עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by רן.ט,

מישהו מכיר אולי מקום שאתה יכול לעשות בו טרייד אין על האייפוד יענו לתת את הישן להוסיף כסף ולקנות חדש?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  2. Started by YellowBellyBandito,

היי, האם אני יכול לחבר את המערכת שלי (צילום מצורף) למחשב? או לפחות את הרמקולים שלה בלבד? אם כן, אילו כבלים אני צריך לקנות? (אם בכלל אני אצליח לקנות עכשיו משהו...). תודה חברים ובריאות

3. Started by razoli,

אני מחפש אוזניות איכותיות ומעדיף אלחוטיות לשימוש ב MP3 ולמחשב כאחד (שאני אוכל להשתמש בהם עם במחשב וגם הMP) טוווח המחירים מוגבל עד 400 אני חשבתי על אלה: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=465175 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=401643 http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=382101

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  4. Started by catrider,

שלום לכולם!! יש לי בעיה, המחשב שלי לא קורא את ה IPOD, כלומר, הוא אינו קולט שהמכשיר מחובר ב USB למחשב. זוהי בעיה מוזרה מכיוון שקודם הוא כן קלט את החיבור, ואז הורדתי את תוכנות הנגן ITUNES ן REAL PLAY. תהליך הורדת התוכנות היה קצת מסורבל כי לא היה לי מקום בהתחלה אז הוא כלל הרבה ריסטרטים, מחיקת תוכניות וניקוי. ומאז הוא לא קולט את החיבור של האייפוד. מה לעשות??? :s05:

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  5. Started by brasor,

יש לי נגן iriver h10 , וכשאני מחבר אותו למחשב אין שום תגובה מהמחשב (וגם על הנגן אין סימון של חיבור).

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  6. שלום לכולם מפרט בצד(מערכת ומחשב), השימוש 90% מוזיקה 10% סרטים. חשבתי על הM AUDIO 5.1 אבל אם יש משהו שמומלץ יותר במוזיקה אני ישמח לשמוע! תודה רבה לעוזרים 8)

• 1 תגובה
    • 533 צפיות
  7. אני מחבר את המחשב של בכבל DVI TO HDMI לטלוויזיה הבעיה היא שהתמונה חתוכה ב-2 ס"מ בערך בכל צד (בצדדים ולמלעלה למטה) השאלה אם יש שיטה למתוח אולי תתמונה. הטלוויזיה שאצלי כרגע היא 37 אינצ' של BENQ דגם: SK3731 יש לי כרטיס מסך רידון 4850HD

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  8. שמעתי איפושהו שהדבר אפשרי, מישהו יודע האם והכיצכד תודה

• 1 תגובה
    • 490 צפיות
  9. קניתי לא מזמן רסיבר denon avr1610, ויש לי כבר 5 רמקולים וסאב של פיליפס (היו שייכים פעם לדיוידי philips hts3154). חיברתי את הרסיבר לכרטיס קול של המחשב שלי עם כבל קואקסיאלי, והרמקולים עובדים לי אבל הסאב לפי מה שאני מבין צריך מגבר חיצוני נוסף (יש לו יציאה מהרסיבר pre-amp), איזה מגבר אני צריך לקנות בשביל שיעבוד? ואם בכלל עדיף אולי לקנות סאב אחר מוגבר? תודה.

• 1 תגובה
    • 749 צפיות
  10. שלום לכולם ראיתי בפורומים שניתן לקטלג שירים ע"י ID3 tags , אני יודע מה זה לתת לשיר שם כמו שם רגיל לקובץ - האם זה אותו עקרון ? איך עושים זאת ובעזרת איזו תוכנה (WIN MEDIA PLAYER יודע לעשות זאת ? , ואם כן אז מאיזו גירסה ?) אני צריך לדעת כי ראיתי שבחלק מנגני הMP3 ניתן לראות את שם השיר / הנגן מזהה את נתוני השיר (שם, וכ"ו) רק !! ע"י מה שרשום עבור כל שיר בID3 tags שלו אז אשמח לקבל תשובות Ski Farm

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. עברתי לאחרונה לארץ השמיים האפורים ולצערי השארתי מאחורי כל מיני דברים כמו את המחשב הנייח וסט הרמקולים הנחמד שהיה מחובר אליו. אני מתחיל להרגיש געגועים למוזיקה שלי ומעוניין לקנות משהו סביר שיאפשר לי להקשיב למוזיקת מטאל ופרוגרסיב. השמיעה שלי כבר ממש לא מה שהיא היתה (גנטיקה, לא בגלל המוזיקה) אז האיכות לא צריכה להיות בשמים. נכון לרגע זה יש לי פה בסה"כ יוגה 2 פרו עם יציאת 3.5מ"מ סטנדרטית, ככה שאני ממש לא בטוח אם יש מה לחבר אליו רמקולים. למרות שיש לי תוכניות להביא מחשב נייח, זה כנראה לא יקרה בזמן הקרוב, במקרה הטוב אולי טלוויזיה. אני קצת אבוד פה ולא ברור לי עם עדיף לי לחפש משהו פשוט שיכול לעמות בפני עצמו, או משהו שיתחבר למחשב. אשמח לעצות והמלצות. חג שמח, ד"ר שווארמה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by OutRaGe,

היי, יש לי בעיה שכל הזמן חוזרת ונעלמת וחשבתי אולי יש לבעיה שורש וזה לא סתם צירוף מקרים רמקולים האמנם ג'נריים וישנים אבל: 1.אני שומע לפעמים רק ברמקול אחד 2.פתאום יש כמה שעות שהרמקול האחד שאני שומע בו או שניהם פתאום נחלשים מבחינת עוצמת סאונד..זה ממש סיוט לראות ככה סדרה או לשחק מילא רמקול אחד אני יכול לסבול אבל סעיף 2 זה כבר סיוט כמו שאמרתי הבעיות הולכות וחוזרות לכן אני חושב שיש שורש לבעיה ומקווה שתעזרו לי לפתור אותה אגב בדקתי את החיבור עם המחשב הוא טוב ויציב תודה מראש לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  13. Started by kolodov,

אז ככה אני רוצה מערכת לחדרר 5.1..מערכת עם איכות ושתחזיק אצלי הרבה זמן.. תודה..

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  14. Started by shimon1,

יש למשפחה שלי מזדה 5 ויש לנו מערכת מובנת ברכב...איש המכירות בסוכנות אמר שאי אפשרק לשנמות כלום ולחבר שום דבר..ונמאס לי לצרוב כל פעם דיסקים רגילים..ורציתי לנצל את העובדה שיש לי איפוד ולחבר אותו לרכב אבל מיכוון שאי אפשר בשום דרך עם כבלים האופציה היחידה היא משדר FM.. אז השאלה איך זה..איכותי? יש בסים וצלילים טובים?..וכמה להשקיע בזה אם זה שווה בכלל... תודה רבה..

15. Started by Amit_Alcobi,

יש לי חיבור scart RGB בTV ואני רוצה לעשות אותו קומפוננט כדי שהapple TV שלי יתחבר לTV אז אני רוצה לדעת אם יש מתאם כזה והאך איכות החיבור. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by MDK,

חיפשתי בSUPRNOVA, קזה, SOULSEEK...ועדיין בקושי מצאתי קבצים..ואם כן אז הם יורדים במהירות של 5 K... מישהו מכיר מקום שאפשר להוריד בו קבצים מהסוג הזה במהירות?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  17. היי, אני מעוניין לקנות נגן mp3 שהוא גם disk on key. המבחר הוא עצום לכן החלטתי לנות לפורום בבקשת עזרה. ממה שראיתי יש את ה MP3/MP4 Deejay 256MB Ergotech וה MP3/MP4 Muvo NX 128MB Creative. מבין שני אלו מי נראה לכם יותר כדאי? כמו כן אם יש הצעות אחרות או חברות טובות אחרות נא ידעו אותי. כמו כן, מה ההבדל בין נגן מבוסס זיכרון פנימי ונגן מבוסס דיסק קשיח, האם זה הנפח? תודה רבה, אופיר

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  18. Started by Cooler-Master,

ערב טוב לכולם. בשעה טובה התחדשתי בכרטיס הנ"ל למחשב HTPC שלי. עכשיו יש לי שאלה חיברתי הכל והכרטיס עובד ושומעים. אבל איך אני מגדיר לו להפעיל לי את כל הרמקולים (5.1). הוא מפעיל לי רק את 2 הקדמיים.

19. Started by Saari,

כותרת. רצוי שתהיה על כל הראש, כי עכשיו יש לי "צדדית" או מה שזה לא יהיה, וזה נורא מעיק. תודה.

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  20. Started by omer_xd,

שלום קניתי רמקולים x530 חיברתי אותם ועובדים רק שניים למרות שהכרטיס קול שלי תואם ל 5.1 יש חמישה רמקולים (עובדים רק שניים) האם צריך דרייברים? מה לעשות כדי שיעבדו כל הרמקולים

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  21. שלום, אני מחפש רמקולים במחיר של 200-300 שקל, אשמח לשמוע כמה המלצות כדי שתהיה לי בחירה.. תודה!

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  22. Started by Netanel o_0,

בכמה אפשר להשיג את סנהייזר CX300 בארץ מקוריות, הכי זול?. מה האוזניות IEM הכי טובות שאפשר להשיג בעד 100-130 שקל? עוד משהו: יש הבדל בין הקריאייטיב EP630 לדנהייזר CX300?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  23. בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/threads/566420-%D7%A7%D7%95%D7%9C%D7%A0%D7%95%D7%A2-%D7%91%D7%99%D7%AA%D7%99-%D7%9C%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9F-(%D7%9E%D7%A7%D7%A8%D7%9F-%D7%9E%D7%A1%D7%9A-%D7%90%D7%95%D7%93%D7%99%D7%95)-%D7%96%D7%A7%D7%95%D7%A7-%D7%9C%D7%A2%D7%A6%D7%95%D7%AA-%D7%9E%D7%A2%D7%98-%D7%91%D7%93%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%AA-%D7%AA%D7%95%D7%93%D7%94! יש שני מועמדים סופיים למסך הקרנה במלאי: (1) ה-GRANDVIEW בגודל 120 אינטש http://softec.co.il/product--7672.aspx (2) ה-WEGA בגודל 133 אינטש http://softec.co.il/product--8386.aspx שניהם במלאי, שניהם באותו מחיר. לראשון מוניטין מעולים, השני סיני מוכר יחסית אבל גדול יותר. אשמח לעצתכם, רגע לפני קניה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  24. Started by mr hankey,

איפה אני יכול להוריד את הfirmware משהו יכול לתת לי לינק ואיך אני מתקין אותו על המכשיר עצמו?

• 1 תגובה
    • 557 צפיות
  25. אני לא בטוח שזה הפורום הנכון. יש לי כרטיס טלוויזיה של LEADTEK. הכרטיס הגיע עם שלט. כשניסיתי להפעיל את ה-Media Center של windows הוא דרש לחבר שלט ולא היה מוכן להתקדם בלי שלט, והוא לא זיהה את השלט של הכרטיס. האם אני עכשיו אדרש לשלושה שלטים? אחד לכרטיס טלוויזה, אחד לממיר הדיגיטלי ועוד אחד לרכוש עבור ה- media centerאו שיש פתארון יעיל יותר?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.