עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by noam12,

סרטי DVD וסרטי VCD בצבע -בסדר גמור האם מישהו נתקל בבעיה דומה? מה עושים תודה

• 4 תגובות
    • 745 צפיות
  2. Started by Godlike919,

היי, כבר הרבה זמן שאני מחפש מכשיר MP3 איכותי, ובחודשים האחרונים הגעתי למסקנה שאני מעוניין בiriver. ההתלבטות הייתה בין הH10 לבין הH320/340 כשכמובן הדילמה סבבה סביב הכסף. אחותי וחבר שלה יהיו בהונג קונג עוד משהו כמו חודש, ויש להם אפשרות לקנות שם בשבילי, כשכרגע הכיוון הוא על H340 ב380$. יש לי מספר שאלות - 1. האם שווה לקנות את המכשיר במחיר הזה (גבוה/נמוך)? 2. האם באופן כללי כדאי לי ללכת על ה-H340 או שמא אמורה לצאת גרסה חדשה כלשהי שתחליף אותם (הם הרי בשוק כבר יותר משנה, ומאז הספיק לצאת הH10 שהחליף את ה-H110)? 3. האם יש בשוק היום מכשיר שעולה פחות או יותר מחיר זהה אך נותן יותר תמורה? ואני מתכוון מבחינת איכות שמע, גודל (משקל + עובי, שהינם חסרונות בסדרה של הH3XX), עיצוב, access…

• 5 תגובות
    • 745 צפיות
  3. שלום לכולם . אני צריך לקנות כרטיס קול חיצוני-נייד ואשמח , בבקשה , להמלצות שלכם . הדרישות הן : כרטיס פאסיבי (כלומר אינו דורש חיבור לחשמל , רק חיבור למחשב) בעל צריכת חשמל נמוכה . 2 ערוצים (ממש אין צורך ביותר) . כניסה אחת בעלת מתח פאנטום 48V (למיקרופון קונדנסר \ מיקרופון שטח) , או יותר כניסות . 2 כניסות Line מונופוניות \ כניסת Line אחת סטריאופונית (העדפה לכניסות מאוזנות בעלות חיבור TRS\XLR , אבל אשמח גם לשמוע על כאלו עם כניסות בלתי מאוזנות כגון RCA או TS) , או יותר כניסות . חיבור USB2 \ Firewire (IEEE 1394) . תגובת תדרים נמוכה מ-20Hz וגבוהה מ-20kHz , ספקטרום יציב (כלומר עקומת תדרים לינארית ככל הניתן) . לגבי היחס אות רעש , תדירות דגימה וכן הלאה זה מאוד משתנה , כמובן שאעדיף את…

4. אפשר לקנות דרך אביי או מאתר מחו"ל עם משלוחים וסביר להניח שיש לי גישה לאנשים שילכו לארה"ב.

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  5. Started by eran10,

שלום לכולם אני חדש פה ורציתי לבקש עזרה חשובה אני לקח לי הרבה זמן להשיג את המשחק בשם dragonshard למחשב עכשיו משום מה אצל חבר שלי המשחק פועל על קול נהדר חבל על הזמן אצלי זה ממש לא טוב יש רק תמוזיקה של המשחק אין תמוזיקה של מלכים(והגדרות המשחק הם טובות)...עכשיו הוא פשוט נתקע כזה ו7לפעמים או לרוב כבר הקול במשחק נתקע..אני לא יודע למה זה ממש מרגיז כי אנ י מת לשחק בזה ולהנות מחווית המשחק אבל זה לא עובד וכנראה בגלל בעית הקול עכשיו נראה לי שיש לי כרטיס קול משו ac97 ויש נרה לי directx גירסה 9 החדש כאילו נראה לי כי התקנתי והוא אמר לי בסדר ואני לא ידוע למה הקול במשחק לא טוב בבקשה עזרה זה משו שנורא חשוב לייי

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  6. Started by SemteX,

הנה, תראו בעצמכם... "המלאי מוגבל" http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=786&PHPSESSID=14729ffc870dd83acc93c35b2cd691b9 זה הרבה יותר עדיף מאשר לקנות VS4121 בעוד 100 ש"ח בשביל... יציאת אוזניות*** וביצועים זהים O_o

7. Started by ori-silver,

האם ניתן לבנות לבד כבל rca איכותי,יש לי ביית מלחם וציוד אלקטרוניקה ואני צריך כבל rca איכותי של 10 מטר וחבל לי להוציא המון כסף על כבל יש דרך לבנות כבל בהכנה עצמית?אם כן יש איזה שהוא מדריך שמסביר איזה חוטים צריך לקנות ואיך לבנות את הכבל?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  8. ובכן, קראתי על טכנולוגיות ועל מבחנים השוואתיים, כיום המחירים מאוד זהים בין מסכי פלסמה ומסכי LCD תואמים. מסכי פלסמה אף עולים פחות כאשר משווים אותם למסך LCD באותו הגודל ( תקנו אותי אם אני טועה... אני מדבר על סמך נתונים מהאינטרנט ומחנות אחת). איכות התצוגה טובה יותר במסכי פלסמה, הניגודיות בהם גבוהה יותר מבמסכי LCD וקצב העדכון גבוה משמעותית כמו כן הם סובלים פחות מהתופעה של פיקסלים פגומים/חלשים . אבל, ויש אבל, אורך החיים שלהם נמוך יותר - משמעותית כמעט פי 2 (קראתי כי מדובר ב 25000 שעות לעומת 50000-75000 ב - LCD ) ,כמו כן הם לא ממש ידידותיים לסביבה ( יותר נכון פחות מאשר מסכי LCD ),כמו כן הם שבירים הרבה יותר וכנראה מחייבים התקנה של איש מקצוע. על סמך המידע היבש הזה (שוב, אשמח מאוד …

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  9. טוב חבר'ה כל מי שמשרת ליד אילת וגר בצפון חייב שיהיה לו דיסקמן לנסיעות הארוכות.... והיום סופסוף אם לא יהיה שלג אני הולך לקנות, אז תעזרו לי בבקשה לבחור דגם וגם אוזניות... אז ככה: דיסקמן כמובן כי זה מה שיש לרוב ואני אוכל להחליף דיסקים עם חברים, וחוץ מזה לא צריך יותר... חייב שיקרא MP3 כי אני לא רוצה להיסחב עם הרבה דיסקים... התקציב הוא מקסימום בלחץ 400 שקל. אני חשבתי על PANASONIC SLSX-430. לא שאני יודע עליו משהו, פשוט היו עליו ביקורות טובות מאוד בזאפ (והרבה גם) והמחיר שלו ממש נוח... בקשר לאוזניות, שוב באמת שאני לא מבין בזה.. חשבתי על KOSS P9 וגם פה הבחירה הייתי משיקולי תקציב והמלצות... בעיקרון אם למישהו יש המלצות לדגמים אחרים אז בבקשה תכתבו. התקציב הוא עד 400 לדיסקמן ועד 20…

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  10. שלום לכולם... יש לי בעיה שמאוד מקשה עלי... הסאונד היוצא מהמחשב (Output) יוצא בערוץ ה-Wave במקום בערוץ ה- Master Volume.... וזה גורם לכך ששום מקלדת מולטימדיה לא יכולה לשלוט על הווליום....וזה מאוד לא נוח להתכופף כל פעם לסאב... אז אולי למישהו יש פתרון בשבילי... כאמור..כל המקלדות מחלישות ומגבירות את ערוץ הMaster Volume כי זה הערוץ שאמור לשלוט על כל הסאונד שיוצא מן המחשב.... אבל!! אצלי הסאונד היוצא, יוצא דווקא בערוץ ה-Wave.. וזה מקשה על חיי! תודה מראש לכל העוזרים Anas-Nanas דרך אגב...: אני משתמש בכרטיס מובנה על הלוח....:Intel® Integrated Audio

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  11. Started by נמו789,

תודה!

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  12. Started by yuraxp,

שלום חברים,הבעיה שלי היא כזאת,יש לנו ברכב רדיו טייפ מקורי ובגלל שזה רכב אמריקאי זה בגודל לא סטנדרטי,אנחנו לא רוצים להחליף אותו,ניסינו לבדוק משדר FM לרכב וזה וזה פשוט על הפנים,יש רעשים,ואיכות לא טובה. מצד שני הרמקולים גם לא באיכות טובה וגם די ישנים הרכב שנת 96 ומאחור לפחות יש חלקים שבהם הרמקול קרוע.אין לי תקציב גדול להחליף את הרמקולים האחוריים מה גם שאין מקור איכותי למוסיקה. לכן חשבתי לשים באוטו אם זה בכלל שווה,רמקולים שמתחברים לנגן MP3,חשבתי על זה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=6878&perur=2&t=12&c=329 אני מבין שבס גדול לא יהיה פה,אבל האם יש למשהו ניסיון כללי איתם? ויש גם את אלו http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=7723&perur=2&t=12&c=329 מה ע…

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  13. Started by simbadda87,

שלוםלכולם רכשתי מחשב חדש עם יציאות בכרטיס מסך של hdmi /dvi/vga אבל הטלויזיה שלי ישנה ולכן יש לה יציאות רק של בננות רגילות אדום לבן וצהוב ןכניסת s video פינים כאלה.. איך לחבר???

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  14. Started by YH,

שלום לכולם. מעונין בחוות דעת על אוזניות של Sennheiser OMX680 בעיקר לריצה ( outdoor ) אבל גם לנסיעות. חשוב לי שהאוזניות יהיו עמידות, ישבו טוב על האוזן (לא מסתדר עם אוזניות שיושבות בתוך האוזן בלבד) וכמובן איכות הקול. מבחינת מחיר, ראיתי את האוזניות ב - zap ב 217 ש"ח אבל אני מוכן להשקיע - עד 300 ש"ח אם יש קפיצה משמעותית באיכות, אז אם מישהו מכיר אלטרנטיבה טובה יותר במחיר. אני אשמח לשמוע. תודה לכל העונים. ירון.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  15. Started by tood,

שלום לכולם, מנסה לחבר את המחשב לסטרימר באמצעות usb >עולה הודעה: נמצא חיבור, האם אתה רוצה להתחבר לתצורת המחשב>אישור או ביטול אני מאשר ואין תוצאה ,הסטרימר נתקע בלוגו. דבר נוסף לא מופיע במחשב הודעה על חומרה חדשה. מחשב hp נייד וינדוס 7 ixstreamer גירסה 2.7.0 תודה הבעיה נפתרה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  16. אהלן אני מתכנן למקם את הסולו 6/7 שאקנה כך שיהיה 45-50 מעלות בין הכיוון אליו אני מסתכל ישר לבין הרמקול הימני/השמאלי. כאילו סך הכל ביניהם יהיה 90-100 מעלות. לפני ההמלצות ידוע לי שאני אמור למקם אותם במשולש שווה צלעות ככה שביני לכל רמקול יש 30 מעלות. במיקום שכתבתי יש הפסד כלשהו משמעותי בצליל ? או שלא כ"כ ישנה ? תודה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  17. Started by Lirux,

רציתי חוות דעת על העסקה שעשיתי...אז ככה חזרתי מאילת עם Sennheiser px100 שלדעתי אוזניות מדהימות! קניתי אותם ב250 שקל...האם עשיתי עסקה משתלמת?

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  18. Started by ben96,

צהריים טובים יש לי מערכת 5.1 לחדר... הבס נהרס אבל בלי קשר אני רוצה להחליף בגלל כשאני מגביר גבוה היא מאבדת את הצליל... חשבתי על רמקול בסגנון הזה http://www.artstudio.co.il/popup.php?module=catalog&action=info&id=977 או http://www.artstudio.co.il/popup.php?module=catalog&action=info&id=339 שיהיה מחובר למחשב ואני יוכל לשמוע שירים חזק מאוד עם בס חזק, בלי לאבד את האיכות... מה אתם אומרים עליהם ^^ הם יכולים להתחבר למחשב?... צריך משהו מיוחד? הם טובים לחדר... ? הם לא יאבדו את הצליל כשאני מגביר ? ואם הם שווים את ה690 או 880 שקל ? תודה

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  19. אני יודע שיש משהו שעושה את זה בצורה לא רעה, ניסיתי עם COOL EDIT PRO 2.1 אבל זה לא היה מוצלח במיוחד. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 744 צפיות
  20. אני רוצה לחבר מערכת לטלוויזיה לצורך צפיה לא נדרש רדיו\DVD וכו'. למקום מוגבל.. דרושה מערכת קטנה בין 500 ל700 שקל

• 2 תגובות
    • 744 צפיות
  21. אני מחפש מערכת סטריאו ,לא יקרה מדי, עם חיבורי RCA (לחיבור לרסיבר/למחשב), עם שלט אלחוטי מלא (חובה!) של חברה מוכרת וטובה. יכול להיות יד שנייה אז מבחינת מחיר שחדש יעלה עד 1500 ש"ח (שיד שנייה יעלה 500-800). אני מחפש רסיבר 5.1 לפחות טוב איכותי שחדש יעלה בערך 2000-2500 ישמש בעיקר לסרטים ומוזיקה, קצת מדי פעם למשחקים.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  22. Started by eli.g,

שלום, יש לי רמקולים ממש פשוטים מלפני 7 שנים, כמו שיש בבתי ספר ובצבא... והחלטתי שהגיע הזמן להשתדרג סוף סוף.. הרמקולים ישמשו בעיקר למוסיקה (היפ הופ) ולסרטים. אני מבקש המלצה אחרת חוץ מ ה VS2421‏Altec Lansing ‎ - ‏, כי הבנתי שיש בעיה עם חלק מהרמקולים שיש רעשי רקע, ואני לא רוצה לקחת את הסיכון שיהיו לי רעשי רקע...

• 8 תגובות
    • 744 צפיות
  23. אני יכול לקנות אותו ב 90 שקל מwww.ynondigital.co.il ואם הוא באמת שווה משהו ?

• 3 תגובות
    • 744 צפיות
  24. Started by nec5e,

תודה מראש לכל העונים

• 6 תגובות
    • 744 צפיות

דיונים חדשים בפורומים