עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by alon83438,

איזה מהם עדיפות? בעיקר מבחינת איכות סאונד... רצוי ממישהו ששמע את שתיהן..

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by alon83438,

איך הZ5450? איכות טובה? איך הם יהיו בסלון?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  3. Started by HiperPsY,

מה אתם חושבים על הנגן הבא : http://www.e-buy.co.il/Product.asp?Pid=stick2gb&Cat2Cat1ID=3271&Cat2ID=4845&aff=Zap ניראת לי קנייה מישתלמת ביותר. אני חובב מוסיקה אבל לא פריק...אני לא זקוק ל IPOD משוככל אבל אני צריך נגן שיוכל לשמש גם ככונן נייד ולכן חיפסתי נגן עם נפח גדול במחיר מינימלי , מה אתם חושבים על כל העינין?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. 1) אני רוצה לקנות סראונד לחדר, משהו בסגנון של המותגים האלה. השאלה שלי היא האם המערכת מגיעה עם רסיבר? האם הסאב משמש כרסיבר או משהו? אני פשוט רוצה לחבר את המערכת גם לטלויזיה, לא רק למחשב, ובטלויזה אין לי כרטיס קול 5.1... 2) על איזה מערכת אתם ממליצים? אפשר להשקיע עד ה2000 שקל ככה. תודה.

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  5. אפשר לתלות אותם?

• 9 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by jepe,

ש לי 7800GT עם 2 יציאות DVI . אחת מחוברת למסך המחשב LCD. אני מתכנן לקנות עכשיו טלוויזית LCD 32 אינץ' שתומכת בHDTV ואני רוצה לחבר אותה למחשב. האם היא תקלוט סרטים של HD שיש לי על המחשב? הסרטים כבר מקודדים ב 720p ועוד שאלה,יש כבר אפשרות לקנות סרטי DVD-HD מארה"ב איך אני יוכל לנגן אותם,צריך נגן מסוים? יש כבר כאלה בארץ?

• 0 תגובות
    • 480 צפיות
  7. לחבר יש את מצלמת הוידאו הזו והוא לא מצליח להוריד את הוידאו שצולם עליה למחשב עם מערכת XP. לפי המנואל ניתן להוריד רק תמונות אבל לא נראה הגיוני שזו האופציה היחידה. האם למישהו יש את מצלמת הוידאו הזו או דומה לה והצליח להעביר קבצים? האם צריך אולי להשתמש ב-FIREWIRE או שגם אופציית ה-USB יכולה לעבוד? מה שקורה הוא שעם הדלקת המצלמה כאשר היא מחוברת ב-USB מתקבל REMOVABLE DISK באקספלורר אבל כשלוחצים עליו מתקבלת הודעת "Please insert a disk into drive..." וזהו זה. תודה מראש על כל עזרה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by alex_2007,

IPOD LINUX זה אורס את אהIPOD ???? שוה לעתקין את זה ומה זה עושה??? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  9. Started by alex_2007,

בקשה תעזרו לי לפני כמה ימים קניתי ipod יש לי כמה שאלות לגבי זה ניסיתי לעזר בחוברות של אה ipod הכול אבל לא הבנתי כלום!! אז בקשה אני צריך עזרה ממכם!! 1) איך אני סם תמונוות אני מסנה לגרור אותם USB של אהipod אבל ב ipod זה לא מראה אותם!!! ??? 2)איך אני מכניס VIDEO?????? 3)איך אני מכניס שירים (למרות שאני יודע אבל לא ממש טוב !!!!!! ) ??? :-\ זהו אני מאוד מקווה שתעזרווו לי :-\

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by raYo,

שלום! בקרוב אני מתכוון לקנות נגן ואני מתלבט בין iPod Video 30GB לבין iAudio X5L 30GB. אני מתכוון לשמוע בעיקר מוזיקה אבל לראות סרטים פה ושם (המטרה העיקרית היא בשביל המוזיקה). אני מעוניין לדעת מה דעתכם ואיזה מכשיר כדאי לי לקחת ומדוע. בנוגע לתמיכה בעברית במכשיר אני יודע שלאייפוד הוציאו תוספת, אבל מה בנוגע לאיי-אודיו? בתודה, טל.

