עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אודיו וקולנוע ביתי

פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'

1. יש לי כמה קלטות ווידאו ישנות שאני מפחד שיהרסו אז אני רוצה להעביר אותם למחשב -----> דיסק DVD תודה לעוזרים!!

2. Started by shibby15,

ואי אני נזכר בימים שהייתי נוב לגמרי וכל הנושאים שלי נשמעו כאלה לא קשורים....טוב בכל אופן. מה עוזר לי הסימון הזה? כלומר על מה הוא מצביע? קשור לעוצמה המאקסימאלית של הרמקולים (ווליום)?

• 29 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by lokorn,

שלום, חיברתי מחשב לטלויזיה ב HDMI ולרסיבר ב SPDIF במטרה לראות HD בטלויזיה ולשמוע סראונד משום מה לא שומעים כלום ברסיבר דרך ה SPDIF השאלה האם בכלל אפשרי לחבר כך ולשמוע ברסיבר? ואם כן איך? ניסיתי כל מיני מדריכים אבל לא התייחסו לחיבור גם של HDMI וגם של SPDIF והאם עדיף לי בכלל לחבר מהטלויזיה לרסיבר בכבל אופטי? תודה

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by yagden,

אני מתלבט בין שתי האוזניות האלה ומחר אני הולך לקנות אותן ככה שאני צריך להחליט אז אני צריך שתגידו לי מה יותר טוב . המחיר כמעט זהה אז זה לא פרמטר. וגם אני קונה כנראה קונה מKSP ורציתי לדעת אם הן מקוריות, האחריות לא משנה לי רק לדעת במאה אחזו שאני לא יקנה זיוף שהן מקוריות. אם יש לכם הצעות אחרות במסגרת המחיר אני ישמח לקבל אבל רק לא את ה CX400 או ה 300

• 3 תגובות
    • 890 צפיות
  5. רכשתי את המיני הזה ב-1400 ש"ח http://www.aliexpress.com/item/5th-Gen-CPU-Intel-NUC-PC-Core-i5-5200u-2-4GHz-Fanless-Mini-ITX-Desktop-16G/32376909223.html

6. איזו טכנולוגיה עדיפה ? מה חשוב לשים לב בקנית טלוויזיה כזאת או אחרת ?

7. Started by D-M-X,

באיזה חנות בארץ יש את הירוק?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  8. אני צריך את עזרתכם במציאת רמקולים לרכב שלי, רצוי משהו זול ועמיד!! התקציב לא גבוה, כ-200-250 שח אני לא צריך טוויטרים או בסים מיוחדים, רק להחליף את הרמקולים הקיימים שהלכו לעולמם. לא צריך להתאים לסיגנון מוסיקלי מסויים יש אפשרות להזמין מחו"ל ולהגדיל טיפה את התקציב במידה ויש משהו מומלץ.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום לחברי הפורום, אני מעוניין לרכוש מערכת שמע לשימוש כללי (ל-סרטים, מוזיקה ומשחקים) בתקציב של עד 2500 ש"ח. המפרט הנוכחי שלי הוא כפי שמפורט מימין. יש לי חדר יחסית קטן (בערך 8 מ"ר). מה שחשבתי עליו זה ה-FX6021 בתוספת כרטיס קול CREATIVE X-Fi XtremeMusic. כעת יש לי שתי שאלות: 1. האם המערכת 2.1 הנ"ל היא המתאימה ביותר לצרכים שלי? 2. האם הכרטיס קול מתאים לי ועד כמה הוא נחוץ (האם אני ארגיש שיפור לעומת הכרטיס שמובנה על הלוח אם?). יום טוב ותודה לעונים!

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  10. כדי לשפר את איכות השמע בחדר שלי צריך להחליף את המערכת. מה שיש לי כרגע זה Z-640 של לוג'יטק שמחובר לכרטיס קול ONborad . בסלון שזה בעצם מצד שני של הקיר של החדר שלי נמצא הרסיבר ONKYO TX-SR603E קישור :http://www.eu.onkyo.com/products/product_en_163713.html מה שחשבתי לעשות בגלל שהתקציב מגביל אותי זה לקנות רמקול רמקול ולחבר אותם לרסיבר שבסלון (הכבלים יעברו דרך הקיר - ישנו חור). הגודל של החדר שלי הוא . 3 מטר אורך ו2.60 מטר רוחב. ז''א שהמרחק בין המסך למקום ישיבה הרחוק שהוא המיטה הוא 2 מטר בערך. החדר עצמו קטן לכן רמקולים עצמתיים חזקים לא נדרשים. מה שחשוב לי שיהיה שיפור ניכר באיכות השמע ובסרטי DD5.1 DTS וכו'. התחלתי לעיין באינטרנט ובאתר כאן ולא מצאתי מה שאני מחפש. כמה שאלות שעלו בהמ…

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. יש ברשותי CREATIVE XI-FI EXTREMEGAMER התקנתי את הדרייבר (XP) מהאתר. אני מחפש את האופציה של לבדוק רמקול אחר רמקול (כמו בREALTEK) ואני לא מוצא... האם יש לCREATIVE כלי כזה? (למשל, נגן לי עכשיו רמקול אחורי ימני, עכשיו את הסאב, וכד'.) במידה וכן, איך אני מגיע אליו, מוריד אותו? במידה ולא, איזה כלי מסוגל לעשות זאת עם כרטיס הקול שלי? תודה ומועדים לשמחה.

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  12. Started by Milk-Inc,

רציתי לדעת אם הרמקולים כנ"ל הם טובים מבחינת איכות וכדומה

13. Started by shlomi_b,

שלום,יש לי תחנת רדיו באינטרנט בווינאמפ עכשיו הבעיה היא זה איך אני יודע כמה אנשים מאזינים לי בזמן שאני משדר?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by solidus,

חשוב לי מאוד (לפי סדר יורד): נוחות, איכות שמע, עמידות, ניידות. השימושים העיקריים שלי הם משחקים ומוזיקה על המחשב, וגם על הPS3. דבר נוסף שאני מחפש באוזניות הן שיהיו סגורות - כלומר יכסו את כל האוזן ולא תהיה דליפת סאונד לא החוצה ולא פנימה. חיפשתי קצת (באמת קצת) וממה שראיתי הכי אהבתי את Sennheiser HD 428 הן מבחינת מחיר והן ממה שאומרים על האוזניות. הבעיה העיקרית שלי איתן היא שהן לא מתקפלות בשום צורה, וזה מציק כי אני רוצה להיות מסוגל לזרוק את האוזניות לתיק כשאני נוסע. אני אשמח לקבל הצעות ודעות נ.ב. - חיפוש בזאפ מעלה שהמחיר של HD428 הוא 390שח, נראה לכם מחיר הגיוני או כדאי להזמין מאיפשהוא בחו"ל?

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. Started by Adon_Shoko,

שלומות לכם, אני מוסיקאי, ומשתמש במחשב שלי להקלטות. קניתי לא מזמן מחשב חדש, לאחר שהישן שבק חיים. אך את הכרטיס קול השארתי, כי הוא טוב ונאמן. MOTU 2408 MK II. עכשיו, נוצרה לי פתאום הבעיה שיש בעיה בין הכרטיס קול ללוח אם. לאחר בירורים, אמרו לי שאם אני אבטל את ה PCI FAST WRITES, הכל יסתדר. אבל לא מצאתי את האפשרות בביוס שלי. מישו יודע על דרך אחרת לבטל את האופציה הזאת, שלא דרך הביוס? תודה.

16. איך הרמקולים האלה אני צריך רמקולים 5.1 תקציב לא הכי משנה לי אבל משהו בסביבות ה2000 2500 שווה להשקיע ברמקולים האלה? איך הם? למישהו יש אותם ויכול להגיד אם הוא מרוצה? השימושים בעיקר למשחקים גם סרטים ומוזיקה.. מוזיקה ישמעו גם באיכות טובה?! כי בדרךכלל ה5.1 זה בעיקר למשחקים וסרטים זה לא יהרוס תאיכות במוזיקה?

• 91 תגובות
    • 6.5k צפיות
  17. Started by lolerxd,

טוב קודם כל תודה ענקית לאנטולי אין לי מילים לתאר כמה הוא עזר לי ולא התייאש מהשאלות המייגעות שלי אנטולי- אין אנשים כמוך בנאדם! דרך אגב בהתחלה חשבתי לכיוון של diamond 9.1 אבל אחרי ששמעתי אני חייב לומר שהם נשמעו אפילו יותר גרוע מהאלטק הישן שלי ה9.2 הרבה יותר מסיביים, באסיים ומפורטים - הם ללא ספק קפיצה ענקית באיכות אבל לא בהכרח במחיר פרטים טכניים: רסיבר - ימהה RXV361 רמקולים - wharfedale diamond 9.2 סנטר KLH MODEL 942 (קיבלתי מתנה עם הרסיבר ) כבל אופטי HAMA ועכשיו לחלק האומנותי - התמונות: לפני: אחרי: שידה בבניה עצמית (עזרתו של אבא כמובן) הסאונד פנטסטי וההנאה לא נגמרת יאללה תגובות!

• 0 תגובות
    • 810 צפיות
  18. Started by lcx,

אני מעוניין להזמין מגבר מאיביי (שמיעת מוזיקה בעיקר,חיבור לרמקולים פסיביים), מצאתי את זה: http://www.ebay.com/itm/Lepy-LP7498EA-200W-Class-D-Digital-Hi-Fi-Amplifier-Bluetooth-Power-Supply-/400882640444?tfrom=400903678566&tpos=top&ttype=coupon&talgo=undefined האם הוא מספיק איכותי למחיר? או שעדיף בלי בלוטות' כמו זה http://www.ebay.co.uk/itm/New-Black-SMSL-SA-60-Class-D-Big-Power-HIFI-Digital-Amplifier-Power-Supply-/221617693744?talgo=origal&tfrom=222090615320&tpos=unknow&ttype=price

19. Started by SixKiller,

יש לי את הלוח הבא Abit NF7SL והכרטיס קול הסאונדסטורם ויש בו 5 יציאות+אופטית שאלתי את אח שלי... מה היציאה הזאת עושה אז הוא אמר משהו בקשר לזיהוי של הרמקולים.. זתומרת שזה לבד יזהה את החיבורים... קדמיים\אחוריים\סנטר זה מה שהבנתי... SnoopDog

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  20. ברשותי DVD LG-382 וטלוויזיה SONY CRT 29 ותוכנת המרה טוטל וידאו קונברטר. אינני יודע איזה פרמטרים (יש הרבה אפשרויות) לבחור כדי לקבל סרט לצריבה ל DVD, ולצפייה בטלוויזיה.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  21. ראיתי שהם מוצעים ב JAB TECH ואני חם עליהם! שאלה האם למישהו היה ניסיון אתם ויוכל להמליץ? או מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותם בארץ?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  22. Started by zvovon,

?? רמקולים 2.1 יקרים הייתי אומר { 800-900 ש"ח ), שווה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. אני מרבה כל היום לשמוע מוזיקה ואני רוצה איכות אולם אני גם משחק הרבה במשחקי מחשב וזה יהיה מגניב עם אני אשמע את זה עם כל האפקטים הקוליים אז שאלתי היא עם האיכות של ה4.1 הנ"ל יחסית טובה במצב סטיראו תודה לכל העונים

• 10 תגובות
    • 845 צפיות
  24. שלום לכולם, אני מחבר מערכת רמקולים של ALTEC LANSING מדגם ADA745 4.1 לכרטיס קול סאונד בלסטר לייב 5.1. חיברתי את הרמקולים ליציאות המתאימות בכרטיס בדיוק כפי שמופיע בדף ההסבר, הבעיה שלי היא שכאשר אני מפעיל סרט שמקודד ב AC3 אני לא שומע כלום ב 2 הרמקולים האחוריים מלבד רחש תמידי.. יש למישהו מושג למה זה קורה ואיך ניתן לסדר את זה??

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Vatos-Locos,

יצא לי הרבה פעמים שהשגתי ( לא הורדתי, כי זה לא חוקי ;D ) קבצי MP3 והם היו דפוקים זאת אומרת שבאמצע השיר זה עושה לי כזה טיק טיק טיק טיק וחוזר לי אחורה עכשיו לדוגמא ואני משיג 50 שירים ואין לי כוח להריץ את כל ה50 לראות איזה מהם דפוקים יש משהו שסורק אותם ומוצא לי איזה קבצים דפוקים או משהו? או אם יש משהו שמתקן את זה (אפילו שקשה לי להאמין..) תודה. :]

• 7 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.