אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,557 דיונים בפורום זה
-
אני צריך מסך כלהלן: -כמה שיותר קטן (מצידי 7" ומעלה, פשוט כי אני לא צריך יותר מזה, אבל זה גם יכול להיות 15" או משהו כזה אם ההפרש מחירים הוא מגוחך) -כניסת RCA, בתקווה שעוד אפשר למצוא דברים כאלה -איכות תמונה בינונית ומעלה, רצוי עם פחות מריחות ככל שניתן (זמן תגובה נמוך) -שיהיה ניתן לתלייה על קיר -לא צריך רמקולים, אין העדפה לרחב או לא רחב -שתהיה תאימות לXBOX 360 PAL למקרה שאתם תוהים מה הסיפור של הבקשה שלי, אני צריך מסך בשביל להציג את זה בלבד: כאשר הXBOX 360 עושה פה את העיבוד (מדובר במשחק ROCK BAND) ולא, מה שהולך ברקע לא ממש מעניין אותי תודה
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה אני יודע שזהו פורום של מסכי מחשב אבל רציתי לשאול אם אני יכול לבקש את הצעתכם הפעם בקשר למסך טלוויזיה..... אז ככה אני צריך מסך LCD רצוי מסך שיתמוך בכניסות של dvd PS2 (טלוויזיה בכבלים) yes.. גודל המסך שאני מחפש הוא 24 אינצ' או 26' אך עם עדיפות ל 24 אינצ' כדי שיהיה לי יותר מרווח כי אני מוגבל קצת במקום (לכן אני לא לוקח 32 -> ואין מה לדבר על זה).. הדרישות שלי מהמסך הם *ניגודיות גבוה יחסית * מסך איכותי של חברה/דגם ידוע ומוצלח * אחריות של 3 שנים לפכות תקציב: 2500 ש"ח גג ! נ.ב: חבר'ה חשוב לי הקטע של המידות של הטלוויזיה אז כשאתם מציינים דגם של טלווייזיה אני ישמח אם תוכלו לתת לינק לטלוויזיה/אוו לציין את המידות של הטלוייזיה יחד עם ציון השם שלה אני מקווה שתיהיה פה היענו…
-
- 1 תגובה
- 822 צפיות
-
-
-
אשמח לקבל את דעתכם לגבי מסך טלוויזיה LCD 24-26 אינץ תודה
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
יש לי את המסך הזה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=785934 32 אינץ'. HD Ready. סוג LED. אני לא בטוח שהוא טוב בכלל. בזמן האחרון אני שם לב שכל המשחקים שלי ב-PS3 נראים לא משהו עליו. אני רואה מלא פיקסלים במקום לראות תמונה חלקה, אני רואה עצמים שמורכבים מפיקסלים מרובעים במקום להיראות נורמלי, ועוד ועוד. לדעתכם זו פשוט הבעיה של ה-PS3 החלש, או שבאמת המסך שלי לא משהו? אם צריך להחליף מסך, אנא המליצו לי על מסכי 32 אינץ' טובים. Full HD, LED, כל השטויות. מרחק הצפייה שלי הוא 1.5-1.7 מטר.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש טלוויזיה שהטווח צפייה שלה יהיה 2 מטר ו3.5 מטר בערך לחדר שלי אני לא סגור על כמה אינץ' לקחת אבל אני פתוח לרעיונות בקשר לרמקולים אני לא ממש מבין בזה אז מה שתאמרו אני אשמח שגם תתנו קישור איפה לקנות עם המוצר שאתם מציעים תודה.
-
- 0 תגובות
- 473 צפיות
-
-
כרגע אני חושב על פלאזמה של סמסטנג d490 מישהו מכיר והתנסה עם המסך במשחקים? או בכלל דעות על פלאזמות ומשחקים יתקבלו בברכה...
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן, מדובר בתחליף לטלויזיה בחדר קטן. מרחק צפיה 2-2.5 מ' שימוש עיקרי: סרטים בDVD, לא משחקים שווה בכלל לקנות מסך מחשב על פני טלויזיה באותו גודל? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש המלצה למסך סלון עבור משחקי מירוצים וסרטים בתקציב של עד 3k בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני קונה קונסולת XBOX ONE ואני מחפש מסך לחדר בתקציב של עד 2,000 ש"ח (אפשר לחרוג עד 3,000, אבל מעדיף שלא). אני אהיה בערך במרחק של מטר-שניים-שלוש גג מהמסך בד"כ, ואני מעדיף גם מסך כמה שיותר גדול כי הוא גם ישמש לצפייה בסרטים (מכוון יותר לאזור ה-50 אינצ'). אודה לעזרתכם...
