עבור לתוכן

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by finish,

אני נאלך להיפרד עוד מאט מהרסיבר שדוד שלי KENWOOD KRF-V3060D-S בגלל שבן דוד שלי חזר לארץ ושהוא ימצא את הדירה הוא יקח את הרסיבר ואת הרמקולים שדוד שלי הביא לי שהם סט די עלוב האמת של ELTAX קידמיים 180 וואט בקיצור אני צריך מערכת קולנוע חדשה לחדר על רמקולים כבר החלטתי ראיתי אותו במסחני חשמל רמקולים של AREN ACOUSTICS נישמעים ממש טוב שמעתי אותם והלחטתי לקחת אותם עולים 900 ואני צריך רסיבר ורציתי לדעת אם הרסיבר הזה נירא לכם מספיק לחדר החדר הוא די גדול אבל אני בדרך כלל לא מגזים עם הווליום ואחרי עבודה קשה כל פסח הצלחתי להשיג 1000 שקל לקנות רסיבר חשבתי על זה יש לי ניסיון נחמד עם KENWOOD גם בסלון בבית יש אחד משנת 2001 ואבל עדין נשמע ממש טוב לרסביר הזה אין הספק מטורף 100*5 הוא 5 …

• 11 תגובות
    • 991 צפיות
  2. http://computers.walla.co.il/?w=/4000/906972 לפי דעתי חשוב שבפורום הזה יידעו שלמרות שהזן והאייפוד באים באותו צבע ועם כמעט אותה תוכנה קריאטיב המציאו אותה קודם נמאס לי לשמוע שהנגנים של קריאטיב הם בסך הכל חיקוי עלוב לאייפוד וזה מוכיח שזה ההפך...

• 23 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ashkenazone,

שלום, אני רוצה לקנות נגן חדש, אבל אין לי הון לזה... בוא נגיד בערך 500 שקל אבל אני מוכן לזוז למעלה למטה... הייתי רוצה נפח של 1G ומעלה אבל גם אסתפק ב512MB, לא פחות. גודל, לא ממש חשוב לי, אבל שיכנס בכיס בנוחות. אולי אפשר לשאול במילים אחרות, מה הנגן הכי זול שמומלץ לקנות.. קצת כמו למשל למי שמבין פה קצת בכרטיסי מסך.. אם אתה גיימר לא תקנה פחות מX1600PRO. אני מקווה שהבנתם את ההקבלה המוזרה הזו.. תודה.

• 13 תגובות
    • 920 צפיות
  4. שלום!. יש לי נגן ZEN MICRO 5 GIGA. אני מדליק אותו והוא לא עולה. מגיע לי הסמל של CREATIVE ואז הוא נתקע וכלום לא עובד. מה אפשר לעשות? תודה.

• 11 תגובות
    • 824 צפיות
  5. אני צריך אוזניות ל-IPOD בעיקר לרוק ופופ וקצת אלטרנטיב יש עצות??? (חובה שיראו נורמלי!!) זה התקציב בלי +- עד 520 בול!!! תודה לעוזרים!!! יש עדיפות לפתוחות חשבתי על: HD 515 R90 HD 205

• 4 תגובות
    • 588 צפיות
  6. Started by ilyadd,

אבא שלי טס חודש הבא לגרמניה(כמובן שאני קונה אוזניות סנהייזר בפחות מחצי מחיר ;D) אז רציתי לשאול אם אתם מכירים אתרים כמו זאפ או משהו דומה רק של גרמניה? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by g191181,

מחיר עד 500 פלוס מינוס מחברה טובה. אני חשבתי אולי מאילו תגידו מה דעתכם. http://www.gada.co.il/show_products.asp?main_cat=11&sub_cat1=&sub_cat2=&sub_cat3=&last_cat=main_cat&cat_id=11

• 12 תגובות
    • 830 צפיות
  8. Started by ellagati,

הורדתי מהאתר שלכם את העדכון עברית ל- iriver h3xx ועכשיו גם אני לא רואה עברית וגם השתנו לי כל התפריטים למה אני לא רואה עברית? והאם אפשר לחזור לגרסה הקודמת שהייתה לי?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  9. שמעתי באיזי מקום שזה אפשרי להפעיל מגבר של מכונית דרך ספק המחשב איך עושים את זה ? תודה על הקריאה

• 7 תגובות
    • 2.8k צפיות
  10. Started by ilyadd,

רציתי לשאול איך אני מחליף את המערכת בH10 מאמריקאית לאירופאית? והאם יש בזה סיכון? תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. לפני חודש התחילו ליבא טלוויזיות של אמוי לארץ, אבא שלי (כמו טמבל) הזמין על סמך המלצה בלבד... טלוויזיה LCD 40" ב 11 אלף שקל, יכול להיות שווה משהו או לא ?

• 12 תגובות
    • 820 צפיות
  12. שלום לכם, אני מבקש המלצה לאוזניות כפתור בתקציב של עד 30$ אותן (בתקווה) אחותי תרכוש עבורי בארה"ב (או שארכוש אותן לבדי בארץ אם הפרש המחירים לא יהיה גדול מדי). אם ניתן להשיג אוזניות מבודדות רעש בתקציב הזה-מה טוב. עד היום היו לי הmx-500 של סנהייזר...נותרה רק אוזנייה אחת פעילה :'( תודה

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  13. Started by zxcvbnm,

רזולוציה מכסימאלית: 768X1366 זוויות צפייה: 170/170 בהירות מכסימאלית: 550cd/m2 זמן תגובה: 8ms הכנה לשידורי HD תמיכה בפורמטי וידאו: NTSC/PAL/SECAM תמיכה בשידור: 480i, 480p, 720p, 1080i תמונה בתוך תמונה (PIP) ו- POP 3D Video Noise Reduction כניסות ויציאות: YPbPr YCbCr Input S-Video (Composite video input (2 (Audio Input (4 (Audio Output (2 D-SUB 15pin RGB Input Scart Input DVI-I HDCP שני רמקולים מובנים: Sound output 10 W (L)+10 W® מידות (כולל המעמד): 607x950x320 מ"מ אחריות ל- 3 שנים ע"י אמטל היבואן הרשמי 12 תשלומים ללא ריבית מחיר - 5,699 ¤ מישהו שמע על טלוויזיה MAG פעם ויכול להגיד איך היא?

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  14. Started by kinggil,

http://thejames.onfinite.com/album/53358/53798/ מזה נותן יותר?

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  15. אולי משהו יוכל לעזור לי בבקרה של השמע של ווינדוס xp יש שמה balance ימין ושמאל אני רוצה לבדוק תוך כדי נגון השיר הבעיה שברגע שאני מעביר ימין או שמאל הווליום יורד אוטומטית במכה אחת עד 0 בווינאמפ החופשי שאני מעביר בבלנס לימין עד הסוף אז עדיין שומעים חלש בשמאל . כנ"ל לימין. הjetaoudio יש לו בקרה בדיוק כמו בקרת שמע של ווינדוס ושם קורה לי אותו דבר ברגע שאני מעביר לימין או שמאל הווליום יורד עד 0 ממש. תאמת אני לא קפדן כל כך(רק לפעמים) הורדתי את music match וחיפשתי שמה בלנס ולא מצאתי אני מקווה שאחד ימצא לי פתרון או יביא קשור לנגן מדיה ברמה עם בלנס מוחלט לא כמו ווינאמפ(החופשי) שלא עושה בלנס עד הסוף ומכאן החשש לפגיעה בסטריאו של השירים תודה

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  16. יש לי הזדמנות לקנות את האוזניות Audio-Technica ATH-A900LTD מ-EBAY, תמורת 310$ (1380 ש"ח) כולל משלוח. אני קונה את האוזניות האלה לשימוש ביתי, בעיקר לז'אנר מטאל, אחרי שקניתי את ה-Audio-Technica ATH-FC7, והתאכזבתי מהם בגדול. מה אתם אומרים? כדאי לי ללכת על הקנייה? רק 9 פריטים נשארו, ומדובר במוכר מפורום הדפיי שפשוט מוכר את האוזניות האלה כמו סוכריות בשבוע האחרון (מדובר באיזה שהיא תחרות בפורום).

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by argov,

אין לי קול במחשב ואני צריך דרייבר realtekAC 97 audio למישהו יש איזה עיצה מאיפה אני משיג ואיך אני מתקין???

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  18. Started by opolak,

אני מעוניין לרכוש מכשיר להקלטה (DVD) של סרטים. היעוד הוא להחליף את הוידאו הישן במשהו דיגיטלי חדש. אני צריך לעשות המרה של קלטות ה VHS הישנות לDVD וכן שאפשר יהיה להקליט ישירות ממצלמה דיגיטלית. כמו כן שיקרא את כל הפורמטים של DVD ויהיה multi zone multi system. השאלה היא: האם כדאי לקנות DVD מקליט או להוסיף עוד כסף ולקנות צורב DVD פנימי במחשב נייד. מה היתרונות חסרונות של כל אחד?

• 0 תגובות
    • 444 צפיות
  19. Started by K0sTa,

מה אתם אומרים על הנגן הזה: http://www.priceless.org.il/scripts/prodView.asp?idproduct=128 שווה לקנות?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  20. Started by IAF.ofek,

שלום,אני אני צריך ייעוץ לגבי נגן מסוג דמוי-נאנו (הנגנים הלרוב ג'ינרים האלה שנראים שתי טיפות מים כמו האייפוד נאנו,אבל ממש זולים). בקיצור יש לי אפשרות לקנות את הנגן בממש ממש זול,כמעט כלום כסף יחסית. הנגן עצמו ממותג עליו לוגו של חברת גרץ (זה של המוצרי חשמל ביתיים),הוא יכול לנגן ווידאו ולהראות תמונות,מידות ומשקל זהים לנאנו. אני צריך את זה כדי לקחת איתי לחו"ל לתקופה של יותר מ-3 שבועות אוסף בינוני של שירים (150-200 שירים בערך,אולי קצת תמונות) כאשר כמעט לא תיהיה לי גישה למחשב. האם שווה לקחת את זה,או לקחת איתי נגן מיני דיסק סוני שיש לי ?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by Rhx,

שלום,אני רוצה נגן mp3 בתקציב שנתתי. אני רוצה שהאוזניות שבאות עם הנגן יהיו נוחות וטובות,אני מעדיף את הנגן בנפח של ג'יגה,רצוי שהנגן לא יהיה יותר מדי גדול ושהכפתורים יהיו נוחים. אני מעדיף שתהיה לו סוללה חזקה שלא תגמר מהר,וכמובן חיבור ההטענה דרך USB,ולא באמצעות סוללות. תודה מראש.

• 29 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by eyal00,

אני מעוניין לקנות רמקולים ואני מתלבט בין שני רמקולים אני מתלבט בין ה2500 של creative http://www.gamapc.co.il//Product.asp?Pid=260105&Cat2Cat1ID=27&Cat2ID=0&aff=Zap או שאני יכול להוסיף עוד 100 ש"ח ולקנות את הJBL הזה: http://www.c-comp.co.il/show_details.asp?prod_id=778 שווה את התוספת?

• 8 תגובות
    • 837 צפיות
  23. עיקר השימוש שלי הוא בסדר הזה א. מוסיקה ב. סרטים ג. משחקים אני רוצה לקנות מערכת 2.1, חשבתי ללכת על הכרטיס החדש של קריאטיב X-fi XtremeMusic, הוא לא זול.. זה שווה את ההשקעה הנוספת עבור סט של 2.1? עכשיו הרמקולים עליהם חשבתי Z-2300 Z-4 I-Trigue 3500 I-Trigue 3400 אפשר אולי משהו של JBL במקום אני רוצה שהמערכת הזאת תהיה איכותית וחזקה מספיק ולא אכפת לי להשקיע קצת עבור זה, העיקר שיהיה שווה את זה אשמח לקבל גם המלצות אחרות

• 47 תגובות
    • 3.5k צפיות
  24. מצאתי ביקורת שכוללת מדריך ליצירת תיקיות בסנסה רק שזה מאוד מסובך ואני בכל מקרה עדיין לא הצלחתי... אם מישהו יצליח ליצור תיקיות בעזרת המדריך הזה אשמח אם הוא יתרגם אותו לעברית (בגלל שהמדריך באנגלית ומתאר את השימוש ב- WMP 10 בגירסא האנגלית קשה לעקוב אחריו בעזרת הגירסא העברית) הנה זה, מקווה שתצליחו לעקוב: First the player. - The buttons are easy to use and intuitive. The menu system is also easy to use and intuitive and the large screen makes it easy to navigate. Unfortunately the belt clip costs extra, but is worth it for the convenience of portability without an annoying armband. The battery life is great, also. The only flaw I've found in this player is that it's not a fla…

• 2 תגובות
    • 500 צפיות
  25. הינה הדרישות שיש לי מהנגן mp4 : שיהיה נגן איכותי,שלא מתקלקל מהר. חובה שיקרא את בוידאו : קבצי avi . ובאודיו: mp3 . (כמובן שנוספים יתקבלו בברכה,אבל הנ"ל הכרחיים.) תקציב : 650 שקלים פחות או יותר. שיהיה של חברה אמינה,ולקנייה מאתר אמין. תודה מראש לעוזרים,אני מעריך עזרה.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים