אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני בעלים גאה של סנהייזר CX 300 ועקב שימוש אינטנסיבי שבמהלכו לא כ"כ שמרתי עליהן הן התחילו להתפרק לצערי... החלטתי לקנות זוג חדש. נכנסתי לאתר של קילומבו וראיתי שם 2 דגמים של ה-CX 1.את הישן המוכר והטוב כמו שיש לי ששמו הוא CX 300 2.דגם חדש כנראה ששמו הוא CX 300-II Precision השאלה היא כזאת - מה ההבדל בין הדגמים? האם יש הצדקה לקנות את החדש? תודה מראש לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכם. אז קודם כל אני קניתי את האוזניות האלו והם ממש סבבה הבעיה היחידה שלי איתם הם שאני לא שומע את הבסים משום מה ולא יודע איך הכי לסדר את זה בנגן אצלי יש לי נגן של IAUDIO X5 וניסיתי לשחק עם ההגדרות אבל לא הכי הלך ושמתי באוזניות אצלי את הדבר הזה הכי קטן לאוזן.. מקווה שהסברתי הכל.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
האם כשדאי להוריד את העדכון שנמצא באתר של apple ? שמעתי שהוא עלול להיות פחות מוצלח מהתוכנה המקורית...
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לאוזניות למחשב עם כרטיס X-Fi של Creative ללא מגבר ייעודי עד 1,000 ש"ח לשמיעת מוסיקה. יש לי כרגע את ה- Steel Series אבל כל הצלילים הגבוהים נשברים. חייב להיות זמין בארץ. יש הצעות? (אם יכולתי, היתי מזמין את ה- Audio-Technica ATH-A900 אבל אני מעדיף שלא ליבא אותם באופן פרטי)
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לאוזניות בתקציב של 70$ שיקנו בארה"ב. יש לציין שברשותי אוזניות של סנאייזר מדגם PX100 שהם הקניה הטובה ביותר שעשיתי עד עכשיו בחיי, אבל אני מחפש איכות גבוהה יותר ואוזניות קצת פחות ניידות שאוכל להישתמש בהם בבית לאיכות מקסימלית. שאלתי הראשונה האם אני ירגיש איזשהו הבדל במחיר בין אוזניות של 70$ לבין הPX100? שאלתי השניה איזה דגם מומלץ בתקציב הנ"ל?, האוזניות יחוברו לנגן IPOD CLASIC.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום הלאפטופ שלי מחובר לתחנת עגינה שיש לה יציאת COAX (לפחות זה מה שהבנתי, זה יציאה כתומה שכתוב מעליה SPDIF) אני מחבר עם כבל רגיל בין היציאה הזאת של הלאפטופ לכניסת DIGITAL שך המגבר אבל אין סאונד... מה הפיתרון? תודה! עריכה: האם צריך כבל מיוחד בשביל להשתמש בCOAX? חשבתי שאולי צריך להפעיל מהלוח בקרה את היציאה הדיגיטלית אבל נראה לי שזה דלוק... ומה זה בדיוק התדרים האלה שכתובים בתמונה? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
רמקולים של altec lansing, שאני רוצה לחבר למחשב נייח ונייד, בכדי שאני אוכל לשמוע באותם הרמקולים בשני המחשבים.... אם למישהו יש עצות, זה יעזור עד מאוד...תודה
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
מספר תמונות של האלקטרוניקה של מגברי האוזניות שבניתי, ראיתי שיש עניין גובר באוזניות לאחרונה ולכן החלטתי לפתוח ת'ארד בנושא. כרגע יפיעו רק התמונות עם מספר מילים... בהמשך אני מקווה שאני ימצא את הזמן להכין איזה סקירה קצרצרה ואף את הסכמות למגבר שלי. מצד שמואל אפשר לראות את הpimeta שאני מניח שרובכם אשר התענייניו וקראו קצת כבר שמעו על המגבר הזה. מצד ימין אפשר לראות מגבר שאני תיכננתי, הוא מבוסס על טופולוגית הjang-loop והוא מיודע לאוזנות עם התנגדות גבוהה בעיקרון. נ.ב תסלחו לצלם, עמד לרשותו זמן קצוב ומועט והחדר שלי כתום ככה שהתאורה לא הייתה משהו.
