עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by guliver,

לאחר הרבה זמן שרציתי לקנות את הזן ויז'ן M הגעתי למסקנה שאני לא באמת צריך נגן כל כך טוב! גם המחיר בארץ מאוד גבוה וגם יש לי בעיה, אני נוסע בסקט ואני קופץ הרבה אז נראה לי זה ייהרס לי מהר. אני חושב שאני יסתפק בנגן טוב אבל לא עד כדי כך... לכן אני רוצה את עזרתכם עכשיו. אני מחפש נגן עם: * מעל ל-7 ג'יגה (עדיף מעל) * שיהיה קטן * שיהיה נוח לשימוש * איכות סאונד שתהיה הכי טובה * לא שביר! (אני ישתמש בו בזמן של התעמלות) * שיגיע עם באנדל סביר * שיוכל להקליט זה כמעט מה שבגדר חובה. מה שלא חובה: * צבעוני לא חובה * רדיו לא חובה התקציב הוא בין 1000-1600. תודה לכל העוזרים!

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Stastyle,

שלום! ברשותי מצלמת 3D של סוני וטלויזיית 3D של LG. כיום, על מנת לצפות בסרטים אותם אני שומר על כונן קשיח נייד, אני חייב לחבר את המצלמה לטלויזיה. אני מחפש תוכנה או ממיר קבצים חינמי לPC אשר יאפשר לי להציג/להמיר את קבצי הM2TS לקבצי MKV או כל פורמט HD אחר, אשר יאפשר לי לצפות בסרטים בשיטת Side to Side היישר מהמחשב. חיפושי עד כה העלו חרס. רוב הנגנים אותם מצאתי מפעילים את הM2TS אך מראים רק תמונה אחת מתוך ה2 בקובץ, גם ממירים שניסיתי כדוגמת SUPER לא עזרו לי. יש לציין שסרטים אשר בדקתי ומצאתי כאשר הם כבר בSide to Side עובדים על המחשב ומאפשרים לי לצפות בהם בתלת מימד בטלויזיה, אך הפורמט של המצלמה הוא הבעייתי. מישהו מכיר אפשרות כזו? תודה, סטס.

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by חן וייסמן,

אז ככה, אין הגבלת כסף. הדברים החשובים שיהיו זה דבר ראשון גודל- כמה שיותר קטן ווידאו.... הדבר שכרגע הכי עומד על הפרק זה או איי-פוד וידאו שיש לו די הרבה בעיות או ללכת על איי-ריבר H10 שכרגע אין לו אופציית וידאו אבל יש מצב שיהיה בעתיד... אם יש לכם אילו שהן הצעות אשמח מאוד. תודה.

• 27 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by omri_ro,

שיש לו קליפס נשיאה. הקטע של חורים לכפתורים וכאלה פחות מענייןאותי למרות שיכול להיות נחמד... והכי חשוב מחיר הגיוני

5. Started by Rule The Pc,

אהלן יש לי מערכת סראונד אבל זה לא הכי משהו למוזקיה..... אז יש לי תקציב לקנות מערכת סטריאו איכותית...... אבל אני חייב שיהיה איזה נתב שאני יכול לבחור אם הסאונד יהיה דרך המערכת או המערכת סטריאו כי אם אין זה ממש באסה ואני אוותר על העסק...... אז האם יש כזה נתב? והאם זה הפורום המתאים? ואם אין זה מסובך לבנות אחד?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  6. Started by ag43,

יש לי כבר ארבע רמקולים (מסך + מערכת) ואני מחפש דרך זולה להוסיף סנטר וסאב. יש דרך לקנות רק את הרמקולים האלו?

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  7. Started by captaincaveman,

יש לי 795A של YAMAHA ומערכת AM6 של BOSE שמגיעה עם סאב פאסיבי. אני חושב להוסיף סאב אקטיבי אבל בלי להתפרע במחיר. מכיוון שאני לא ממש מבין בתחום אני מעוניין לשמוע הצעות.... (עד 1000-1500 שקל אני חושב)

• 44 תגובות
    • 3.7k צפיות
  8. Started by miki_9,

אני מחפש סאב וופר למחשב שיאפשר לי שליטה על-5 רמקולים (5.1) מחיר בין-500 ל-700 שקל (אפשרות לחריגה קלה) עדיפות לצבע שחור

• 2 תגובות
    • 722 צפיות
  9. Started by Killer-Storm,

אני מחפש סאב וופר בגודל של 8 או 10 (ממש גדול עם הרבה עוצמה) שנמכר יחיד, למחשב - לסרטים מוזיקה ומשחקים. יש לכם רעיון ?

• 13 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. יש את האוזניות האלה של סוני: http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=32162 פשוטות וזולות לא צריך משהו יותר טוב מזה, אבל יש דגם כזה שהאוזניות מתקפלות, אני לא מוצא את זה בשום מקום. אפילו אם מישהו יודע מה הדגם של האוזניות המתקפלות זה יעזור לי כי ככה אני יחפש באיביי... אז לסיכום, אני צריך אתר שמוכר את האוזניות המתקפלות או לפחות את הדגם שלהן אם יש אותן פה למישהו תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  11. היי חברים, אני מחפש סט 2.1 שיחובר למחשב ומיועד בעיקר למוזיקה, חובה שיגיע עם שלט אלחוטי, עדיפות לסט של כ-500 ש"ח אבל אם עוד כמה מאות שקלים ישנו אז אין בעיה להוסיף, בגדול חשבתי על ה-X13 או ה-X16 של מיקרולאב - מה דעתכם? תודה!

• 18 תגובות
    • 1.9k צפיות
  12. Started by Silver Dragon,

חשבתי על הלוג'יטק... שמעתי אצל חבר שלי את ה X-210 והם נשמעים מעולה, אז חשבתי ללכת על ה X-230 בגלל שהתקציב מאפשר לי את זה, מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  13. Started by Seraphim,

היי, ראשית כל אני מצהיר שאינני אודיופיל וסביר להניח שרמת ההבחנה שלי נמוכה בהרבה מזו של חובבי אודיו מושבעים. בעקרון עד כה השתמשתי כבר שנים בזוג רמקולים סבירים בהחלט של Yamaha והייתי מרוצה למדיי. לאחרונה הרמקולים דועכים ואני שם לב לפגיעה באיכות הקול ולכן אני מניח שזמנם מתקרב לקיצו ולכן אני מעוניין למצוא תחלופה אשר אולי תספק קצת יותר ממה שהרמקולים הללו סיפקו עד כה. מדובר בחדר לא גדול במיוחד ורמקולים שמיועדים כרגע לחיבור לכרטיס קול אשר מובנה בלוח-אם Asus A8N-SLI, אני בספק שאני אחליף את כרטיס הקול שלי מאחר ואני מסופק שישנם כרטיסים בטווח המחירים אשר אני הייתי מוכן להשקיע שיתנו שיפור איכות משמעותי מספיק אשר יצדיק את ההשקעה ולכן לעת עתה מדובר ברמקולים לצורך שימוש עם הכרטיס המובנ…

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. היי אנשים , ידידה שלי מחפשת רמקולים לחדר החדש , 5.1 כמה פרטים חשובים.. החדר יחסית קטן. התקציב הוא 500-600 אפשר לחרוג קצת אם זה באמת שווה את זה. אממ , היא לא מחפשת משהו רציני שיפוצץ ת'בית מן הסתם ,א לה סתם לשמוע מוזיקה בכיף , ולראות סרטים במחשב. בקיצור , את הדבר הכי איכותי שאפשר למצוא בתקציב הזה. ושיהיה 5.1. ההתבלטות היתה בין Inspire 5200\5900 לבין Logitech x530 אם יש עוד הצעות... בתקציב הזה... בקשר ל5900 זה ברור שהוא יותר טוב , אבל הוא גם עולה 750 שקל , וזה המון. אז.. תנו הצעות. תודה. :-*

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  15. Started by vToMy,

אז ככה, אני מחפש סט רמקולים 5.1 לטלוויזיה. תקציב :2500 שקל. ואני גם צריך מגבר למערכת בתקציב של 1500 שקל. הצעות?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  16. מה הרמקולים הכי טובים ב600 זה למחשב אחד לא נראה שזה משנה אם זה 2.1 או 5.1 אבל מחכה להמלצות

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  17. אהלן, עד היום השתמשתי במחשב שלי בסט של רמקולים 4.1 ג'נריים של חב' "Winner"... באופן מפתיע, אע"פ שהם ג'נריים, הם הצליחו להפיק סאונד יותר עוצמתי ויותר איכותי מהרבה רמקולים אחרים שיצא לי לשמוע...עם דגש על הסאבוופר המטורף של המערכת הזו. למען האמת, מבחינת מה שהשוותי, זה אפילו התעלה על מע' של 2 רמקולים+סאב של BOSS וכמה מערכות של לוגיטק. בכל אופן, לצערי הרבה המערכת התחילה להתקצר לאחרונה, מה גם שהמנקה שלנו הצליחה לשבור לי את כפתור הPOWER והVOLUME של הסאבוופר... מכיוון והמערכת ישנה, החלטתי שהגיע הזמן להשתדרג. לכן אצטרך את עזרתכם...אני מעוניין במערכת של 2-4 רמקולים+סאב [אני מאמין שבמסגרת התקציב אני רק אמצא 2 רמקולים], עם איכות סאונד טובה, כאשר אני שם דגש על הבאס ועל ווליום גבוהה שי…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by aviran_n,

טוב, עד היום השתמשתי במגבר ישן של סניו ו2 רמקולים של מערכת סטריאו של איווה שהייתה לי פעם... כמו שאתם יכולים להבין זה לא משהו איכותי מידיי... אבל הווליום מספק והאיכות דווקא לא רעה ממש. החלטתי שהגיע הזמן לשדרג את המערכת למשהו קצת יותר איכותי שיכלול כניראה גם סאב נורמאלי. הרוב הגדול שבשימושים שלי הם מוזיקה.. וכימעט כל סוג של מוזיקה. אחרי המוזיקה באים הסרטים והטלויזיה שכן גם את הטלויזיה אני שומע דרך המחשב כיום. כרטיס הקול שברשותי הוא audigy 2 value. שמתי לב שהמחירים של מערכות הרמקולים בארץ ממש לא שפויים לגבי המחירים בחו"ל, אבל בכל זאת, מה אוכל לקבל בארצנו בתקציבי הדל?

• 6 תגובות
    • 691 צפיות
  19. מחפש סט רמקולים סט של 5 או 6 רמקולים עד מחיר של 1200 ואם יש סט הרבה יותר טוב ב 200 300 שקל יותר אז אפשרי עכשיו יש לי רסיבר של denon avr-1508 אבל יש מצב שעוד כמה ימים אני יביא מאחי את המגבר שלו Harman Kardon AVR 7500 אז אני רוצה סט חדש וחזק תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by dans41,

היי אני מחפש סטרימר לשים בסלון בשביל להזרים סרטים וסדרות מהמחשב ובשביל יוטיוב ואינטרנט בסלון. חשוב לי שהוא יעביר את המידע בצורה טובה בלי לאגים ושלא תיהיה בעיה לטעון כתוביות בעברית. אני מתכוון להשתמש בעיקר בplex אבל חשוב לי שהוא יתמוך בkodi גם כן. קראתי קצת ברשת, ודי התלהבתי מהroku 3 אבל הבנתי שהוא לא כל כך אידיאלי לעבודה בארץ, וראיתי גם שהרבה ממליצים על סטרימרים של minix. לאנדרויד יהיה ייתרון בטלוויזיה? ממה שאני זוכר היא לא כל כך מתאימה לטלוויזיות וחוץ מהנקסוס פלייר אני לא באמת ראיתי משהו חוץ מפריסת הממשק. אשמח להמלצה על דגם שיתמוך ב1080P וירוץ חלק עדיף גם שתיהיה אפשרות לחבר דיסק און קי או הארדיסק חיצוני ולהפעיל אותו גם כשאין אינטרנט.

• 7 תגובות
    • 2.6k צפיות
  21. או כל סטנד אחר של רמקולים לווייניים מישהו מכיר סטנדים איכותיים ומאיפה אפשר להשיג? אפילו להזמין מחול

22. Started by bbking,

שלום אפליקציות כגון יוטיוב ודברים נוספים במהירות שמחברים את זה לטלויזיה תודה

• 4 תגובות
    • 4k צפיות
  23. שלום יש מחשב נייד שמחובר עם כרטיס קול חיצוני למערכת 5.1 של לוגיטק שמשמשת לצפייה בסרטים האם קיים איזה שהוא סטרימר או משדר שמעביר את התכנים מהנייד באיכות הגבוה ביותר לטלוויזיה אבל ניתן לשמוע סאונד מהמחשב ולא מהטלוויזיה?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. בין האוזן לאוזניה יש "שקית" בד כזאת שנתפסת לאוזניה ובתוכה יש ספוגיות. הספוגיות עצמן הלכו פארש עם השנים. אם יש תחליף לדחוף לתוך ה"שקית" או בכלל לקנות את כל ה"שקית" הזאת עם הקליפסים שמתאימים לדגם שלי, או אפילו של דגם אחר העיקר שזה יתפס טוב על האוזניות שלי (אפילו המוזרות של ה 477 בסדר אם זה יתפס טוב). למישהו יש מושג איפה אני יכול למצוא דבר כזה? בקילומבו חיפה לא היה :< תודה.

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  25. אני מחפש ספר טוב עם הסברים טובים על כמה שיותר דברים בעולם הסאונד. הסברים על חיבורים,דיגיטלי אנלוגי,פורמטים,פלאגים מיקסרים הכל הכל סוגי כבלים ,אפשרויות באקוויליזר,בניית מערכות אודיו ועריכה וכל זה גם אם אפשר. אני פשוט רוב הזמן בצבא ולא יכול לקרוא מאמרים באינטרנט,אני צריך כמו ספר לימוד מההתחלה ועד הסוף. האם קיים דבר כזה בארץ? עדיף בעברית אבל גם אפשרי באנגלית כמובן. תודה! משהו כזה: http://www.amazon.com/Sound-Check-Basics-Systems/dp/079353559X/ref=pd_bbs_sr_2/102-2124966-3704936?ie=UTF8&s=books&qid=1176577107&sr=1-2

• 0 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים