עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by Dr.Drek,

אהלן אנשים! רציתי לדעת האם ה LANTEC ATP3 שווה את ה 100 שקל הנוספים לעומת LOGITECH X230? מה ההבדלים הרציניים בין השניים? תודה, אמיר.

• 2 תגובות
    • 724 צפיות
  2. Started by Holy,

האם הוא כולל תחנת עגינה או רק כבל USB? אני מזמין מחול ורוצה לוודא שיש לי כל מה שאני צריך

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  3. Started by yakir8,

שלום באתר של KSP יש שם את הרמקולים האלה KSP 500W sub + 2sp אין להם תמונה שלהם אז בגלל זה אני רוצה לדעת אם משהו יודע אם הם טובים או כדי להשקיע עוד קצת לCREATIVE SBS 370 sub + 2sp הרמקולים הם רק למשחקים לא למוזיקה

• 6 תגובות
    • 724 צפיות
  4. Started by casio888,

יש לי כרטיס מסך palit 9600 gt. שיש בו גם חיבורי hdmi גם dvi ואני מחבר אותו כרגע עם מתאם vga למסך 19 אינץ asus lcd אני רואה סרטי hd ברזולוציה 720 עכשיו יש לי טלווזיה sharp lcd 37 ואני רוצה לחבר את המחשב אליו. השאלה שלי היא כזאת: בשביל לראות על הsharp סרטים באיכות hd 720 באיכות טובה, אני יכול לחבר את זה עם כבל vga?או בשביל לקבל תוצאות מעולות אני צריך לקנות כבל hdmi?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  5. Started by kinggil,

תודה.

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  6. שלום, קניתי מחשב חדש ואני רוצה לחבר אותו לטלוויזית LCD המרחק הוא 5 מטר כרטיס מסך GV-N98TOC-1GH של GIGABYTE כרטיס קול מובנה 5.1 על לוח אם Intel Eva Cove Desktop Board DG35EC G35 Socket 775 Oem טלוויזיה טושיבה 47WL66 FULLHDMI יש לטלוויזיה חיבור DVI-A וזה אומר שאי אפשר לעשות מסך מלא בלי לאבד את הקצוות. רק בHDMI יהיה אפשרי לעשות מסך מלא. אם אני אקנה כזה כבל, ומתאם מDVI לHDMI זה יספיק? או שצריך גם לחבר את הכרטיס קול עם כבל נפרד? עריכה: אני צריך לחבר את הS/PDIF לכרטיס מסך? עריכה2: מה זה בדיוק HDTV? האם הוא מאפשר לי לחבר את הטלוויזיה למחשב בכבל אחד? (וידאו ואודיו?) עריכה3: לפי מה שהבנתי בגלל שיש לי בכרטיס מסך שני יציאות DVI-I ויציאת TVOUT זה אומר שאי אפשר רק על ידי כבל אחד ל…

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  7. Started by Idanbs,

אתמול קניתי אותם.. אחלה רמקולים מאוד איכותיים ממליץ לכל מי שמחפש רמקולים איכותים בזול יחסית. יש לי שאלה.. האם יש איזה הגדרה בווינדוס או איפה שהו שהמחשב ידע שזה 2.1 ולא רק 2 כי אני מרגיש שהסאב טיפה חנוק..

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  8. איך הרמקולים האלה - YAMAHA דגם TSS-1 ? הם עולים בסביבות 1000-1200בחנויות אבל אני משיג בזול משהו כמו 500 שקל אבל שמעתי שהם לא משהו ובכל זאת יש רמקולים בסביבות 500 שקל של LOGITECH Creative ו ATP-3 של ALTEC LANSING ואני לא יודע מה לבחור! אני מחפש רמקולים בשביל הכל סרטים משחקים מוזיקה ולכן חשוב לי האיכות של הרמקולים לכל אחד מהדברים.

• 8 תגובות
    • 724 צפיות
  9. Started by pinkmasta,

היי, אני מחפש רמקולים למערכת HTPC עד 1000 ש"ח ה HTPC יכול לתמוך בעד 6 ערוצים והעדיף שלרמקולים יהיו חיבורי SPDIF. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  10. Started by dux2,

שלום אילו אוזניות מהשתיים עדיפות ? sony mdr cd380 או koss portapro ? או שמא משהו אחר בכלל .. אני מחפש משהו בטווח 250-350, שיהיה נוח, איכותי ועדיף עם חוט ארוך.

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  11. שלום אני שוקל לקנות אותם... רציתי לשמוע חוות דעת, האם כדאי לא כדאי . מחיר מקסימלי להשקיע , חסרונות, יתרונות. ראיתי שהם יותר משנה וחצי בזאפ, זה צריך להשפיע? על איכות וכו'? בעקרון יש לי התלבטות בינהם לבין JBL CREATURE ואני יותר נוטה לENCOUNTER בגלל העיצוב... תודה מראש

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  12. שלום לכולם, אני מתכנן בזמן הקרוב לקנות XTREAMER אשר יהיה מחובר למחשב ע"י כבל רשת, רציתי לדעת האם בניגון תכנים דרך הרשת תהיה איזשהי פגיעה באיכות התמונה ו/או הסאונד? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  13. Started by Zaks Sharon,

תודה.

