פשוט עושה Loading ואז No Disc. מישהו יודע איך אני פותר את הדבר הארור הזה?!
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
התקנתי מערכת הפעלה מחדש, אני מצליח לשמוע במדיה פלייר אך לא רואים תמונה - גם בתוכנת מדייה נוספת שהתקנתי המצב זהה. מה עושים? תודה.
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
-
הדרישות שלי הם בתר'ד הקודם שפתחתי, אני דורש סוללה חזקה עדיפות גבוהה, מכשיר אמין וחזק, אופציה לנגינת סרטים לא חובה אבל מתקבלת בשמחה ואיכות סאונד גבוהה זה חובה. בקשר למחיר אני לא מעוניין להשתגע מצבי הכספי לא מאפשר לי כרגע. המכשיר מיועד לשירות הצבאי שלי. לאחר חיפושים ממושכים אחרי כמעט כל דגם אפשרי, הגעתי למכשיר הבא iriver u10 1gb. סוללה ל-28 שעות(!!!), מקרין סרטונים, איכות מוסיקה מעולה, קטן ויפה. מחיר: 1400 ש"ח. מה אתם אומרים?
-
- 16 תגובות
- 917 צפיות
-
-
קבלו פרסומת חמודה ל ZV M http://www.youtube.com/watch?v=hVthpos7RaY
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך המלצה לאוזניות לנגן mp3 בסביבות 1000 שקל.. מוכן אפילו להשקיע עוד אם יש המלצה מיוחדת ויקרה יותר.
-
- 12 תגובות
- 894 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את הסט הזה - http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1729940 אני יודע שזה לא שיא האיכות אבל אני ממש לא אודיופיל פשוט אני רוצה מערכת טובה יחסית... עכשיו השאלה היא כזאת: המגבר (רסיבר) שמגיע בחבילה הוא PROSOUND דגם PAV-3000 ורציתי לדעת אם אפשר לחבר אותו עם כבל קואקסיאלי או שיטה אחרת כדי לשמוע מהמחשב ב 5.1??...(יש לי כבר סאב לא קשור לחבילה הזאתי)
-
- 5 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות - דיסק MP3 ורמקולים לרכב הדרישות שלי הן שינגן MP3 - חובה שיצג את שם השיר - לא חובה אבל ממש יתרון שיהיה אפשר לחבר לו מכשיר חיצוני - " שתהיה קליטת רדיו איכותית לא ממש משנה לי החברה אני די פתוח להצאות אבל חשוב שהמכשיר היה איכותי וגם הרמקולים. אם יהיה צורך בחריגה בשביל משהוא ממש ברמה אחרת אני יבדוק את האפשרות דרך אגב אין לי בעיה לקנות בDUTYFREE ובקרוב אני נוסע לHONG KONG, יש מצב שכדי לקנות שם? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
HD202: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=HD202&Cat2Cat1ID=59&Cat2ID=231&aff=Zap או cx-300: http://www.pompa.e-shop.co.il/Product.asp?Pid=CX300&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=291&aff=Zap הכי חשובה לי ההנאה של שמיעת מוזיקה ברכבת כל בוקר בלי שלמוע צעקות של אנשים ולא שכל הרכבת תשמע איתי. חשוב לציין שאני חובב באס, לכן בחרתי באוזניות האלו, השאלה היא האם אני אראה כמו קוף ברכבת עם ה DH202? תודה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי שלום לכולם רציתי לשאולכמה שאלות אני מעוניין לקנות תנגן של iRiver H340 הבנתי שיש בעיות עם העברית האם אפשר לראות תשירים לא הפוך? האם יש הבדלים בין ארופאי לאמריקאי ? מה כדאי לקנות בכלל אני מבולבל יש למישהו מכשיר שעובד לו הכל פיקס בלי בעיות אשמח אם אקבל איזה תשובה לגבי כל הנושא של העברית! זהו לבנתיים ביי לכם
