עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by avivlyaviv,

טוב אני יש לי נגן של SANDISK]סנסה] E250 ועד היום השתמשתי עם האזניות שקיבלתי מהנגן..... עכשיו אני צריך המצלה לאוזניות אבל ממש לא משהו יקר...בכלל שווה להשקיעה יותר מ100 שקל לאוזניות בנגן שלי? אז בקשה תקקציב מינימום משהו עד 150 עדיף מאד 100 ואפילו פחות....

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  2. Started by amirfefer,

שלום, קניתי את ה-X5 20 GB מבאג P: כרגע אני מטעין את המכשיר דרך החשמל, על המסך כתוב Charging, אמנם תאורת המסך נשארת דלוקה ולא נכבית לאחר זמן מה. זה אמור להיות כך? זה לא מזיק למסך?

• 8 תגובות
    • 707 צפיות
  3. Started by [NOS],

אייפוד 20 ג'יגה

• 6 תגובות
    • 707 צפיות
  4. Started by THE FOX,

מהי תועלת מגבר האוזניות מבחינת הצליל המתקבל? האם תוכלו לשתף את נסיונכם האישי בהוספת מגברים שונים אל האוזניות שברשותכם?

• 5 תגובות
    • 707 צפיות
  5. Started by summer69,

יש אפשרות לקנות אותם בנפרד או שאכלתי אותה בגדול? זה יהיה ממש טיפשי לקנות את האוזניות עוד פעם רק בשביל הearbuds

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by FeedMe,

אהלן.. נגיע לעיקר מחפש בחיפה אוזניות איכותיות.. המליצו לי על 201HD אבל אני מחפש אוזניות כפתור.. משהו פחות בולט תקציב עד 150 ש"ח- תודה רבה

• 4 תגובות
    • 707 צפיות
  7. Started by mistaarvim,

מישהו מכיר? איך היא? היא יכולה להציג HD? http://www.dailysale.co.il/pz.asp?id=17419&ref=Zap http://www.hi-fi.co.il/Product.asp?Pid=LC42IE21&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=137&aff=Zap〈=heזאתי ה42" אבל המפרט זהה..

8. Started by MegA^Mf,

לאחרונה הכרטיס קול 7.1 און בורד מזייף לי ... הוא מורח שירים לפי הפעולה שאני מבצע במחשב אם זה טוען דף בFF , אז כאילו השיר נמרח עד שנגמר לטעון (זה רציני)... חשבתי אולי זה בגלל שהכנתי יצאת SPDIF ומשהו נהרס אבל הכל יציב ותקין ... הבנתי שאם אני אקנה כרטיס קול זה גם כנראה יפתור לי תבעיה ויתן לי איכות גבוה יותר בסאונד ... המחשב מחובר ל2 רסיברים SHERWOOD 5.1 עם BOSTON , MS 8000S וDENON 1905 , סט KEF Q משהו ... האם הכרטיס : CREATIVE Audigy 4 SE 7.1 במחיר של 290 ש"ח או שיש משהו בטווח שהוא משתלם יותר למערכות ... יכול לעשות לי תחיים קלים ? תודה מראש ..

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  9. Started by pom23,

האם יש דרך להעביר לאיזשהו מכשיר (חוץ H3XX וX5L) מהמצלמה? אני לא צריך 20 או 40 G אפילו חמישה יספיקו, עדיף זול

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  10. Started by Alfies,

אני ביקשתי מכם עצה על עוזניות Sennheiser בתקציב 700 שח המלצתם לי על הדגם HD555. קרעתי עלהם מידע שאלה אוזניות טובות לקולנוע ביתי, האם זה יפגע בסטראו? לא עדיף לקנות HD515 שהם מיועדים לסטראו? אולי זה יעזור אבל אני שומע מוזיקה רוק ומוזיקה יותר קלה (ג'ז, קלאסי) וגם רוק כבד!