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש מסך של כ26 אינץ' בעל איכות תמונה גבוהה (מיועד בעיקר לצפייה בסרטים מהמחשב באיכות HD וDVD) שיש לו חיבור גם לscart (בכדי לחבר אליו את הממיר של HOT) ועדיפות לרמקולים מובנים טובים יחסית התקציב הוא כ2000-2500 שקל. יש לי בנוסף מספר שאלות,האם כרטיס מסך ישן radeon 9500 pro 128mb יציג את אותה איכות תמונה\סרט כמו שיציג כרטיס מסך חדש ועדכני על גבי המסך lcd שאקנה? (בדגש על סרטים באיכות HD וכו' שבהם איכות התמונה הוא נושא יותר רגיש מאיכות dvd רגילה). האם המחשב שלי (מפרט בצד) מספיק בשביל לצפות בסרטים באיכות HD או שצריך מעבד חזק יותר\זכרון נוסף? ושאלה אחרונה וקצת מוזרה אולי אבל בכל זאת,האם אוברקלוק שעשיתי לכרטיס מסך (עשיתי עדכון לביוס שלו והפכתי אותו לradeon 9700 pro כי נעלו את ה…
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך בבקשה את עזרתכם בנוגע למסך בתקציב של עד 1400 ש"ח. שימוש = מיועד להצגת תמונות ומודעות טקסט. גודל = כמה שיותר גדול שניתן להכניס בתקציב ושיתאים (שאיפה ל 24"). מחיר = עד 1400 ש"ח אבל אני כנראה אקנה מספק ראשי כמו CD-LOG ולכן יתכן בהחלט שגם 1500 ש"ח יכנס לתקציב. חברה = עדיף LG/SAMSUNG. אודה לכל מי שיכול לעזור ולתרום מידיעותיו . נ.ב. פירסמתי את האשכול בפורום מסכי מחשב, והפנו אותי לפה עקב העובדה שיותר מתאים מסך טלויזייה, אבל בכל מקרה המסך יהיה מחובר למחשב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=465025
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש מסך פלזמה 42 אינץ'. ראיתי שלפני כמה שעות נמכר אחד כזה במכירת פומבית באינטרנט ב-5000 ש"ח בלבד. התקציב שלי הוא 6000 ש"ח, אני יודע שזה כלום אם בכלל למסך פלזמה איכותי, ושהמחירים נעים בין 20 אלף ל-30 אלף, אבל זה מה שיש. החלטתי להביא לכם את המפרט של המסך שנלקח ב-5000 ש"ח כדי לדעת אם הוא טוב. מסך פלזמה ''42 HDTV Ready ניגודיות 1:10,000 Marantz הדגם: PDP42M4 הדגם החדש מבית Marantz לחווית צפיה מדהימה! * מעבד תמונה DCDi איכותי מבית Faroudja * רזולוציה: 852x480 * בהירות: 1,500cd/m2 * עיצוב מרהיב וייחודי * כניסת DVI כללי HDTV Ready. DCDi by Faraoudja. תצוגת מסך במספר שפות רב. מצבי צפיה: Zoom 1, Zoom 2, 4:3, 16:9. טיימר כיבוי. תמונה בתוך תמונה (…
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
אני מחפש מערכת לחדר , של 5\6 סטלייטים וסאב עם מגבר פנימי שיש לו 2-3 כניסות בטווח מחירים שרשום בכותרת... אין לי העדפה לחברה כי אני לא מבין בזה יותר מידי השאלה אם יש דבר כזה למכירה כמו שתארתי... כי אני לא חושב שמגבר בנפרד בסך 1500 ש"ח גג ועוד רמקולים ב- 500 ש"ח יתנו לי תמורה הולמת... תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
איפה לעזעזל אני יכול למצוא מעבדה טבוה לתיקון אוזניות כבר כמה ימים שאני מחפש תודה מראש רותם
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות רמקולים חדשים למחשב!, הרמקולים מיועדים בעיקר לשמיעת מוזיקה!(קצת סרטים ומשחקים), אני גם רוצה כרטיס קול טוב לרמקולים. אני רוצה להשקיע עד 2000 ש"ח בשניהם. יש כמה רמקולים שאני מתלבט ביניהם: 1. ALTEC LANSING MX5021 2. ALTEC LANSING FX6021 3.LOGITECH Z2300 אני מוכן להשקיע ברמקולים עד 1500 ש"ח. איזה רמקולים כדאי משלושת אלה? יש רמקולים יותר טובים במחיר הזה ? ובכרטיס קול בסביבות 500 ש"ח, אז אני צריך המלצה לכרטיס קול טוב עד 500 ש"ח.
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום, אין לי מושג בנושא אבל יש לי 5000 ש"ח לקניית רמקולים ומגבר. מה שאמרו לי זה שאם אפשר שהרמקולים יהיו 500 וואט או מה שזה לא יהיה. אם אתם יכולים להמליץ לי על רמקולים והמגבר הכי טובים ושמחירם הכולל לא יעלה על 5000 ש"ח. תודה מראש "יאסר". נ.ב זובון (MAFISTO התימני) אם אתה יכול להסביר להם מה אנחנו צריכם כי זה מה שגוגו אמר לי שצריך ודרך אגב שתדע אני רק רוצה לזרז את העיניינים כי אתה לא עשית כלום בנידון.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש רמקולים או מערכת סטאריו למחשב עד 1200 שקל לשימוש כללי (משחקים, סרטים, מוזיקה וכו') בנתיים חשבתי על כמה דגמים: 1)logitech x530 2) harman/ kardon soundsticks II 2.1 3)Panasonic scak 640 חשוב לי שיהיה סאב טוב שיתן באסים חזקים ושהאיכות של הרמקולים תיהיה כמה שיותר טובה (חשוב גם שישמעו חזק) אז מה דעתכם? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בעיקרון, זה בשביל עריכת בפוטושופ. עדיף ימני עליון - משם הסאונד הכי איכותי. בין העוזרים יוגרל סיבוב על בלוסקי.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מערכת של 2.1. שמעתי שה-ATP3 של Altec lansing טוב. יש אולי עוד מערכות 2.1 טובות בתקציב של 500-600 שקל? תודה.
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אהלן תנו לי לספר את סיפורי, ורק לאחר מכן לקפוץ עם הצעות: לפני משהו כמו 5 שנים קניתי מערכת 4.1 ג'נרית, של החברה WINNER...להפתעתי- איכות הסאונד של המערכת הזו היא ללא פשרות, והחלק היותר מצחיק הוא- שלא נתקלתי באף מערכת עם העוצמה, הבאס והאיכות של המערכת שיש לי. [ראיתי מס' מערכות של Creative, של JBL והיחידה שהתעלתה על שלי היא מערכת של BOSE...], קצת מפתיע בהתייחס לכך שזה מערכת ג'נרית... בכל מקרה, לאחרונה המערכת שלי התחילה לחרוק...במשחקים ובסרטים הוא "מורידה" צלילים, כאילו לא היו היו ועוד כל מיני בעיות מוזרות, ומכיוון וגם ככה בא לא להשתדרג [יום ראשון קונה מסך LCD רחב 20" ;D ], החלטתי שאני רוצה להחליף גם מערכת. התקציב הוא 300 ש"ח, ואני מחפש מערכת 2.1 או 4.1 טובה, עם עוצמה, עם…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לא מזמן רכשתי מערכת רמקולים של Altec Lansing דגם FX6021 לאחר שקראתי ביקורות טובות על המערכת. הייתי מרוצה ממנה אך הרעש הקבוע שבא מהסאב וופר ממש הפריע לי. אחרי החלפה, עדיין היה קיים רעש דומה, אפילו כשהסאב בלבד היה מחובר לנקודת חשמל עצמאית. לא ניסיתי מכשיר שאמור לסנן את הרעש הזה, משום שלא מצאתי משהו כזה בארץ. אני מחפש מערכת מחברה אחרת, משהו איכותי שיתאים לשמיעת מוזיקה ולמשחקים. מאוד חשוב שלא יהיה המהום/זמזום מהסאב ומהרמקולים בזמן שמיעת מוזיקה או כשלא שומעים מוזיקה. ארצה המלצות רק ממישהו שיש לו את המערכת עליה הוא ממליץ ושהוא יודע שלא קיים שום רעש מהסאב. אני מעדיף מערכת 2.1 ולא 5.1. המערכת תהיה ממוקמת בחדר ואני לא שומע בווליום גבוה מאוד. למשל משהו כמו 20%-25% כשהיה לי את …
-
- 7 תגובות
- 983 צפיות
-
-
חשבתי על ה-FX6021 אבל אני לא בטוח.... אמרו לי שהם מאוד איכותיים והאם יש מצב שאוכל לשמוע אותם איפושהו ? תןדה מראש ;D
-
- 0 תגובות
- 503 צפיות
-
-
בסביבות ה500 ש"ח. מערכת 2.1 איכותית למוזיקה. יש לי כרטיס קול Creative X-Fi Xtreme Gamer Fatality (השגתי ב330 ש"ח באיביי לפני שנה וקצת), כך שאני אשמח למשהו שינצל את זה. כרגע יש לי מערכת כלשהי של קריאייטיב שקניתי לפני 3 שנים במחיר של 160 ש"ח. תודה רבה (:
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום!,אני מחפש רמקולים כמו ה Z5500 רק 2.1 עם סאב עצבני כמוהו שאפשר לשמוע בווליום גבוה בלי זיופים וצלול. תודה
-
- 15 תגובות
- 2k צפיות
-