אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי מערכת קולנוע 5.1 ויש לי על הלוח שלי מובנה כרטיס 5.1 אבל אני יכול לשמוע רק מ2 רמקולים וסאב אמרו לי שאני צריך חיבור SPDIF אני לא יודע מאיפו להשיג מי שיודע בבקשה עזרה ואם לא אז תציעו לי כרטיס קול עד 400 שקל שיעשה שאני ישמע במחשב 5.1 תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
אז ככה אני מחבר את המסך(שתומך בNR בוודאות) אל המחשב הנייד בעזרת כבל HD. המחשב מייד מזהה את המסך ואת הרזולוציה האופטימלית שלו ומתכוון בהתאם, אך התמונה מוצגת רק במרכז המסך, מן ריבוע ומסביבו שחור. אין לי שום דרך למתוח את התצוגה, כשאני משנה את הרזולוציה ל1280*720 התמונה מוצגת על כול המסך. מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
שלום, אני מתנצל על הכותרת שלוקה בחוסר אינפורמטיביותת קלה, זהו הסיפור:בהתאם להמלצות שקיבלתי מחברי פורום זה הזמנתי PS42B450 (של סמסונג), החנות טוענת שזהו דגם מיושן,"בסוף חייו",ובמקומו,וללא תוספת מחיר (ואף כולל התקנה מתנה) היא מציעה לי את הדגם PN42C430 (גם הוא של סמסונג). האם כדאי להענות להצעת החברה ? תודה מראש על כל העזרה, אמיר
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
זה דחוף תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
CREATIVE Inspire 7700 sub + 7Sp.1 2.Creative I-Trigue 5600 5.1 Special Design 3.Creative Inspire GD580 Logitech SoundMan Z-5300 5.1/280W RMS אני צריך אותם בעיקר למשחקים סרטים ומוזיקה
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
שלום! יש לי שאלה בקשר לקבצי MP3 אני רוצה לצרוב 5 דיסקים על דיסק אחד בצורת MP3 הבעיה היא שזה לא עושה לי ולא ממלא את הנפח הדרוש שם....מה לעשות? :-\ תודה ובבקשה תענו!
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום רב, ברצוני לקנות רמקולים למחשב(2רמקלים+סבופר300-400 ש''ח ) פנינתי אליכים כי אני רוצה להתייעץ בקשר לקנית הרמקולים אבקש המלצה בקשר לשאלתי אליכם אשמח לקבל תשובה בהקדם!? בתודה מראש:omer_
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מנסה להתקין את התוכנה של הכרטיס על מחשב חדש ונתקל בבעיות של התקנה לאורך כמה ימים אשמח לעזרה מפורטת ככל האפשר תודה שמוליק
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
מחפש רמקולים 2.1 עד 300-350 ש"ח... למוזיקה וסרטים, מעט משחקים יהיה נחמד אם יהיה שלט וחיבור לאוזניות..
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש מערכת לאוטו עד 2000 ש''ח, סאב מגבר ורמקולים כאילו הכל בייחד.... תודה מראש:]
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אז ככה קניתי יום חמישי שעבר את הרמקולים האלה .רמקול שמאל מוציא צליל מזייף לפעמים הלכתי היום לפנדה אצלם במערכת שומעים פצצה סוף הדרך שום בעיה הבחור מפנדה אמר לי שבגלל שיש לי כרטיס קול ON BOARD ואני שם אותו על עוצמה מלאה אז זה יוצר זיופים העברתי אותו לחצי כמו שהוא אמר (את הקאלה של הקול בווינדווז) יש שיפור אבל עדיין ....יש לי לוח אם חדש יחסית GIGABYTE G31 שקניתי בחודש שעבר האם אני צריך לקנות כרטיס קול??מה יכול עוד לגרום לזיוף רק ברמקול אחד...(ברמקול שאין עליו את השליטה על הבאס והטרבל)
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
iRiver IHP-140 40GB Mp3 Player + FM MP3 APPLE IPOD 40GB APPLE מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
אני פותח שוב תראד. בקודם לא קיבלתי אפילו המלצה אחת. אני מחפש עכשיו מערכת קולנוע לחדר של סנטר שניים קדמיים ושניים אחוריים. התקציב הוא עד 3000 שקל. עדיפות לתוצרת JBL התקציב הוא לרמקולים בלבד. המערכת נועדה בעיקר למוסיקה וגם סרטים.
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
-
אנשים טובים וחכמים,אני זקוק לעזרה בהפיכת קובץ AVI מקודד DIVX לקובץ MP3 (כלומר להיות מסוגל להכניס את התוצאה אל דיסק שמע),אשמח אם תוכלו לתת לי תוכנה או דרך לעשות זאת,ועדיף שתהיה קלה ונוחה ושמישה... בתודה מראש,ומצטער על ההטרדה.
-
- 1 תגובה
- 605 צפיות
-
-
שלום לכולם חברים יש ברשותי DAC אם מגבר פנימי מובנה!, אני מעוניין לקנות רמקולים שבאים גם כן אם מגבר פנימי מובנה! האם זאת תיהיה בעיה לחבר את הרמקולים ל DAC? (בגלל שלשנהם יש מגבר פנימי) כל הסיפור מתחבר למחשב.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היות ואני מחזיק מפורום זה, פורום האודיו הטוב ביותר שאני מכיר, אשמח אם תענו לי על שאלה פשוטה. אחת ולתמיד, מה יותר טוב מבין שתי כרטיסי הקול הבאים.? Audigy Value - http://www.creative.com/products/product... Audigy SE - http://www.creative.com/products/product... תודה, יונתן.
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב נייד HP 6500T עם כרטיס מסך geforce 8400 gs 128 mb. בעת חיבור הטלויזה ליציאת S-Video אני רואה את התמונה על הטלויזיה אבל הצבעים מרצדים. ניסיתי לשחק עם הקצב רענון ורזולוציה אבל כלום לא עוזר. למישהו יש רעיון?
-
- 1 תגובה
- 495 צפיות
-
-
אהלן. יש שלוש מקרנים שאני מתלבט ביניהם: JBL Harman Link Bar Bluetooth Bose TV Speaker Samsung HW-A650 430W Ch3.1 מה לדעתכם הכי מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. אבא שלי מחפש מקרן כדי להשתמש בו להרצאות. הבחור שאחראי על עניינים כאלה אצלו בעבודה הציע לו לקנות את Sanyo PLCXE33 במחיר של כ-3500 ש"ח. אני לא ממש מבין כלום במקרנים, אני רק יודע שמנורות עולות הרבה כסף, וזהו. בנוסף, היינו רוצים להשתמש במקרן כדי לצפות במשחקי כדורגל אצלנו בבית, ע"י זה שנתלה אותו באיזה מקום קבוע, ונחבר אליו את הממיר של YES. אנחנו לא מתכוונים לראות תכני HD או משהו מתוחכם מדי - רק דרך לראות את המשחקים על מסך גדול יותר. אז בקיצור - מה דעתכם הכללית על המקרן? האם הוא יתאים למשימות שיועדו לו? והאם יש אופציות אחרות, טובות יותר - או זולות יותר? תודה רבה מראש.
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
??? ??? ??? אין לי מושג מה הכרטיס קול שלי, הוא מובנה על Gigaybyte GA-K8VT800M, Creative INSPIRE 4.1 4400 - כל הרמקולים יעבדו לי? אני קצת בור בנושא אודיו :-\
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
איזה כבל יתן לי איכות טובה יותר על טלויזית CRT כאשר אחבר אותה למחשב SVIDEO מהמחשב ל-SVIDEO בטלויזיה או SVIDEO מהמחשב לקומפוננט בטלויזיה? שאלה נוספת האם רואים בכלל את ההבדל בין שני האפשרויות המוזכרות מעל על טלויזית CRT?
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אשמח אם יהיה משהו בסביבות 400-500 גג. אפשרי ואף מומלץ לנצל מבצעים כאלו ואחרים באתרים בחו"ל...
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-