• 3 תגובות
    • 518 צפיות
  11. התווכחתי עם חבר שלי על כך שאם אתה מזמין IPOD מארצות הברית אז אין אליו אחריות לפחות לא אצל היבאון הישראלי (מי הוא?) אם אני צודק(הוא שאני טועה ולאפל יש אחריות עולמית) אם זה לא דומה ליבוא אפור(אני חושב שכך קוראים לזה) שבו חנות שהיא לא היבאונית הרשמית קונה מכולה מלאה בנגיד מצלמות ומביאה אותה לארץ ואז אין אליה אחריות בארץ לפחות אצל היבאון הרשמי ולא בדיוק קשור אותו דבר עם מחשב נייד של נגיד DELL שאין לו אחריות עולמית אם זה זהה תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  12. Started by adilevy20,

שלום לכולם רציתי לקנות רמקולים למחשב + סאב התקציב שלי הוא בין 200 ל 250 שקל גג מה הייתם ממליצים? B) חשבתי על הרמקולים Creative SBS-390 רמקולים אולי כדאי משהו של LOGITECH??? תודה לעונים :thumbs_up:

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  13. Started by Vasi,

לקראת טיול למזרח, חשוב שיהיו לו התכונות הבאות: מבוסס זיכרון FLASH פנימי סוללה רגילה (AA או AAA) לא עדין (לא IPOD) הכי חשוב - זמן שמיעה גדול במיוחד (40-50 שעות לפחות) לא צריך וידאו או תמונות איכות השמע חשובה גודל: 1 עד 5 GB תקציב: 1000 +- בינתיים תפשו אותי Iriver T10 ו- iAUDIO G3 אשמח לקרוא המלצות/ דיעות שלכם.

• 4 תגובות
    • 627 צפיות
  14. אוקי,אז המינידיסק שלי נדפק, ואני נואשות זקוק לנגן. אני צריך אותו עם ג'יגה לפחות(שזה כנראה המקסימום שאפשר להגיע במחיר הזה), לא שברירי,לא ציבעוני ועם איקיו קאסטום. כעיקרון חשבתי על הסנדיסק סנסה e140 ,אבל ברוב הסקירות התייחסו לשיטת ניגון עם התגיות כדבר רע,למרות שנאמר לי שזה קיים ברוב המכשירים. אני בעיקרון מחפש לעשות שאפל על אלבום מסויים,או על כמה אלבומים של אותה להקה מסויימת, זה אפשרי עם הסנדיסק סנסה e140? חוצמזה מה ההבדל הממשי בין הe לm?, מה כדאי יותר? הסנדיסק מתאים? או שיש הצעות אחרות?< תודה!

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אני מקווה שזה הפורום המתאים... עם מסך של לפחות 7 אינץ' (העיקר שיהיה אפשר לצפות בצורה נורמלית) שיקרא את כל הפומטים ובמיוחד DIVX..... תודה לעוזרים מראש

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  16. Started by oooz,

שלום... יש לי מערכת 5.0 שמורכבת ממגבר Yamaha RX-V800 מערכת רמקולים: זוג קדמיים: Wharfedale Atlantic 400 Black זוג אחוריים: Wharfedale Valdus 100 Black סנטר: Wharfedale Valdus Centre Black המערכת במצב מצוין מאוד... גם המגבר גם הרמקולים,באתמ במצב מצוין + המערכת בת 2.7 שנים אני מעוניין למכור אותה מחוסר מקום בחדר, אני מעוניין לדעת כמה לדרוש עליה.. חפשתי מחירים בארץ ולא מצאתי שום דבר מדוייק.. הכל הערכות,אני צריך עזרה בתמחור המערכת. כמה נראה לכם? תודה

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  17. Started by guliver,

קניתי היום את ה-iAudio X5L ורקמולים. הוא עכשיו בטעינה, והדבר הראשון שאני רוצה לדעת זה מה קורה אם אני טוען אותו פחות ממה שצריך? מה הצעדים הראשונים שאני צריך לעשות?

