אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
שלום, ברצוני לקנות מערכת קולנוע ביתית לחדר, לא משהו רציני אלא משהו סביר העיקר שישמעו טוב הציעו לי על המערכת הזאת של LG http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1291568 ואני יכול להשיג אותה ב200$ מה אתם חושבים? תודה
-
- 7 תגובות
- 778 צפיות
-
-
אהלן, חבר שלי רוצה לקנות מערכת קולנוע ביתי עד 1500 שח ואם היא ממש שווה את זה הוא מוכן להתגמש עד 2000 שח, במקרה הצורך אפשר לוותר על DVD מכיוון שכבר יש לו. תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש עכשיו מערכת קולנוע לחדר של סנטר שניים קדמיים ושניים אחוריים. התקציב הוא עד 3000 שקל. עדיפות לתוצרת JBL התקציב הוא לרמקולים בלבד. המערכת נועדה בעיקר למוסיקה וגם סרטים.
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי :> אני הולך לעבור לחדר חדש ואני מחפש מערכת רמקולים + רסיבר + DVD קורא DIVX עם כתוביות בעברית, עד 1500 ש"ח בערך. עכשיו אני לא מחפש איכות, אני מכיר מלא אנשים שקנו מערכות כאלה מהאינטרנט ב 2000- ושומעים אצלהם מדהים בבית. אז הקטע שאני מחפש שהמערכת רמקולים, יהיה SLIM, עמודים כאלה כאילו... ואני ממש לא יודע איך בדיוק להרכיב את כל הקטע הזה ומה בדיוק לקחת.... מישהו יכול להמליץ לי על כמה דברים? או על החבילה כולה... ותזכרו, לא חשוב לי שזה לא איכות כמו שאתם מגדירים פה איכות, אני יכול להסתפק במה שיש. תודה מראש גיא :>
-
- 2 תגובות
- 780 צפיות
-
-
צריך גם רסיבר אני מניח אלא אם יש יציאות ממקרן הקול לאחוריים. יש לי חיווט 2 גידים בקיר לאחוריים. תקציב לא מוגדר עדיין אבל לא נדיב מאוד. אין דרישות סאונד יוצאות דופן - דגש על קולנוע ביתי, לא מוזיקה. תודה!
-
- 25 תגובות
- 4.8k צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש דגם ממולץ על אפשרות לקריאת MP3 , ואיכות שמיעה מקסימלית שניתן להשיג במחיר , לגבי עיצוב , זה כבר עניין של טעם ...
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אחה"צ טובים לכולם אני מחפש מערכת שמע 2.1 באיכות טובה במחיר של עד 400 שקל אני לא נעול על איזה חברה או משהו אלא רק על איכות יש לציין שאני יכול לקנות רק מחנויות באיזור המרכז מרחובות ועד תל אביב תודה לכולכם
-
- 6 תגובות
- 918 צפיות
-
-
-
אם אני קונה מערכת חדשה אני לא רוצה להתפשר מבחינת חוטים שרצים בסלון. מה טווח המחירים? האם כדי בכלל לקנות מחו"ל? מה הדגשים בקניית רמקולים אלחוטיים ומה המגבלות שלהם?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אין לי מושג מה טווח המחירים של המוצרים האייכותים, כי אני לא מבין בזה. אחרי שקראתי את האשכול של זה שרוצה מערכת כזו ב200 ש"ח הבנתי שהמחירים רק מתחילים מ2500. אז התקציב שלי הוא 3500 ש"ח. בבקשה תציעו לי משהו נורמלי, שישמש אותי בעיקר לסרטים.
-
- 0 תגובות
- 511 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש לרכוש מערכת רמקולים למחשב (5.1). חשוב לציין שאני לא איזה אודיופיל מושבע ושאני לא זקוק לאיזו מערכת סופר איכותית באלפי שקלים. להלן המידע הרלוונטי: חדר: ממ"ד, כ-3 על 3 מטר. כבלים: נדרשים כבלים ארוכים, אשר יעברו בחוטי משיכה בתוך הקיר. אני מניח שהקדמיים זקוקים לכ-3-4 מטר והאחוריים לכ-6-7 מטר. תלייה: עדיפות לרמקולים עם מנגון תלייה מובנה, שלא אצטרך להתחיל לרכוש בנוסף גם מדפים במיוחד. ייעוד: בעיקר סרטים, סדרות ומשחקים. מוזיקה אני לא שומע כמעט במחשב. מחיר: עד 800 ש"ח. אודה להמלצותיכם ! תודה.
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת רמקולים טובה למחשב לא חשוב כמה רמקולים העיקר שיהיה טובים עד מחיר 300-400 שח וראיתי ב KSP שמוכרים אצלהם כרטיס קול 5.1 במחיר של 70 שח האם כדאי לקחת אותו? איזה מהבאים עדיפים? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_1933&products_id=12055 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=1058_1848_336&products_id=2375
-
- 5 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אממ זה בערך התקציב שלי אני יכול לחרוג אבל תנו אפשריות... רציתי לדעת גם מה ההבדלים בין המערכות חוץ מהמותג? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
חשבתי על ה logitech x530 איך הם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
עקב קנייה עתידית קרובה של מאזדה לאנטיס 2002 או טויוטה קורולה 2002 יד שנייה, אני מעוניין לקנות גם מערכת שמע טובה לרכב. אין לי מושג מה טוב ומה לא, אני סומך עלייכם שיש לכם ידע בתחום מערכות שמע לרכב, התקציב הוא בלתי ידוע, אני מוכן להשקיע בשביל משהו איכותי, אני רוצה מערכת להרבה שנים, מערכת שתוכל לקרוא כל דיסק ושיהיה צליל נקי שכיף לשמוע גם בווליום גבוה יחסית. כמובן שאני לא רוטשילד, ולכן אני מחפש משהו שייתן את התמורה הכי טובה למחיר. **עריכה** למישהו יש מושג איך מערכת השמע שאני אקבל עם כל אחד מהרכבים הנ"ל? יש להוסיף שאני לא אודיופיל בכלל, אני לא שם לב לכל פיפס קטן שנשמע לא נקי. אני פשוט רוצה לקנות משהו איכותי ולדעת שיש לי באוטו מערכת איכותית, ושהצליל יהיה נקי ובאס נקי.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, אני עושה הרבה צלילות בבריכה\ים והייתי רוצה מערכת MP3/FM שאני יכול לקחת איתי לתוך המים ושישארו בחיים. יש המלצות? תודה רבה!!!
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות מערכת לרכב.. משהו שיהיה בעוצמה סבבה.. כאילו לא חזק יותר מידי וגם לא חלש יותר מידי.. [עד 1000 ש"ח כולל רדיו דיסק] תודה.
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אהלן. אני מחפש מערכת למחשב שלי, התקציב הוא עד 5 אלף (ניתן להתגמש אם צריך) אני לא מבין יותר מדי בתחום, אני לא בטוח אם אני צריך 5.1 או 7.1, אם צריך מגבר וכו', אשמח אם תסבירו לי קצת לגבי כרטיס קול - אני עומד להשתמש בה בשני מחשבים, ולכן אני לא בטוח אם כדאי לי להשקיע בשני כרטיסי קול טובים (גם עלולות להיות לי בעיות דרייברים על הלינוקס), או שעדיף להשתמש במובנה ולהוציא כבל אופטי למגבר. מה אתם חושבים ?
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני רוצה לדעת איפה אני יכול לקנות מפצל לאוזיות ככה שגם הרמקולים יעבדו לי וגם אוזניות . איפה אני יכול לקנות את זה , באיזה חנות או באיזה אתר אפשר להזמין :s05: תודה.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
זו טלויזיה מקרן אחורי די ישנה , אני צריך את המפרט הטכני שלה , חיפוש ב GOOGLE לו נתן כלום
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני לא בטוח אם זה המקום לשאול או פורום מצלמות דיגיטליות....אז אם זה לא המקום לשאול מצטער אני מחפש לקנות מצלמה דיגיטלית בתקציב של 1500שח +- שתהיה תואמת לנגן אמפי3 שלי iriver h320 תאמינו או לא אבל זו תהיה המצלמה הדיגיטלית הראשונה שלי חחחח אז אני מחפש מצלמה פשוטה ככה לצילומים משפחתים לטיולים וכאלה אשמח לתגובות
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר הירהורים וחשיבה רבה החלטתי שאני רוצה לרכוש את מערכת הרמקולים 5.1 הבאה: Creative INSPIRE 5.1 T5400 אני מחפש מקודד שאפשר לקנות...איזה??? חוץ משל הקיראייטיב...משהו לא יקר במיוחד שיעשה את העבודה שלו....מיועד למשחקים מוזיקה וקצת סרטים אודה לכם אם תענו לשאלותיי בהקדם האפשרי!!! תומר בכר
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי התלבטות קשה בין כמה סוגי אוזניות, בעיקר הPX100 והPX200 וה KSC75 של KOSS. אני מחפש חנות שבא אוכל להקשיב לפחות לסנהייזרים האלה בשביל לקבוע סופית מה אקנה. אני גר בהרצליה, אגב.
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אוקיי.. אז אני מחפש זוג רמקולים קדמיים לבית של חברת Cerwin Vega. אני מחפש רמקולים מהדגמים הבאים: או E-712 או V-12F לא אכפת לי איזה דגם מבין השניים. מה שיותר זול יותר טוב. באינטרנט ראיתי הכי זול E-712 ב- 5 אלף. אם מישהו יכול להביא לי הצעות איפה יותר זול אשמח. תודה מראש! :
-
- 1 תגובה
- 923 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כבל 10 מטר עם חיבור NUTERIK של חברה PROEL או KLOTZ . חיפשתי באתרים בחו"ל אך הם לא שולחים לארץ. מישהו יכול להמליץ על אתר בעל מוניטין גבוהה. אני גם צריך מיקרופון אלחוטי לצרכי הופעת במה. המלצות בבקשה. :nixweiss:
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-