אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות אוזניות סטראופוניות איכותיות לנגן שלי-SanDisk. תקציב 100 שקל. ולשאלה אחרת, מישהו יודע מה העדכונים של ה-FirmWare האחרון של הנגן שלי עושים? מה הם משפרים? ויש אפשרות שזה ידפוק תנגן אם אני יעדכן? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת סטריאו ,לא יקרה מדי, עם חיבורי RCA (לחיבור לרסיבר/למחשב), עם שלט אלחוטי מלא (חובה!) של חברה מוכרת וטובה. יכול להיות יד שנייה אז מבחינת מחיר שחדש יעלה עד 1500 ש"ח (שיד שנייה יעלה 500-800). אני מחפש רסיבר 5.1 לפחות טוב איכותי שחדש יעלה בערך 2000-2500 ישמש בעיקר לסרטים ומוזיקה, קצת מדי פעם למשחקים.
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
שלום אין לי קול במחשב וזו לא בעיה של רמקולים המחשב עבר פירמוט כרטיס קול מובנה על לוח אם מבית ASUS מסוג P5K SE/EPU מערכת הפעלה XP ניסיתי להוריד המון דריברים אך ללא הצלחה אנא עיזרו לי... ברשותי הדיסק שקיבלתי עם רכישת המחשב ובו דריברים אך הוא לא מאפשר להתקינם!
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
MICROLAB A-6321 CREATIVE 2.1 INSPIRE M2600 ALTEC-LANSING 2.1 XA2021E - GAMING AUDIO LOGITECH 2.1 X-230 - 32W מה היתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
מישהו יודע מאיפה אני יכול להוריד את התוכנה hebpod flip flop שהופכת את האותיות של השיר???? :s05: :s05:
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שמעו חברה בעיקרון... עד עכשיו הסתדרתי עם נגן MP3 של 2 גיגה שמצאתי ביציאה מהבסיס שלי חרא זול אבל עובד אבל עכשיו מישהו רוצה לתת לי מתנה ומנסה להבין ממני מה אני רוצה ITS TIME FOR NEW PLAYER FOLKS עכשיו השאלה היא איזה נגן לקנות עד תקציב 1000 יש כמה דברים טובים אבל שום נפח מוגזם לדעתי... מעל 1000 הכל קופץ יותר מדי... יותר מדי בחירה אני מבקש המלצות לתקציב מתחת ל1000 ולתקציב 1500 (אפשר לזלוג קצת אבל לא להגזים) מה אני מחפש בנגנים שאתם ממליצים איכות סאונד, ותמיכה בפורמטים (LETS HEAR FLAC) תמיכה בסרטים זה בונוס אבל אני בעיקר מחפש סאונד טוב יאללה אנשים בואו נראה מה יש לכם בשרוול דרך אגב מישהו גם מציע לי M3L 20G משומש במצב טוב (עובד כמו M3 רגיל, לא L) מה אתם אומרים עליו?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי את כרטיס הקול הנ"ל ורמקולים של logitech x530 עכשיו אני מאד מרוצה מהאיכות כי עברתי מכרטיס OB לx-fi אבל אם אני יחליף רמקולים לדגם 7.1 של קרייאיטיב או 5.1 של לוג'יטק (z5500) אני ירגיש עוד שינוי? 2)מה יותר טוב למשחקים 2.1 או 5.1? 3)מה יותר טוב למוזיקה 2.1 או 5.1? (אני לא אודיופיל!)
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
נתונים: *כרגע יש לי כרטיס קול בנוי על הלוח אם asus p4p800 deluxe *אני רוצה רמקולים 5.1 *כרטיס קול איכותי *תקציב: 1500
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות את המערכת 5.1 הזאת- http://walla.zap.co.il/ratemodel.asp?model_id=37907 ויש לי כמה שאלות אם מישהו מבין בזה- איך מחברים אותה לפלסטיישיין 2? אם מחברים אותם למחשב ואין לי כרטיס קול של 5.1 זה עדיין יעבוד? ואיך זה יעבוד? ואיך מחברים אותם לממיר כבלים של הוט? וגם אם יש פיתרון מהר לחבר אותם לdvd (עם כניסה של 5.1), לפלסטיישן ולממיר נבלי כל שניה להוציא ולחבר? וזה יהיה אחלה אם מישהו יכול להמליץ לי על עוד רמקולים (5.1) טובים בסביבת ה 500 ש"ח תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אפשר להפוך רמקולים של מכונית לרמקולים למחשב או לטלוויזיה? מישהו יכול להכין מדריך או משהו כזה אם אפשר?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מחפש משדר FM לIPOD שלי כדי שאני אוכל לשמוע אותו באוטו. חיפשתי באינטרנט וראיתי שיש מלא סוגים....מישהו יודע איזה משדר של איזה חברה הכי טוב??? (אני מחפש אחד שמתחבר למצת ומשמש גם כמטען)
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
התלבטתי בין הX5 לבין הX5L ובסוף הגעתי למסכנה שאני מעדיף את הX5 כי ההבדל בגודל משמעותי בשבילי עכשיו אני חושב על הכיסוי שלו... הוא אותו כיסוי לשני הנגנים כך שאם משתמשים בו לא מרגישים את ההבדל... אני צודק? או שאולי...
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
הזמנתי לפני כמה ימים מחשב ב-9800 רק חסר לי רמקולים שמישהו ימליץ לי בבקשה על רמקולים טובים עדיף של קריאטיב
-
- 4 תגובות
- 732 צפיות
-
-
האם הוא כולל תחנת עגינה או רק כבל USB? אני מזמין מחול ורוצה לוודא שיש לי כל מה שאני צריך
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
חייב שיהיה FULL HD LED 37 אני רוצה שזה יהיה משהו טוב של חברה טובה ולא איזה חרטא בסגנון FUJICOM תודה
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת איזה נגן יותר מומלץ x5l או h3xx? תודה רבה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 732 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3078972,00.html#n http://www.petitiononline.com/HebiPod/petition.html מומלץ לחתום ולו רק בשביל שאם יוסיפו, זה ידרבן את שאר החברות לעשות גם כן...
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי מערכת קולנוע ביתית מסוג SONY DAV DZ 260, ואני מעוניין לחבר אותה למחשב שלי בשביל לשמוע מוזיקה בעיקר.. בהתחלה חיברתי אותה דרך כבל S/PDIF COAX שהיה לי ומתאם שהיה לי במחשב, אבל אחרי קצת זמן הכבל התחיל לעשות בעיות הייתי צריך למצוא כל מיני סידורים איתו ולבסוף הוא נהרס לגמרי.. השאלה שלי האם יש דרך אחרת לחבר את המערכת הנ"ל למחשב? או שהשיטה הכי טובה היא דרך הכבל הקואקסיאלי.. יש לי קצת תקציב לקנות חלקים שונים בשביל מתאמים למחשב אז אם יש הצעה אתם מוזמנים להציע... הנה תצלום של החלק האחורי של המערכת: http://eliad.org/uploads/1266909462.jpg
-
- 1 תגובה
- 732 צפיות
-
-
איזה כבלים אני צריל לקנות כדי שאני אוכל גם לראות וגם לשמוע בטלויזיה מהמחשב? איזה יציאות וכניסות בטלויזיה ובמחשב צריך להיות? וכמה קאבל כזה עולה? ועוד שאלה... האם יש לי אפשרות לחבר את הסואנד ל-DVD ולשמוע דרכו?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
שלום קניתי מערכת 5.1, וכשאני שומע שירים אני לא שומע את הסנטר ולא את האחורים,הרצתי חיפוש בנושא וממה שהבנתי שירים לא תומכים ב 5.1 אלא רק סרטים וחלק מהמשחקים. כמו כן הבנתי שבכרטי קראטיב יש אופציה שמפעילה את כול הרמקולים, האם זה באמת עובד טוב? לי יש כרטיס קול מובנה ALC 650 האם גם בו יש כזאת אופציה? או שאין בררה אלא לקנו כרטיס? תודה רבה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 732 צפיות
-
-
אני מחפש דריוור לכרטיס הקול הזה CT4810 creative, למערכת הפעלה 98 חיפשתי באתר http://www.driversearch.com מצאתי כל מני קבצים מפוזרים כאלו, לא משהו כזה להתקנה, מישהו יכול להוביל אותי לדריוור? כי אין במחשב קול...
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-
-
אם יש לי רמקולים במסך ואני קונה עוד שני רמקולים עם סאב האב אני יכול להפוך את זה למערכת 4.1? נגיד הרמקולים של המסך יהיו רמקולי סנטר והרמקולים שאני קונה יהיו רמקולי צד? אני מניח שאפשר לעשות את זה עם רסיבר אך האם יש עוד דרך? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
שלום היום הסתכלתי באיטרנט וראיתי שיש מסכים שיש להם יחס נוקדיות ככה 1:5000000 וזה לא נראה לי הגיוני איך סופרים כמה יחס וקדיות יש למס קראתי תמדריך ולא הבנתי בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
הנה, תראו בעצמכם... "המלאי מוגבל" http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=786&PHPSESSID=14729ffc870dd83acc93c35b2cd691b9 זה הרבה יותר עדיף מאשר לקנות VS4121 בעוד 100 ש"ח בשביל... יציאת אוזניות*** וביצועים זהים O_o
-
- 3 תגובות
- 731 צפיות
-