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. מה דעתכם? אני ישתמש בזה בעיקר לx5 שלי אבל אני גם ישתמש בזה במחשב ובגלל זה אני רוצה סראונד.... התקציב כאמור הוא 250 שקל do your best =D

• 10 תגובות
    • 794 צפיות
  19. Started by stone cold,

קיבלתי אוזניות-SONY DYNAMIC HEADPHONES DR-S3 וחוץ מהם יש לי אוזניות די פשוטות אם מיקרופון כתוב-ALTEC LANSING ועל השלט-AHS 502 אכשיו לפחות פסיכולוגית האוזניות של סוני נישמעות יותר טוב ואני רוצה לדעת מה האבדלים?(חוץ מהמיקרופון כמובן) ואם צריך משהו מיוחד בשיביל לישמוע יותר טוב? (כרגע מחובר לשלט של רמקולים 6.1 של קראיטיב והרמקולים מחוברים לאודגי ZS2 )

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  20. טוב, היתגלגל לידי דיסק קשיח (של מחשב נייד) וחשבתי לעשות ממנו דיסק נייד (או בקיצור, נידפק לי הנייד והדיסק שרד).ואז באה המחשבה "למה רק דיסק נייד אם אפשר לעשות ממנו יותר, נניח נגן MP3 או מציג ווידאו"... לעניין, מישהו מכם בטוח מכיר/ראה איזה נגן כזה או אחר אשר מוכרים אותו ללא הדיסק. לא? אז אני הכתובת... המלצות, טענות ודעות קדומות, גילי

• 4 תגובות
    • 487 צפיות
  21. אני רציתי לקנות את כרטיס הקול AUDIOTRAK PRODIGY 7.1 אבל אצל היבואן אמרו שהוא לא במלאי ובכלל יש בעיות עם חברת AUDIOTRAK אז אני לא יודע איפה לקנות אותו (בכל המקומות שאפשר היה פעם הוא כבר לא ממש נמצא), ובעיקר אני לא יודע אם כדאי לקנות אותו - עוד יפסיקו לייבא בכלל את החברה הזו לארץ ואחרי זה לך תדע איפה לקבל שירות ומה לעשות אם משהו יתקלקל. האם מישהו יכול לעזור לי? איפה למצוא והאם כדאי לקנות לאור הבעיות? אני צריך אותו בעיקר לשמיעה של מוסיקה והקלטה (לא מקצועית). חשבתי על כרטיסים אחרים כמו REVOLUTION 7.1 אבל הוא נראה פחות טוב וב REVIEWS הוא מקבל הערכות נמוכות יותר. את AUDIGY אני לא רוצה. מה לעשות?

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  22. אהלן. העניין הוא כזה. יש לי מחשב עם רמקולים נפלאים - creative inspire 2.1 פשוט נפלאים. במערכת שלי בסלון נשרפו הרמקולים וחשבתי להעביר אלו של המחשב למערכת-לפחות באופן זמני. האם זה אפשרי ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 444 צפיות
  23. אני מחפש חנות טובה שבה אפשר לקנות זוג רמקולים משומשים עד 600ש"ח, משהו נורמאלי של חברה. מחפש רמקולים מדפיים או רצפתיים קטנים 2way/3way. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 822 צפיות
  24. Started by Raz20,

יש לי מחשב די חדש , פנטיום 4 3.2 , וחיברתי אליו את המערכת שלי יש לי כרטיס קול בשם : SigmaTel High Definision Audio CODEC עכשיו ברגע שאני מגביר קצת את המערכת , אז זה משמיע לי קולות של ניפוצים כאלה , אין מצב שהרמקולים שלי נקעו , זה בטוח איזה בעיה יכולה להיות ? יכול להיות משהו שקשור לחומרה ?

• 0 תגובות
    • 482 צפיות
  25. Started by UBS,

שלום יש לי מערכת סריאו של פיליפס 2.0 - סבבה, עכשיו רציתי להוסיף לה עוד שני רמקולים על מנת לפזר את הצליל טוב יותר בחדר אני צצריך עזרה מכיוון שאיני יודע היכן לקנות ושל איזה חברה סכום 400-600 ש"ח לשניהם ואפשר לחרוג 100 ש"ח אם חייבים , משהו איכותי (הכי איכותי שהתקציב מאפשר) תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 461 צפיות

דיונים חדשים בפורומים