עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by INFERNO,

שלום לחברי הפורום אני מחפש רמקולים חזקים ואגרסיבים שתחברו לרסיבר, איכות חשובה (ואני יודע מה זה איכות) אבל אני צריך משהו עם עוצמה בעל באס לא גבוה ומיד וטרבל גבוהים מחיר : עד 3000 ש"ח בתודה רבה INFERNO

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  2. היי. יש לי טלוויזיה בסלון שבדיוק יושבת מתחת למדרגות וכל הקול הולך למעלה, או שהרמקולים המובנים ממש חלשים, עד כדי כך שאני מתקשה לשמוע חלק מהדיאלוגים. אני מחפש רמקולים או איך שזה נקרא "קולנוע ביתי". יש מומלצים? אני בדרך כלל רואה תוכן בין 10 ל16 GB על איכות 1080P לסרט אם זה משנה.

3. Started by Stastyle,

שלום! אני מחפש רמקולים 2.1 איכותיים, האם הATP3 עדיין הכי טוב ומתשלם ? הכרטיס קול שלי הוא C-Media 8738 PCI 5.1CH ולפי מה שהבנתי הוא לא משהו, האם כדאי לי בהזדמנות לקנות גם כרטיס קול יותר טוב ? (ולא, אני לא רוצה מערכת סראונד ולנצל את הכרטיס, אין לי מקום בשביל זה) התקציב לשניהם הוא כ-1000... תודה!

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  4. Started by Red-AnGel,

שלום אני מחפש רמקולים איכותיים 5.1 וגם 2.1 שישמשו למשחקים, לא במחיר מופרז (650+- ל-5.1 ו- 400+- ל 2.1) חובה סאב אני אשמח להצעות וגם לכמה אמור לעלות כל אחד מההצעות. נ.ב האם ל 5.1 אני צריך שבחיבור של הלוח אם יהיה 5+ יציאות? אצלי יש 3 1 מיקרופון, 1 רמקולים ועוד אחד לא יודע תודה מראש

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  5. Started by Psy,

יש דבר כזה ?! אני רוצה לחבר מערכת רמקולים (אם אפשר כולל סאב) למחשב בחדר, ולא רוצה את כל הבלאגן של החוטים... האם יש משהו כזה ? ומה הטווח מחירים ? תודה

• 3 תגובות
    • 636 צפיות
  6. בעיקרון הכותרת אומרת הכל, לא משנה אם זה 5.1 או 4.1 העיקר שיהיה איכותי וטוב... עדיף של Creative אבל לא חייב... תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 603 צפיות
  7. צריך המלצה לרמקולים טובים לשמיעת מוזיקה רועשת, אני משתמש כבר הבה זמן ברמקולים של ה 30 שקל ונמאס לי מהאיכות הזוועתית שלהם אז החלטתי להשקיע קצת ולקנות משהו איכותי... אני כמעט ולא מבין כלום בתחום הזה ולכן אני צריך המלצות לדברים איכותייים. התקציב הוא +- 400 ש"ח (גמיש, אני מוכן להשקיע עוד קצת בשביל משהוא יותר משתלם)

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by BoA,

ברצוני לקנות רמקולים חדשים למחשב. התקציב שלי הוא מ700 עד 1000 שקל, אם יש לכם משהו ממש מומלץ למחשב אז אולי אני אשקיע 1500 (התקציב גמיש). חשוב לי שהבאס שהם יפיקו יהיה איכותי . לא משנה לי 3.1 או 5.1. יהיה נוח אם תביאו לי כמו כן אתר מומלץ ששווה ממנו להזמין דרך כ.אשראי (אתר עם תנאי שירות ומשלוח טובים). אני לא ממש מבין בזה אז אני לא יודע אם צריך איזה כרטיס קול מיוחד במחשב וכו' אז הסברים כללים יעזרו לי. תודה

9. כפי שהכותרת מרמזת, רמקולים איכותיים למחשב, עם העדפה ל-Logitech, חנות באזור המרכז, עד לתקציב של 400 שקל (אפשר לחרוג קצת) משהו אלגנתי, בעל עוצמה, איכותי, אם יש יותר מ 2.1/2.0 אז בשמחה. תודה מראש :P

• 14 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by e-r-a-n,

בקרוב מאוד אני אקבל מאחי את הרדיו דיסק שלו, וככה אני נפטר מהרדיו-דיסק המובנה (הגרוע-הורס-דיסקים) שיש לי כרגע. אני מחפש רמקולים...לא צריך ווליום מטורף, אני מעדיף איכות. מאיזה סכום אני מתחיל? לקדמיים, אחוריים..כל הסיפור בקיצור. ו..אין לי מושג מה המידות=), שברולט קווליר, מישהו יודע אולי..אולי יש למישהו?

• 0 תגובות
    • 824 צפיות
  11. Started by eLeVaTor,

אני מחפש לקנות רמקולים איכותיים, 2.1. שיהיה סאב איכותי כמה שיותר ורמקולים שיתנו איכות סאונד גבוהה גם בווליום גבוה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 556 צפיות
  12. לא הבנתי כ''כ הרבה מהביקורות/הצעות באתר...לכן אני מבקש עזרה אישית ממבין בתחום... חשבתי לקנות אולי רמקולים של MICROLAB שלפי מה שהבנתי חברה טובה מאוד לרמקולים. דגם עדיין אין לי מושג...את זה אני מבקש מכם. ועל כרטיס קול רציתי להתפשר קצת ולקנות את זה : http://a.zap.co.il/model.asp?model_id=469868 או את הדגם הזה ^ או את הSE... המטרות הן למוזיקה וסרטים בעיקר..משחקים גם כן אבל פחות... מקווה שהסברתי את עצמי ברור :] -תודה והמשך יום נעים, נחום.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Chymes,

אני מחפש רמקולים איכותים למחשב מתנת יום הולדת לאח שלי. תקציב: 800 - 1000 ש"ח. אפשר להוסיף עוד כמה מאות שקלים. אני רוצה שזו תהיה מתנה מאד איכותית.

• 4 תגובות
    • 834 צפיות
  14. Started by udi,

שלום לכולם אני רוצה להתקין רמקולים באחר נפרד אשר מתחברים למחשב בכל טכנולוגיה שהיא ללא חוטים הכוונה שבחדר אחד יהיה רמקולים ובחדר הסמוך המחשב ישב עם הציוד שלו וכדי לחסוך שאלות במחשב עכשיו יש רמקולים אני פשוט מנסה לחסוך בחדר השני מערכת סטריאו במקום לקנות IPOD ואת הרמקולים שלו אני חושב שיהיה יותר זול לקנות רמקולים שיתחברו למחשב מרחוק בתודה מראש על העזרה

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  15. אהלן, מצאתי את האשכול הישן הזה ובו ממליצים על רמקולים אלחוטיים לסרטים ומשחקים מדגם לוג'יטק Z-5500 עבור התקציב שלי (באזור ה2000 שח) אני אשמח לשמוע את דעתכם, האם הדגם שהומלץ לפני 3 שנים הוא גם זה שכדאי לרכוש היום או שיש דגמים חדשים שנותנים תמורה טובה יותר. הרמקולים אמורים להתחבר למחשב או ישירות לטלוויזיה, זה לא משנה מבחינתי. מה שכן משנה שיהיו אלחוטיים ויתנו צליל היקפי. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  16. Started by Peri228,

לאור המבצע שיש על ה ADA880 , חשבתי להחליף את הרמקולים ( הג'נריים והמעפנים במיוחד ) שלי , במשהו חזק הרבה יותר . בעיקרון די אהבתי את ה ADA880 , אבל אני בכל זאת שואל בשביל לקבל את המקסימום ביצועים לכסף ( שעבדתי בשבילו קשה .. ) שלי . השימוש העיקרי של המשחקים הוא מוזיקה וסרטים , כך שבמשחקים אפשר קצת לזייף ... בעיקרון התקציב שלי הוא בסביבות ה 700 שקל , אפשר לחרוג טיפה , אבל עדיין עדיף לרדת מתחת . רק עוד דבר אחד - יש לי Epox 8RDA+ , הכרטיס קול המובנה יספיק לי ? או שאני צריך לקנות אחד בנפרד ? נ.ב עשיתי חיפוש , אבל באמת שלא מצאתי ת'ראד שיכול ממש לעזור לי .

• 9 תגובות
    • 832 צפיות
  17. Started by יונתן4,

שלום אני מחפש רמקולים בתקציב של 300-400, הבנתי שההמלצות הן על הרמקולים של ALTEC LANSING אבל הבנתי שהם לא מתאימים למוסיקה רועשת ושהסאב צורם במוזיקה עם הרבה בס. הרמקולים הם כמובן למשחקים אבל אני שומע בהם המון מוזיקה וחשוב לי שהם יתאימו למוזיקה חזקה. יש המלצות? או שאני טועה ורוק וגרנאג' חזקים ומוזיקה כזו נשמעים טוב בATP ודומיו אז אשמח לתגובות... (אני שמעתי רק לגבי הATP, גם הVS4121 ככה?) תודה מראש

• 7 תגובות
    • 841 צפיות
  18. אני כבר הרבה מאוד זמן מחפש משהו שיתאים לי לחדר וגם במחיר בארץ יש את זה: AVX-S20 http://www.cinemastation.com/products/s20/index.htm במחיר טוב, אבל גם קצת יקר, רק הבעיה היחידה, שאין לזה כניסה קואקסיאלית ואופטית, ועם זה אני רוצה לחבר את ה DVD... ראתי את הדבר הבא: http://www.cinemastation.com/products/tss15/index.htm שהוא בדיוק מתאים, יותר זול מה S20, ויש בו כניסה קואקסיאלית ואופטית. הקטע שאותו אין בארץ... מישהו מכיר משהו דומה לזה, או אם אפשר להשיג את המערכת הזאת בארץ באיזשהו מקום? זה יכול ממש להציל לי את המצב... בתודה. גיא

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  19. שבוע טוב אני מחפש רמקולים לסלון של 35 מטר מרובע שיחוברו למגבר DENON AVR1909 נכון לעכשיו אני מעוניין ב2 רמקולים עם אופצייה לסאב אם תחשבו שזה הכרחי לסאונד איכותי תקציב עד 1400 ש"ח

• 2 תגובות
    • 816 צפיות
  20. אחרי 15 שנים נאמנות, המערכת סטריאו שלי מתה. AIWA- אני מצדיע לך. השימוש שלי הוא משחקים ומוזיקה, אפשר להגיד יותר מוזיקה. הרמקולים נמצאים על מדף גבוה אז אני צריך רמקולים עם שלט, או משהו בסגנון. המחיר הוא 150-200 לא צריך משהו מדהים, יש לי כ.קול מובנה, REATELK, אבל גם לא את הזולים ביותר עם סאונד גרוע.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  21. מחפש רמקולים בסביבות 350 רמקולים עם סאבוופר ושהיו 5.1 ערוצים ושישמעו טוב עדיף מישהו ששמע מהם או יודע טוב

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  22. Started by tenana,

מישהו יכול להמליץ לי על משהו?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  23. אהלן, אני כרגע בעלaudioengine A2 אני רק יכול לומר שהם זוועה ואני לא ממליץ עליהם לאף אחד, המחיר מופרז התמורה נמוכה. אני אגיד שאני מאוכזב בעיקר בגלל שמאוד מאוד חסר לי הבאס וזה דומיננטי במוזיקה וסרטים (שאלו רוב השימושים שלי). היה לי Creative Inspire 5200 5.1 הרמקולים שרדו 8 שנים והם עדיין פועלים (רק שהשארתי אותם בארץ, אני גר בחו"ל) והם היו רמקולים מעולים והייתי מאוד מרוצה מהם. אני בעל כרטיס קול Creative XtremeMusic 7.1 אני מחפש משהו עם איכות באס וסאונד ברמה של ה 5200 ואם יותר טוב אז מה טוב. התקציב הוא 120$ אני קונה מהאתרים הבאים: www.amazon.com www.tigerdirect.com www.newegg.com www.ebay.com www.ewiz.com תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם, ברצוני לקנות רמקולים 2.0/2.1 לחבר. השמח לקבל המלצה בתקציב עד 350 ש''ח. עד עכשיו חשבתי על שתי אפשרויות : -MicroLab M880, קניתי כאלו לעצמי והאמת שאני מאוד מרוצה. איכות בניה טובה למחיר וגם הסאונד לא מזייף, אך החיסרון שאין שלט. -Microlab FC-530 דגם שממליצים עליו בפורום. דיי נחמד בעל סאב חזק ושלט, אך סובל מאורך קבלים קצר (מטר),מגבר שאין בו צורך וסטליטים דיי חלשים. אשמח להמלצות וחוות דעת למערכת + שלט(אם יש אפשרות). לגבי 2.0 ו2.1 , תלוי מה עדיף במסגרת התקציב. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  25. Started by GAL_FX,

אני יודע שהנושא חרוש אבל אולי מישהו מכיר רמקולים טובים למחשב שיתנו לי חווית שמיעה טובה ... ואני רוצה גם חוזק כדי להציק לאבא שלי .. ;D קיצר אני מחפש רמקולים 2.1 הכי טובים במחיר הזה אני מיתלבת בן אלה .. http://zap.co.il/model.asp?model_id=24894 לאלה ... http://zap.co.il/model.asp?model_id=24896 [ או הATP3 או ששוה לי לחסוך לאלה .. http://zap.co.il/model.asp?model_id=27284 ואני יחסוך ויחכה להם רק אם יש הבדל משמעותי ששוווה לקנות אותם אם לא אז אחד משהלולשה למעלה או אחד אחר טוב שאתה מכירם

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים