עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. איך לראות סרט מ דיסק און קי

2. Started by shaul,

הייתי בחנות אחת, וקיבלתי שמה את הצעת המחיר הבאה מקרן פוג'יטסו LPF-B601 7500 שקל רסיבר של ימאהה RXV550 2400 שקל רמרולים של ADVET+ סאב 10' של וורפול 2550 שקל איך המערכת, גם מבחינת ומחיר, וגם מבחינת ביצועים(כשהשימוש העיקרי של מערכת הסאונד הוא הקרנת סרטים, ולא לשמיעת מוזיקה)

3. Started by tomer861,

שלום אנשים אני מחפש טלווויזת lcd לחדר המרחק הוא בערך 2 מטר אולי קצת יותר בכל מקרה התקציב הוא בסביבות ה3-4K ואני מתלבט ב32 ל26 ואיזה דגם כמובן אני מחפש מסך איכותי שכשאני יחבר אותו למחשב אז אני יראה טוב למרות הגודל לדוגמא יש לי למטה בסלון lg 37' וכשאני מחבר למחשב רואים מעולה לעומת haier 32 שרואים הרבה פחות טוב בוהק וזרחני מדי כזה ושאלה נוספת האם מה שעושה את ההבדל באיכות זה שlg יש יציאת dvi שאיתה אני מתחבר למחשב ול hair אין יש לה את היציאה היותר ישנה הכחולה נראה לי rbg ושאלה נוספת למה בטלוויזות החדשות אין כבר יציאת dvi ואיך אני יוכל לחבר אותה עכשיו למחשב

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  4. Started by hen1235,

היי חבר'ה, אני צריך עזרה בבחירת מסך טלוויזיה שיתאים לסלון שלי מבחינת מרחק צפייה, הפצת אור, תוכן צפייה (שידורי SD או HD). המרחק צפייה מהמרקע בסלון שלי הוא 4 מטר, חשבתי על טלוויזיה בגודל 42 אינץ'. האם הגודל מספיק? מאחורי הטלוויזיה אצלי נמצא חלון מאוד גדול שמשתרע לכל רוחב הבית, משמע הרבה אור מוקרן על הטלוויזיה. האם יש מסכים שמבטלים השתקפות של אור על המסך? האם יש טלוויזיות שמתחברות לרשת אינטרנט אלחוטית בבית? האם זו תכונה נדירה? טלוויזית LED זה הדבר הבא או שיש גם בטכנולוגיה הזו כמה פגמים וחסרונות מול LCD או פלזמה? הטלוויזיה תשמש בעיקר לצפייה בשידורי SD של יס. איזו טכנולוגיה הכי מתאימה לי? באופן כללי, האם שווה להזמין טלוויזיה מחו"ל? תודה, חן

• 17 תגובות
    • 4.3k צפיות
  5. Started by enzo,

מערכת רמקולים 2.0 חדשה תשוחרר בקרוב.העיצוב זוועה בעיני אך טוב מראה עיניים,נראה מעניין. http://il.wannahaves.com/item/babeface/a/ifa-2008-harman-kardon-gla-55 ולא נשכח את המחיר 999$

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by SharP,

אני הייתי רוצה לקנות מערכת סוונד עם וופר ו5 רמקולים(5.1 או איך שזה) ואני ממש אבל ממש בור בעניין הזה אז מה אתם אומרים יותר טוב? איזה מערכת איכותית זולה ורעשנית(!!!) כמה שיותר אפשר תמצוא בארץ אם בכלל כרטיס קול איכותי + רמקולים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by com,

שלום חבר'ה. לפני כמה שנים טובות, רכשתי מערכת 2.1 של קליפס (פרומדיה) לאחר תקופה מסוימת, נשרפה יציאה של אחד הרמקולים, אני לא זוכר אם זה היה L או R, אבל היא פשוט לא עובדת.. (כדי לחסוך לכם, בדקתי שזה אכן היציאה, ולא הרמקול או החיבור.) דיברתי עם עוד בנאדם שיש לו את הסט, וקרה לו בדיוק אותו דבר! והוא האיר את תשומת ליבי שזה בעיה מוכרת. אז אני מתענין לגבי אפשרות של התיקון של היציאה הזו, ואני צריך שני דברים: *אני צריך פרטים על הבעיה הזו, כדי לבדוק אם אני יכול לתקן אותו בעצמי (או חבר שלי, ההנדסאי אלקטרוניקה) או להאיר את תשומת ליבה של המעבדה איפה הבעיה בעצם. *ובגלל שאני לא ב"סצינה" כבר הרבה מאוד זמן, ואני מניח שהרבה מידע על התקלה הסדרתית הזו אני לא ימצא פה (לא כי אין פה חבר'ה טובים, …

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  8. Started by or,

למה לנעול כל פעם מה הבעיות לתת הסבר קטן על למה נעלתם ואז אני יפסיק לפתוח סתם תדרים עצבנים על למה נעלתם, אז מה הקטע שלכם תנו הסבר קטן ואני יפסיק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אהלן ;D ראיתי שזה פורום נחמד אז החלטתי בשעה טובה להירשם.. ויש לי שאלה למבינים פה.. לא מזמן רכשתי אוזניות קריאטיב EP680 מהחנות הזאת. "תמליל 2100" שהיא גם זולה בזאפ. http://www.tamlil2100.co.il/product.asp?pID=8158 עכשיו אני רוצה לדעת אם רכשתי מוצר מקורי, ופה צריך את עזרתכם, זו תמונת האריזה: באוזנייה עצמה הוצאתי את הריפוד מגומי וראיתי שרשת הברזל שקועה, אבל לא יותר מידי.. ממש טיפה.. והכבלים באורכים שווים - וזה בדיוק מה שמדאיג אותי. יש יותר מידי דעות חלוקות בעניין, יש כאלו שאומרים שהכבל הוא אסימטרי (לא שווים באורכם) ויש אומרים שהכבלים כן שווים באורך. ואצלי הם שווים, ואני לא יודע אם זה טוב או לא טוב, אז שמישהו יגיד לי חד וחלק - הכבלים באוזניות האלה צריכים להיות …

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  10. Started by roli1,

יש לי נגן H 340 וכדי לראות סרטונים הוא זקוק לסיומת AVI איך ובמה משתמשים כדי להמיר את הסרטונים???

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  11. Started by nec5e,

תודה מראש לכל העונים

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  12. Started by orel13orel,

קיבלתי את הרמקולים ויש לי מספר שאלות: 1) יש לי חיבור חשמל אמריקאי ועל הסאב רשום 120V-240V , חיברתי את הסאב לשנאי עם יציאה של 110V זה בסדר?? אני שומע מהרמקולים כמו שצריך?? או שזה לא "בריא" ? אני צריך לקנות מתאם כמו זה : http://www.dealextreme.com/p/flat-to-round-power-plug-convertor-3529 ? 3) לגבי המיקום של הרמקולים, יש הצעות לשיפור??? קישור לפוסט קודם בנושא שבו עוד תמונות של החדר: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=512203.0 תודה מראש , אוראל [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Sweet_Tooth,

מה אתם חושבים על הפלא הזה?!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. כאשר שומעים מוזיקה MP3 ב WINDOWS MEDIA יש רעשים מוזרים בישירים בגלל מה זה יכול לנבועה? יש לו פנטיום4 1600 כרטיס קול גנרי און בורד 256 זכרון רם WINDOWS XP תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום חברים אני מחפש אוזניות טובות אבל שנכנסתי לתחום קיבלתי תחושה של קפיצה למים עמוקים מדי. יש לי כרגע AKG K414P והן נוחות עם הריפוד שלהן וזה מה שאני רוצה ברכישה שלי - עור.ידוע לי שגרדו באים עם ספוג כלשהו וזה לא ממש מדבר אלי. עשיתי מחקר קטן ואני רואה שאני לא ממש מוצא את מה שאני רוצה בגבול התקציב שלי. רציתי בהתחלה את ה M50 של אודיו טכניקה אבל הבנתי שהן יותר אולפניות ולא מוזיקליות. שמתי את ה SR80 של גרדו בתור ברירת מחדל אבל הבנתי שיש להן ספוגים ולא ציפוי עור כמו שאני רוצה. אז מה עושים?? סנהייזר לא מושכת אותי כל כך והדגמים שכן מדברים אלי יקרים מדי בגבולות ה 700 עד ה 1000 שקל והתקציב שלי עומד על 600 עם 700 שקל אם הדגם יהיה ממש שווה. מה לעשות? ראיתי AKG גדולות בבאג אבל הן עול…

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. כנאמר בכותרת: אני בתחביבי זמר ששר בפאבים ומקליט בבית חומר מקורי אני משתמש במיקרופון חצי קונדנצר וב-M1 של ROAD, ומערכת של 5.1 (אני שוקל לקנות 7.1 חדשים, אז מחפש כרטיס קול בהתאם) כשאני מנסה להקליט עם הOB שלי של REALTEK התוצאות זוועתיות, בקושי שומעים משהו ואיכות הסאונד מחפירה.. בנוסף העוצמה שאני מפיק בשביל האוזניות במשחקים וסרטים היא סבירה במקסימום איזה כרטיס קול ממולץ לי לקנות? שיעשה עבודה טובה עם ההקלטות, שיהיה חיבור נוח לאוזניות ולמיקרופון ושיוכל לתפוס 7.1 רמקולים? תודה על כל עזרה

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  17. שלום לכולם! קניתי את הכרטיס מחבר ביד שניה,וכשהבאתי אותו לבית שלי התקנתי אותו והכל עבד כמו שצריך אבל הווליום של השמיעה היה נמוך מאוד מאוד כימעט ולא שומעים. אז אם למישהו יש מושג מהי הבעיה אז עזרה תתקבל בברכה! נ.ב: הגברתי עד הסוף גם במגבר שלי וגם בבקרת שמיעה ,אז אני מבקש היתיחסויות רלוונטיות בלבד!

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  18. היום הביאו לי DVD לחדר מהדיוטי פרי. זה של LG עם וידאו וDVD ביחד! אבל לא הצלחתי לחבר אותו קיבלתי איתו שני כבלים: הראשון זה חיבור SCART בצד אחד, ובצד שני יוצאים 6 חיברוי RCA- כניסת אודיו שמאלית, יציאת אודיו שמאלית, כניסת אודיו ימינית, יציאת אודיו ימנית, כניסת וידאו ויציאת וידאו הכבל השני זה חבירו שנקרא AERIAL וצד שני זה חיבור שנקרא RF... ??? בטלויזיה יש לי חיבור SCART, חיבור אחד שכתוב לידו AUDIO ועוד חיבור שכתוב לידו VIDEO AV IN... מה לעשות?? לאן לחבר?!? אני צריך עוד כלבים או מתאמים או מה שבא איתו זה מספיק???

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. X-Fi XtremeMusic מתאים בשביל להקליט את עצמי שר ושזה יצא איכותי? או עדיף אחד אחר? תקציב עד 700 ש"ח

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  20. Started by lior408,

שלום לכולם. אשמח לעצתכם בעניין הבא: אני מתכנן לרכוש מחשב חדש בקרוב, ומתלבט אם כדאי לקנות גם כרטיס קול. כיום אני מחבר את הרמקולים b&w mm-1 דרך כבל USB. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=15458 האיכות של הרמקולים מאוד טובה. הדבר היחיד הוא, שבתור חובב מוזיקה תמיד הייתי שמח להגביר את האיכות/ווליום "עוד קצת". האם לדעתכם קנייה של כרטיס כמו essence stx או הממשיך שלו תשפר את האיכות/עוצמת ההגברה? אני מתלבט, כי אפשר לחבר את הרמקולים רק דרך USB (ואז הכרטיס קול לא רלוונטי, אם אני לא טועה), או דרך כבל 3.5 מ"מ - ולא ברור לי אם אפשר באמת לנצל את הכרטיס בחיבור שכזה. תודה ושבוע טוב. ליאור.

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. Started by emperor,

שלום, קניתי היום רמקולים x530 , התקנתי דרייברים כי גם המחשב חדש, חיברתי אותם לפי ההוראות , הדלקתי ועדיין אין סאונד מה עושים??

• 1 תגובה
    • 880 צפיות
  22. תודה לא אוזניות IN EAR, רוב הזמן האוזניות יחוברו למחשב:משחקים, ומוזיקה. בעדיפות שהאוזניות לא יהיו גדולות מידיי שאני יוכל מידיי פעם לקחת אותם ולחבר לMP3.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by orenc17,

היי אנשים ביום שלישי קנית את הנגן הפשוט לא ניתן לתאור במילים ה x5l עכשיו רציתי לדעת אם יש כל מיני שינויים שאפשר לבצע לנגן כדי להכניס לו כל מיני דברים חדשים כמו משחקים וכאלה תודה לכל מי שיעזור :)

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  24. הטלוויזה שלי מאד טובה לדעתי יש חדות טובה וצבעים יפים אבל רציתי לדעת אם היא נחשבת טובה. היא עלתה לי 3000 ש''ח והיא הכי שטוחה שאפשר.. הדגם הוא: 29SZ5SH אני כמעט בטוח שזה זה... אם אפשר תביאו לי מפרט על הטלוויזיה הזאת כאילו את הפרטים וכל זה.. ושיהיה גם תמונה שאני יוכל להיות בטוח שזה הדגם

• 10 תגובות
    • 897 צפיות
  25. Started by zniibidl,

http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B0000AQIFZ/qid=1103461231/sr=8-7/ref=pd_csp_7/103-5784076-8140648?v=glance&s=electronics&n=507846 ריו קרמה 20 ג'יגה החדש דרך מסטופ יעלה לי 314 דולר אם אני לא טועה שזה 1300 שקל בערך..... איך הנגן?מומלץ? ומה מבחינת מימוש אחריות? ואיך השירות הולך במסטופ? והמחיר בלינק שהבאתי זה מחיר נטו?יענו בלי טריקים?אני משלם בדיוק 246 דולר?(זה המחיר שבלינק אם אני לא טועה) תודה רבה רבה מראש לעוזרים

• 3 תגובות
    • 657 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.