אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אוקיי.....זאת הפעם ה17 בערך שאני שואל את השאלה הזאת ואף אחד לא ענה לי כמו שצריך. האם הDB באוזניות קובע משהו בנוגע לווליום?? ואם לא אז מה כן?
-
- 8 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש כאלה מערכות למכוניות? איזה רדיו דיסק עם כניסת AUX??? אני רוצה לקנות מערכת לאוטו שאפשר יהיה לחבר אליה את האיפוד, (אם אני אמצע כזה יש כבר תיכנונים לבנות מעמד, כמו של פלאפונים, יהיה קטלני)
-
- 13 תגובות
- 736 צפיות
-
-
בסביבות של 500... והבאס חשוב לי... עדיפוץ לאוזניות כפתור...
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום לכולם, ;D אני מחפש לקנות נגן mp3 באיכות טובה. שמחירו ינוע בין 500-750 שקלים. דרישות מהמכשיר : *ניגון קבצי mp3,wma . *איכות טובה. *של חברה ידועה. *העברת קבצים אליו וממנו ללא שום תוכנה. *שיהיה גם disk on key . *בעל טייפ מנהלים. *נפח 1-2gb . וזהו בגדול... אשמח לעזרה בנושא.
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, איך אני יודע אם הכרטיס קול שלי הוא 5.1 או DOLBY (מה ההבדל?), הכרטיס הוא מדגם CMI 9880L והוא מובנה בלוח אם מדגם MSI 915P/G ולא מצויין לגבי זה כלום ב REFERENCE , כמו כן יש באפליקצייה של הדרייבר גם אופצייה שנקראת DSP 7.1 VIRTUAL SPEAKER SHIFTER, מה זה?, אני רוצה לקנות סט רמקולים לקולנוע ביתי, כדי לי להשאר עם הכרטיס, או ששווה לקנות חדש ויש הבדל גדול. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
-
משהוא יודע אם אפשר לשחק באקולייזר של ITUNES, ולהעביר את השיר ל IPOD עם ההגדרה החדשה של האקולייזר?
-
- 2 תגובות
- 976 צפיות
-
-
מחפש נגן לספורט ולשמירות בצבא ;D דרישות מהמכשיר : *ניגון קבצי mp3,wma . *איכות טובה. *של חברה ידועה. *העברת קבצים אליו וממנו ללא שום תוכנה. *בעל טייפ מנהלים(לא הכי חשוב). *נפח מעל לשני גיגה . *בולם זעזועים.( לא מעוניין שיתקלקל לי באמצע ריצה או משהו כזה) מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח אשמח עם תעזרו לי קצת אבי
-
- 14 תגובות
- 746 צפיות
-
-
-
האם ניתן להשיתמש בסאב של CREATIVE(2400) עם מגבר מקצועי?האם יש דרך כלשהי לחבר אותו אליו ולא להתשמש ברמקולים של CREATIVE?
-
- 3 תגובות
- 518 צפיות
-
-
חסכתי וחסכתי וחסכתי.... ואני צריך המלצה לרמקולים 5.1 עד 500 ש''ח עדיף מ-creative ניראה לי חח
-
- 8 תגובות
- 646 צפיות
-
-
עבדתי לפי המדריך הזה.. http://hwzone.co.il/guides/videoedita/3/ ובזמן ההקלטה, יש לי קו מציק וקופץ למטה.. מה אפשר לעשות? אגב, יש לי בדיוק כרטיס טלויזיה כזה..
-
- 2 תגובות
- 510 צפיות
-
-
אני מחליף את הכרטיס קול שלי ורציתי לשמוע קצת הצעות שמעתי את Maudio 1010lt ואת ה delta 44 שתיהם נשמעים מעולה חבר שלי הציע ללכת לכיוון של של MAYA 44 MK2 למרות שמעולם לא יצא לי לשמוע אותו אני צריך את הכרטיס נטו למוסיקה סטריאו ומדי פעם הקלטה (בעיקר גיטרה) אבל לא חיוני אשמח לשמוע הצעות והמלצות תודה מראש לכל המגיבים
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי כרטיס קול על הלוח אם שמחובר לטלויזיה ויש לי כרטיס של CREATIVE שמחובר לרמקולים, שניהם מותקנים בוינדוס. השאלה היא איך אני גורם לשניהם להציא סאונד בו זמנית?
