עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. Started by dor17,

בקיצור אני מחפש מערכת של 2.1 חדשה וכרטיס קול התקציב הכולל זה עד 1000 שקל המערכת תשמש בעיקר לשמיעת מוזיקה

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by lior777,

אהלן חברים! קנינו טלויזיה חדשה ומה הרמקולים על הפנים...... אני מחפש 2.1 שיתנו סראונד ואיכות טובה. ב1500 אפשר לקבל משהו טוב? סלון 30 מטר מרובע

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. Started by gevAA,

שלום לכולם : ] אני מחפש מערכת 2.1 למחשב , דגש על האיכות בשמיעת שירים ובמשחקים! תודה לעוזרים :]

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  4. אני מחפש מערכת רמקולים למחשב, 2.1, עם שילוב של עיצוב ויכולת בבקשה על תמליצו לי על ה atp אלא על משהו קצת יותר איכותי מבחינת שמע גם יותר חשובה לי האיכות מהעוצמה, אני לא רוצה לפוצץ את החדר אלא משהו יותר לשמוע שקט אבל טוב אין לי תקציב מוגדר, אבל שלא יעבור את ה1000 נניח (אבל יכול להיות גם ב700 לדוגמה). תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Natan_Rozen,

שלום רב, החלטתי להעיף את הרמקולים המעצבנים שלי (לא שומעים בערוץ השמאלי בגלל תקלה בהם), אז ככה: -הרמקולים הולכים להיות תלויים על הקיר במקביל, אז לכן שיהיה להם צורה שתאפשר את תלייתן על הקיר. -הרמקולים הולכים להשמש כעיקרון לשמיעת שירים, אני לא מחפש איזה איכות בשמיים, שיהיה אפשר לשמוע נורמאלי. -עיצוב כסוף - חובה. מחיר: גג 300. זרקו הצעות ! ;D תודה מראש.

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by Integer,

המערכת מיועדת בעיקר לסרטים ומוזיקה אשמח גם לביקורות על הרמקולים הללו...

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by davidz85,

שלום, אני מעוניין לקנות מערכת 5.1 ברמה טובה לחדר שלי. אני מתכנן לחבר אותה למחשב עם כבל HDMI ומשם לLCD 37 עם HDMI כמובן. העניין הוא שאני לא יודע איזו אפשרות יותר טובה, לחבר דרך SPDIF מהלוח אם למגבר ולהסתפק בזה, או לקנות רסיבר עם כניסת HDMI, ואז לחבר את הכרטיס מסך למגבר דרך כבל HDMI, ואז להוציא כבל HDMI מהרסיבר לטלביזיה. מה עדיף מבחינת איכות? התקציב שלי הוא בסה"כ 1500 ש"ח, אני יודע שיהיה קשה לארגן משהו איכותי וטוב במחיר הזה, אבל כרגע זה מה שאני יכול להשקיע בזה. אני אשתמש בזה בעיקר לסרטים, אני לא צריך לזעזע את הבניין עם ווליומים, העיקר לקבל סאונד סביר ביותר כדי להנות מסרט כמו שצריך, לא להשתולל יותר מידי. אודה לכם אם תעזרו לי, דודי!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני חושב שבתקציב הזה אפשר להכניס 7.1 איכותיות אבל תמליצו אתם... תודה מראש לעוזרים נ"ב יש מצב להשיג GIGAWORKS במחיר סביר כמו בארה"ב-2000 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  9. Started by Dumbass,

מה המערכת הכי טובה שאני אוכל למצוא במחיר כזה? תודה (:

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  10. Started by yoavbd123,

המערכת היא לחדר שלי, ולא לסלון. והבעיה העיקרית היא שהחדר יחסית קטן, כך שבכל מקרה קשה לי לראות מערכת 5.1 נכנסת אליו כמו שצריך, אך אולי יש מערכות קטנות יחסית שעדיין מספקות את הסחורה בצורה הולמת. אם לא אולי גם 2.1 איכותי. בכללי הסיפור הוא פשוט, יש לי אחלה טלוויזיה בחדר שמחוברת למחשב, אני רואה הרבה מאוד תכני HD, ואולי בקרוב גם יהיה לי ממיר YES MAX HD לטלוויזיה. אני נהנה מאוד מאיכות הוידאו, אך דיי מתאכזב מאיכות השמע, אמנם הסאונד של הטלוויזיה יחסית טוב, אבל אין חוכמות הוא לא מתקרב בכלל לשמע של מערכת. לכן מה שאני מחפש זה או 5.1 קטנה יחסית או אולי 2.1 אין תקציב ממש מוגדר, אבל אני לא מחפש להשתולל יותר מדי, מניח שבסדר גודל של 1000-1500 אני לא מחפש את המערכת הכי טובה שיש, א…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by yoavbd123,

אהלן, אני מחפש מערכת 5.1 קטנה יחסית שתתאים לחדר שלי (לא סלון, אלא חדר של נער עם מחשב וכו...) אני רוצה שהיא תעבוד קודם כל עם המחשב שמחובר ישירות לטלוויזיה בצפפיה בתכני HD(וגם לא) כל מה שאני צופה בו מהמחשב מחובר ישירות לטלוויזיה ב HDMI ואני מאוד נהנה מאיכות הוידאו ודיי מתאכזב מהסאונד הבינוני(בלשון המעטה) של הטלוויזיה. חוץ מזה יש לי גם PS3, וגם אותו אשמח לחבר לאותה מערכת. אני מחפש מערכת שהגודל הפיזי שלה קטן יחסית כי החדר עצמו לא גדול במיוחד, ואני לא מחפש עוצמות סאונד מאוד גבוהות (אם כי יותר מהטלוויזיה יהיה נחמד ונראה לי דיי טריויאלי בכל מקרה) ואני מחפש שיפור משמעותי באיכות השמע, שאני בטוח שאקבל בכל מקרה (בהשוואה לסתם סאונד מהטלוויזיה, כאשר לדוג' אפילו הרמקולים 2.1 של המ…

• 17 תגובות
    • 2.5k צפיות
  12. תקציב עד 1000 בערך, ואם יש משהו ממש משתלם, אז שיהיה 1500. הרמקולים הם למחשב כמובן ואני הולך להשתמש בכרטיס הקול המובנה של ABIT AN8 ULTRA, אני יודע שהוא תומך עד 7.1. אני רוצה להנות ממשחקים וסרטים, וגם ממוזיקה. רצוי שיהיו חזקים עם באס איכותי, אני רוצה להשקיע במשהו שיהיה יותר טוב מהמערכת איווה שיושבת לי כרגע בחדר, פשוט אין לי מושג כמה וואט היא ואין לי איך למצוא כי זה דגם ישן יחסית (6 שנים בערך), NSX-S222 ואשמח אם מישהו יוכל לגלות מידע אודותיו (נסיונותי בגוגל לא צלחו). תודה מראש!

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. המערכת תחובר לטלויזיה 32" LCD ו-HTPC בשלב ראשון. בהמשך הHTPC ישתדרג עם הזמן עם כונן בלוריי (כשהמחירים יתאזנו והפורמט יהפוך פופולארי כך שזה יצדיק את ההשקעה), והטלויזיה תהפוך למסך 47" FHD בטווח של השנה הקרובה. כרגע, השדרוג ההכרחי הוא מערכת סאונד נורמלית. רציתי רצפתיים ולא סטליטים, וחשוב לי שהרסיבר יתמוך בדולבי TRUE HD מתוך מחשבה שזה יהיה פורמט פופולארי בשנים הקרובות, ולקנות רסיבר שלא תומך בו זה שטות. התקציב כאמור הוא 6K, והוא ממש לא גמיש - הוא הוגמש כבר מ4000 ל-5000 ואז שוב ל6000 ואני ממש לא יכול לחרוג יותר באגורה. הציעו לי JAMO S606 HCS 3 - מערכת רצפתיים עם יחידת בס 8" מובנת, ללא וופר, שנשמעה לי די טוב כשהאזנתי לה בחנות - יצרן איכותי מחיר סביר של כ2800 שקל לרמקולים בדובדב…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. אני מחפש מערכת רמקולים שישמשו כתחליף למערכת קולנוע בייתי (סטריאו) ברמה הגבוהה ביותר. המערכת מיועדת למוזיקה קלאסית וקלה. אחרי חיפוש קצר, מצאתי כמה מערכות שאני מתלבט ביניהם: altec lansing fx6021 2.1 הרמקולים האלה הם thx certified? creative megaworks 250D 2.1 logitech z2300 2.1 היינו בעצמנו הולכים להקשיב, אבל מערכות מהסוג הזה לא שמים בתצוגה. לכן, על איזה מערכת אתם ממליצים? בנוגע לכרטיס קול, מכיוון שני לא מבין בתחום הזה, איזה כרטיס קול ישתלב טוב?

• 8 תגובות
    • 851 צפיות
  15. היי כבר כמה שנים טובות שאני משתמש במערכת Creative Inspire T4400 4.1 ישנה. איכשהו אני החזקתי איתה עד עכשיו למרות ששני הרמקולים האחוריים שלה התקלקלו והוחלפו ברמקולים מאולתרים, אבל עכשיו בכלל אני חושב שמשהו במגבר נדפק, וכשיש הרבה רעש, נראה שהרמקולים פשוט לא מחזיקים מעמד והסאונד נהיה מקוטע. משהו מוזר שלא נקתלתי בו בעבר. אז הגיע הזמן לקנות חדשים! כרגע אני עובד בצורה הזו - אחוריים נמצאים על ארון כמטר וחצי מאחוריי - קדמיים על ארון ספרים ממש מעל המחשב בזמנו זה היה נראה הסידור הכי טוב בשביל Surround, אבל האמת שאף פעם לא באמת הרגשתי את אפקט ה-Surround במשחקים או בסרטים, אולי זה בגלל הסידור הזה, או שפשוט המערכת לא טובה. (או שאני לא שומע טוב??) השימושים שלי הם די כלליים…

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. אני רוצה לקנות מערכת לאוטו ואני צריך פשוט הכל ( רדיו דיסק רמקולים אולי מגבר קטן חח ) סביבות ה 1000 - 1200 ש"ח ככה האם מגבר פמיני של הרדיו דיסק יספיק ?! 50 W לכל ערוץ בערך 20 W RMS לערוץ

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  17. Started by BmsKlane,

אני מעונין לקנות - דיסק MP3 ורמקולים לרכב הדרישות שלי הן שינגן MP3 - חובה שיצג את שם השיר - לא חובה אבל ממש יתרון שיהיה אפשר לחבר לו מכשיר חיצוני - " שתהיה קליטת רדיו איכותית לא ממש משנה לי החברה אני די פתוח להצאות אבל חשוב שהמכשיר היה איכותי וגם הרמקולים. אם יהיה צורך בחריגה בשביל משהוא ממש ברמה אחרת אני יבדוק את האפשרות דרך אגב אין לי בעיה לקנות בDUTYFREE ובקרוב אני נוסע לHONG KONG, יש מצב שכדי לקנות שם? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  18. אחותי צריכה מערכת מיקרו לחדר שלה בינתיים ראיתי את הMarantz MX2500, הסאונד לא מדהים אבל לא רע בכלל... יש לכם הצעות? העיקר זה שהמערכת תיהיה נוחה, משתלמת ועם יציאות וכניסות חשובות ) Coxial, component) די.וי.די לא חובה. שוב.. עד 1200ש"ח בפומביות וזה גם בלחץ ורק אם זה ממש שוווה את זה..

19. שלום לכולם עד היום המחשב שלי היה מחובר לטייפ ישן או למערכת מיני ישנה ודפוקה אני רוצה להחליף את העסק הזה במשהו שגם ייראה טוב וגם ייתן סאונד טוב יותר הצרכים שלי : מגבר שיתחבר למחשב שלי , וזוג רמקולים מאוד חשוב שלמגבר תהיה יציאה לאוזניות (אני רואה סרטים וסדרות מהמחשב , עם אוזניות בלבד) הלוח שלי בא עם כרטיס קול שהיציאות שלו נראות ככה : http://img.photobucket.com/albums/v156/kidney_stone/audio.jpg 2 רמקולים איכותיים שיתחברו למגבר. נכון, מדובר במערכת שתנגן סאונד מהמחשב בלבד אז למה לא לקנות זוג רמקולים איכותיים למחשב ? לא יודע, האמת היא שהרמקולים לא ימוקמו בצידי המחשב אלא מעל הספריה שלי וגם חשוב שהמערכת תדע לנגן בווליום ממש גבוהה , בלי "להקרע. תמונה עכשווית של הספרי…

20. Started by e-d-a,

אנשים אני רוצה לקנות מערכת 4.1 אבל אמרו שהקריאטיב לא משהו אז חיפשתי ATP5 ולא ראיתי בשום חנות יש למישהו מושג איפה אני מוצא אותם וכמה הם עולים? ואם אפשר לתלות אותם על קיר? ואני מתכוון לשחק משחקים עם המערכת לראות סרטים ולשמוע מוזיקה, אני צריך משהו שיענה על כל אלה באיכות ובעוצמה אבל שלא יהיה יקר מידי. (ומה נסגר עם האי-מיילים, נשלחים לא נשלחים כמו יו יו)

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by PuLsE,

אני מחפש מערכת סאונד של 2.1 במחיר של עד 1k אני חשבתי על הz2300 האם ישנה בחירה עדיפה יותר המערכת תיהיה בשימוש של מוזיקה בעיקר (metal rock R&b) בתודה מראש, דור

• 11 תגובות
    • 902 צפיות
  22. Started by itaysp,

שלום יש לי מערכת סטיראו די ישנה אבל טובה של Marantz MX550. לפני כמה ימים התקלקל אחד הרמקולים ושומעים ממנו מאוד חלש.. כאילו לא מגיע אליו חשמל או משהו.. ממש חלש ויש הרבה טרבל כזה... עכשיו, מספיק לי מה שיש לי. אני לא צריך מערכת כמו שיש לי פה.. השימושים שלי הם רדיו מוסיקה וקצת סרטים במחשב.. ה2 רמקולים מספיקים לי תאמת. אני לא משתמש בטייפ שבמערכת, וגם לא ב CD.. רק ברדיו וב AUX. הרדיו זה קטע די חשוב כאן תאמת.. נכון שאפשר לשמוע רדיו באינטרנט אבל אני מעדיף שיהיה לי רדיו איכותי עם קליטה טובה שגם כשהמחשב סגור אני אוכל להשתמש בו. אני לא יודע מה כדאי לעשות... 1. לתקן את הרמקול - לא יודע אם זה שווה בכלל אם מערכת כזאת שבאה מלפני 10 שנים בערך.. 2. לקנות זוג רמקולים חדשים - לא יו…

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  23. Started by itachi,

ok so i need a very good stereo system(emp+speakers) i ususally listen to classical music ive got about 10k...any ideas? thanks

• 3 תגובות
    • 695 צפיות
  24. אני רוצה לקנות מערכת טובה אבל כמה שיותר זולה (לא יותר מ 1300 שקל) יש כאלה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by gjook,

שלום לכולם , אני מחפש לקנות מערכת סטריאו לחדר שלי. בתקציב של בערך 600-650 ש"ח. הדרישות הן: קורא דיסק 1 , גם בפורמט mp3 חיבור לאמצעי שמע חיצוניים , (כניסה כמו של אוזניות רק שזה input.)-על מנת לחבר את הmp3 שלי. וזהו שיהיה איכותי , גם מבחינת הסאונד וגם שהמראה לא יהיה מצועצע מידי. תודה רבה לכם על העזרה. גל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים