עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. אני לא מבין גדול במחשבים ובכל הנושא הזה. אני בדיוק מתכנן לרכוש מחשב חדש - עוד השבוע. משהו בסיסי שלא יעבור את ה-2000 ש"ח. והכי הכי חשוב זה שתהיה לי שמיעה איכותית וטובה - מבחינתי שתהיה הכי טובה שיש ! שברתי את הראש בפוסט שפרסמתי בבקשה שלי להמלצה על מפרט באותו נושא. עד שהבנתי שבנושא הזה מתעסקים בזה יותר ומבינים בזה. אז בגדול השאלה שלי מתוך כל השאלות שמלוות עם אותה השאלה היא בעצם - איך אני עושה את זה שיהיה לי את השמיעה הכי טובה שקיימת. ?

2. Started by uguru1969,

התקנתי את הכרטיס על ה -p5b-dlx -המחשב קורס ומבצע בוטינג -מישהו מכיר את הבעייה (כאשר אני מחזיר את הכרטיס הקודם -המחשב תקין לחלוטין) חייב עזרה תודה

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  3. Started by DuDeAss,

כמו שרשום בכותרת, ניסיתי עם שתי תוכנות אבל שניהן דורשות כסף על העברה של שיר. אם אפשר תוכנה חינמית או שיש לה זמן מוגבל בימים שאני אוכל גמור היום להעביר הכל זה יעזור לי. או שיש לכם כבר תוכנה שאתם משתמשים בה עם סריאל שעובד אני עוד יותר אשמח.

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  4. אני רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתית לבית החדש שלי אבל אני לא מבינה בזה... ידיד שלי המליץ לי על כמה מערכות קולנוע לבית, הוספתי קישורים ואני לא מבינה בזה ולא יודעת מה כדאי תעזרו לי? והאם זה שווה את המחיר? http://www.couponchik.co.il/הדיל_היומי_אזור_המרכז/מערכת_קולנוע_ביתית/ או http://www.homecinema.co.il/prodacttofs.asp?id=1263 ואחרון חביב, http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=AVR142SOLID&Cat2Cat1ID=64&Cat2ID=196&aff=Zap〈=he תודה רבה

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  5. Started by agoraphobic,

אני מעוניין לקנות כבל hdmi לצורך חיבור המחשב לטלוויזיה באורך 10 מטר. צריך המלצה לחנות שמוכרת כבלים איכותיים ובזול.. אין לי בעיה גם להזמין מאתר בחול.. אם אני לא טועה מישהו כאן המליץ פעם על חנות שאפילו שולחת לארץ בחינם... ושאלה קטנה, כבל באורך כזה מצריך מגבר? ברור לי שתהיה הנחתה של האות בכבל.. האם זה לא קריטי?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  6. Started by Yairb,

אהלן, אני מחפש אוזניות In-ear שיעלו בסביבות ה 200~250 שקלים. כרגע יש בבאג מבצע של 25% על האוזניות והם המליצו לי על כמה או על AKG Q350 או Audio Technica CK400 אני מקשיב בעיקר לג'אז, אבל גם למוסיקה ישראלית ורוק. יש לכם המלצות? תודה.

• 1 תגובה
    • 832 צפיות
  7. Started by shaharo,

שלום אני רוצה לקנות את iRiver IFP-799 ורציתי לדעת אם הוא Plug n Play הוא מופיע בכונן אוטומטי או שצריך תוכנה בשבילו?

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  8. Started by naknir,

שלום חברים, היום פתאום נעלם לי הסאונד מהמחשב!! יש לי לוח אם Epox 8RDA+ וכרטיס קול Soundstorm מובנה עליו, והכל היה בסדר גמור עד שפתאום היום אני לא שומע שום צליל! המיקרופון עובד בסדר גמור ושומעים אותו דרך הרמקולים כך שזו לא בעיה ברמקולים, אבל לא שומעים אף צליל ממה שמחובר ל-Line out בכרטיס קול, לא ברמקולים ולא באוזניות!! אני ממש מבוהל כי אין לי מושג למה זה קרה ואיך פותרים זאת ואתם התקווה היחידה שלי כרגע. מקווה שתעזרו ותתייחסו ברצינות, בתודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 836 צפיות
  9. Started by rafip77,

שלום לכולם, הבנתי שלכל קובץ MP3 ישנו ID TAG. אך גם לזה יש וורסיות שונות....ID ver 1.0 ,ID ver2.0 ,ID ver 3.0, 1. איך אני מזהה במחשב מה ה-Version של ה-ID TAG של קובץ ? 2. האם יש תוכנה שממירה Version של ID TAG ? אני שואל מכיוון שהרדיו דיסק שלי ברכב מזהה רק MP3 בעלי ID TAG Ver 2.0. תודה למבינים ולעונים...

