אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
המערכת שלי: 4 רמקולים->4 באסים,שתי טוויטרים,4 רמקולים רגילים,מחוברים לרסיבר של AIWA(בן 10 משהו כזה...),אם היא משנה... אני שומע משום מה רק מצד אחד,כשהכל מכוון בבאלנס,כולל דרך הרסיבר(מצד שמאל לא שומעים כ ל ו ם) מה עושים?...
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
לאחר התלבטויות רבות, החלטתי לקנות את המכשיר הנ"ל. אבל, חשוב לי מאוד (כמו לרוב האנשים) להוריד את המחיר למינימום. מישהו יכול להמליץ לי על המחיר הנמוך ביותר שבו ניתן להשיג את המכשיר הזה (חדש, לא משומש)? לא מזאפ, כי שם כבר בדקתי... בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
סרטי DVD וסרטי VCD בצבע -בסדר גמור האם מישהו נתקל בבעיה דומה? מה עושים תודה
-
- 4 תגובות
- 751 צפיות
-
-
יש לי כרטיס טלויזיה שבהקלטה משמיע רעשים מגעילים ... שמעלים את השמע : BDA ANALOG CAPTURE שומעים רעשים מגעילים אם אני מוריד את זה לשמע נמוך בקושי שומעים את הרעשים אבל ההקלטה גם עם שמע נמוך ניסיתי לחבר את הסאונד דיגיטלית עם כבל RCA ( אדום לבן ) הרעשים פחות גדולים אבל שומעים עדיין הפרעות וזה מעצבן ניסיתי הכול להחליף כבל , מערכת מחובר AUX , ישירות בין הממיר למערכת שומעים מצויין בלי רעשים שמחברים בין הכרטיס TV לממיר יש רעשים חזקים אם אני מפסיק את הכרטיס טלויזיה ומגביר את העוצמה של הקול לא שומעים כלום אם אני מגביר את העוצמה של הכרטיס TV שומעים רעש מטורף. " עוצמה ראשית " תקין . שאני מעלה את ה BDA ANALOG CAPTURE כדי להגביר את הקול ואת עוצמת ההקלטה יש רעשים . מה אני צריך לעשות ?…
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכם! קניתי גיטרה חשמלית,אני מעוניין לחבר אותה לכרטיס קול שלי ולהקליט את עצמי מנגן ולשמוע אותי דרך האוזניות. יש לי כרטיס אקסטרים מיוזיק של קריאטיב! לאיפה אני מחבר את הכבל? צריך לקנות מתאמים? וכל מידע אחר חשבו אשמח לשמוע
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
הדגם הנ"ל של החברה האלמונית (לפחות לסחבק) הוא זול ביותר ביחס למתחריו (Kiss, Xoro ושות'), אך לפי המפרט הוא מבטיח לא פחות. השאלה שלי היא האם הוא גם מקיים את מה שהוא מבטיח והאם, באופן כללי, נגני ה - Divx הקיימים כיום בשוק הישראלי בשלים מספיק. אז השאלות שלי ככה: (לגבי הדגם הספיציפי הזה ובכלל): - האם הוא קורא גם כתוביות עבריות בהצלחה (את כול הפורמטים הנפוצים [sub,srt,txt], סימני פיסוק כמו שצריך וכ"ו) ? - האם נוצרות בעיות קודאקים שלא נפתרות בקלות (האם עידכון הוא עניין אינטגרלי ופשוט והאם הוא תלוי בזמינות התוכנה ע"י החברה [כמו דרייברים] ) ? - החיבור והממשק בין הטלוויזיה והרסיבר קלים ? אם יש לכם הערות נוספות, אני אקבלן בשמחה. בתודה מראש, אסף
-
- 0 תגובות
- 750 צפיות
-
-
התכונה הכי חשובה לי בו היא עמידות פיזית.... רצוי עם מיקרופון ואפשרות הקלטה ל MP3 מקניה מחנות מארה"ב עדיפות ל target ו circuitcity בתודה מראש שפוי
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
ובכן, קראתי על טכנולוגיות ועל מבחנים השוואתיים, כיום המחירים מאוד זהים בין מסכי פלסמה ומסכי LCD תואמים. מסכי פלסמה אף עולים פחות כאשר משווים אותם למסך LCD באותו הגודל ( תקנו אותי אם אני טועה... אני מדבר על סמך נתונים מהאינטרנט ומחנות אחת). איכות התצוגה טובה יותר במסכי פלסמה, הניגודיות בהם גבוהה יותר מבמסכי LCD וקצב העדכון גבוה משמעותית כמו כן הם סובלים פחות מהתופעה של פיקסלים פגומים/חלשים . אבל, ויש אבל, אורך החיים שלהם נמוך יותר - משמעותית כמעט פי 2 (קראתי כי מדובר ב 25000 שעות לעומת 50000-75000 ב - LCD ) ,כמו כן הם לא ממש ידידותיים לסביבה ( יותר נכון פחות מאשר מסכי LCD ),כמו כן הם שבירים הרבה יותר וכנראה מחייבים התקנה של איש מקצוע. על סמך המידע היבש הזה (שוב, אשמח מאוד …
-
- 5 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום. הייתי רוצה לקנות טלוויזיה LCD למרחק 3 מטר אולי קצת קצת פחות. אני רוצה LCD שהיא FHD עם חיבור USB שיקרא את הפורמטים החשובים של סרטים ושירים וכאלה... אני רוצה לחבר אל המסך רק את המחשב וממיר של YES. אני הולך לראות בטלוויזיה בעיקר סרטים והמון כדורגל! יש אפשרות לחריגה של 200-300 אם יש דגם הרבה יותר טוב שנכנס בתקציב אחרי ההגדלה. תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
החלטתי על ATP3. עכשיו, יש כל מיני מקומות לקנות מהם: http://zap.co.il/model.asp?model_id=24875 תהיתי איזה מקום הכי אמין ומומלץ? ועוד משהו.... אם אתם מכירים רמקולים טובים יותר, בסביבת המחיר של אלו, אני אשמח לשמוע על זה... לא מעניינת אותי העוצמה, וגם לא כ"כ העיצוב... חשובה לי איכות הצליל, נקיות הצליל, וטווח הצלילים. בתודה, גבריאל.
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום.. לאחרונה כל הזמן מהרמקול הימני יש קולות של מין "שריפה כזו" מין קול כזה קבוע שאינו נגמר, מי שמיתעסק באודיו וודאי מבין למה אני מתכוון וגם מי שלא.. שמתי לב שהבעיה היא דווקא בחיבור (הירוק) מהלוח משום שגם שאני מכניס אוזניות\רמקולים אחרים הבעיה אותו בעיה.. ברמקול\אוזניה ימין שומעים את הקול הזה.. לעיתים אני משחק עם הכבל ואיכשהוא זה נתפס על צורה כזו שהוא לא עושה רעש, אבל לוקח הרבה זמן לתפוס ת'נקודה וזה כבר מייאש.. אין לי כרטיס קול שאינו מובנה.. יש דרך לתקן? אולי הוא לא נקי או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום לכולם ותודה מראש לעוזרים. לפני יומיים ההורים של אשתי קנו מערכת קולנוע בייתית יד שניה מהדגם הנ״ל במחיר של 800 ש״ח. לאחר שחיברתי אותה שמעתי סאונד נקי וצליל טוב. רציתי לדעת מה אתם חושבים, מה היתרונות ומה החסרונות כי יש מצב שאני גם ארצה לקנות משהו כזה(חדשה עולה 1200). ואם יש במחיר הזה משהו יותר טוב מבחינת סאונד ועוצמה אני אשמח לשמוע, המערכת הנ״ל עם 6 רמקולים וסאב.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_155_1335&products_id=9455 האם זו מערכת העדיפה על פני ה-ATP3? הסט כולל שלט והעיצוב נראה טוב יותר לטעמי והאם השקעת כסף במערכת של I-Trigue תניב הבדל משמעותי?
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
מחשב מולטימדיה AMD Athlon II 215 Dual Core AM3 Gigabyte GA-MA74GM-S2H Transcend DDR-2 2Gb 800Mhz LG DVD-RW GH24-NS50X24 Sata Samsung ECO Green 500Gb SATA 16mb Parker Keyboard Slim PS2 Parker Mouse Blister PS2 מארז מולטימדיה כולל ווינדאוס XP חוקי . מותקן כולל קודקים לקריאת כל הפורמטים של סרטים 2,680.00 ₪ טלוויזיה "42 FULL HD תוצרת INOVA מיובא ע"י גטר. 3 שנים אחריות !!! 3,900.00 ₪
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
כרטיס קול מובנה של abit NF7-LS עם suondstorm(?). אני מחפש רמקולים טובים (עד כמה שאפשר) לשמיעת מוסיקה קלאסית (לא צריך בס) בסביבות 300 ש"ח. תודה.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
יש לי מערכת כזאת ואני כניראה קונה נגן פשוט כזה האם ישנה דרך כלשהי לחבר את הנגן הזה למערכת?
-
- 7 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלום קניתי מערכת קולנוע ביתי 6.1 (רמקולים סאטליטים) ו-dvd קורא divx/xvid ויש לי 2 שאלות בקשר אליה: 1. מה אני צריך לדעת לפני שאני מחליט איפה למקם את הרמקולים בחדר? באיזה גובה הם אמורים להיות? באיזה מרחק אחד מהשני, מהטלויזיה, מהקיר וכו'... 2. מה אני צריך לעשות כדי לראות סרט divx/xvid בדי וי די? פשוט לצרוב אותו כמו שהוא (avi)? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
http://www.officedepot.co.il/(qwdctay211lg5kvag5hgd545)/catalogFamily.aspx?ID=593471&CID=100 מה דעתכם ?
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
-
אוזניות כפתור. מיועדות לPSP. תודה
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי XBOX 360 + מסך פלזמה 42 אז אני מחפש משהו זול וטוב אבל שישמע סביר יש לי 4 רמקולים של טנוי (לא גדולים\רצפתיים אלא רמקול מדף),סנטר של ימאהה ורסיבר של הרמון קרדון. בעיקרון חשבתי לחפש יד שנייה כי אולי יש מציאות אבל אני לא מבין בזה ולא יודע מה טוב.
-
- 2 תגובות
- 750 צפיות
-
-
שלומות. אני צריך קצת עזרה,אז קודם כל אני רוצה שמישהו יסביר לי מה עושה העידכון לאייפוד ? חוצמיזה יש איזה תוכנות טובות שמסדרות טוב את הID3 ? או משו כזה ? ושמישהו יסביר לי בכלל מה זה ? יש איזו דרך לראות שירים בעברית על הiPod ? המון המון המון תודה למי שיעזור.
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת סטריאו ,לא יקרה מדי, עם חיבורי RCA (לחיבור לרסיבר/למחשב), עם שלט אלחוטי מלא (חובה!) של חברה מוכרת וטובה. יכול להיות יד שנייה אז מבחינת מחיר שחדש יעלה עד 1500 ש"ח (שיד שנייה יעלה 500-800). אני מחפש רסיבר 5.1 לפחות טוב איכותי שחדש יעלה בערך 2000-2500 ישמש בעיקר לסרטים ומוזיקה, קצת מדי פעם למשחקים.
-
- 1 תגובה
- 750 צפיות
-
-
רמקולים סאונדוורק של קריאטיב.. חיברתי אותם נכון קדמיים לחיבור של הקדמיים ולג'ק הירוק בלוח ואחוריים לאחוריים... בכל מקרה אני לא שומע סאונד מהרמקולים האחוריים.. אחרי כיוונון דרך הדרייבר של nvidia (לוח 8RDA+ 2.1 ) בדיוק לפני שלוחצים FINISH הוא משמיע איזה דמו כזה שמדגים.. ובדמו הזה שומעים יפה את כל ה4 אבל ברגע שלחצתי פיניש זה נעלם אין יותר... יש לציין גם שבבדיקה באשף של הדרייבר שהוא בא לבדוק אם הרמקולים האחרויים עובדים הם עבדו עכשיו הם עובדים, אבל רק שאני מכוון את הדרייבר ל4 SPEAKERS (בדולבי-4 רמקולים הם לא עובדים) והם עובדים ממש חלש עם סאונד מוזר כזה בוא נגיד שאם הייתי צריך לשמוע רק מהם, הייתי זורק אותם לפח... סאונד חלש ומוזר וצרוד... מה זה? דרייברים אחרונים אגב
-
- 3 תגובות
- 750 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן רמקולים של altec lansinc (הדגם היקר, שעולה 1400 שקל בארץ) ב-200 דולר בדיוטי פרי - מחיר מציאה לכל הדעות! אבא שלי כרגע בארה"ב, ואני מברר מחירים של כל מיני מוצרים, ביניהם כרטיס אודיו. מצאתי את הכרטיס הבא, Creative Sound Blaster Audigy SE SB0570LPVP 5.1 Channels 24-bit 96KHz PCI Interface Low-Profile Sound Card - OEM http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16829102010 במחיר ממש מצחיק של 27 דולר, 110 שקלים. האם שווה לקנות את הכרטיס? האם הוא ישפר את הביצועים של המערכת סאונד שקניתי? הבנתי שכיום הכרטיסי סאונד און בורד הם לא רעים בכלל, אבל אני לא בטוח איזה יש לי. לבדוק דרך ה-device mangger?
-
- 8 תגובות
- 750 צפיות
-