עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. שלום.. לאחרונה כל הזמן מהרמקול הימני יש קולות של מין "שריפה כזו" מין קול כזה קבוע שאינו נגמר, מי שמיתעסק באודיו וודאי מבין למה אני מתכוון וגם מי שלא.. שמתי לב שהבעיה היא דווקא בחיבור (הירוק) מהלוח משום שגם שאני מכניס אוזניות\רמקולים אחרים הבעיה אותו בעיה.. ברמקול\אוזניה ימין שומעים את הקול הזה.. לעיתים אני משחק עם הכבל ואיכשהוא זה נתפס על צורה כזו שהוא לא עושה רעש, אבל לוקח הרבה זמן לתפוס ת'נקודה וזה כבר מייאש.. אין לי כרטיס קול שאינו מובנה.. יש דרך לתקן? אולי הוא לא נקי או משהו כזה?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  2. Started by si,

האם העובדות שהאוזניות הן in ear והכבל לא סימטרי מפריעות לריצה עם האוזניות? אם יש פה מישהו עם נסיון בריצה עם האוזניות אשמח לשמוע את תגובתו.

• 8 תגובות
    • 741 צפיות
  3. Started by Cooler-Master,

טוב אז יש לי בעיה בסאונד שיוצא מהמחשב. הבעיה היא שאני מדליק את הרסיבר על הכניסה שהמחשב מחובר אני שומע כל הזמן מין צליל כזה של אווווווווווווווווווווווו וברגע ששמים מוזיקה מהמחשב אז זה קצת נעלם אבל עדיין שומעים את זה וזה מעצבן מאוד. חשוב לציין שזה רק מהמחשב לא מהמערכת עצמה כי בדי וי די אין את הבעיה הזאת ככה שזה בא מהמחשב. למישו יש מושג מה יכול לגרום לזה? קצת פרטים: מדובר ברסיבר של YAMAHA דגם RX-V430 והכרטיס קול שאני משתמש בו הוא על הלוח אם שלי: CHAINTECH 7NJS אם צרכים עוד פרטים אז תגידו. תודה מראש COOLER-MASTER

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  4. שלום. אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה על כרטיסי טלוויזיה.. אני מתכנן לקנות מסך - SAMSUNG 2333SW, ואליו לחבר את המחשב, וכן את הממיר של YES. למסך הזה אין רמקולים מובנים, ולכן רציתי לדעת איך אפשר לחבר רמקולים חיצוניים כך שיפעלו גם למחשב וגם לטלוויזיה בעזרת כרטיס טלוויזיה + קבלים מתאימים. אשמח לעזרה, תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  5. Started by eegg,

אני מחפש אוזניות in ear טובות בשביל מוזיקה, סרטים וקצת משחקים. עד עכשיו חשבתי על: Razer Pro|Tone™ m100 AKG K324P Sennheiser CX300 Black Koss KEB20DVD Stereophone Steel Series Siberia In-Ear Headset - Black אזור ה200 זה התקציב

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  6. 1. אני מחפש מסך כמה שיותר גדול שיתחבר למחשב ב HDMI לשימוש במשחקים בלבד ולא לשום תוכן אחר 2. המסך חייב להיות FULLHD כלומר המשחקים ירוצו ב 1920X1080 3. המסך חייב לכלול NATIVE SCAN\RATE כדי שהתמונה תיתקבל באופן מושלם מהמחשב בחיבור ה HDMI 3. התקציב הוא עד 10 אלף שח עם אפשרות לחריגות קטנות מה הכי מומלץ וכדאי תודה מראש

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  7. היי, גיליתי שכבר לא ניתן להשיג את ה- ATP3 של Altec, ומשום מה אני גם מתקשה למצוא את Logitech X-230. (מדובר בכשעה וחצי של חיפושים - אולי לא מספיק לתאמכם, אבל ממש התאמצתי.) ראיתי שה-Microlab X13 עולים כ-550 ש"ח, שזה עובר את התקציב שלי. באופן כללי, הדרישות שלי הן בעיקר גיימינג, אבל רצוי כי הסאונד יהיה סביל במידה וארצה לשמוע משהו. (המוזיקה נעה בין Enya ל-Morbosidad, כך שלא ניתן להגדיר סגנון...) בקיצור, מישהו מכיר מקום בו ניתן לקנות את ה-ATP3 או ה-X-230? אם לא, משהו מומלץ בגבולות התקציב? (ניתן לחרוג עד כ- 450 ש"ח).

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  8. Started by levelone,

שלום, אני רוצה ליבא את המערכת HT - S3300 של Onkyo מארה"ב http://www.onkyousa.com/model.cfm?m=HT-S3300&class=Systems&p=i הרכישה תתבצע דרך amazon.com והחבילה תשלח לדודים של חבר. מישהו מכיר את המערכת או יכול לתת לי חוות דעת מבחינה טכנית (רכיבים, טכנולוגיה וכו')? אני ישמח גם להסבר קל על הפונקציות של המערכת. אם מישהו יוכל להסביר לי על כל העניין של היבוא אישי זה יעזור לי מאוד. תודה רבה לכולם!

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  9. למחשב שלי מחובר כבר מגבר ורמקולים גדולים לשמיעת מוזיקה. הבעיה שבלילה יש לי קצת בעיה עם הווליום הנמוך בעיקר לדיבור כי המערכת יותר מותאמת למוזיקה מאשר לדיבור (בלאי מיותר למגבר, החדר מתחמם) אז חשבתי לקנות את הזוג הזה שיהייה לי מתי שאני רוצה לשמוע דיבורים ביוטוב או כשאני רוצה לשחק בשקט. מבחינת חיבורים יש לי כרטיס focusrite scarlett 2i4 ככה שלא אמור להיות בעיה לעבור מביניהם. אפשר אפילו לקחת את הסדרה t20 ולקבל ללא מעמ עם משלוח חינם מאמזון השאלה אם יש משהו אחר מומלץ בסכומים האלה אין לי צורך בסאב אם ארצה יותר כוח אעבור למערכת המוגברת. תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  10. טוב ככה, חברה שלי מעוניינת לקנות נגן MP3 הדרישות הן ככה: שיהיה כמה שיותר קטן גודל בין 2-4 ג'יגה, עדיף יותר, הכי טוב שתביאו לי אופציה עם 2 ואופציה עם 4 סוללות - לא משנה (לא משנה אם רגילות או משהו מיוחד נטען) תמיכה בעברית - חשוב למדי (גם עברית הפוכה וכאלה זה בסדר, כמובן שעדיף רגילה) תקציב: עדיף כמה שפחות. אין בדיוק תקציב מסודר, אבל עדיף כמה שפחות, אבל שלא יהיה זבל שיתפרק תוך יומיים אם שכחתי משהו תשאלו ואני אענה... תודה מראש לכל מי שיעזור עריכה: אם כבר, אז יש לי שאלה נוספת האם יש דרך להוסיף עברית ל- creative zen micro 5gb? פשוט מצאתי אחד כזה לקנייה ב600 ש"ח בערך, ואני שוקל את זה בשביל חברה שלי, אבל העובדה שאין עברית מציקה

• 6 תגובות
    • 741 צפיות
  11. Started by sbhtkK7,

שבוע טוב לכל עם ישראל,מקווה שתהנו. http://www.head-fi.org/t/578899/headphone-festival-2011-in-tokyo-october-29th-2011-pictorial-bandwidth-warning

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  12. קניתי את המארז Compucase 6919 וקיימת בו אפשרות לחבר מיקרופון ואוזניות מקדימה. החוט שמתחבר אליו (ניתן לראות מתחת לתמונה של הכרטיס) הוא מין חיבור של 10 פינים כשאחד באמצע רייק. את היציאה הזאת מצאתי בכרטיס קול OB שיש לי בלוח אבל לא ממש ראיתי על הכרטיס Creative SBlive! האם ניתן לחבר בצורה מסויימת? אם כן, היכן החיבור הזה? זה הכרטיס וזה החיבור הארור ???

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by yuraxp,

אהלן רכשתי איפוד ורציתי להחליף אוזניות יש ברשותי אוזניות AKG 24P רציתי להתקדם למשהו יותר טוב,כי הAKG לא מחזיקים מעמד בEQ שונים של האיפוד,קראתי על שניהם ביקורות ושניהם טובים,אבל ל550 יש התנגדות 64 מול 32 האייפוד יסחוב אותם בלי מגבר?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  14. יש לי מיני דיסק mz-nf810 ושאני מכניס את האוזניות שיש לי עכשיו (סתם מעפנות) שומעים רק באוזן אחת.. ניסיתי עם עוד זוג אוזניות וגם בהן שומעים רק באוזן אחת.. רק שאני מוציא טיפה את החיבור של האוזניות מהמיני שומעים בשני האוזניות.. יש איזה דרך לסדר את זה??

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  15. אני מחפש נגן בנפח של מינימום 20G. התקציב שלי הוא 2000 שקל. 100,200 יותר לא יהרגו אותי... הכי חשוב לי זה(מן הסתם...) איכות טובה, יומן(אם יש) ומשחקים(לא חייב להיות יותר מדי מושקע בקטע הזה) אם יש לו עוד תכונות טובות זה סבבה(צבעוני וכו') בהתחלה הייתי סגור על אייפוד, אבל עכשיו כבר לא כ"כ.... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  16. Started by lolerxd,

שלום לכולם אני מנסה לחבר את המחשב שלי עם כרטיס קול ALC888 שיש לו יצאיה אופטית לרסיבר RXV361 של ימהה שום סאונד לא נשמע אני גם לא חושב שהדרייבר של הכרטיס קול זיהה משהו חדש מה אני אמור לעשות? עריכה: לא משנה - הסתדר

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  17. Started by ofir_16,

היי! חיברתי את הנגן שלי (iaudio) למחשב בכבל usb. יש לי במחשב usb2, האם יש דרך לדעת האם החיבור שלי הוא באמת usb2?? (ע"י איזושהוא תוכנה או משהו...)? תודה.

• 2 תגובות
    • 741 צפיות
  18. Started by liho,

היי חיפשתי בפורום וגם בחנויות מקומות לקנות בטריה לh10 6 ג'יגה... מישהו יודע?

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  19. Started by MDK,

טוב אחרי ששיגעתי אתכם למשך שבועיים (או יותר ;D), החלטתי לקנות נגן פלאש סופית. ממה שראיתי, לחבר אחד שלי יש נגן פלאש פשוט ועובד לו בסדר גמור מנובמבר 04. (הוא לא רץ איתו) מצד שני, אחד אחר שרץ עם הפלאשים שלו, נדפקו לו והוא החליף מספר פעמים. קיבלתי מבצע על נגן LENCO ב500 שקל - ג'יגה פלאש..נשמע סביר במיוחד בגלל שזו לא חברה ג'נרית, אלא ידועה במוצריה בתחום האלקטרוניקה. למה בעצם להשקיע 1000 בנגן פלאש אם יש אפשרות קנייה ב500? אשמח לשמוע הסברים ונימוקים. איך אני יכול להיות בטוח שמשהו שאני אקנה ב1000 לא יתקלקל כמו הזולים? (נגיד IRIVER) - כולם מיוצרים בסין גם ככה! - מהסקר שוק שערכתי, הצרכן הישראלי הממוצע מסתפק בזולים וגם כמה אנשים ששאלתי אמרו לי שאם אני קונה פלאש עדיף לקנות אחד פשוט…

• 3 תגובות
    • 741 צפיות
  20. Started by saarhadad,

כותרת הרמקולים הם למחשב של אחותי עיקר השימוש שלה הוא מוזיקה סטריאו תקציב 200-400 אם אפשר מאייבורי אז טוב למה הם דיי קרובים אלינו (לעניין של מימוש אחריות וכו') ואם יש משהו הרבה יותר טוב בתקציב הזה שאין באייבורי אז גם הולך תודה

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  21. אני מתכוון לאיזה פתח במחשב.

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  22. אני רוצה לקנות מערכת לסלון לשמיעת מוזיקה (סטריאו) בתקציב של עד 2000 ש"ח. אני יודע שזה לא מספיק ליותר מידי, אבל בכל זאת עדיף לשאול... תודה על העצות.

• 4 תגובות
    • 741 צפיות
  23. Started by piro,

האם כשדאי להוריד את העדכון שנמצא באתר של apple ? שמעתי שהוא עלול להיות פחות מוצלח מהתוכנה המקורית...

• 7 תגובות
    • 741 צפיות
  24. Started by avi333,

שלום לכולם איזה דגם מבין השלושה עדיף לדעתכם ולמה? panasonic s10 lg-lh35fr samsung-b530 יש לציין שהדגם הוא בגודל 37" באתי כבר לרכוש את הסמסונג אבל המוכר אמר לי לברר על 2 הדגמים האלה גם ולהחליט מה יותר טוב.(אין לו אינטרס כיוון שיש לו את שלושתם בחנות) לדעתו הפנסוניק הכי טובה אך גם יותר יקרה,מתחתיה הlg והוא אומר שהסמסונג היא הכי נחותה לדעתו,אז כבר לא ידעתי מה להחליט. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  25. Started by eyalsha,

שלום לכולם, ברצוני לחבר כרטיס קול מסוג SB LIVE 5.1 digital (הקרוי SB0220) , לרסיבר ימהה עם כניסה קואקסיאלית. הכרטיס נראה כך : (החיבור הכתום העליון הוא יציאה דיגיטלית) השאלה שלי באיזה כבל צריך להשתמש? האם ביציאה הכרטיס צריך קונקטור סטריאופוני (3 מגעים) או מונו (2 מגעים) , בצד של הרסיבר ברור שמדובר בכבל עם קצה RCA רגיל. האם בכלל מדובר ביציאת SPDIF , או שזאת יציאה דיגיטלית שבכלל לא ניתן להשתמש בה? שאלה נוספת : היכן ניתן להשיג כבל + קונקטור SPDIF לכרטיס קול ONBOARD שאין לו יציאה ONBOARD אלא רק חיבור SPDIF. תודה לכולם.

• 0 תגובות
    • 741 צפיות

דיונים חדשים בפורומים