14. שלום היום הסתכלתי באיטרנט וראיתי שיש מסכים שיש להם יחס נוקדיות ככה 1:5000000 וזה לא נראה לי הגיוני איך סופרים כמה יחס וקדיות יש למס קראתי תמדריך ולא הבנתי בבקשה עזרה

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  15. Started by tronado,

יש לי כרטיס קול creative sound blaster audigy mp3 והשאלה שלי האם הוא יותר טוב מהכרטיס קול שאקבל אם הלוח MSI P4N DIAMOND שהוא creative sound blaster live 24bit 7.1 תודה מראש

16. אני רוצה בקיצור...לחבר את המערכת שלי למחשב בחיבור אופטי... במערכת יש...השאלה היא האם בכרטיס קול יש... איך זה אמור להיראות?? יש לי כרטיס קול של קריאיטיב LIVE! 5.1....

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  17. אז ככה ... אני לקראת קניית HTPC ורציתי לעשות ניסוי עם המחשב הקיים על המערכת קולנוע. המערכת שניסיתי לחבר אליה את המחשב היא : רסיבר yamaha rxv2700 ומקרן panasonic pt-ax100u . (בין המקרן לרסיבר כבל HDMI ). ועכשיו לבעיה - חיברתי את המחשב מהיציאה של הכרטיס מסך ( x1950 pro )לרסיבר בכבל 5 מטר HDMI לDVI שעלה 120 ש"ח. בהתחלה חשבתי שיהיה בסדר - אבל כשהווינדוס עלה, התמונה מהמקרן הייתה מעפנה לגמרי -תמונה מרצדת מאוד , צבעים לא בסדר.... ניסיתי לשחק עם ההגדרות- ללא הצלחה ( שמתי את הרזולוציה של המקרן , שיחקתי עם קצבי רענון , שום דבר לא עזר , ברסיבר ובמקרן לא ראיתי משהו בהגדרות שיכול להיות קשור לדעתי ... ). מישהו יודע אם יש איזה הגדרות מיוחדות שצריך לעשות ??? תודה מראש לכל העוזרים !

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  18. שלום קניתי מחשב חדש... והקול הוא פשוט חזק בצורה מוגזמת.... עם אותם הרמקולים במחשב הישן הקול היה חלש בצורה משמעותית.... מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  19. יש לי מחשב בחדר (ממ"ד) אם אני רוצה לשמוע במערכת בסלון את מה שמתנגן במחשב האם יש דרך אלחוטית כלשהיא שמבצעת פעולה כזו ( רק אודיו ללא וידאו) אם כן מה שמה? ואם אפשר קישור תודה

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  20. Started by avivlevy,

איפה אפשר לשמועה את הרמקולים ? אני נמצא באזור חולון - בת ים [ ..........?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  21. Started by idodi10,

האם צריך משהו מיוחד במחשב בשביל זה?

• 3 תגובות
    • 723 צפיות
  22. כמה משמעותית תכונת progressive scan? האם שווה לא לוותר עליה? אם נכנסת בתקציב או קרוב לו אנא המליצו. תודה

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  23. Started by someone,

אמממ, הבעייה שלי היא כזאת.. אחרי שנה וחצי בערך של שימוש יש בעיית מגעים (נראה לי שזה מה שזה בכל מקרה...) יש מלא רעשים באוזניות, וכאילו רק בנקודות ממש מסוימות שומעים טוב.. יש מה לעשות בקשר לזה?

• 8 תגובות
    • 723 צפיות
  24. Started by -R-E-L-,

המחשב מחובר לרסיבר YAMAHA RX-V430 ויש לי רמקולים סאטליטים 5.1 של DOME (כן אני יודע שהרמקולים לא מי יודע מה). החיבור בין המחשב לרסיבר הוא קואקסיאלי (SPDIF) הכרטיס הוא SB Live! 5.1. השימוש העיקרי הוא מוסיקה וסרטים ובעתיד גם יותר משחקים (מתכוון לקנות כ.מסך). כדאי יהיה לי לשדרג או שאני לא ירגיש הבדלים?

• 2 תגובות
    • 723 צפיות
  25. Started by tood,

שלום לכולם, מנסה לחבר את המחשב לסטרימר באמצעות usb >עולה הודעה: נמצא חיבור, האם אתה רוצה להתחבר לתצורת המחשב>אישור או ביטול אני מאשר ואין תוצאה ,הסטרימר נתקע בלוגו. דבר נוסף לא מופיע במחשב הודעה על חומרה חדשה. מחשב hp נייד וינדוס 7 ixstreamer גירסה 2.7.0 תודה הבעיה נפתרה

• 0 תגובות
    • 723 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.