-
- 6 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן שאני מחפש מכשיר MP3 איכותי, ובחודשים האחרונים הגעתי למסקנה שאני מעוניין בiriver. ההתלבטות הייתה בין הH10 לבין הH320/340 כשכמובן הדילמה סבבה סביב הכסף. אחותי וחבר שלה יהיו בהונג קונג עוד משהו כמו חודש, ויש להם אפשרות לקנות שם בשבילי, כשכרגע הכיוון הוא על H340 ב380$. יש לי מספר שאלות - 1. האם שווה לקנות את המכשיר במחיר הזה (גבוה/נמוך)? 2. האם באופן כללי כדאי לי ללכת על ה-H340 או שמא אמורה לצאת גרסה חדשה כלשהי שתחליף אותם (הם הרי בשוק כבר יותר משנה, ומאז הספיק לצאת הH10 שהחליף את ה-H110)? 3. האם יש בשוק היום מכשיר שעולה פחות או יותר מחיר זהה אך נותן יותר תמורה? ואני מתכוון מבחינת איכות שמע, גודל (משקל + עובי, שהינם חסרונות בסדרה של הH3XX), עיצוב, access…
-
- 5 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני מחפש רמקולים 5.1 ואני מתלבט בין CREATIVE INSPIRE T5900 CREATIVE INSPIRE T6100 מה לדעתכם עדיף ? הבנתי שהשליטה בעוצמת הקול ב 6100 היא דרך רמקול ולא דרך שלט נפרד. היעד של הרמקולים זה למוזיקה, משחקים וסרטים. תודה לעונים !!! אולי תוכלו לענות לי גם פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=302392.msg2648689#msg2648689
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
הוא כרגע בטעינה. אני יעלה תמונות אח"כ אם תרצו. כמה זמן ההטענה הראשונה צריכה לקחת? יש זמן מוגדר להטענה הראשונית או שלוקחים את זמן ההטענה הרגיל ומוסיפים שעה שעתיים?
-
- 11 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום חברים. בעת עריכת סרט בלוריי שלם (ע"מ לחסוך מקום פנוי) עם DVDFAB נתקלתי ב2 תזרימי השמע הבאים: Dolby Digital ו DOLBY TRUEHD הTrueHD שוקל יותר כמובן כי הוא פורמט Loseless והDD לא. האם זה בסדר שאשאיר רק את הTrue HD? האם יש תמיכה אחורה? יש לי בכלל סיבה להשאיר את הDOLBY DIGITAL הרגיל? האם כל החומרות ייתמכו בDolby TrueHD? כרגע אני מנגן את הסרטים במחשב שלי, שמחובר לDELL 2311H על 1080X1920 עם Soundstick 2 (Harman Kardon) מה אני צריך לקנות ע"מ להנות במאה אחוז מסרטים? רמקולים 5.1/7.1? רסיבר? אשמח להבהרה קצרה בנושא. תודה.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי שלום יש לי מערכת 2.1 ערוצים , WINNER HN21 2800W 2.1 . יש לי אותה בערך שנתיים (קבלתי אותה עם המחשב) ושמתי לב שבזמן האחרון יש בעיה עם הערוץ השמאלי, שומעים בו נורא חלש ??? בדקתי את האיזון ב-volume control, ועדיין יש את הבעיה הזאת. מישהו יודע מה היא הבעיה? ??? האם יתכן שהרמקול או הכרטיס קול המובנה בלוח שבקו חיים ? : תודה רבה .
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי, מבקש המלצה על נגן BluRay שגם תומך בהקלטה על גבי USB ובניגון מגוון פורמטים. משהו אמין שלא יעשה קונצים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
התקנתי כל הדריוורים הכי עדכניים והמחשב מזזה שיש את הכרטיס כמקור פלט אבל משומה כשאני מחבר אותו לטלויזיה יש רק תמונה אין סאונד
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
I need headphones but not over 200nis what do you thnk about: Altec AHP512 the Altec AHP512 cost 179nis @ ARCADIA
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אפשר להשתמש ביציאה דיגיטלית וביציאות הרגילות באותו זמן?? כי אני רוצה לחבר ביציאה הדיגיטלית רמקולים altec ada880 וביציאות הרגילות לחבר מערכת עם עוד 2 רמקולים בתור רמקולים קדמיים.... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום.. לאחרונה כל הזמן מהרמקול הימני יש קולות של מין "שריפה כזו" מין קול כזה קבוע שאינו נגמר, מי שמיתעסק באודיו וודאי מבין למה אני מתכוון וגם מי שלא.. שמתי לב שהבעיה היא דווקא בחיבור (הירוק) מהלוח משום שגם שאני מכניס אוזניות\רמקולים אחרים הבעיה אותו בעיה.. ברמקול\אוזניה ימין שומעים את הקול הזה.. לעיתים אני משחק עם הכבל ואיכשהוא זה נתפס על צורה כזו שהוא לא עושה רעש, אבל לוקח הרבה זמן לתפוס ת'נקודה וזה כבר מייאש.. אין לי כרטיס קול שאינו מובנה.. יש דרך לתקן? אולי הוא לא נקי או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
-
היי, לקחתי את האוזניות לטכנאי אלקטרוניקה כדי שיבצע חיזוק למגעים לאחר שצד ימין הפסיק לעבוד. (בצד שמאל שמעו מעולה*) האוזניות חזרו, האזנתי בחנות בצורה שטחית וראיתי שהכל בסדר. (לא התמקדתי באוזניות יותר מדי כי עשיתי עוד תיקונים אצלו.) כשחזרתי הביתה, פתאום אני מגלה שיש הפרעות בבסים בצד השמאלי, מן צרימה כזאת שמורגשת במיוחד בשירים שיש בהם קטעים של בסים חזקים, אבל מורגשת תמיד אם מאזינים טוב. בצד ימין שומעים טוב ללא צרימה. הטכנאי אומר שהוא בסה"כ חיזק את המגעים ושהבעיה לא קשורה אליו. ממה יכולה לנבוע כזאת צרימה והאם יש מצב שהוא גרם נזק לממברנה השמאלית בעת ההלחמה? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מישהו יודע ויכול לעשות סדר בקודים המוזרים של סדרות הטלוויזיה של סמסונג? אני מתכוון - לדוגמא הדגם UA46D5000,יכולים להופיע המספרים 40 במקום 46, 5300 או 5500 במקום ה 5000 ובהפרשי מחירים (סדרה D עומדת להתחלף ב E את זה הבנתי) שמתי לב ש ה 5300 שמן יותר, אבל - איך אפשר לקרוא ולהבין מה שווה????
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
במשך יומיים חרשתי את כל האינטרנט בחיפוש אחרי נגן מתאים... אני מחפש: 30G HD עם אודיו עם תמונות עם וידיאו עם רדיו עיצוב יפה [משקל לא הכי קריטי] שיופיע ככונן חדש כשאני אחבר אותו למחשב שלי (דיסק און קי) שהבאנדל יהיה טוב + מטען ונרתיק וכבל USB *** שיהיה אפשר לשמור עליו מסמכים אחרים כגון עבודות, קבצים חשובים, התקנות של דברים ולהעביר ממחשב למחשב - קריטי עד שלשום הייתי בטוח באייפוד וידיאו 30G אפשר היה לוותר על הרדיו אבל זה להידבק לאייטונס ואז שיניתי ל IRIVER 340 ואז שיניתי ל IAUDIO X5L וכרגע אני עומד על COWON A2 30G - שאמור להיות נטול התחייבות לתוכנות ולעמוד בציפיות שלי הבנתי שהוא ממש טוב וכולל כל מה שרציתי.... השאלה היא אם שומעים טוב מאוד עם האוזניות (וגם אם החיבור רגיל או שהם א…
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
טוב אז יש לי בעיה בסאונד שיוצא מהמחשב. הבעיה היא שאני מדליק את הרסיבר על הכניסה שהמחשב מחובר אני שומע כל הזמן מין צליל כזה של אווווווווווווווווווווווו וברגע ששמים מוזיקה מהמחשב אז זה קצת נעלם אבל עדיין שומעים את זה וזה מעצבן מאוד. חשוב לציין שזה רק מהמחשב לא מהמערכת עצמה כי בדי וי די אין את הבעיה הזאת ככה שזה בא מהמחשב. למישו יש מושג מה יכול לגרום לזה? קצת פרטים: מדובר ברסיבר של YAMAHA דגם RX-V430 והכרטיס קול שאני משתמש בו הוא על הלוח אם שלי: CHAINTECH 7NJS אם צרכים עוד פרטים אז תגידו. תודה מראש COOLER-MASTER
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אהלן אני מתכנן למקם את הסולו 6/7 שאקנה כך שיהיה 45-50 מעלות בין הכיוון אליו אני מסתכל ישר לבין הרמקול הימני/השמאלי. כאילו סך הכל ביניהם יהיה 90-100 מעלות. לפני ההמלצות ידוע לי שאני אמור למקם אותם במשולש שווה צלעות ככה שביני לכל רמקול יש 30 מעלות. במיקום שכתבתי יש הפסד כלשהו משמעותי בצליל ? או שלא כ"כ ישנה ? תודה
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
היי, רכשתי את הפופקורן C200 מ KSP. היות ואין לי נקודת רשת אני חייב להשתמש בפתרון wireless. אפילו אם רק לצורך העתקת הקבצים אל הדיסק שבסטרימר. לצורך כך, ב KSP המליצו לי על ה edimax EW-7206APg. בכל מקרה יש לי גם בבית compact wireless G USB Adapter, של linksys - WUSB54GC. כמובן שיש לי ראוטר אל חוטי בחדר המחשב. עכשיו, מכל החלקים הללו, איך אני גורם ל c200 שלי להיות נגיש אלחוטית? מה מכל אלו אני צריך ומה לא? תודה לכולם, יניב.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-