אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,558 דיונים בפורום זה
-
שלום ..חבר שלי רוצה לקנות רמקולים למחשב בעיקר למוזיקה (המלצתי לו על X530) ...בקיצור הוא הלך לבאג ואמרו לו שבמוזיקה הוא לא ישמע את הרמקולים האחוריים (לא דווקא ב X530 אלה בכל 5.1) זה נכון הדבר הזה ??ואם כן כדאי לו לקחת JBL 2.1??
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני בעליו המאושרים של koss porta pro , ואני חייב להגיד שאלו באמת אוזניות אכותיות יחסית למחירם . אולם בזמן האחרון נמאס לי ללכת עם אוזניות קשת , ואני רוצה לקנות אוזניות In-ear . חשבתי לקנות את Shure e2c , אבל מכיוון שלעולם לא שמעתי בהם , אני לא רוצה להוציא מחיר לא מבוטל של 550 ש"ח על מנת לקבל אוזניות באיכות דומה לkoss porta pro שלי . אני יודע שההשוואה שאני עורך פה היא בין שתי סוגי אוזניות שונות לגמרי , אך אם יש פה מישהו שהתנסה בשניהם אני אשמח לקבל חוות דעת . תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת קולנוע של lg שכוללת dvd רסיבר מובנה ו5 רמקולים . האם אני יכול לחבר את הרמקולים האלה למחשב? כרגע אני משתמש ברמקולים של מערכת הסטראו שלי. אשמח אם תגידו לי אם זה אפשרי.
-
- 2 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום יש לי את הרמקולים האלה השלט שלהם מציק לי הוא קל ולא יציב וכל הזמן הוא הפוך בגלל החוט וזה לא נוח אז פתחתי את השלט ושמתי שם מין משקולת קטנה ובשביל שהיא לא תרעיש סמתי גם נייר ואני רוצה לדעת האם המשקולת ונייר יכולים להרוס משהו בתוך השלט והאם זה בטוח להשאיר אותו שם [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן?? אני יודע שיש אומםי באוזניות שזה כמה עומד יש על האוזניה, אבל מה זה אומר בנגנים??
-
- 5 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכם. אז קודם כל אני קניתי את האוזניות האלו והם ממש סבבה הבעיה היחידה שלי איתם הם שאני לא שומע את הבסים משום מה ולא יודע איך הכי לסדר את זה בנגן אצלי יש לי נגן של IAUDIO X5 וניסיתי לשחק עם ההגדרות אבל לא הכי הלך ושמתי באוזניות אצלי את הדבר הזה הכי קטן לאוזן.. מקווה שהסברתי הכל.. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מתלבטת איזה רמקולים לקנות של 2.1 עד 500 שקל אשמח אם תוכלו לעזור לי או לקנות משומש 4.1 תודה לכול מי שעזר
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
עם הבנתם מה אני רוצה תענו לי! :-*
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
טוב, דבר ראשון, צהריים טובים. דבר שני שרציתי לשאול אתכם , מה אתם אומרים על האזניות של Sennheiser הHD429? איכות בנייה יחסית טובה? EARPADS נוחים? איך הסאונד שלהן? תודה.
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
אני מעוניין לעשות עדכון ראושן למכשיר שלי (H10) ....אשמח מאוד לקבל קישורים לעדכונים החדשים למכשיר וכיצד להפעיל אותם
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
היי, מחבר את הסאונד של ממיר YES MAX HD ומחשב עם כרטיס קול ASUS HD 1.3 למגבר DENON 1912. אפשרות החיבורים היא מגוונת האם האכותי ביותר יהיה SPDIF מהממיר וHDMI מהכרטיס סאונד? תודה.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אהלן, לא בטוח אם זה בפורום הנכון אני פשוט לא מוצא פורום בנושא יותר ממוקד אם צריך תעבירו אותי קניתי את ההתקן USB של EASYCAP בכמה דולרים בודדים מאיביי מה שהוא בעצם עושה זה CAPTURE VIDEO והוא לא עושה את העבודה בצורה טובה ואיכותות ( לא כולל הקשיים של דרייברים שאין והשימוש בתוכנות עריכה שמגיעות איתו וכו' ) קראתי את המדריך שיש באתר אומלץ להשתמש בכרטיס טלויזיה והייתי מוכן להשקיע את הכסף כדי לקבל משהו עד 200~ שקל זה נראה לי סביר, יש לי הרבה קלטות וידיאו להעביר אני פשוט לא מבין איזה כרטיס אני בדיוק צריך חשוב שהכרטיס יגיע בפורמט PCI רגיל כי אין לי PCI-EXPRESS ו\או בכלל יש כאלה של יו אס בי נורמליים.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
ברשותי טלוויזית שארפ דגם 37ad5e ויש לי בעיה כאשר אני משתמש בה לתצוגה כמסך נוסף (לוידאו וכו') המחשב מחובר לטלויזיה דרך כבל DVI->HDMI לאחר כיבוי מסך הטלויזיה לא ניתן להדילק אותו יותר. לאחר כחמש דקות הטלויזיה נדלקת מעצמה והעסק עובד תקין. מה שכן, ניתן לזרז את העניין על ידי ניתוק הכבל המחבר בינהם מהטלויזיה או מהמחשב. מייד לאחר חיבורו הטלויזיה נדלקת מעצמה. הוצאת הטלויזיה מהחשמל לא עוזרת אך הפעלת המחשב מחדש כן. יש לי כרטיס ג'יפורס דרייברים עודכנו אתמול. רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
שלום אני מחפש המלצה לאוזניות בתקציב של 70$ שיקנו בארה"ב. יש לציין שברשותי אוזניות של סנאייזר מדגם PX100 שהם הקניה הטובה ביותר שעשיתי עד עכשיו בחיי, אבל אני מחפש איכות גבוהה יותר ואוזניות קצת פחות ניידות שאוכל להישתמש בהם בבית לאיכות מקסימלית. שאלתי הראשונה האם אני ירגיש איזשהו הבדל במחיר בין אוזניות של 70$ לבין הPX100? שאלתי השניה איזה דגם מומלץ בתקציב הנ"ל?, האוזניות יחוברו לנגן IPOD CLASIC.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
אני קונה את ה ADA880, ונדפק לי הכרטיס הישן (VIBRA 128) אז אני צריך כרטיס קול חדש, אז במסגרת התקציב שלי מצאתי את שני הכרטיסים האלו, ה Specs הם בערך אותו הדבר אבל ההבדל הוא בערך ב 130 ש"ח (Fortissimo יקר יותר). איזה כרטיס משתלם יותר לקנות ?, האם האיכות תהיה שונה ?, יש אולי כרטיס טוב יותר ?, או שאפשר בכלל ללכת על הMuse 5.1 ??
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
יש אפשרות לקנות אותם בנפרד או שאכלתי אותה בגדול? זה יהיה ממש טיפשי לקנות את האוזניות עוד פעם רק בשביל הearbuds
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום, היום באתי להתחבר לוונטרילו,וגיליתי שכל מה שמגיע מהמיק זה רק רעש סטטי מעצבן. ניסיתי לנקות את החיבור,לבדוק אם הוא רופף,להוריד בוסט,להחליף מיק',לא עוזר. חשוב לציין שגם שאין מיק בכלל,כלומר שום דבר לא בחיבור,עדיין בVOICE RECORDER יש את הרעש רקע המעצבן הזה.למישהו יש מושג מה זה יכול להיות???? תודה רבה.[br]פורסם בתאריך: 28.07.2008 בשעה 10:05:05 מצטער על ההקפצה,זה פשוט דחוף לי.למישהו יש מושג במה מדובר???
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
כמה שיותר גדול,אבל איכותי. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
ההורים שלי מתכננים לרכוש מחשב חדש, אז חשבתי לקחת את המחשב הישן שלהם ולהפוך אותו למחשב מולטימדיה נחמד (לא צריך יכולות רבות, רק שיהיה מסוגל להריץ סרטי HD). השאלה העיקרית היא האם הוא בכלל יהיה מספיק חזק בשביל זה. אני לא זוכר את המפרט המדויק, אבל זה בערך משהו כזה: מעבד AMD 2800 512מב זכרון Geforce 6200 מה דעתכם? יחזיק?
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
קניתי באנדל חדש, ועל הלוח יש את הALC889A, שתומך ב7.1 ובסאונד HD מצד שני, יש לי את הEXTIGY החיצוני והנוח אין לי רמקולים 7.1, האם יש סיבה מספיק טובה להשתמש בכרטיס OB? הרמקולים הנוכחיים , altec lancing ada880
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
לכל ערוץ ברסיבר אליו אני מנסה לחבר את יציאת כרטיס הקול (CD, Video, מה שלא יהיה) שומעים בעוצמה מאוד נמוכה והכל נשמע מרוחק שכזה, וכשמגבירים לעוצמה קצת יותר נורמלית הכל מלווה בhum עצבני. ניסיון לחבר לכניסת הphono רק מניב תוצאות רעות יותר, כשהסאונד מתקבל במעיין ספק דיסטורשן ספק אפקטי סרטי מד"ב ישנים. הרסיבר הוא של nad בכל אופן (יש צורך בדגם מדוייק?) וכרטיס הכל הוא Sblive, קבל 2 rca פשוט.
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! אני מחפש נגן MP3 וWMA בנפח של1GB . חשוב שיהיה רדיו (לא באוזניות) ושתהיה אפשרות הקלטה. ושתהיה לו איכות שמע טובה(שלא תהיה איכות "בסדר") ואשמח לקבל המלצות מאנשיים שיש להם כבר את הנגן שעונה לדרישות... תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 768 צפיות
-
-
מישהו יודע ויכול לעשות סדר בקודים המוזרים של סדרות הטלוויזיה של סמסונג? אני מתכוון - לדוגמא הדגם UA46D5000,יכולים להופיע המספרים 40 במקום 46, 5300 או 5500 במקום ה 5000 ובהפרשי מחירים (סדרה D עומדת להתחלף ב E את זה הבנתי) שמתי לב ש ה 5300 שמן יותר, אבל - איך אפשר לקרוא ולהבין מה שווה????
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3337615,00.html אז, מה דעתכם?
-
- 6 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אוקי, ברשותי מערכת הגברה של denon מדגם acr 1306 וזוג רמקולים של JBL מדגם E20 (אני חושב שזה הדגם, זה מה שרשום עליהם). בכל מקרה הייתי רוצה לחבר את המגבר למחשב ולכן אני מחפש כבל RCA שבצד אחד יש לו 2 פינים (L ו R) ובצד השני רק אחד. הייתי שמח אם הייתם יכולים להמליץ לי על כבל איכותי כזה? אני מוכן להשקיע עד איזה 80 שקל... בכל מקרה המרחק מהמגבר לרמקולים הוא די קטן (2 מטר ניראה לי יספיק)... אני מצאתי את זה: http://www.cable.co.il/sg_product~550210~40~72.htm בכל מקרה שוב תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-