-
- 7 תגובות
- 996 צפיות
-
-
שלום...רציתי לשאול איך הרמקולים האלה http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=25&product=14095 הם עולים ככה 500 שקל....איך הם טובים מה אתם אומרים? או שאולי עדיף כבר לקחת את הרמקולים האלה ב 200? http://www.creative.com/products/product.asp?category=4&subcategory=27&product=283
-
- 3 תגובות
- 585 צפיות
-
-
האם יש אתר שבו יש אינדקס נגנים עם specs מופרט וביקורות? יש חיה כזאת? אם לא הבנתם על מה אני מדבר: משהו סטייל DPreview.com של המצלמות. http://www.dpreview.com/ תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני חושב לקנות את הנגן MP3 Clubin Slider 512MB. http://www.clubin-mp3.com/Scripts/prodView.asp?idproduct=36 מכמה סיבות עיקריות- 1- המחיר שלו 250 שקל. 2- יש לו רדיו FM מובנה (מה שאין לסנסה של סנדיסק שירדתי ממנו) 3- הוא תומך כנראה בתיקיות (גם בגלל זה ירדתי מהסנסה). 4-הוא נראה טוב ביחס לג'נריים אחרים, אם הוא ג'נרי, במחיר הזה. יש למישהו נסיון עם הנגן (או החברה) או משהוא להגיד על ההחלטה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש נגן MP4 (נגן וידאו קטן נייד, לא חייב להיות דווקא "נגן MP4"). נפח: סביבות 1-2GB (ברור שאפשר לעלות, אבל תאכלס, אני לא חושב שאני אצטרך הרבה יותר). מסך: משהו שיאפשר לראות סרטים בלי זכוכית מגדלת - אני חושב ש-2-2.5" זה המינימום. פיצ'רים: הכי פחות חשוב - כל עוד התכונות למעלה מתקיימות - אני מעדיף לחסוך כמה שיותר בכל השאר. איכות סאונד, איכות מסך (עד כמה שאפשר לדבר על איכות בגדלים כאלה) וכו' - פחות משמעותי. לגבי תקציב - אני לא יודע כמה אני צריך להקציב לכל הסיפור... לצורך הענין, נגיד סביבות ה-800-900 שקל, אבל זה משהו שאני אומר כדי לתת סדר גודל, אני פשוט לא מתמצא בזה מספיק. האם זה ריאלי למצוא משהו בסכומים האלה? מה המחיר המינימלי למשהו עם הדרישות שלי? תודה מר…
-
- 20 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום! ברשותי אייפוד מיני 6GB (דור שני) שעבר חידוש לפני כחודשיים. האזנתי לו היום כשלפתע השיר התחיל להקטע ולגמגם. לחצתי על PAUSE ואז עלי PLAY שוב. הסמל על המסך התחלף מזה המסמל PAUSE לזה המסמל PLAY אך השיר לא נוגן. ניסיתי להפעיל שוב אך המכשיר נתקע לגמרי. לחצתי על START והכפתור האמצעי בכדי לאתחל אך ללא הועיל. לאחר כמה נסיונות המכשיר כבה לגמרי וכל דרך שחשבתי עליה (לחיצה על כל כפתור במכשיר כשהHOLD כמובן לא פועל, חיבור למחשב וחיבור לחשמל ישירות) אך כל הנסיונות עלו בתוהו. כמה דקות לפני שהנ"ל קרה, המכשיר נפל מידי מגובה של איזה 10-20 ס"מ לכל היותר. יש לציין כי הוא מוגן בתוך נרתיק אלומניום שסוגר אותו לחלוטין, ולפחות עם המכשיר הקודם, עבר נפילות רציניות הרבה יותר. אשמח לדעת אם מישהו …
-
- 2 תגובות
- 592 צפיות
-
-
אנשים מצאתי כרטיס קול שעובד YAMAHA עכשיו השאלה שלי מה יותר טוב מהם? מה כדאי לי להשאיר
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין Audigy 2 ZS ב 512 שקל ל X-Fi XtremeMusic ב 750שקל -חשוב לציין שאין בעיה כספית... -יש לי 2 רמקולים עם סאב של חברת EACAN שמספקים אותי מאוד -אני גיימר יש לי מספר שאלות: 1.אני ירגיש הבדל באיכות בין הכרטיסים? 2. ^^^ הבדל גדול? 3. אני ירגיש הבדל במשחקים בין שני הכרטיסים? (EAX5 לעומת EAX5 ) 4. ידוע אם יצא או מתי יצא EAX6 ? ^^^^ 5. אם ההבדל של EAX6 בין EAX5 יהיה גדול? 6. אני ירגיש הבדל במוסיקה בין שני הכרטיסים? 7. משתלם וכדאי לי לקנות את ה X-FI ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
למה אני שואל (יכלתי לחבר + ל+ ו- ל-) כי ככה החוטים יוצאים מהרמקול ואיני יודע מי הפלוס ומי המינוס..
-
- 17 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
מי עדיף משניהם? יתרונות\חסרונות... ליבי יותר נוטה לכיוון ה ESI אבל אם הוא חצי מקצועי למה ה audigy יותר יקר בצורה משמעותית? תודה לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
היי. אני מחפש אוזניות ל-iPod(שאקנה בחופש) אך שיהיה נוח גם לחברן למחשב דרך הרמקולים. האוזניות צריכות לחסום רעשים חיצוניים במידה ניכרת, כיוון שאני מרבה לנסוע באוטובוסים. התקציב הוא כמצויין בכותרת אך עם אפשרות חריגה של כחמישים ש"ח במקרה ומדובר בסט טוב.
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ראיתי בארץ את הOMX 50V החדשות ב160 שקל מישהו יודע עליהם משהו מבחינת האיכות ביחס לאוזיות כמו הMX550? אני שונא אוזניות כפתור כי הם אף פעם לא יושבות טוב מאבדות הרבה מהאיכות בגלל זה ומצד שני אוזיות קשת אחורית לא נוחות באוטובוס ואוזניות קשת רגילות לא נוחות לספורט... סוף סוף סנהסיר מוציאים אזניות עם תמיכה נורמאלית לאוזן, השאלה היא מה האיכות שלהם. כדאי לבדוק את הסדרות החדשות שלהם פה: http://www.style-your-sound.com/
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-