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אז אתמול קיבלתי את הנגן שילמתי $213 כולל משלוח וכולל ביטוח למשלוח. הגיע תוך 13 יום. למזלי, לא הייתי צריך לשלם מכס כי המוכר כתב שהמוצר עולה $90 וזה במתנה. בהתחלה היו בעיות: http://www.misticriver.net/showthread.php?p=433295 אח"כ הן הסתדרו. האיכות שמיעה פצצתית נגן מעולה מהתרשמות ראשונית! רדיו באיכות מעולה, מלא אופציות, פיצ'רים ותוספים... גם ההקלטה הייתה באיכות מעולה!! והוקלטה לפורמט MP3 (-שלא כמו באצבע סינית הישנה שלי שזה היה קמליט באיכות חרא עם מלא רעשי רקע ללא סינון ובפורמט מטומטם.. ) כמה תמונות: למישהו יש מושג מה הדגם של האוזניות האלו שקיבלתי עם הנגן? תמונה: בינתיים לא היה לי זמן לבחון את אופן השימוש ממש ממש לעומק, אבל אני כבר יכול להגיד בביטחה…
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חיברתי רמקולים חדשים לוגיטק z3 למחשב חדש. הכל היה עבד תקין. כיון שנאלצתי לפתוח את המחשב , פרקתי את כל החיבורים מאחורי המחשב , ולאחר הרכבת החלק( לא קשור לרמקולים) חיברתי שנית את כל החיבורים. משום מה הרמקולים שוב אינם עובדים.( ניסיתי את כל היציאות קול).כל החיבורים נראים תקינים , שום דבר לא רופף. לוח האם של אסוס עם כרטיס קול מובנה של 8 ערוצים.p5ld2 שום דבר לא "בהשתק" מה יכולה להיות הבעיה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,קניתי את הדי וי די LG DV9723P ,וצרבתי סרט כקובץ data ,והוספתי גם את התרגום באותה תיקיה ,אבל הדי וי די הזה לא מפעיל את התרגום. אמרו לי שצריך לעדכן את הdvd עם איזה דרייבר. אתם יכול לעזור לי במציאת העידכון הזה לdvd שלי? כי אין לי מושג,חיפשתי בכל האינטרנט ובגוגל.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
ההאם המצב של כיוון השידור יכול להתפך כלומר אם אני מחבר את השני PL מונו לשני יציאות אוזניות במגברים שונים ואז את האחד PL סטריאו לאוזניות , האם אני אשמע סטריאו באוזניות ?
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
ציטוט של הודעה של משתמש ממיסטיקאייריבר: בנוסף, שלחתי להם גם את אותה שאלה\בקשה(למחלקת המזרח התיכון) בעקבות הודעה של משתמש אחר בת'ראד שנכתבה כך: אז......... נקווה לטוב האשכול המקורי: http://www.misticriver.net/showthread.php?p=433994
-
- 5 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אחי יהיה בהונג קונג מחר ורציתי לדעת אילו אוזניות עדיף לי להגיד לו ליקנות? חשבתי על סנהייזר מהדגמים האלה: HD485 HD555 HD595 חשוב לי שכשאני יסתובב עם האוזניות מידי פעם ברחוב אני לא יראה איתם כמו קוף... כי יש לי אוזניות מעפנות של סוני והחלק החיצוני של האוזניה יותר מידי בולט החוצה, כמו אוזניות שיש בבצפר וזה מגעיל... כמו הסמיילי הזה :DJsmile: אז בעיקרון מנסיון שלכם איזה מהאוזניות נשמע לכם הכי טוב ואילו אוזניות לא בולטות החוצה כמו בסוני שהיו לי? ושאלה אחרונה וחשובה, הוא ימצא שם אוזניות כאלה בכלל?! תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 864 צפיות
-
-
הי. אני מעוניין להפוך את המחשב שלי ל HTPC. ואני צריך שיעזרו לי לעשות קצת סדר. מה צריך כדי לראות את ה PC באיכות של PS בטלויזיה שלי,לדוגמא? איזה כרטיס צריך כדי להקליט תוכניות טלויזיה? האם אפשר לערוך ווידאו או שזה כבר תכונה אחרת שלא קשורה ל HTPC ? האם PVR תלוי בחברה שני מחובר אליה או שאם יש XML ברשת שמספק מידע על לוח השידורים מספיק? איפה מוצאים מידע כזה לגבי תכנות בארץ. האם אין בעיה להקליט מ YES או מ HOT ? שרותים אנלוגים או דגיטלים? ובאיזו תוכנה אתם משתמשים MS media center או תוכנה צד שלישי ?
-
- 5 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות, חובה יציאת firewire תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
מה איכות הנגנים שלהם? כלומר האם כדאי להשקיע1300 שקל בנגן 5 גיגה של קריאטיב (לא ציבעוני - רק MP3) או 1400 שקל בנגן MPIO עם מסך ציבעוני שמנגן סרטים, מראה תמונות ואם 8 גיגה (!!)
-
- 15 תגובות
- 845 צפיות
-