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  11. Started by TaMiRn2,

שלום. מחפש אזניות (לא in ear) כפתור בתקציב של עד 450 שיהיו נוחות שיהיה אפשר להתאמן איתן (חסינות זיעה..) שיהיו איכותיות.. (בכל זאת אני משלם...) חסינות רעש חיצוני כי אני רוצה לקצור איתם את הדשא.. הסיגנון מוזיקה המועדף שלי הוא רוקנ'רול וכל מיני דברים מסביב רצוי שיהיו תואמות לאייפון ואם יש משהו שמוכר לכם שכולל בלו טות' בבקשה תציעו... תודה. נ.ב. ניתן לקנות בחו"ל.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  12. תקשיבו כרגע יש לי מערכת קולנוע ביתית שמחוברת למחשב שקניתי לפני חצי שנה בערך ואני לא מרוצה ממנה.. היא מעולה ואיכותית וגם עוצמתית לא רע בכלל אבל היא מתאימה בעיקר לסרטים.. והשימושים שאני צריך זה נטו 100% מוסיקה .. אני מחפש מערכת עוצמתית,לא משנה לי עם זה יהיה 5.1 או 2.1 כי מי שבאמת מבין יודע ש5.1 זה באמת בעיקר לסרטים ומשחקים ו2.1 זה למוסיקה אבל יש מערכות קולנוע שקונים סט 5.1 בנפרד ורסיבר בנפרד ואז הם מעולות למוסיקה.. אז לא כלכך חשוב לי יש לי מקום ל5.1 וכרגע יש לי גם 5.1 יש לי את המערכת הזאת : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=795447 אז אין לי בעיה של 5.1 .. גם יש לי סידור יפה בחדר. אני מחפש מערכת שיהיה לה סאב וופר עוצמתי שיהיה גם לפחות בגודל של 10 אינטש ומע…

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  13. אני חושב לקנות את המחשב Fujitsu Lifebook AH530-4 ואת המערכת Z 5500 של Logitech לחדר שלי. אחרי כמה בדיקות וחיפושים ראיתי שצריך כרטיס קול מתאים בשביל לנצל מערכת קולנוע ביתית כזאת. תיהיה לי בעיה לחבר את המערכת הזאת למחשב הזה? עד כמה שהבנתי צריך להשתמש במפצל שממיר את את שלושת החיבורים שיוצאים מהמערכת לחיבור 3.5 מ"מ יחיד כדי שאני יוכל לחבר אותו למחשב. שימוש במפצל כזה יכול לפגוע באיכות השמע או לסבך את ההתקנה שלה? עוד שאלת אחת: ראיתי אנשים שאמרו שעדיף לחבר אותה בחיבורים אופטיים. מישהו יכול בבקשה לפרט מזה אומר ולאן אני מחבר את הכבלים האופטיים? תודה רבה לכם על העזרה!

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  14. היי, לקחתי את האוזניות לטכנאי אלקטרוניקה כדי שיבצע חיזוק למגעים לאחר שצד ימין הפסיק לעבוד. (בצד שמאל שמעו מעולה*) האוזניות חזרו, האזנתי בחנות בצורה שטחית וראיתי שהכל בסדר. (לא התמקדתי באוזניות יותר מדי כי עשיתי עוד תיקונים אצלו.) כשחזרתי הביתה, פתאום אני מגלה שיש הפרעות בבסים בצד השמאלי, מן צרימה כזאת שמורגשת במיוחד בשירים שיש בהם קטעים של בסים חזקים, אבל מורגשת תמיד אם מאזינים טוב. בצד ימין שומעים טוב ללא צרימה. הטכנאי אומר שהוא בסה"כ חיזק את המגעים ושהבעיה לא קשורה אליו. ממה יכולה לנבוע כזאת צרימה והאם יש מצב שהוא גרם נזק לממברנה השמאלית בעת ההלחמה? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  15. Started by DJ_Yaniv,

שלום יש לי את הרמקולים S750 7.1 700RMS ונדפקו לי שני טוויטרים. לרמקול אחד הטוויטר עובד חלש מאוד, וברמקול השני הטוויטר עושה רעשים כשהרמקולים על עוצמה גבוהה. אפשר אולי איך שהוא להחליף טוויטרים לרמקולי האלו ? זה ממש מבאס לשמוע ככה מוזיקה וכו' :\ הנה לכם תמונה של הרמקול מהאינטרנט. http://www.xbitlabs.com/articles/multimedia/display/creative-gigaworks-s750_2.html תודה מראש לעוזרים...!

• 7 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by moog,

חיפשתי ולא מצאתי באתר של creamware יש רק SCOPE 4.0 ו 4.5 תודה

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  17. Started by Inzagi,

מה דעתכם עליהן? איך שומעים בהן? מוכר באחת החנויות אמר לי שהן המחליפות של K324P אבל מבדיקה באינטרנט הבנתי שהן לא המחליפות שלהן ושהן הרבה פחות טובות. אותו כנ"ל על דגם K330 שגם בו אומרים ששומעים לא משהו. יש לי נגן COWON D2, שווה להשקיע בK321? אם לא, מישהו יודע איפה עוד אפשר להשיג K324?

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  18. Started by NuXeR,

שלום, יש לי כרטיס קול OB 7.1, המחובר דרך SPDIF (קואקס) לרסיבר AVR245 של הרמן קרדון. במחשב מותקנת תוכנה בשם ac3 filter, בסרטי AC3 אני שומע בסראונד אין בעיה והרסיבר מזהה את זה גם כ-DOLBY DIGITAL או DTS....... אבל במשחקים, גם בווינדוס וגם במשחק (לדוגמא COD4) מוגדר 5.1 ועדיין הרסיבר מזהה סטריאו.. מישהו מכיר את התופעה ? תודה, תומר.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  19. Started by Kirma,

האוזניות שלי משום מה הפסיקו לפעול, רק האוזנייה הימנית עובדת. משהו מוזר, היא פתאום הפסיקה לפעול, עד אתמול היא עבדה מצויין ולא עשתה רעשים ולא כלום.. ועכשיו היא כאילו מנותקת לגמרי מהמחשב. JVC HA-G101 קניתי אותם מאיזה חנות שקיימת כבר מעל 15 שנים (מי שאני זוכר את עצמי) אבל דווקא עכשיו בחודשים האחרונים היא נסגרה ..( פתחו חנות של BUG במקום והמבחר + מחירים שם ממש לא לעניין) צריך המלצה לאוזניות טובות בסביבות 100-150 עם חריגה קטנה, מעדיף שיהיה מ TMS אבל אל תקחו את זה כתנאי.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  20. כשאני מחבר אוזניות, לא משנה איזה - רק אוזניות, לא רמקולים, יש ציפצוץ גבוה ומעצבן בטירוף! למשהו יש מושג איך לתקן את זה????

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  21. שלום, החלטתי להתחדש עם אוזניות חדשות, אך אינני מבין בתחום יותר מדי ולכן אבקש את המלצותיכם. האוזניות יחוברו בעיקרון למחשב כך שלגודל הפיזי שלהן אין יותר מדי חשיבות. תכונות חשובות: * באס חזק. * אוזניות סגורות ואטומות לרעשים חיצוניים (לא אוזניות כפתור). *סאונד איכותי ככל האפשר. האוזניות ישמשו לשמיעת מוזיקה (בעיקר) וגם לסרטים ואמורת להחליף את השימוש ברמקולים. תקציב, כפי שנכתב בכותרת 400 ש"ח +-. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by lowdez,

שלום חברים, אני מחפש לקנות רמקולים למחשב בתצורת 2.1, אחרי חיפושים מעמיקים והרבה התלבטויות, הנה האפשרויות: JBL Creature Altec Lansing 4121 Altec Lansing 2421 Logitech X240 או לקנות מEBAY את הATP3 של Altec Lansing שזה סיפור ואני מעדיף להמנע ממנו. כעיקרון אני מוכן לשים על רמקולים באיזור ה400 שקל מינוס. אני מחפש משהו בשביל סרטים, סדרות ומוזיקה (מטאל כבד) אם למישהו יש המלצה לאחד מהדגמים, או לדגם אחר, אני אשמח לשמוע.

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by yanro,

שלום רב, אני עומד לקנות סט רמקולים של וורפידל diamond 8: קידמיים- 8.4, אחוריים- 8.1 וסנטר- 8. בנוסף לזה מגבר YAMAHA RXV800. כל זה ביד שנייה ב- 3300 שקל. איך נשמע? האם כדי לוותר על הרסיבר ולחפש אחד חדש יותר? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  24. Started by 1qaz2wsx,

Crossroads Mylarone X3i שוכבות בארון שלי כבר לא מעט זמן עם כבל קרוע.. הכבל קרוע אך ורק בסוף- ממש בחיבור שבין הכבל לחיבור 3.5 עצמו.. האם יש אפשרות כלשהי לחבר את הכבל לפלאג אחר שלקחתי מזוג אוזניות שפועל\אחד שקניתי בחנות ? אם כן, איך ניתן לעשות זאת?

• 5 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.