עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Dago,

שלום ברשותי כרטיס קול על הלוח אם של RealTek AC97 הוא על לוח Gigabyte 8SQ800 עכשיו יש לי מערכת רצינית שתאכלס אני לא חושב שאני מוציא את הטוב ביותר ממנה לכן אגרתי קצת כסף וברצוני לקנות את הכרטיס קול הבא Hercules Digfire 7.1 שאלתי היא האם אני באמת ירגיש שינוי שוואלה הצדיק את הקנייה הוא שזה לא שווה את זה AC97 מפרט תכני High-performance CODEC with high S/N ratio (>90 dB) 18-bit ADC and 20-bit DAC resolution Compliant with AC'97 2.2 specifications 18-bit stereo full-duplex CODEC with independent and variable sampling rate 4 analog line-level stereo inputs with 5-bit volume control: LINE_IN, CD, VIDEO, AUX 2 analog line-level mono inputs: PC_BEEP, PHONE_IN Mono output …

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  2. יש לי Radeon 9800pro עם Tv out - יש לי חיבור S-Video ו RCA הצהוב הזה. בטלויזיה שלי אין חיבור S-Video - חיפשתי קצת באינטרנט וראיתי 2 דרכים. 1)להשתמש בכבל מהיציאה של ה S-Video ובסוף של הכבל לחבר את הכבל מתאם שקיבלתי ל Rca עם שתי יציאות כאלו (שלך MSI). 2)ראיתי גם את הקופסה הקטנה הזאת של ה AV כמו שמקבלים עם הפלייסטיישן שמתחברת עם פינים כאלו (או שזה סתם חיבור ישן ולא כדאי?). על מה אתם ממליצים? ואם יש עוד שיטות. תודה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  3. שלום, לאחרונה קניתי נגן MP3 וקיבלתי איתו אוזניות. אני קניתי אוזניות חדשות מכיוון שהאוזניות שבאו עם הנגן היו על הפנים. כשקניתי אוזניות לא יחסתי חשיבות לצורה של החיבור, אבל עכשיו זה מאד מפריע לי כי הגודל של הנגן גדל ב3-4 ס"מ בגלל חיבור האוזניות. כשאני מכניס את הנגן לכיס אני מפחד על חיבור האוזניות וגם זה לא נח. אני אנסה לצייר למה אני מתחכוון כי אין לי מצלמה. החיבור ששל האוזניות שבאו עם הנגן: ____ | ___------------ <----הכבל ---------------------| |- נגן | | | ------------------------ עכשיו עם האוזניות החד…

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by MacGyver,

קיימת גירסה חדשה (נראה לי...) של המובו 2 במקום 4 גיגה יש 5 ויש רדיו והוא מגיע בכל מיני צבעיים יש איזה מבצע שראיתי בקטלוג שלהם....קונים כזה ומקבלים TRAVEL SOUND 200....לא משנה... קיצר איך זה שאין את המכשיר לא באמזון ארה"ב ולא באמזון גרמניה וביפן כן...... איך זה שלא שמענו עליו עדיין? איתן [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by Rule The Pc,

אהלן.... יש לי את היאמאה TSS-1 וכבר שאלתי בתראדים אחרים את השאלה אבל לא ענו אז אני אשאל כן איך אני עושה שאני אוכל לשמוע בפורמט DTS דרכו? הפורמט היחידי שאני יכול זה או סטריאו רגיל או פרולוג'יק מדוע? הסבר עריכה: ברסיבר זה הולך ככה שלושה אפשרויות לאזיה חיבור יהיה ואז שלושה אפשרויות לאיזה פורמט זה יהיה DIGITAL 4CH 2CH DTS DOLBY DIGITAL PROLOGIC תודה מראש

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  6. היי שלום יש לי מערכת 2.1 ערוצים , WINNER HN21 2800W 2.1 . יש לי אותה בערך שנתיים (קבלתי אותה עם המחשב) ושמתי לב שבזמן האחרון יש בעיה עם הערוץ השמאלי, שומעים בו נורא חלש ??? בדקתי את האיזון ב-volume control, ועדיין יש את הבעיה הזאת. מישהו יודע מה היא הבעיה? ??? האם יתכן שהרמקול או הכרטיס קול המובנה בלוח שבקו חיים ? : תודה רבה .

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  7. Started by jetman,

אז ככה אני מעוניין לקנות אוזניות לא יקרות במיוחד אבל טובות מכל הדילים שהשגתי הכי טובים הז mx400 ב 127 שקל ו AKG k12p ב 100 שקל ....איזה מהם יותר טובות ?...כי הבנתי שהבאסים ב AKG מצויינם ו mx400 שמעתי פעם עצל חבר שהם גם סבבה ...בעקרון ..אני גר בנתניה ומעוניין לקנות בחנות למרות שחבר יכול לקנות בשבילי mx500 או 550 ב djshop ב חיפה או ב ת"א אבל אני כננרה יקנה כבר בעצמי בנתניה יש עוד איזה המלצות ?...כי מה שיש לי כרגה זה אוזניות מקורית של הנגן .. g3 של iaudio והם לא מספקות אותי ...אז או mx400 או AKG k12p או שיש עוד טובות עד 150 שקל נגיד ? או עד 200 ? ואני רוצה רק אוזניות כפתור ..לא in hear

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  8. Started by YardenG,

קיבלתי לא מזמן ATP3 ושמתי לב שכאשר אני מפעיל את הרמקולים בלי להפעיל מוסיקה במחשב ואני מגביר טיפה אז יש הרבה מאד רעשים. למי שיש Atp3 , גם לכם יש את זה?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by *NightMare,

איזה כבלים אני צריל לקנות כדי שאני אוכל גם לראות וגם לשמוע בטלויזיה מהמחשב? איזה יציאות וכניסות בטלויזיה ובמחשב צריך להיות? וכמה קאבל כזה עולה? ועוד שאלה... האם יש לי אפשרות לחבר את הסואנד ל-DVD ולשמוע דרכו?

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  10. שלום לכם! קניתי גיטרה חשמלית,אני מעוניין לחבר אותה לכרטיס קול שלי ולהקליט את עצמי מנגן ולשמוע אותי דרך האוזניות. יש לי כרטיס אקסטרים מיוזיק של קריאטיב! לאיפה אני מחבר את הכבל? צריך לקנות מתאמים? וכל מידע אחר חשבו אשמח לשמוע

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  11. Started by stigal,

שלום, יש לי DVD מסוג APEX 2102 והוא התחיל להשתגע: 1. לא מראה קבצים מסוימים (avi ו - mpeg רגילים לכאורה) 2. לא מראה כתוביות האם דורש עדכון? איפה אפשר למצוא עדכונים וכיצד מעדכנים אותו? תודה.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  12. Started by גורקה,

אולי מכם תגיע הישועה.... כשקניתי את הIAUDIO XL5 נאמר לי שהוא תומך פונטים בעברית.. הפוכה אמנם אבל עדיין עברית. בתכלס כשניסתי לשים בו קבצים עם שמות בעברית הופיע לי שטח ריק ...בלי כיתוב בכלל ... אשמח לכל עצה או תגובה בנושא .. אפילו בעברית הפוכה אני אסתפק....

13. יש לי למשל שירים באיכות של128 קילובייט.. אני רוצה להעלות את האיכות..אני זוכר שפעם דוד שלי השתמש בתוכנה כזאת אבל אני לא יודע מה השם שלה.. תודה מראש [=

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  14. Started by Shadow223,

אני רוצה לקנות אוזניות 5.1 ואני מתלבט בין שני דגמים: המדוזה פרו גיימר או הזלמן 5.1 . אני רוצה לדעת מה יותר נוח,אילו בילו ביצועים עדיפים,הן במוזיקה והן במשחקים. קראתי את הביקורת של המדוזה באתר אבל אני לא יודע כלום לגבי הזלמן. תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  15. Started by msa90,

התקנתי תכרטיס קול שלי.. כמו שאני תמיד מתקין והוא עובד עכשיו התקנתי תדרייבר המחשב מזהה אותו אבל הבעיה שלא שומעים ושאני בודק אם יש למטה את הרמקול למטה (כידוע שהמחשב מזהה כרטיס קול כמו שצריך הוא עושה תרמקול הזה) הוא לא עשה לי מישהו יודע מה עושים? תודה מראש לעוזרים זה דיי דחוף אז כמה שיותר מהר יותר טוב דרך אגב שאני נכנס למנהל ההתקנים יש שם בקר קול של מולטימדיה עם סימן שאלה צהוב כזה וזה אחרי שהתקנתי תדרייבר(אולי הדרייבר לא הותן טוב??)

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  16. שלום כחובב צליל אמיתי אני מחפש כרטיס קול איכותי ברמה טובה אשר יכול לבצע המרה עד כמה שקרובה למקור האנלוגי מתקליטים. יש לי מחשב עם מעבד כפול ליבה ולוח עם כרטיס קול מובנה AC-97....שאלתי היא מה לקנות וכמה כדאי להשקיע. אני לא מעריץ של קריאטיב ואני מחפש דעות נוספות.תודה לכולם\ן על העצות.

• 6 תגובות
    • 710 צפיות
  17. היי, כנראה שהמחשב שלי יהפוך לניד בקרוב ככה שאני אצתרך כרטיס קול חיצוני... יש המלצות למשהו טוב? כמה שיותר טוב.... (נגיד שתקציב נע ביין 500 ל-1000...) (יש לי סטייה קטנה לקראייטיב אבל אם אין אז לא נורא...) תודה מראש, אור.

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  18. Started by רן.ט,

אני מחפש משדר FM לIPOD שלי כדי שאני אוכל לשמוע אותו באוטו. חיפשתי באינטרנט וראיתי שיש מלא סוגים....מישהו יודע איזה משדר של איזה חברה הכי טוב??? (אני מחפש אחד שמתחבר למצת ומשמש גם כמטען)

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  19. יש לי מחשב בחדר (ממ"ד) אם אני רוצה לשמוע במערכת בסלון את מה שמתנגן במחשב האם יש דרך אלחוטית כלשהיא שמבצעת פעולה כזו ( רק אודיו ללא וידאו) אם כן מה שמה? ואם אפשר קישור תודה

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  20. Started by udi,

שלום לכם אני רוצה לרכוש מערכת רמקולים לחדר שלי אשר השימוש העיקרי בה הוא סרטים בתקציב שלא יעלה על 700 ש"ח לכן לאחר קריאה קצרה בפורום הבנתי שאני צריך ללכת על 5.1 { תקנו אותי אם אני טועה ...} בכל מקרה אני מתלבט בין שני הסוגי האלו Logitech X-530 { למרות שאני רואה שיצא כבר Logitech X-540 מה ההבדל בינהם ? } Creative 5.1 Speaker System Inspire T6100 כרגע המחשב שלי מחובר למערכת רגילה בעלת 2 רמקולים תודה מראש על העזרה

• 9 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by VesTaX-,

שמעו ישלי כרטיס קול nVIDIA MCP04 - Audio Codec Interface PCI האם זה כרטיס קול טוב ? נחמד ? או מה אתם אורמים אליו ?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by pinkmasta,

היי, אני מחפש רמקולים למערכת HTPC עד 1000 ש"ח ה HTPC יכול לתמוך בעד 6 ערוצים והעדיף שלרמקולים יהיו חיבורי SPDIF. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by levelone,

מישהו יכול לתת לי תוכנה שמקודד דיסקים מקוריים לקבצי flac וגם הסבר קטן איך עושים את זה, ואיך אני יודע שהקידוד היה מוצלח? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 710 צפיות
  24. Started by bneli,

נלקח מאתר אחר http://tech.walla.co.il/?w=/4/2504160 ניראה רעיון נחמד

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  25. עד עכשיו היו לי skullcandy fmj שהיו מעולות, אבל לצערי הלכו לעולמן... אני מחפש משהו בסגנון ובתקציב דומה.

• 0 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.