אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
כמו שהכותרת אומרת, נגיד שיש לי טלויזיה חדשה שתומכת ב HDTV ויש לי תכנים במחשב באיכות הנ"ל השאלה איך אני מנגן אותם מדיסק DVD? או שהדרך הכי זולה היום היא פשוט להשיג כבל בין המחשב ל TV?
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
החלטתי לקנות אוזניות קשת (אני לא אוהב כפתור) של Sennheiser - השאלה היא, איזה? הצרכים שלי: אוזניות איכותיות וניידות לנגן (X5L, אגב). אני מתלבט בין PX200 לבין HD497 לבין HD212... אני לא מבין כל כך כדי לפסוק, אך ממה שקראתי נדמה ש-PX200 הכי נוח כנייד (מתקפלות וכו'), ה-HD497 עם הסאונד הכי משובח, וה-HD212 עדיף בעיקר לאלקטרוני ועל כן נפסל. אני צודק? מה עדיף משלושתן? האם צריך מגבר לאחת מהן? האם עדיף דגמים אחרים מהסדרות הללו... נאמר, HD202 במקום HD212? מעבר לכך, אני מעוניין להקשיב ולנסות את האוזניות. אני רוצה לבדוק, לשמוע. איפה אני יכול לעשות את זה? עשיתי כאן חיפוש לחנויות רגילות אבל בקושי מצאתי משהו... מישהו שמבין יכול לרכז רשימה מסודרת של מספר חנויות מקצועיות (לא חובה במיוחד לא…
-
- 1 תגובה
- 759 צפיות
-
-
תקציב:אין הגבלת מחיר, אני רוצה את הכי טובות שתואמות לדרישות שלי סגנונות מוזיקה: בעיקר פופ קצבי שמח, גם רוק קצבי סטייל הקצביים של imagine dragons, וגם מזרחית שמחה( בעיקר השירים שכוללים פופ שימושים: מ"צ חדש דנדש ועצוב לשנתיים ושמונה, נסיעות, הליכות, ריצות, ספורט, שימוש כללי בבית כולל שיחות. סרטונים ומשחקים בטלפון מראה האוזניות: אין משהו ספציפי- in ear אלחוטיות רגילות עם כבל בינהם , או עם קשת לטליה בצוואר או אלחוטיות לגמרי (עדיפות לאלחוטיות לגמרי) וחובה שיהיה את הבליטה הזאת שנועדה להחזיק את האוזניות יותר טוב באוזניים בשביל ספורט( כמו כל האוזניות כאן: https://www.bose.com/en_us/products/headphones/earphones.html ) סוג האוזניות: In ear אלחוטיות עם מסנן רעשים אקטיב…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה שקראתי הבנתי שמה ששולט זה ככה 1.IPOD CLASSIC 2.Microsoft Zune 3. Creative Zen Vision:M 4. Cowon Q5W 5. Cowon a3 6. ARCHOS 5 7. ARCHOS 605 אם יש לכם המצלמה אחרת תגידו בבקשה , ותגידו מה הכי כדאי מכולם תודה רבה !
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
לשמיעה דרך האייפון. ללא מודינג. סגנון: rock n' roll אין עוד משהו מיוחד, אני רוצה אוזניות שאני אהנה מהם, חשוב שהבאס יהיה איכותי אך עם זאת בפרופורציות, ולא באס בלי מוזיקה. ולא יתקלקלו מהר... כאשר מישהו רושם איזה הוא מעדיף, אז אני מבקש ממנו לומר למה, והאם הוא שמע את שניהן. תודה מראש ערן.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
אני רוצה לבנות קולנוע ביתי ורוצה להתחיל ממקרן זה עולם די זר לי , הוא חייב לההיות FULL HD ואוליי 3D אם זה לא יותר מידי יקר, בכללי מחפש מקרן לא יקר. הבנתי שהמחירים בארץ ברוב המקרים הם פי 2 יותר יקרים ממה שאפשר להזמין ב eBay אז כנראה יזמין משם, מה הסיכונים והחסרונות בזה? בבקשה תמקדו אותי קצת, על איזה נתונים חשוב להתסכל כגון עוצמת בהירות ניגידיות .... אשמח לקבל המלצות , יש את המקרן optoma hd20 שהוא זול ונראה שנותן תמורה טובה, אין לי בעיה להשקיע עוד כמה אלפים אם זה שווה את זה. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 878 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מחפש המלצה לאוזניות in-ear עד 250 שח. היו לי פעם את האוזניות JBL Reference 220 שנקנו ב250 שח בזמנו והאמת דיי אהבתי אותם השאלה אם במחיר כזה יש משהו יותר טוב בשוק? תודה, דניאל.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
-
שלום! יש ברשותי מכשיר DVD PILOT מדגם 1133 אני נתקל איתו בבעיות צפייה חמורות!!!!!! כשאני רואה סרט אז הוא אחרי זמן אקראי נעצר ועובר לטעון את הקובץ הבא אחריו בין עם זה 30 דקות מהתחלת הצפייה 45 או בכלל 15 אני כבר לא יודע מה לעשות זה משגע אותי אני צורב על דיסקים VERBATIM וגם SKY קיצר אותו דבר אין לי אחריות אז על תגידו לי להביא אותו ליבואן מקווה שתעזרו לי
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק ניד של sandisk מסוג micro והשבוע קניתי נגן mp3 companion הבעיה היא שהנדן לבד עובד וגם הזכרון אבל כשאני מחבר אותם הוא כותב לי "Warning FAT erorr" מישהו אולי יודע איך מתמודדים עם הבעייה? ניסיתי לפרמט את הזיכרון ב-FAT וב-FAT32 בשני המקרים לא עובד תודה
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
יש לי את הנגן הזה אבל אני לא יודע איך הופכים שזה יוכל לכתוב גם בעברית. אני ממש לא מבין בדברים האלה כל מה שאני יודע זה שאני אוהב לשמוע מוזיקה אז אם אתם יכולים להסביר לי בצורה ממש ברורה ומובנת תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
בוקר טוב איך אני מגדיר במחשב לאחר התקנת כרטיס קול אופטי לעבור להגדרות של סאונד דיגיטלי או שזה מוגדר אוטומטית?שזה אולי קצת תמים לחשוב את זה אשמח לקבל נדריך להגדרת המחשב?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מקרן של חברת פנסוניק בלבד, מדוע לא רלוונטי. עכשיו אני לא בטוח מה הנתונים שאמורים לעניין אותי...יחס ניגוד רזולוציה מקס וכל זה. חשוב שהמקרן יהיה FULL HD. החדר בו המקרן נמצא במידות 3 על 7.הבנתי שגם זה חשוב. לעזרתכם אודה
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
שלום חברים. חיברתי בנוסף למסך שלי , את הטלוויזיה שלי למחשב בעזרת כבל DVI-HDMI. הבעיה היא שאני בוחר את הרזולוציה הטבעית של הטלוויזיה , התמונה בטלווזיה נראת חתוכה. יותר מזה , במקום כל פעם לשנות את רזולוציה במחשב שעוברים מסך , האם ניתן להגדיר את הרזולוציה לכל מסך ואז בלחיצת כפתור פשוט לעבור מסך? כרגע המצב הוא ששני המסכים פעילים ברגע שאני עובד על המחשב , כלומר אם אני על הטלוויזיה עדיין רואים במסך מחשב את מה שאני עושה. אני רוצה להגיע למצב שזה בעצם עבודה עם 2 מסכים כאילו הייתי מחבר 2 מסכים למחשב. תודה.
-
- 1 תגובה
- 837 צפיות
-
-
-
שלום לכולם , לאחרונה רכשתי את ה dt880 . עכשיו אני רוצה לקנות או מגבר או כרטיס קול , מה ישפר יותר את איכות הסאונד?
-
- 1 תגובה
- 749 צפיות
-
-
היום יותר מתמיד, הציוד זמין יותר וזול יותר ונפתחת האפשרות לאמנים בכל גיל ומכל ז'אנר ,ליצור ולייצר מוזיקה מכל סוג, בזמן הפרטי שלנו ובמקום בו אנחנו מרגישים הכי נוח בלי להתפשר על איכות. מורה מנוסה מפיק ומעבד מוזיקלי, המלמד גם בביס למוסיקה,עם הרבה מאוד המלצות. מלמד את תוכנת הקיובייס יצירה,הקלטות מיקס ומאסטרינג בבית התלמיד או באולפן באופן יסודי ומקצועי! כולל הבאת המחשב למצב אופטימלי להקלטה ועבודה מקצועית ונכונה. תמיכה בתוכנות ושידרוג המחשב. התאמת השיעורים לרמת התלמיד ולז'אנר שבו הוא עוסק. עריכות ,סמפולים, עיבוד,סטיילינג לפי ז'אנרים, מיקס ומאסטרינג. עבודה לפי סטנדרטים מקצועיים ביותר הנחות בחנויות על שדרוג ציוד ויעוץ מקצועי. ותמיכה טלפונית 24 שעות ביממה!! (כולל פורום) בי…
-
- 1 תגובה
- 699 צפיות
-
-
יש לי מערכת עם 5 רמקולים + סאב בחדר ובנתיים זה מחובר מהכרטיס קול הרגיל שלי למערכת וזה אומר שזה משדר רק סטראו.. אני רוצה לקנות כרטיס קול טוב עם יציאה אופטית כדי לחבר את המחשב למערכת אני מחפש משהו לא ממש יקר לא רוצה להשקיע בזה הרבה אבל זה חשוב שתהיה יציאה אופטית.. הכי נוח ככה לחבר את זה תציעו לי שמות של כרטיסים טובים ולא יקרים ואם אתם יכולים קם לינקים לאתרים שלהם ו\או מחירים כל מידע ייתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס הנ"ל שיש בו 4 חורים, אחד למיקרופון (כניסה) ו-3 ליציאה. אני מעוניין לחבר גם אוזניות וגם מערכת 2.1 ושישמעו בשניהם איך אני עושה את זה???
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום היקרים, אין לי מושג בציוד אודיו , יש לי טלויזיה 37 FULLHD של FUJICOM ואני מעוניין להוסיף מעכת קולנוע (רמקולים ומגבר) בהשקעה מינימלית ראיתי את המערכת הבאה : http://www.21.tv/p-85703/קולנוע_ביתי/productid-85703/cf-10041 האם המערכת הזו סבירה (אני מאלו שלא מבדילים הבדלים בקול)? אם יש לכם הצעות טובות יותר במחירים פחות או יותר דומים ?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום יש לי hot ואני רוצה לקנות כרטיס טלויזה אתם יכולים להסביר לי איך זה עובד ואם ואיזה כרטיס נותן לי לראות את הממיר של hot ואם אפשר להקליט סדרות ובכללי מידע על איך כל זה עובד תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
התקנתי כל הדריוורים הכי עדכניים והמחשב מזזה שיש את הכרטיס כמקור פלט אבל משומה כשאני מחבר אותו לטלויזיה יש רק תמונה אין סאונד
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
אהלן, ברשותלי DVD נייד של אלקטרה כאשר אני מנגן סרטים בעלי תרגום בקובץ נפרד התרגום מופיע בכתב מראה האם יש דרך לסדר זאת? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
שלום רב, אנו קבוצת סטודנטיות למנהל עסקים באוניברסיטת בן גוריון. במסגרת פרויקט הגמר שלנו, אנו מייעצות למפיץ מוצרי אודיו בישראל, אשר מעוניין להרחיב את היקף הפעילות שלו. בין היתר, אנו נדרשות לאפיין את קהל הלקוחות הפוטנציאלי של מוצרי החברה. נשמח להתייעץ איתך לגבי מהן התכונות והמאפיינים הרלוונטיים עבורך בעת רכישת מוצרי אודיו (למשל רמקולים, מגבר ועוד). להלן קישור לסקר: https://qtrial.qualtrics.com/SE/?SID=SV_72ipXylRIuK2Svr נודה לך אם תוכל להקדיש מספר דקות למענה על סקר זה. השאלון הינו אנונימי, ביכולתך לדלג על כל שאלה לאורך הסקר, אם תבחר בכך ואין תשובות נכונות ולא נכונות. השתתפותך חשובה לנו מאוד. אנו מודות לך על שיתוף הפעולה. צוות המחקר.
-
- 1 תגובה
- 888 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה (חינמית) שתעשה normalizing לשירים (תקצץ את הקטעים ה"ריקים" בתחילת ובסוף השיר, תקבע עוצמת קול אחידה לכל השירים וכד') תודה piro
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-