אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
זה ה HTPC שלי AMD 5600 2GB RAM DDR2 SAMAUNG HD4350 (יש לי 7600GT פנוי אם זה עוזר) HD250 GB.. האם זה יכול להריץ סרטי FULL HD? עם איזה תוכנות מומלץ לי לעבוד כדי להריץ 1080P? תודה.. אגב אפשר להוציא סאונד בעזרת המתאם DVI TO HDMI של ATI נכון? איך עושים את זה?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
כשאני מחבר אוזניות, לא משנה איזה - רק אוזניות, לא רמקולים, יש ציפצוץ גבוה ומעצבן בטירוף! למשהו יש מושג איך לתקן את זה????
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה לחבר את המחשב שלי עם כרטיס קול ALC888 שיש לו יצאיה אופטית לרסיבר RXV361 של ימהה שום סאונד לא נשמע אני גם לא חושב שהדרייבר של הכרטיס קול זיהה משהו חדש מה אני אמור לעשות? עריכה: לא משנה - הסתדר
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על ה"דבר" הזה ב-KSP: ?Vosonic 40GB MP3 + Reader? Model VP3310 X'S-DRIVE PRO STORAGE DEVICE WITH BLUE BACKLIGHT LCD + MP3 PLAYER Supports major types of memory cards Compact Flash Card type I/type II (CF) IBM MicroDrive SmartMedia Card (SM) Memory Stickо (MS), Memory Stick Pro (MS Pro) Secure Digital Card (SD) MultiMediaCard (MMC) LCD Blue-backlight LCD displays working status (no picture preview) Hard Disk Supports data transmission from memory card(s) to built-in 2.5 Hard drive. Backup all kinds of files as the 2.5" external HDD, USB card reader/ writer DC Power Internal Power: Li-ion rechargeable battery 3.6V x 2(720mA) External Power:…
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
תקשיבו כרגע יש לי מערכת קולנוע ביתית שמחוברת למחשב שקניתי לפני חצי שנה בערך ואני לא מרוצה ממנה.. היא מעולה ואיכותית וגם עוצמתית לא רע בכלל אבל היא מתאימה בעיקר לסרטים.. והשימושים שאני צריך זה נטו 100% מוסיקה .. אני מחפש מערכת עוצמתית,לא משנה לי עם זה יהיה 5.1 או 2.1 כי מי שבאמת מבין יודע ש5.1 זה באמת בעיקר לסרטים ומשחקים ו2.1 זה למוסיקה אבל יש מערכות קולנוע שקונים סט 5.1 בנפרד ורסיבר בנפרד ואז הם מעולות למוסיקה.. אז לא כלכך חשוב לי יש לי מקום ל5.1 וכרגע יש לי גם 5.1 יש לי את המערכת הזאת : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=795447 אז אין לי בעיה של 5.1 .. גם יש לי סידור יפה בחדר. אני מחפש מערכת שיהיה לה סאב וופר עוצמתי שיהיה גם לפחות בגודל של 10 אינטש ומע…
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
חשבתי לקנות זוג אוזניות איכותי... סיבות? הרבה יותר זול מרמקולים איכותיים וגם אני רואה הרבה סרטים בלילה משחקים ואני אוהב לפוצץ בVOLUME והSOUND הנוכחי שלי לא משהו וגם תמיד מעירים לי על הרעש.. אז חשבתי לקנות את האוזניות האלה: ZALMAN ZM-RS6F 5.1 HEADPHONE SURROUND קראתי 5 סקירות קיבל בכולם 5/5 10/10! וגם נראה מתאים לצרכים שלי סקירות על המוצר... http://www.fastlanehw.com/reviews.php?i=40&page=1 http://www.rbmods.com/Articles/Zalman/Headphones/1.php המחיר הוא 330 ש"ח על האוזניות מנועה.. לחשוב שבארה"ב הוא עולה 50$ + אז זה לא יקר אחרי הכל מוצרי אודיו פה בארץ אין צורך לפרט.. טוב מחכה להמלצות/תגובות/אפשרויות אחרות... תקציב כרגע גמיש (כמובן אל תדפקו לי אוזניות ב1K) שימושים:מש…
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אני מחפש אתרים עם ביקורות , מידע , פורומים וכל דבר אחר שאני יכול ללמוד ממנו יותר על כל מה שקשור באודיו . עזרה ?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום חברים התקנתי WIN7 ואת הדרייבר של אסוס שמתאים לWIN7(הורדתי מהאתר שלהם) ומצאתי בעיה מוזרה, הסאונד נורא חלש, גם אחרי שהעלתי את כל מה שניתן לעלות ל100% הוא עדיין חלש! הבעיה הזו לא קורה אם האון בורד, והיא כמובן לא הייתה קיימת במערכות הפעלה אחרות! אם יש מישהו שמכיר את הבעיה ויודע איך אפשר לטפל בה.. אני השמח לשמוע. תודה מראש ויום טוב.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
חשבתי על הHD201. האם הן נוחות? מה לגבי הEH150? כרגע אני עם הmdr-xd100 והם מאד נוחות, אבל אני צריך למחשב אחר. חשוב לי שלא יהיה יותר מדי באס.
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על שילוב של הכרטיס קול M-Audio Revolution 5.1 עם האוזניות Sennheiser HD485 ? השימוש הוא בעיקר לסרטים,מוזיקה וקצת משחקים..
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אהלן כולם ! בבעלותי מגבר ישן של NAD ואני מעוניין להתאים לו זוג חברים חדש. מישהו יכול להמליץ לי על זוג רמקולים אמין, טוב ואיכותי שיוכל להפיק את המיטב מהמגבר שלי !? ועוד שאלה : יש לי מאחורה מתג של Soft Clipping מה זה עושה ?
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אהלן! אז אחרי הרבה לבטים על לשדרג את הCRT הנאמנה שלי או לא נראה לי שהגיע הזמן להודות לה ולהתקדם. הטלוויזיה תיהיה מחוברת לממיר של יס (כרגע ללא שידורי HD ונראה לי שגם בעתיד הקרוב/רחוק לא הולך להיות שדרוג לממיר שכזה), מערכת קולנוע בסיסית (נגן DVD, רסירבר ורמקולים 5.1) ומידי פעם למחשב (בזמן משחקים או ניגון סרטים באמצעות כרטיס מסך HD4830 עם רצון לשדרוג לגרסאות החדשות של ATI). המחשבה כרגע היא לרכוש קונסולת משחקים PS3/XBOX360 אז זה עדין רק בגדר מחשבה עקב היותי סטודנט דל תקציב. מרחק הצפייה נע על איזור 3.5 מטר ואני מעוניין במסך בעל רזולוציה התומכת בFHD (במיוחד לצפייה בסרטים ומשחקים דרך המחשב) בחדר של אחי נמצאת LCD 32 וגם אצלו מרחק הצפייה זהה.. אני די משוכנע שהגודל הזה יספיק ל…
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש אפשרות לקנות אותם בנפרד או שאכלתי אותה בגדול? זה יהיה ממש טיפשי לקנות את האוזניות עוד פעם רק בשביל הearbuds
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
אתמול קניתי אותם.. אחלה רמקולים מאוד איכותיים ממליץ לכל מי שמחפש רמקולים איכותים בזול יחסית. יש לי שאלה.. האם יש איזה הגדרה בווינדוס או איפה שהו שהמחשב ידע שזה 2.1 ולא רק 2 כי אני מרגיש שהסאב טיפה חנוק..
-
- 7 תגובות
- 729 צפיות
-
-
היי, כבר הרבה זמן שאני מחפש מכשיר MP3 איכותי, ובחודשים האחרונים הגעתי למסקנה שאני מעוניין בiriver. ההתלבטות הייתה בין הH10 לבין הH320/340 כשכמובן הדילמה סבבה סביב הכסף. אחותי וחבר שלה יהיו בהונג קונג עוד משהו כמו חודש, ויש להם אפשרות לקנות שם בשבילי, כשכרגע הכיוון הוא על H340 ב380$. יש לי מספר שאלות - 1. האם שווה לקנות את המכשיר במחיר הזה (גבוה/נמוך)? 2. האם באופן כללי כדאי לי ללכת על ה-H340 או שמא אמורה לצאת גרסה חדשה כלשהי שתחליף אותם (הם הרי בשוק כבר יותר משנה, ומאז הספיק לצאת הH10 שהחליף את ה-H110)? 3. האם יש בשוק היום מכשיר שעולה פחות או יותר מחיר זהה אך נותן יותר תמורה? ואני מתכוון מבחינת איכות שמע, גודל (משקל + עובי, שהינם חסרונות בסדרה של הH3XX), עיצוב, access…
-
- 5 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום חברים. בעת עריכת סרט בלוריי שלם (ע"מ לחסוך מקום פנוי) עם DVDFAB נתקלתי ב2 תזרימי השמע הבאים: Dolby Digital ו DOLBY TRUEHD הTrueHD שוקל יותר כמובן כי הוא פורמט Loseless והDD לא. האם זה בסדר שאשאיר רק את הTrue HD? האם יש תמיכה אחורה? יש לי בכלל סיבה להשאיר את הDOLBY DIGITAL הרגיל? האם כל החומרות ייתמכו בDolby TrueHD? כרגע אני מנגן את הסרטים במחשב שלי, שמחובר לDELL 2311H על 1080X1920 עם Soundstick 2 (Harman Kardon) מה אני צריך לקנות ע"מ להנות במאה אחוז מסרטים? רמקולים 5.1/7.1? רסיבר? אשמח להבהרה קצרה בנושא. תודה.
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
התקנתי כל הדריוורים הכי עדכניים והמחשב מזזה שיש את הכרטיס כמקור פלט אבל משומה כשאני מחבר אותו לטלויזיה יש רק תמונה אין סאונד
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
I need headphones but not over 200nis what do you thnk about: Altec AHP512 the Altec AHP512 cost 179nis @ ARCADIA
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך של ATI (5750 ליתר דיוק). עד עכשיו היה לי כרטיס של NVIDIA ובכדי לשכפ תצוגות (לראות את אותו הדבר בשתי התצוגות ככה למשל אני רואה סרט על הטלויזית LCD שלי) הייתי צריך רק ללחוץ על CLONE DISPLAY וזה הכל. אני כרגע מסתבך עם הדרייבר של ATI ואין לי מושג איך עושים את זה עם הCATALYST תעזרו לי בבקשה שחכתי לציין שהמערכת הפעלה היא ווינדוס 7
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
אפשר להשתמש ביציאה דיגיטלית וביציאות הרגילות באותו זמן?? כי אני רוצה לחבר ביציאה הדיגיטלית רמקולים altec ada880 וביציאות הרגילות לחבר מערכת עם עוד 2 רמקולים בתור רמקולים קדמיים.... תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 728 צפיות
-
-
האם העובדות שהאוזניות הן in ear והכבל לא סימטרי מפריעות לריצה עם האוזניות? אם יש פה מישהו עם נסיון בריצה עם האוזניות אשמח לשמוע את תגובתו.
-
- 8 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
במשך יומיים חרשתי את כל האינטרנט בחיפוש אחרי נגן מתאים... אני מחפש: 30G HD עם אודיו עם תמונות עם וידיאו עם רדיו עיצוב יפה [משקל לא הכי קריטי] שיופיע ככונן חדש כשאני אחבר אותו למחשב שלי (דיסק און קי) שהבאנדל יהיה טוב + מטען ונרתיק וכבל USB *** שיהיה אפשר לשמור עליו מסמכים אחרים כגון עבודות, קבצים חשובים, התקנות של דברים ולהעביר ממחשב למחשב - קריטי עד שלשום הייתי בטוח באייפוד וידיאו 30G אפשר היה לוותר על הרדיו אבל זה להידבק לאייטונס ואז שיניתי ל IRIVER 340 ואז שיניתי ל IAUDIO X5L וכרגע אני עומד על COWON A2 30G - שאמור להיות נטול התחייבות לתוכנות ולעמוד בציפיות שלי הבנתי שהוא ממש טוב וכולל כל מה שרציתי.... השאלה היא אם שומעים טוב מאוד עם האוזניות (וגם אם החיבור רגיל או שהם א…
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. לפני יומיים ההורים של אשתי קנו מערכת קולנוע בייתית יד שניה מהדגם הנ״ל במחיר של 800 ש״ח. לאחר שחיברתי אותה שמעתי סאונד נקי וצליל טוב. רציתי לדעת מה אתם חושבים, מה היתרונות ומה החסרונות כי יש מצב שאני גם ארצה לקנות משהו כזה(חדשה עולה 1200). ואם יש במחיר הזה משהו יותר טוב מבחינת סאונד ועוצמה אני אשמח לשמוע, המערכת הנ״ל עם 6 רמקולים וסאב.
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
שלום. אני מקווה שזה הפורום המתאים לשאלה על כרטיסי טלוויזיה.. אני מתכנן לקנות מסך - SAMSUNG 2333SW, ואליו לחבר את המחשב, וכן את הממיר של YES. למסך הזה אין רמקולים מובנים, ולכן רציתי לדעת איך אפשר לחבר רמקולים חיצוניים כך שיפעלו גם למחשב וגם לטלוויזיה בעזרת כרטיס טלוויזיה + קבלים מתאימים. אשמח לעזרה, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 728 צפיות
-