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  10. שלום לכולם אני חדש כאן בפורום זה נראה לי פורום מקצועי ולכן גם נרשמתי אז נעים מאוד.. אני רוצה לקנות מערכת אודיו לטלויזיה סוני 55xd7005 החדשה שלי.התקציב המקסימלי שלי הוא 2,000 שקל.גודל הסלון שלי הוא אורך 4.7 מטר רוחב 3.3 מטר כאשר המרחק צפייה מהמסך הוא 3 מטר ובעצם זה אפילו פחות כי המסך יושב על מזנון עם גלגלים ואני בד"כ מקרב את המסך.מצד שמאל למסך יש קיר עם חלון שהחלון תופס חלק נרחב מהקיר.מצד ימין יש פתח של 2 מטר למטבח ובצדדים יש קיר מעץ.מאחורי המסך יש קיר ומאחורי הספה והכורסה יש גם קיר.בתקציב הזה ובהתחשב בנתונים שרשמתי מה עדיף מערכת קולנוע עם 5 רמקולים רסיבר וסאב וופר או סאונד בר/מקרן קול? לפי מה שקראתי באינטרנט מקרן קול משתמש בהחזרים מהקירות כדי ליצור את הסאונד או משהו כזה א…

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  11. שלום ! ביום שישי אני צריך להיות אחראי לארגון המוזיקה באיזה מסיבה. עכשיו המוזיקה תנוגן דרך המחשב שלי . יש לי במחשב Audigy 2 אם זה משנה. כרגע הרמקולים היחידים שיש לנו זה מגבר גיטרה חשמלית, ומיני סטריאו. רציתי לדעת מה הדרך הטובה לחבר אותם למחשב ע"מ לקבל עוצמה ואיכות אופטימלית ומקסימלית. -האם לחבר מפצל ליציאת הקדמיים בכרטיס ואליו לחבר את המערכת ומגבר הגיטרה, או האם לחבר את המערכת ליציאה של הרמקולים הקדמיים ואת המגבר ליציאה של הרמקולים האחוריים (או להיפך..) ? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 571 צפיות
  12. Started by AtR,

אהלן חבר'ה טוב אז בעיקרון אני בנאדם שממש אוהב מוזיקה ובעיקר כזו עם הרבה באס, הבנתי שללכת על רמקולים מעץ היום זה יותר נפוץ מ"רמקולים למחשב" כמו פעם... אבל בכל זאת זה נראה לי די נכון אחרי כמה דוג' ששמעתי אנשים המליצו לי ללכת על ה-Microlab Solo 7C ואמרו לי שהם נהדרים... השאלה שלי מה אתם אומרים על כך והאם יש אלטרנטיבות אחרות באותו סדר גודל של מחיר? ועוד שאלה קטנה, שמעתי שיש הבדל בוואטים בין ה-7 ל-7C לטובת ה-7 רק של-7C יש שלט מה שדי חשוב לי, האם זה נכון? תודה מראש חבר'ה

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  13. Started by ZoBy,

קניתי לפני כמה ימים מערכת רמקולים של 5.1 ואת הכרטיס קול 24-bit. הבעייה היא שאני לא מצליח לשמוע שום דבר מהם, והחיבורים בסדר גמור. מה אני צריך לעשות?

• 1 תגובה
    • 578 צפיות
  14. Started by 1,

אני מעוניין להאריך את הכבלים המקוריים של הרמקולים האחוריים, איזה חוט אני צריך לקנות ועם איזה מתאמים? האם זה משהו מיוחד או שפשוט לקנות מתאם שיתאים פשוט לחיבור?

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  15. היי סיימתי להתקין בבית הורי רשת אלחוטית הבנויה מ: נתב TPLINK 1043ND נייח המחובר כ.רשת אלחוטי נייד בחיבור אלחוטי טלויזיה SAMSUNG D630 מחוברת ב-LAN ישירות לנתב. ממיר המחובר ב-LAN לנתב. לאחר שבצעתי רישום של 2 המחשבים בבית דרך תוכנת DIVX בכדי שיריצו את הסרטים היושבים על הנייח בסטרימינג לטלויזיה נתקלתי בבעיה מסוימת : סרט MKV לא מתנגן כלל.. האם יש עוד אנשים שנתקלו בבעיה הזו?

16. Started by BeRo,

משהו להיט, סוף סוף אפשר יהיה להרכיב מערכת קול משובחת בפחות כסף. פאדיחה.. http://www.creative.com/products/product.asp?prodid=9468

• 1 תגובה
    • 929 צפיות
  17. Started by R9547655G,

שלום לכולם... יש לי רעייון קטן... רציתי לשמוע דעת של אנשים עלייו... -- אזז ככה... אם אני קונה סט של רמקולים ונישאר לי סאב ישן...אבל עובד... אפשר היה לחבר אותו ביחד עים הסאב השני? ככה אם אני מחביא אותו.. אפשר היה להפעיל אותו בייחד עים הסב החדש?

• 1 תגובה
    • 629 צפיות
  18. שלום לכולם . מחפש רסיבר למערכת קולנוע ביתית ,המערכת מיועדת לסרטי HD וכמובן גם למשחקים , אני מחפש רסיבר באמת ברמה גבוה שיתן לי את המקסימום איכות ... אין לי בעיה להשקיע בטוב ואכותי ביותר . יש לי את הרמקולים הבאים . CANTON KARAT M-80 S-300 SUBWOOPER אשמח לעזרתכך .... תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 16.7k צפיות
  19. Started by nicknone,

אני רוצה רמקולים לHTPC בעיקר לסרטים וטלויזיה ופחות לשמוע מוזיקה. אני מתכוון לשים אותם בחדר קטן ואני לא רוצה לשים 5.1 או משהו כזה. אני מתלבט בין soundsticks III לSOLO6C. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  20. מה ההבדל בין: INSPIRE T3000 Creative ו- INSPIRE 2.1 T2900 Creative (בעיקרון גם 2900 יקר יותר באיזה 150 שקל יותר) ומי יותר טוב מבינהם ולבין :ATP3 Altec Lansing -ורציתי לדעת אם יש לכם אולי המלצה טובה יותר בסביבות המחיר שלהם (~400) http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&orderby=price&DB26647=26964&pageInfo=3 http://web.zap.co.il/models.asp?Sog=C-Speakers&orderby=price&DB26647=26964&pageInfo=4

21. Started by meidan,

היי, מישהו יכול להמליץ על מעמדים לרמקולים מדפיים גדולים (Kef IQ3) בסביבות ה- 500 ש"ח? חשוב שלא יהיו פחות מ- 60 ס"מ גובה. תודה.

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  22. Started by ic,

שלום לכולם אני מחפש נגן עד 1000-1500 ש"ח . עם USB2 ועדיף עם בטריה לזמן ארוך ושיהיה גם נוח לשימוש ואם יש בו רדיו או משהו נוסף אז אחלה. (דרישות גבוהות תודה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  23. Started by manorking,

יש לי אייפוד ששכב אצלי הרבה זמן ללא שימוש, (של אבא שלי) אך גם ללא ספק וללא כבל כפי שהבנתי האייפוד יכול להטען דרך המחשב- אז קניתי כבל , חיברתי והכל, האייפוד לא מגיב ולא נטען.. לקחתי מחבר שלי ספק חיברתי ביחד עם הכבל לאייפוד וגם לא מגיב... יש לציין שהספק של חבר שלי זה של אייפוד חדש PHOTO, זה מתאים גם לישן? יכול להיות שיש בעיה בכבל??? בתודה manor

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  24. צהרים טובים חברים יקרים יש לי כאן שיר מהמם שאני רוצה לעשות ממנו קריוקי כלומר להוריד ב100% את הקול של הזמר ושישאר לי רק המנגינה תודה לעוזרים! 👍😉🙂

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by eladbu,

ה istation החדש!תמונות(ברמה) אולי לא הכי חדש אבל צילום במצב http://www.pmpinside.com/bbs/view.php?id=pmpgallery&page=1&sn1=&divpage=1&sn=off&ss=on&sc=off&&select_arrange=headnum&desc=asc&no=1232

• 1 תגובה
    • 557 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.