עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. היי, מחפש המלצה לטלוויזיה בסביבות 40" במחיר של עד 2500 שקל (אפשר לחרוג מעט אם זה באמת שווה את זה). אין לי דרישות מיוחדות פרט לכך שתהיה FHD (מן הסתם) יכולה להיות smart tv אם זה באמת שימושי (אין לי מושג, מעולם לא היתה לי סמארט טיוי וראיתי שרובן עם אנדרואיד ישן, 4) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  2. Started by rafi-s-,

שולם אני רוצה לקנות את הכרטיס BlueGears HDA Digital X-Mystique 7.1 Gold Sound Card בשביל חיבור לרסיבר 5.1 דרך היציאה האופטית (spdif) מישהו יכול לעזור לי איפה אני יכול למצוא ביקורת על הכרטיס או מישהו שיש לו את הכרטיס שימליץ לי עם הוא עובד טוב עם רסיבר חיצוני תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  3. שלום לכולם, אני מחפש כבר כמה ימים אוזניות איכותיות כמה שניתן. כל הידע שלי באוזניות מתבסס יותר לתחום אוזניות ה- Over Ear, אבל עכשיו שאני זקוק ל- In Ear אני אשמח לעזרתכם. עם חיפוש קצרצר באינטרנט, חשבתי אולי ללכת על Sennheiser MX 880. מה דעתכם עליו? אני חושב שככל הנראה אקנה מאיביי וככה אחסוך עלויות. מה שמאוד חשוב לי, ואולי אפיל הכי, זה שהאוזניות יהיו אוזניות "כפתור" מהסגנון הישן ולא אוזניות "אצבע" שנכנסו חזק לשוק לאחרונה. במידה וחשוב לדעת איזה סגנון מוזיקה אני שומע ובאיזה מכשיר, אז: שומע מוזיקה בסגנון רוק קלאסי, גם קצת רוק כבד, אבל בעיקר רוק קלאסי והרבה פולק. ואני אשמע את המוזיקה בעיקר דרך אייפון 4 (שכל קבצי האודיו הם כמובן 320kbps) אשמח לשמוע הצעות! זה חשוב לי מאוד.…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. יש לי בבית אוזניות AT-AC7 (אם אני לא טועה בשם), שמבחינת איכות הקול הן מצויינות ואין לי צורך ביותר. הבעיה איתן, שאני משחק במשחק WOW המון שעות ברציפות והאוזניים מתחילים לכאוב בטירוף (הן נורא לוחצות, ומכאיבות אחרי זמן שימוש ממושך). זאת הסיבה שאני מחפש אוזניות חדשות, שמיועדות רק לזמן שבו אני אשחק ב-WOW. לא צריך אותן למוסיקה או כל דבר אחר... חשבתי על ה-Hd202 sennheiser, שעולים קרוב ל-230 שקלים. יש משהו טוב יותר בתקציב?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  5. אהלן חברים..יש לי טלוויזיה חדשה שקניתי היום, MAG CR32LEU שהיא 32" הרמקולים שלה על הפנים והאיכות של הסאונד..בואו נגיד שאצלי בפלאפון האיכות יותר טובה אז חיברתי מגבר עם רמקול אחד מרכזי! מה שעשיתי הוא ככה: היס מחובר בחיבור RCA (לבן, אדום וצהוב) = יס מחובר עם כבל לבן ואדם למגבר, מהמגבר יוצא כבל אחד לרמקול אחד יס מחובר עם כבל אחד צהוב לטלוויזיה עצמה = הסאונד בא מהמגבר והתמונה באה מהממיר אל הטלוויזיה הבעיה שלי היא כזה בכל הסיפור הזה.. ניתן שהשלט של היס ישלוט גם על המגבר וגם על הטלוויזיה? אני לא יכול לשחק עם הסאונד בכלל, אני חייב לעשות את זה דרך המגבר ואין שלט למגבר או שהייתי אמור לחבר את הרמקולים אל הטלוויזיה עצמה? ואם כן אז איך? והשאלה השניה שלי האם אני אראה הבדל בין החיבור …

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by 8-Ball,

יש לי רק 5 GB של מוסיקה על המחשב..אז אני לא צריך נגן עם הרבה נפח...10GB מספיק לי בהחלט.. קראתי פה קצת בפורום וראיתי את הDELL DJ, הוא דווקא נראה לי בסדר..והוא נכנס לי בתקציב אם אני אצליח לקנות אותו בארה"ב השאלה שלי היא אם יש אולי נגן אחר בתקציב נמוך יותר עם פחות נפח אבל איכול טובה שיכנס לי בתקציב? ועוד שאלה.. איזה נגנים כן תומכים בעברית? אני אסתדר גם בלי כי אני לא שומע הרבה עברית אבל זה יהיה טוב אם הוא יתמוך בעברית תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 697 צפיות
  7. Started by Kiril,

אף פעם לא השתמשתי בכבל כמו זה שנועד לחבר בין הרמקול הימני והשמאלי, לא רוצה לקחת סיכונים. אפשר בבקשה הוראות לחיבורם ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. ייעוד - מוזיקה בעיקר (רוק ופופ וסוגיו). התקציב - עד 2,500 ש"ח. מפרט - 5 רמקולים ורסיבר (רצוי של דנון). 4 קטנים מכל פינה של החדר, מאחר וזהו חדר קטן יחסית (3X4 מ"ר). שיהיה ללא סאבוופר. רצוי מחברות JBL או BOSS. התחפששתי בחמישי האחרון ורוצה לשמוע מוזיקה כמו שצריך :-) תודה.

• 8 תגובות
    • 2.5k צפיות
  9. Started by Mr.Pepo,

שלום כולם, מקווה שמישהו יוכל לעזור. האייפוד שלי, 4G, הפסיק לעבוד. יום בהיר אחד, כאשר אני בא להדליק אותו, אני רואה אותו מתחיל להדלק, כלומר את הסמל של אפל, ואז סמל של תיקיה עם סימן קריאה. בום, האייפוד נכבה. ניסיתי להדליק אותו כמה פעמים ואותו הדבר קרה. ניסיתי לחברו למחשב בכדי לפרמט אותו, ואחרי דקה בערך שהוא היה מחובר למחשב, מבלי ש-iPod Updater זיהה אותו, הופיע מסך כחול. ידע אמרו לי שבלי תעודת קנייה (האייפוד נקנה בחו"ל) אי אפשר לעשות כלום. למרות שיש לי את הקופסא המקורית. מה לעזאזל אני אמור לעשות עכשיו? לקנות אייפוד חדש? אפשר איכשהו לתקן אותו? אפל העולמית תעזור לי יותר? ואיך פונים אליהם? לא מצאתי אימייל באתר. תודה :'(

• 12 תגובות
    • 961 צפיות
  10. Started by anatoli,

רק ב-19 ביצעתי את ההזמנה, עכשיו ה-MS1 כבר אצלי בבית. לא מתאים להם שירות מהיר כל כך! בכל מקרה, אריזה פיצה של גראדו כרגיל, הפאדים על האוזניות הם מה שיש בדר"כ על ה-SR60 (מרגיעים קצת את הסאונד) וחוץ מזה הכל רגיל (הזמנתי עם קונקטור 1/4). על הסאונד נכתב בעבר, אבל אני מניח שלצורך הארכיון אני ארשום קצת גם כן בעוד כמה ימים. כרגע אני לא ממש יכול להקשיב, על ההתחדשות מעיבה העובדה שאח שלי הפיל אתמול את הפאנל של המארז על אחד הרמקולים וזה פגע בדיוק עם הפינה של הפאנל. עכשיו יש לי 3 סימנים על הרמקול אומנם הם לא גדולים, אבל זה פשוט כואב בלב שאחרי שהשקעתי כל כך הרבה כסף, זמן, ועצבים בלסדר הכל ושמרתי עליהם כמו חדשים (בלי אבק אפילו) קורה להם דבר כזה. Anatoli.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by pom23,

האם יש דרך להעביר לאיזשהו מכשיר (חוץ H3XX וX5L) מהמצלמה? אני לא צריך 20 או 40 G אפילו חמישה יספיקו, עדיף זול

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  12. האם בכלל צריך להתאים בין פורמטים לאוזניות (או רמקולים), או שפשוט יש פורמט אחד שהוא האיכותי ביותר על גבי כל האוזנית/רמקולים?

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  13. Started by uzi4u2,

Hiya ! sadly i dont have hebrew here but anyways i just got my z-5500 and i need a sound card for them which card would you recomand and what way should i connect the two ? thank you

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  14. לפני כשבוע רכשתי את כרטיס הטלווזיה המדובר Hauppauge WinTV PVR 150. אחרי עבודה קשה הצלחתי להתקין אותו לאפילו לראות דרך הממיר. הבעיה שלי כרגע היא שאני לא מצליח להפעיל את השלט, כלומר השלט לא שולט על התוכנה winTV. מה שכן הצלחתי זה לראות שהוא עובד סתם ככה בוינדוס, כלומר אם אני מקליד מספרים או מזיז את הפס גלילה על ידי לחיצה למטה. הפכתי את הפורומים ואת האינטרנט ולא מצאתי פיתרון... למישהו יש פיתרון לסוגיה? והאם אני יכול לעשות שהשלט של HOT ישלוט גם על הווליום איכשהו? או שזה חייב להיות להפך (כלומר שהשלט של הכרטיס טלווזיה ישלוט על הממיר) יש לי Win XP SP2.

15. Started by Rule The Pc,

שאלה בכותרת.... לא מצאתי באתר שלהם יש לי מחשב אחד עם גרסא 6 ומחשב שני עם גרסא 5

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by Ori ZEE7,

1.4 ו1.4a זה אותו התקן??? והאם על הכבל בחנות יהיה מצוין התקן??

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by MadGhost,

שלום לכולם! יש לי כמה קבצי מוסיקה בפורמט DTS - ומשום מה אני לא מצליח לנגן אותם ... ( הרסיבר שלי מחובר קואקסיאלית למחשב , ויש לו כמובן יכולת לנגן DTS - לצורך העניין יש לי סרטים בHI DEF שהמוסיקה בהם היא בDTS וזה עובד בסדר... ) אני משתמש בקודקים של K-LITE ובתוכנה שבאה איתם ה classic media player . ניסיתי גם להתקין foobar2000 ושמתי לה את הקבצים שמאפשרים לה לנגן DD ו DTS (שכחתי איך קוראים לזה ) - וגם לא הצלחתי... שאני מפעיל את זה אני מקבל רק רעש לבן(או סטטי כזה...). אני מפספס משהו ... יש רעיונות ?

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. מישהו אולי יודע? (במערכת יש לי 2 יציאות אחת MIC ואחת לאוזניות).

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  19. Started by kalda01,

לפני כחודשיים קניתי מסך LCD גודל 32 דגם LX800 תוצרת פנסוניק שמתי לב שבתחתית המסך גם בצד ימין וגם בצד שמאל בערך 7 ס"מ מהפינה, יש כמו חצי עיגול שתמיד מואר שמים לזה לב כשהתמונה שחורה לגמרי בחלק התחתון. האם המסך פגום??

• 2 תגובות
    • 770 צפיות
  20. כמה שיותר גדול,אבל איכותי. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  21. Started by Rule The Pc,

אהלן..... אני רציתי לקנות את הKOSS PORTA PRO אבל בגלל ההתנגדות הגבוהה שלו אני מעדיף שלא....... סיירתי לי באתר של סנהייסר...... וראיתי את הPMX60.... נראות ממש איכותיות ואני אוהב את העיצוב אבל איך הן באמת לעומת הKOSS PORTA PRO? http://www.sennheiser.com/sennheiser/icm_eng.nsf/root/04917?Open&print=#

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  22. Started by johnwoo,

אני מתכנן לשדרג את המחשב כך שהשימושים העיקריים הם משחקים וצפייה בסרטים (אני אחבר את המחשב לטלויזיה). מה אני צריך לקחת בחשבון כשאני משדרג את המחשב? האם לוח האם משפיע? אם כן, איזה לוח אם מומלץ? האם מספיק מה שיש ONBOARD? התקציב שלי הוא כ-400 ש"ח. מה מומלץ לי?

23. Started by Alex89,

קניתי ממש מזמן DVD UPXUS 608 לאלה שלא מכירים יש איתו בעיות בכללי עם סרטים ובעיקר עם כתוביות. לגבי הכתוביות מצאתי פתרון חלקי הוא קורא רק SRT אבל עדיין הכתוביות בגודל ממש קטן ונידמה לי גם הפוכות. האם יש עדכון קושחה? אם לא, האם אני יכול להתחבר לקושחה שלו בצורה ידנית בבית ושלנות שם או לנסות לתקן את הבעיות?

• 1 תגובה
    • 806 צפיות
  24. אחים שלי, עוד מעט אני מקבל ריישון ואני ואחותי החלטנו לשדרג את המערכת שמע באוטו אז ככה, אני לא מבין הרבה בתחום, ובגלל זה אני צריך את עזרתכם... אני רוצה רדיו דיסק קורא mp3 והשאלה הראשונה היא האם הוא קורא גם דיסקים רגילים?? אני רוצה להחליף את הרמקולים המקוריים, אבל נגיד לא להגזים ולהגיד לי לקנות מגבר וסאבים וכו' כי זה פשוט נראה לי יקר מידי... התקציב העומד לכל הרכישה הוא 1000 שקל בערך לרדיו דיסק ועוד מקסימום!!! 1000 בשביל הרמקולים.. בבקשה תעזרו לי!!! אני מחפש ורואה מלא דברים אבל לא יודע מה באמת טוב... :\

• 7 תגובות
    • 912 צפיות
  25. אז ככה קניתי רמקולים חדשים של Logitec 5.1, אני לא שומע את הקול של הסנטר ושל Rear right ו-Rear left.. בדקתי והכרטיס קול שלי הוא 7.1.. חיברתי את החיבורים כפי שזה צריך להיות שחור לשחור, ירוק לירוק וכתום לכתום, ועדיין אני לא שומע את הצלילים החסרים.. ניסיתי כל דבר סרט והכל ופשוט אני לא שומע.. יש מצב שאני צריך לתהקין כרטיס קול מחדש?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.