עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. קלטתי שיש מחירים מעולים למכשירים מחודשים על ידי המפעל ב-ebay, השאלה היא כמה העסק הזה אמין, מה זה אומר בעצם מכשיר שחודש והאם זה כדאי? מישהו כאן קנה פעם מכשיר כזה, והאם שווה ללכת על הדיל הזה?

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  2. Started by lior322,

אני נכנס לתפריט מוזיקה איך אני מדפדף בתיקיות? זהו הסתדרתי תודה בכל זאת

• 8 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by sdfzxc,

מישהו יכול להביא לי מדריך..?או אולי את המוצרים שאני צריך לקנות...משהו :\

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. קראתי את המאמר המעולה של Fkl0ster שנכתב על ידי אייל פור , אבל עד כמה שזה נתן לי מושג כל שהוא על קניה של מערכת קולנוע ביתית, זה עדיין לא פתר לי את בעיית הזמן שאין לי בימים אלו על מנת לעבור בין חנויות ולבדוק מערכות. לכן אני פונה אל המומחים והמבינים שבפורום זה , בכדי שתמליצו לי על מערכת קולנוע ביתית שכמעט כל יעודה יהיה לצפייה בסרטים. אני צריך את מקור ההגברה 5 רמקולים וסאב . התקציב שלי הוא בין 3000-3500 ש"ח. אודה על המלצות ועל קישורים להצעות מעניינות. תודה

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by maor5,

שלום! אחרי שנהרסו לי הסאןהיזר(350 mx) :'( שמעו רק באוזניה אחת לא יודע למה אני רוצה עכשיו אוזניות טובות (אם יש) במחיר של 100 שקל גג אין לי כרגע תקציב ליותר חחח אני רוצה שיהיו אמידות לזמן ארוך(יש המלצה כלשהי?) אני משתמש בmp3 בעיקר לריצות(ספורט) וסתם ככה אז ככה שהאוזניות יהיו טובות אני רוצה אוזניות שנכנסות לאוזן שחכתי איך קוראים להם(כמו שהיה לי חח) ושתיהיה יציאה כזאת http://img126.imageshack.us/my.php?image=lmlprodukt1mx3506vk.jpg זה היו האוזניות שלי נ.ב יש לכם מושג למה שמעו רק באוזנייה אחת? כי זה מוזר לא? אחרי הכל זה סאן היזר... תודה רבה לכולם!!!!!

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  6. Started by guybm,

היי, רציתי לדעת אם למישהו במקרה יש מושג כמה אמור לעלות iRiver H10 עם 20 ג'יגה בדיוטי פרי והאם מישהו יודע במקרה על מבצעים דומים על נגנים בנפח דומה.

• 4 תגובות
    • 916 צפיות
  7. Started by arikvr,

שלום לכולם האם משהו יכול לעזור לי בשימוש ב-h340 אין לי פשוט מושג איך אני רואה וידיאו במכשיר ממש בור בקטע הזה אני צריך ממש הסבר מא'-ת' , ובנוסף הסבר לגבי איך אני רואה \ מתקין עיברית במכשיר. בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 516 צפיות
  8. אתמול הלכתי לשמוע בחנות אדר סוכנויות מספר אוזניות שמיועדות לנגן נייד (וגם כאלה שלא) האוזניות שניסיתי כללו את הדגמים הבאים: SENNHEISER HD205, EH215, HD457, PX100, PX200 KOSS KTX PRO, PORTAPRO, SPORTAPRO כל האוזניות נשמעו דומה מאוד עם הנגן G3 שלי. למרבה ההפתעה, למרות ההתנגדות הגבוהה, הPORTAPRO נשמע יותר חזק מPX100 באותו ווליום בתור אחד שאוהב באס אהבתי את הבאס ה"טבעי" של הPORTAPRO (בלי תוספת אפקטים בנגן). אני שומע מוזיקה באסית כמו רוק ודאנסים. לא הרגשתי הבדל גדול בין הPORTAPRO לבין הKTX שעלה חצי! (193 לעומת 410) ויחסית לPX100 שעלה 70 שקל פחות. אני משווה את האוזניות ששמעתי לSONY MDR72SL שיש לי, והן לא טובות בהרבה (לפחות לא בשמיעה בנגן). הייתי צריך לשים על VOLUME 30 מתוך 40 כ…

• 7 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by MeTaLhAmMeR,

מה אמור להיות המכיר לאוזניות של Sennheizer דגם HD595 בהונג קונק אחרי שהוא מיובא לפה לארץ? אחרי מע"מ ואחרי מיסים ואחרי משלוח ואחרי הכל הכל הכל? או לפחות מה אמור להיות המחיר שלהם שמה? פשוט חיפשתי ולא מצאתי אז יכול להיות שאני לא יודע לחפש תודה רבה מראש

• 6 תגובות
    • 588 צפיות
  10. Started by D-M-X,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3240831,00.html 3 כוכבים מתוך 5 "הנגן הוא לא מציאה" וזה למה? כי בעוד 50 דולר אפשר לקנות AV500 תודה גם שהם לא מזכירים שIPOD יותר זול והוא "יותר טוב" פשוט מגעיל

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Evyatar,

שלום. אני מעוניין לקנות נגן MP3 במחיר של 2000+ ש"ח. עיינתי כאן http://www.zap.co.il/models.asp?Sog=C-MP3Player&DB55447=128965 אני יודע שהארקוס מצויינים אבל אני מתלבט בין 2 נגנים. הראשון הוא ה AV500 30GB והשני iAudio A2 20Gו שניהם מוצגים בקישור שהבאתי. אם מישהו יכול לתת עצה מניסיון או מה יותר יעיל, והאם כדאי להשקיע עוד כ400 ש"ח בשביל הארקוס שיש לו גם 10 גיגה יותר מהנגן השני שאנ ימתלבט לגביו. תודה.

• 8 תגובות
    • 659 צפיות
  12. Started by stingeR-,

http://www.mvix.co.il/default.asp בידיוק עכשיו ראיתי את זה... רציתי לדעת אם למישהו יש או יודע על זה משהו... זה דווקא נראה לי אחלה דבר.... חוות דעת תתקבל כאן בברכה.

• 86 תגובות
    • 8.2k צפיות
  13. אני ממש צריך טלוויזיה קטנה לחדר, אבל הבעיה היא שאני מחפש משהו זול אבל איכותי. במקרה נכנסתי ל-P1000 וראיתי את הטלוויזיה של PROSOUND, ישר חשבתי על נגן MP3 של אותה חברה שיש לחבר שלי, וכזכור לי - לא משהו. השאלה היא: האם הטלוויזיה טובה לדעתכם? למישהו יש כזאת או דומה (כלומר מאותן חברות לא מוכרות) - מה דעתך? http://p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=7097538

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  14. תראו הבאתי את הנגן לחבר , בקיצור זה לא נפל לא כלום הוא שמע שירים בסבבה שלו ואז יום אחד אני מקבל צלצול שמע אחי קרה משהו לנגן כל השירים נמחקו ונשארו רק 2 (מתוך איזה 200) -->מדבור על Creative Zen Micro 5 ג'גה שנקנה לפני שנה וחצי בארה"ב. בקיצור הוא אמר שזה לא זיהה לו את זה במחשב אז המפגר הוריד FrimWare במקום דרייבר וניסה להתקין ואז הוא לא הצליח בקיצור עשה בלאגן ועכשיו הנגן מת מז"א מת הוא נתקע בקטע של ה Creative בהתחלה שזה אומר תשם של החברה אחרי שעה הוא עובר ל re buliding libary אחרי שעה הוא עובר לתפריט ושם הכל סבבה , אבל נשארו 2 שירים מתוך 200 וכשאתה נכנס ל Information זה אומר שיש לך 700 מגה תפוסים אבל בעצם יש רק 2 שירים שכל אחד לא עובר ת5 מגה וניסיתי לעדכן קושחה שוב …

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  15. השלט דומה לזה http://www.p1000.co.il/hot_sale_product/16040.jpg בצבע בצורה הגירסה שלי זה solo tv רק לטלוזיה בלי דבירם אחרים..... הוא שלט של 30 שקל..... רק שחכתי איך מקודדים אותו.. בסריקה כי אין לי תחוברת של הקודים..והביאו לי אותו מתנה

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by DrMiX,

האם יצא כבר כבר firmware למערכת שלי.... LG CX245

• 0 תגובות
    • 461 צפיות
  17. היי שלום, אני שחקן במשחק שנקרא America's Army למי ששמע ושיחק, בכול מיקרה הסאונד שם מהווה גורם מכריע במשחק וכרגע יש לי כרטיס קול של שקל 90. בכול מיקרה אני מתלבט בין שלושה כרטיסי קול: ?CREATIVE Audigy SE 7.1 (PCI - 190 שקל ?CREATIVE Audigy 4 SE 7.1? 290 שקל ??CREATIVE Audigy 2 Value (Bulk) 325 שקל CREATIVE AUDIGY VALUE 7.1 240 שקל *אני מעדיף כמובן לשלם 190 שקל במקום 290/325 אבל לא תוך כדי התפשרות משמעותית על איכות סאונד. אז השאלות הן: א) איך כל כרטיס? ב) האם הפרש המחירים שיש מצדיק את עצמו? ולצרכים שלי, אני באמת הרגיש שיפור בין הכרטיס שעולה 325 לבין זה שעולה 190? ג)יש לכם המלצות מניסיון שלכם באחד הכרטיסים? שאלה כללית: ד) האם כרטיס קול טוב מוריד עומס מהמעבד? תודה מרא…

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by urich,

שתי שאלות על רמקולים 2.1 r20 של logitech טוב קניתי את הסט מפני ששמעתי אותו והוא נשמע ממש סבבה יחסית לרמקולים פשוטים והמחיר סביר. עכשיו בהתחלה הרמקולים היו עם באס חזר מידי הורדתי את הבאס והוספתי לטרבל ולמידי דרך האקולייזר של הכרטיס קול (האחד שבא אם nforce 4 ). אחד האם זה משנה האם הסאב עומד או שוכב. האם יש תוכנה לכיוון טוב ל הרמקולים שיודעת לאזן אותם כך שישמעו הכי טוב שלהם (כמו שיש תוכנות לכיוון הצבעים במסך וכו'). תודה מראש urich

• 1 תגובה
    • 924 צפיות
  19. Started by Imtheman,

יש לי רסיבר JVC RX5042 לאחרונה התחלתי לחקור אותו. אבל כל המאמצים לא הצלחתי להבנין מה עושה Midnight Mode ? מישהוא יודע ? מה אתם דעתכם על הריסבר הזה ??

• 6 תגובות
    • 663 צפיות
  20. Started by guypld,

שלום היום חיברתי את האיפוד שלי למחשב והוא זוהה כאיפוד חדש לגמרי. ניסיתי לעדכן אותו לפי הרשימה הקיימת על המחשב אבל הוא העתיק רק את השירים שנמצאים על המחשב ולא התייחס בכלל לשירים שמחקתי מזמן אבל *עדין נמצאים באיפוד!* איך אני מצליח להעביר את כל הרשימה שיראה לי גם את הקבצים שנמצאים כבר בתוך האיפוד והוא לא יודע שהם קיימים בכלל תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 498 צפיות
  21. Started by powersoul,

אוזניות פשוט מדהימות!!! חיברתי אותן לנגן שלי - iaudio u3, שומעים פשוט מדהים!, לא ידעתי אפילו שאפשר לשמוע מוזיקה בצורה איכותית כל כך! המליצו לי כאן על ה cx-300, כשבאתי לחנות העיניים ישר קפצו על ה 205, וזה פשוט חוויה! http://www.tuki.co.il/Product.asp?Pid=555555559&Cat2Cat1ID=11&Cat2ID=161&aff=Zap עלו 450

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. יש לי iaudio X5L כשמונה חודשים (עם אחריות לשנה). לפני כחודש וחצי הבאתי אותה לחנות כי הייתה בעיה בשמיעה (הייתי שומע רק באוזן אחת). מילא העובדה שחזרו אלי הרבה אחרי "21 ימי עבודה" כמו שכתוב, אבל אומרים לי שאני חייב לשלם על התיקון "הספציפי הזה" כי זה "תיקון מיוחד שלא מכוסה ע"י האחריות". למה שאני אשלם על תיקון שאמור להיות מכוסה ע"י האחריות?? אשמח לדעת אם זה פשוט חוסר מזל בצד שלי או אם לעוד אנשים היו בעיות אם האחריות ו/או המכשיר. למרות שהמכשיר עצמו מעולה, לא שווה לי להחזיק אותו אם האחריות שווה לקליפת השום!

• 17 תגובות
    • 889 צפיות
  23. Started by shaharo,

שלום קראתי את המאמר המצוין שיש בדביק בראשית העמוד והוא נתן לי מושג לגבי מה שאני צריך. אני מחפש מערכת למוזיקה בלבד, אני רואה סרטים לעיתים ממש נדירות, והאיכות שלהם לא כזאת מפריעה לי. הבנתי שאני צריך לקנות מגבר 2 ערוצים או רסיבר 2 ערוצים. את הרסיבר אני כנראה קונה בארצות הברית, וחיפשתי משהו טוב שיתאים למחיר שלי 150-250$ אני יודע האפשרויות לא רבות , אבל זה התקציב. לכן חיפשתי במן זאפ אמריקאי http://www99.shopping.com/xPP-home_audio_receivers--2__stereo_ בקשר לרמקולים אין לי מושג בכלל איפה להתחיל, איזה סוג לקנות את הרמקולים אני כנראה יקנה בארץ. התקציב שלהן הוא בסביבות 1500 שקל. אני מבקש המלצות מה לקנות? גם בקשר לרסיבר וגם בקשר לרמקולים, אם יש עוד רעיוניות אשמח לשמוע. המערכת היא…

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  24. היי, אני מעוניין לקנות נגן במחיר של סביבות ה1500 ש"ח (לא נורא אם יעלה עוד כמה מאות שקלים למעלה) ואוזניות "תוך אוזן" במחיר של עד 300 ש"ח. נדרש נגן של לפחות 8 גיגה, לא חובה וידאו וגם לא הצגת תמונות, אני מחפש איכות שמע + עיצוב + חברה מוכרת וטובה. שמתי עין על הCreative zen Microphoto בשביל התחלה. אחרי זה ראיתי נגנים מדהימים של archos ושל rio אבל קשה לי להינעל על דגמים טובים וגם לא מכיר באיכותם. לעניין האוזניות שמתי עין על Sennheiser cx300. אם תוכלו לעזור במציאת נגן אודה לכם ואם יש לכם הצעה לאוזניות טובות יותר במחיר טוב יותר או חלופיות אז התודה תהיה כפולה.

• 5 תגובות
    • 872 צפיות
  25. Started by draak31,

יש לי מתאם שמאפשר לי לחבר את הטלויזיה למחשב. http://www.aver.com/2005home/product/videocapture/ezmakerusb2.0/ezmakerusb2.0.shtml ואני רוצה להקליט תוכניות טלוויזה במחשב... שיהיה כמו טיבו... איזה תוכנה ממולצת? הורדתי SageTV והוא לא מזהה שום התקן מתאים, המתאם(ezmaker) מחובר ועובד (אני יכול להקליט בעזרץ windows movie maker). ולפי האתר שלהם Meedio Essentials כבר לא שמין להורדה.. איזו תוכנה אחרת מומלצת?

• 0 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים