עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום לכולם... אני מחפש רמקול שאני יכול לקחת איתי להרצאות. באולם סגור. מספר אנשים בערך 100-150 ראיתי את זה בבאג ION TAILGATER אין לי מושג אם זה טוב או מספיק חזק תודה...

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. "בזכות" מערכות האודיו המסורבלות והעתיקות באולמות ההרצאה באוניברסיטה אשתי נסחבת לאוניברסיטה לא פעם עם רמקול נייד לא-ממש-קומפקטי מדגם JBL DUET 200 כתחליף. לזכות הרמקולים האלה יש לציין שהם מספקים לחלוטין ברוב המקרים, גם באולמות גדולים (קניתי שניים כאלה ב-BF לפני שנתיים ב-99 ש"ח לחתיכה... תמורה אדירה לדעתי). אני מחפש רמקול ברמת אודיו/עמידות דומה אבל אם אפשר משהו קומפקטי וקל יותר. מיועד בעיקר לאודיו בסרטים בחיבור למחשב נייד ולדיבור בחיבור למיקרופון אלחוטי. אני חושב שעדיף רמקול בחיבור לחשמל ולא נטען - אלא אם אורך חיי הסוללה הוא של 4-5 שעות בפועל. כרגע התקציב גמיש למדי אבל לא להתפרע לגמרי בבקשה... תודה!

• 9 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש רמקול שיתן לי איכות שמע סבירה בזמן הרכיבה על האופניים. (מעדיף לא להשתמש באוזניות בזמן שאני רוכב) דרישות: מחיר: עד 200 ש"ח . נטען או מופעל ע"י סוללות AA את הרמקול אני אתלה איכשהו על כידון האופניים. http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7704686&came=177 אם זה ישתלם להזמין מחו"ל, אין לי בעיה להזמין מ- Ebay או מ- DX. תודה.

• 1 תגובה
    • 981 צפיות
  4. Started by LeftRight,

משהו שיעשה קצת רעש.. משהו נחמד וקליל

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  5. אני זקוק לרמקול שיודע לכסות אולם גדול בזמן הרצאה (לא למסיבה) - שיהיה איכותי וקומפקטי ככל האפשר. ישמש מרצה בעיקר בחיבור למיקרופון אלחוטי ולמחשב נייד להצגת מצגות וסרטים. התקציב גמיש מאוד ואין לי בעיה גם לקנןת מחו"ל במידת הצורך אם אין בארץ. מכיוון שהוא נסחב בתיק, עדיף משהו בפורמט שטוח יחסית ולא קובייתי וכמובן קל ככל האפשר. ניסיתי עד עכשיו כמה דגמים, חלקם מוצליחם יותר וחלקם מוצלחים פחות - מקווה שזה יתן כיוון: 1. ה-JBL DUET 200 עם 2x10w מספק בהחלט מבחינת עוצמת ואיכות האודיו אבל הוא גדול מאוד וכבד יחסית (700 גרם). מידות 36x14x6.4 ס"מ. ללא BT ודורש גם שנאי חשמל לא פיצפון. 2. Monster ClarityHD - פיצפון, קליל עם אודיו לא רע בכלל אבל צליל מעט אנמי/מתכתי ולא חזק דיו (ועדיין…

• 10 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. מחפש רמקול נייד שיש בו טעינה TYPE C בלוטוס 5 ואיכותי, יש חיה כזאת? עד 800 ש"ח +-

• 0 תגובות
    • 921 צפיות
  7. מחפש רמקולי מדף במחיר סביר (אני יודע שהאיכותיים עולים הרבה אבל זה התקציב). כרגע אני עם סאטאליטים של אינפיניטי ורסיבר הרמן/קרדון ומחפש זוג רמקולים שישפר את הסאונד במוזיקה. לבינתיים חיברתי רמקולי איווה של מערכת מיני שנותנים שיפור קל . מה דעתכם על הדגמים הבאים (האם הם מתאימים לקידמיים או אחוריים ומה איכותם): http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=6937593&type=1&product=1&=]] http://www.home-car.co.il/Product.asp?Pid=GRAND-4&Cat2Cat1ID=2&Cat2ID=9&aff=zap

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  8. Started by neo690,

האלן יש לי מחשב חדש (חודש וקצת) עובד ממש תותח ואני מחפש עכשיו רמקולים 2.1 (2 רמוקולים + סאב) יש למישהו המלצות? (אני גר באזור חיפה אם זה משנה) תודה

• 12 תגובות
    • 894 צפיות
  9. Started by alexml902,

חשובה לי האיכות של הצליל פחות העוצמה. עדיפות לרמקולים כמה שיותר קומפקטיים אבל זה פחות קריטי. תודה:-)

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by aracer,

שלום לכולם, אני מחפש רמקולים למחשב שלא יעלו הרבה יותר מ400 שקל אפשר לעבור בקצת.. אני מחפש רמקולים כמה שיותר איכותיים ועדיף שלא יהיה יותר מ2.1 כי אין לי הרבה מקום. תודה מראש אלון.

• 8 תגובות
    • 758 צפיות
  11. Started by bendani,

טוב אני חייב להגיד שאני מאבד את זה אני כבר לא יכול יותר מעל שבוע אני מחטט בZAP ובכל מיני מקומות ופשוט לא מוצא את הרמקולים שלי.. אני מחפש רמקולים איכותיים עם עוצמה חזקה ויישארו איכותיים גם כששומעים חזק התקציב שלי הוא עד 600 ואפשר למתוח עד 700 ככה (ולהיכנס למינוס ואחר כך יעקלו את הרמקולים מהבית) בכל אופן כרגע יש לי CAMBRIDGE SOUNDWORKS 2.1 שאני מאוהב בהם אבל יש עליהם כבר 12 שנה...למרות שהם תותחי על ועלו אז 2000 שקל הם היום כבר ישנים מידי ומתחילים לעשות בעיות (השלט בקושי עובד והאיכות נהייתה פחות טובה) אני מעדיף רמקולים 2.1 אם כי אני יכול להסתדר גם עם 2.0 במידה ויש להם באס מובנה טוב ועדיף עם שלט (לא אלחוטי..שלט לכיוןן ווליום) למישהו יש רעיון ? נ.ב : הרמקולים מיועדים…

• 13 תגובות
    • 946 צפיות
  12. היי, אני מחפש רמקולים, למוזיקה בלבד, ולא למשחקי מחשב ושאר השטויות. לפי מה שהבנתי ממישהו שמבין בנושא, מוזיקה אפשר לשמוע במערכת 2.1 כי זה סטריאו , ואי אפשר לשמוע ב- 5.1 וכדומה. - תקנו אותי אם אני טועה. הדבר הכי חשוב שאני רוצה הוא שלט לרמקולים. המערכת לא חייבת להתחבר למחשב, ואפילו עדיף שלא , אבל תקחו בחשבון שאם היא לא תחובר למחשב, לא יהיה מקום להכניס דיסקים.. וזה אומר: שצריך לחשוב על פיתרון, לא משנה לי מה .. לחבר את הרמקולים ל- DVD שאני אקנה ואשתמש בשלט של ה- DVD .. לקנות רסיבר שיש לו אפשרות לקרוא דיסקים, ואת הרמקולים לחבר אליו, ואז להשתמש בשלט של הרסיבר... כל רעיון שיעלה ייתקבל בברכה. התקציב שלי , להכל .. הוא 1000-1200 ש"ח. לא יותר. ואם טעיתי, וכן אפשר לשמוע מוזיקה ביותר מ…

• 9 תגובות
    • 915 צפיות
  13. Started by McLarenF1,

שלום אני מחפש רמקולים טובים עד 500ש"ח גג (אני לא מבין בכלל בכלל בנושא) יש לי כרטיס קול 5.1 רציתי לנצל אותו אשמח אם תגיבו

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. שלום לכולם.. אני מחפש לקנות רמקולים, רצוי מאוד מwww.ksp.co.il, את האמת, רק דרך שם. אבקש לא לעבור את התקציב.. לא יותר מ365 ש"ח. הרמקולים האלו נועדו בעיקר לאמא שלי ולכן היעוד שלהם הוא להשמיע מוזיקה ולא ברמה חזקה מדי. רמה בסיסית וטובה, שיהיה אפשר גם שקט.. אני לא מחפש רמקולים שירעידו את החדר אלא שישמיעו מוזיקה באיכות טובה. אם המומלץ הוא ATP3 וראיתי שכאן הוא מומלץ.. אז אשמח לקנות אותו . נ.ב, אם אני קונה את ATP3 (במידה והוא עונה לדרישות שלעיל) מה צריך לעשות לפני שמשמיעים דרכו מוזיקה? (הבנתי שצריך לתת לו כמה שעות על מוזיקה קלה או משהו..).

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by Sa,

שלומות לכם, אני מחפש רסיבר + רמקולים ב2000 ש"ח הנקודה היא שזה לחדר שלי שהוא חדר קטן ואני חושב שתקציב זה מספיק אולי איפלו פחות..... [אני משתמש באקסבוקס כנגן הדיוידי] אני מחפש ממכם המלצות הצעות אולי אפילו למצוא לי משהו במחיר פחות שעונה על הצרכים שלי

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by FatMatt,

שלום,אני רוצה לקנות רמקולים שישמשו אותי למחשב,עכשיו התקציב שלי כרגע הוא כ-1000 ש"ח,אני שומע בעיקר מוזיקת רוק ואלקטרונית,ככה שזה קצת בעייתי,חשבתי לרכוש בהתחלה מערכת 2.0 ולחסוך כסף לסאב נחמד.. יש פה למישהו הצעות? והאם כדאי לקנות 2.0 וסאב או 2.1 עכשיו וזהו? *רמקולים קומפקטים יהוו יתרון,כי אין לי כ"כ הרבה מקום. חשבתי על ה M-Audio AV40,יש אותם למישהו ויכול לתת לי חוות דעת? ראיתי כמה סיקורים באינטרנט וכולם אומרים שהסאונד טוב מאוד..

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  17. Started by ARI_ARI,

מחפש רמקולים טובים לסלון (שיתחברו למחשב) במחיר סביר... בסביבות ה1000+- ש"ח חשבתי על 5.1. יאללה חברה תמליצו לי. תודה.

• 2 תגובות
    • 729 צפיות
  18. Started by QttP,

אני יודע שזה לא שוק פופולרי במיוחד, אבל אני זקוק לזוג רמקולים שולחניים, שלא יתפסו הרבה מקום ויהיו ניידים. לכן אני מחפש דגמים שהם 2.0. יש לי כבר מערכת 2.1 במקום אחר, לכן בבקשה לא להציע רמקולים עם סאב. המטרה של הרמקולים היא לשימוש כללי של מחשב (משחקים וסרטים, לפעמים גם מוזיקה). חובה:שקע לאוזניות. לא אתפשר על זה. רצוי: באסים סבירים (מובן שאי אפשר להגיע לעוצמה של סאב כשאין סאב, אבל כמה שיותר - יותר טוב. דגמים שחשבתי עליהם הם בינתיים: Creative I-Trigue 2200 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=39236 Creative I-Trigue 2300 http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=598023 שאמורים להיות מאוד דומים בכל הפרמטרים. אשמח לשמוע ממישהו שיש לו חוות דעת לטוב או לרע על הדגמים הנ"ל או דגמי…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by DUDEnamE,

http://www.cnet.com/products/logitech-bluetooth-speakers-z600/ משהו בסגנון הזה, שומע לרוב רוק פרוגרסיב/מטאל/קצת אלקטרוני. עד 600 שקל~ אני מחפש המלצה ממשהו ששמע רמקולים כאלה, כיום יש לי altec ATP3 מרוצה מה עדד הגג!. תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Bug,

חשובה אייכות סאונד טובה, פחות דגש על עיצוב. יש הצעות?

21. Started by Bug,

חשובה אייכות סאונד טובה, פחות דגש על עיצוב. יש הצעות?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. הרמקולים לא ישמשו להאזנה למוזיקה ולכן הדרישה היחידה היא שדיבור יישמע ברור ונקי. אשמח לקבל המלצה מבין הדגמים הזולים שמופיעים בזאפ: http://zap.co.il/models.aspx?Sog=C-Speakers&DB26647=26963&orderby=price

• 2 תגובות
    • 764 צפיות
  23. אני מחפש רמקולים למוזיקה ברוב הסגנונות (כולל אלקטרוני וקלסיקה אפילו), ייתחברו דרך IPONE ומחשב נייד לסירוגין. חשבתי על 2.0 כי סאב לא תורם למוזיקה נכון? לא חשוב חנות ואיפלו איביי אם יש חיסכון משמעותי.. איך זה בתור התחלה: http://www.tms.co.il/product/5885

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום, אני מחפש רמקולים 2.0 שיחליפו את הקרייאטיב 2.1 הישנים כדי לקבל סאונד טוב יותר. אני שומע מוזיקה קלאסית (בטהובן וכד') ורוק לסוגיו. הרמקולים יחוברו ליציאת הסאונד של הכרטיס קול המובנה של הלוח אם ואולי בהמשך יצורף כרטיס קול במיוחד. התקציב הוא עד 550 שקל, אבל כמובן שמעדיף כמה שפחות. לצערי זה חייב להיות אך ורק דרך KSP בגלל זיכוי שצריך לממש לפני שיפוג תוקפו. יצא לי לראות דגמים רבים של מיקרולאב שם (1C, 3C, 4C, 5C, 15 ועוד..) ואין לי מושג מה בת'כלס ההבדל ביניהם חוץ מקצת עיצוב והבדלים בגודל (שהם גם לא משמעותיים לרוב). אין לי העדפה לחברה מסויימת. מבחינת המיקום של הרמקולים - אני אשב באמצע החדר, ז"א שיש לי 2.5 מטר לכל כיוון ממני אפשרות להציב את הרמקולים. אפשר גם להציב אותם גבוה (ע…

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  25. אני מחפש רמקולים עבור המחשב הנייד של אשתי. כרגע יש לה רמקולים של קריאטיב שעלו באיזור ה60 שקל לפני 4 שנים (2.1 כלשהו). היא שומעת בעיקר וידאו ביוטיוב וגלגל"צ, או mp3 באיכויות אקראיות (החל מ128 קב"ש וכלה ב320 קב"ש) הרמקולים יחוברו ישירות למחשב נייד (מקבוק אייר), בלי הגברה או עיבוד. המטרה המשנית היא להעביר את הרמקולים הקיימים לסבתא שלי (שלא שומעת כ"כ טוב), כדי שתוכל להשתמש בסקייפ. התקציב הוא בערך 200 שקל, אפשר וכדאי לחסוך (לא יעשה בהם הרבה שימוש). חשבתי על ה microlab b56. מה דעתכם? הצעות חליפיות?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים