אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
אחרי הרבה זמן ויסורים סוף סוף יש לי מגבר שאני בניתי שעובד כהלכה (האמת שאנטולי עזר). קבלו את המיני 3 המגבר עצמו מאוד לטעמי ,מגבר מאוד כייפי ,פאנצי,טוב למוסיקה קיצבית-אם כי מוסיף באס ל81dj שלי שממש לא צריך את זה חחח. מצליח אפילו להניע את ה701 בצורה סבירה שמאוד מפתיע למגבר שמונע ע"י סוללה 9v .
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
היי, אז מה יש לכם להציע? תודה לכל העוזרים מראש!
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
לא מזמן קניתי את הסוני אריקסון שלי w800i, פשוט מתוחכם. עם הפלא' הזה קיבלתי גם אוזניות SONY MDR-EX71SL בבנדל, אבל בלי קבל מאריך. את הכבל שמחבר בין הפלא' והאוזניות יש לי(מקבלים כמובן עם הפלא') אבל הכבל המאריך הזה יודע רק לתאם בין הכניסה המיוחדת של הפלא' ובין האוזניות סוני. האם יש איזושהי דרך לקנות רק את הכבל המאריך בנפרד לאוזניות? אם אתם שואלים למה, אז זה בכדי שאוכל להנות מהאוזניות הללו גם במכשיר ה-H10 שלי. תודה מראש. .swg
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
אוקיי, חשבתי לקנות נגן MP3 נייד בעל דיסק קשיח. התלבטתי בין ה Creative Muvo2 1.5G לבין ה Creative Nomad Jukebox Zen NX 30G שניהם נמכרים בפי סי אייץ'. אולי מישהו יכול לעזור לי להחליט, למרות שהמובו 2 קצת קטן בשבילי, אבל אני לא בטוח בקשר לזן. אני מודה לכם מראש. נ.ב תווך מחירים יכול לנוע בין 1000 ל 2000 ש"ח.
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אז ככה אני יכל כרגע לקנות רק בארץ (כי אין לי משהו בחו"ל או שחוזר מחו"ל בזמן הקרוב לצערי) ואני צריך מגבר נייד לאוזניות החדשות שלי ה-AKG K601 אני ישמח גם לאתרים של חנויות כי גם את זה לא מצאתי
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, יש שאלה שמטרידה אותי הרבה זמן. ישנם סוגים מסויימים של אוזניות שיש להן מיקרופון מובנה שתומך רק במכשירי iDevice רציתי לדעת למה עושים את החסימה הזו ודופקים לקוחות בעלי android ו WP וגם עם יש דרך לעקוף את ההגבלה הזו ולגרום לאוזניות לחשוב שנעשה שימוש ב iDevice שבפועל אני אשתמש במכשיר android. לא מצאתי מידע על הנושא בכלל. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום אני הולך לקנות רמקולים וכבר דנתי בנושא שלהם מה שנשאר זה כרטיס הקול, הייתי בטוח שאני יקנה איזה אודיגי 2 או הרקולס אחד עם יציאה דיגיטלית אבל עכשיו חשבתי על משהו אחר. הלוח של המחשב שלי ממש מיושן וחשבתי לקנות לוח חדש עם כרטיס קול מובנה, אין לי בעיה לחכות עוד שבועיים ולקנות לוח במקום כרטיס קול. חשבתי על הP4P800 עכשיו אני רוצה לשאול איך הכרטיס קול שעל הלוח?, אני הולך להשתמש ביציאה הדיגיטלית שלו והעם הביצועים של המחשב מושפעים מזה?
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלוםם האם מישהו יודע מה ההבדלים בנייהם? חוץ מהכפתור שליטה? והמיקרופון המשמש כדיבורית האם יש להם אותם נתונים? אני צריך את זה לאייפון...
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום , מקווה שזה פורום נכון תוכלו להמליץ לי על כרטיס הקלטה בסיסי וזול למחשב. (בסיסי כי הוא מיועד לאבא שלי שפה ושם יקליט כמה תוכניות מיס וכמה קלטות וידאו ישנות) הייתי רוצה כרטיס HD והבנתי שHD אי אפשר להקליט בגלל הHDCP. אז שאלה שלי , האם דרך כבל קומפוננט זה יקליט לי? (אם בכלל יש כרטיסים האלה קומפוננט, כי בממיר של יס ראיתי שיש) אז אם תוכלו להסביר לי , האם זה אפשרי וגם להמליץ לי על כרטיס HD זול (אם בכלל אפשר להקליט איתו יס HD) או כרטיס רגיל SD אם אפשר המלצות מ http://www.ksp.co.il תודה רבה מראש!
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
קניתי לא מזמן רמקולים של מירולאב ולא שומעים טוב את הבאס ורק שאני משחק עם הווליום של הבאס הוא עובד טוב וגם זה מקס' לשיר אחד מה אני יכול לעשות? דגם הרמקולים Microlab M-700U
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כרטיס XFI XTREMUSIC , בחלונות XP לא היתה בעיה לעבוד איתו ולהגדיר את כל הפרמטרים הרצויים, אני מחובר למגבר בחיבור דיגיטלי, ב XP אפשר היה לשלוט על הגדרות הבאס והטרבל דרך התוכנה שבאה עם הכרטיס קול ובחלונות 7 אי אפשר לעשות את זה, על היציאה הדיגיטלית אלא רק על האנלוגית. מה הפיתרון? ניסיתי גם דרייברים צד שלישי שמבוססים על הדרייברים האחרונים של קריאייטיב וזה גם לא עזר.
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני רוצה לקנות רמקולים 2.1 חדשים איכותיים. אני מתלבט בעיקר בין שתי חברות, ALTEC LANSING ו- LOGITECH, וארבעה דגמים. ויכול להיות שאתם יכולים להציע משהו הרבה יותר טוב. FX4021 http://www.karat.co.il/catalog.php?id=273 MX5021 http://www.karat.co.il/catalog.php?id=275 Z-4 http://www.dicomputer.co.il/contents/he/p104.html Z-2300 http://www.dicomputer.co.il/contents/he/p99.html לי חשוב שיהיה שלט רחוק לשליטה ברמקולים ובסאב, יתרון לתלייה על הקיר וכמובן האיכות. החדר לא גדול (חדר שינה), הרמקולים ישמשו לשמיעת מוסיקה דרך המחשב וטלוויזיה דרך הכרטיס TV במחשב. ושאלה נוספת, למשל על הרמקולים של ALTEC LANSING רשום שהם ניתנים לתלייה על הקיר. שאלתי היא, איך ? האם אפשר להעביר את כב…
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום גולשי HWZONE, אני מחפש דרכים ליצירת קשר עם פוליפון (יבואנית iAudio ) אשמח אם תעזרו לי, חרשתי על כל האינרנט . תודה לעוזרים. , בברכה, ניקו \ dYNamiC
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
טוב אז ככה , קניתי היום קאבל CPA - PL קטן .. עכשיו אני מחבר את 2 הבננות השחורה והאדומה לחיבורים שיש לי מאחורה במערכת לבן ואדום .. ואני מחבר את הPL הקטן למחשב ( יש 6 חיבורים וניסיתי את כולם ) .. ואני שם את המערכת על מצב VIDEO / AUX וכשאני לוחץ על שיר זה רושם לי הודעה שזה לא יכול להפעיל את הקובץ כי אין מאיפה לשמוע כאילו .. דיסקים וכל השאר המערכת בסדר גמור .. וניסיתי את כל החיבורים של המחשב את כל הצבעים וזה פשוט לא עובד .. מישהו יודע מה הבעיה ? תודה .
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אוזניות כפתור. מיועדות לPSP. תודה
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
KSP הורידו אותם מהאתר משום מה... יש חנויות נוספות באיזור ת"א שמומלץ לקנות מהן?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שבוע טוב לכל עם ישראל,מקווה שתהנו. http://www.head-fi.org/t/578899/headphone-festival-2011-in-tokyo-october-29th-2011-pictorial-bandwidth-warning
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי טלויזית LCD של סמסונג. מחוברים אליה רמקולים של מחשב שיותר טובים מהרמקולים של הטלויזיה עצמה. הרמקולים עובדים בסדר גמור אך כשאני מעביר את הטלויזיה למצב מחשב (כדי לראות סרטים עליה) שומעים עם הרמקולים רק בצד שמאל. הרמקולים מחוברים לטלויזיה דרך יציאה בשביל אוזניות/רמקולים והמחשב מחובר לטלויזיה דרך יציאה שנקראת PC IN (עם כבל PL). בשידורי טלויזיה, וXBOX שומעים מצויין אך כשמעבירים למחשב שומעים רק בצד שמאל. מישהו יודע להצביע על הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
יש לי כמה קלטות ווידאו ישנות שאני מפחד שיהרסו אז אני רוצה להעביר אותם למחשב -----> דיסק DVD תודה לעוזרים!!
-
- 1 תגובה
- 765 צפיות
-
-
הי אני רוצה להוסיף ל HTPC שלי כונן בלוריי, רק אין לי מושג אם הם קוראים סרטים של כל האזורים (יעני איזור 1 או 2) ואם יש את ההגבלה הזו בכונן, או רק בתוכנת ניגון. http://www.noacomp.co.il/Category.aspx?CatCode=53 תודה
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מקרן קול (זול ככל האפשר) שתומך ב Dolby atmos, עם רמקולים אחוריים בשביל סראונד אמיתי ככל האפשר. רציתי גם שיהיה לו כיול אוטומטי, קישוריות וייפי וחיבור לספוטיפיי.. חיפשתי באמזון מקרני קול שנשלחים לארץ ולא מצאתי המון אפשרויות. LG S80QR עומד בכל הדרישות שלי, אבל ראיתי בהמון ביקורות שה dolby atmos שלו לא מרשים. בקיצור, אשמח להמלצה על מקרן קול 😊
-
- 0 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני טס לשוויץ בקרוב ואני רוצה לסחוט מההורים רמקולים ברמה.. הבעיה שאני לא ממש יודע מה התקציב שלי. בכל אופן לגבי 5.1 בתקציב גבוה יש את הz680 כמובן ובתקציב יותר נמוך את ה t5400. לגבי 2.1 יש atp 3 \ 2100 לתקציב נמוך ולתקציב יותר גבוה יש את הפרומדיה 2.1 או הרמקולים המפתים של אלטק fx6501 או משהו כזה. שאלתי אליכם ידידי : יש עוד דגמים מומלצים באחת הקטגוריות פה? ואיך הi trigue של creative? וגם הקליפש פרומדיה 4.2 נראה מגרה... ;D *המערכת מיועדת למוזיקה בעיקר אבל גם למשחקים וקצת לסרטים. **סאב חזק חשוב ביותר. ***תקציב עד 250 דולר בערך במקרה הכי יקר. ****4.1 \ 6.1 \ 7.1 יכול לבוא בחשבון.
-
- 4 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות נגן MP3, ואני צריך קצת עזרה דרישות חובה: *ניגון פורמטים נפוצים,בעיקר MP3 וגם WMA. *שיהיה מקלט רדיו AM/FM. *סוללה שתחזיק מעמד לפחות 8 שעות רצופות *זיכרון אמין של 512MB שלא יהיה רגיש לזעזועים(או נפח זעום, אבל עם יכולת שידרוג ע"י כרטיס זיכרון SD/CF/Memory Stick, ועוד...) [glow=red,2,300]*חיבור USB כדי להעביר קסצים מנגן למחשב![/glow] *צג LCD למידע על השיר ותחנת רדיו, (לא צריך צג גדול כמו בIPODים שיצא לי לראות ברשת) אני מחפש נגן פשוט ובסיסי ואני מעדיף שיעלה כמה שפחות(נגיד 700~900 ש"ח) לכן נגני הIPOD יוצאים מהאפשרות. תודה על העזרה GODKILLER (לאון)
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
היי חבר'ה, ה-iRiver H340 שלי מת. היה לי עוד אחד, ואותו איבדתי. באמת, אני מאוד מוכשר.. ב-iRiver שלי הותקנה הקושחה של Rockbox והייתי מרוצה מאוד מאיך שהוא נשמע באוזניות שלי. סה"כ המכשיר, למרות היותו ישן - סחב בקלות כמעט כל סאונד שנתתי לו להשמיע. עכשיו, אני מחפש את היורש שלו. בתקציב של עד 1200 ש"ח (אבל מן הסתם עדיף הרבה פחות ואני מאמין שאפשר) אני מחפש נגן שיש לו יכולת להשמיע קבצי FLAC (או שאפשר להתקין עליו Rockbox) ושמוציא סאונד חם וקריספי, כמו שה-iRiver האהוב שלי ידע להוציא. חשוב להדגיש שלא משנה לי המשקל שלו - הריבר היה בלטה כמו הטלפונים הישנים של נוקיה - חשוב שיהיה לו הארדיסק גדול, כי אני מתכוון להפציץ של בקבצי FLAC. ו-16 ג'יגה זה לא מספיק בכלל בשבילי. תודה לכל מי שנו…
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רדיו דיסק MP3 לאוטו על מה אתם ממליצים עד 800 שקל
-
- 2 תגובות
- 765 צפיות
-