אודיו וקולנוע ביתי
פורום בנושא רמקולים, אוזניות, כרטיסי קול, מעדכות סטריאו' סראונד וכו'
27,556 דיונים בפורום זה
-
שלומות חברי פורום אודיו וקולנוע ביתי, שלשום(יום ראשון) אנוכי הלך לבית ספר עם הH10 הנאמן שלו לצידו תוך שהוא שומע מוזיקה. רצה הגורל וקניתי לי פחית מיץ תפוחים על מנת להרוות צימאוני, איך שנכנסתי לכיתתי שפכתי על עצמי בערך רבע פחית מיץ תפוחים. לצערי הרב, הH10 היקר שלי היה בכיסי והוא שבק חיים. פתחתי את הבטרייה וגיליתי שכולה מכוסה במיץ... ייבשתי אותה ואת המכשיר עצמו בעזרת נייר רגיל וכן בעזרת פן, ללא הועיל. כאשר אני רוצה להדליק את המכשיר, שום דבר לא קורה, ריק. אתמול שניסיתי להדליק אותו הוא עוד נתן סימני חיים קלושים כאשר המסך הבהב בלבן. עכשיו, אינני יודע האם המכשיר שבק חיים לנצח נצחים או ש"פשוט" הבטרייה נדפקה וכל שעליי לעשות הוא להחליפה. לכמה חברים שלי יש H10 וחשבתי לקחת בטרייה של …
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מגיע מזל טוב. בינתיים שומעים מצוין. הi/o drive לא עובד משום מה אז אני פותח את המחשב לבדוק אם כבלים שניתקתי בשביל לבטל את היציאות הקדמיות של הAC97 גרמו לבלגן. המערכת סטריאו (שארפ) שלי קצת הורסת את הסאונד כי הרמקולים לא יורדים נמוך אז הבאס לא כ"כ עמוק אבל זה נשמע כאילו השירים שלי הם בקידוד 256kbit... שירים שבאיכות לא משהו במקור :-) כ. קול מטורף. 216$ בcompusa. הוא משתוקק לz5500- אני אנסה למצוא איזה פתרון לא לפשוט רגל בגללם או שאני אגיד טוב נו ואקנה... בקיצור: לקרייאיטיב. עדין לא ניסיתי משחקים אבל אני לא חושב שיש מה לדאוג... אם זה מעניין אותכם עוד משהו: הדרייברים והתוכנות שוקלים 350 מגה! לקח איזה רבע שעה התקנה ומאה אישורים של הinternet security כדי להתקין.. עוד משהו מוזר…
-
- 28 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קצת באיחור, הנגן ברשותי כבר שבועיים וחצי אבל רק אתמול קניתי מצלמה דיגיטלית אז הנה כמה תמונות של הנגן.. יתרונות: קטן מימדים וקומפקטי איכות שמע חזקה ואיכותית (סוחב אוזניות כבדות בלי בעיה) עיצוב מהמם כפתורי המגע נותנים נוחות מבורכת בשליטה על הנגן חסרונות: זמן מעבר בין השירים קצת איטי קליטת הרדיו לא מצויינת USB OTG באגי אני ממש מרוצה מהנגן, הכי חשוב לי מהכל בנגן היא העוצמה ואיכות הסאונד ואת זה קיבלתי ללא ספק. הנגן ממש יפה לעין, המון אנשים נוטשים בו עיניים ושואלים אותי עליו שזה גם כיף. הנגן בנוי בצורה די קשיחה ולמרות שהוא HD יוצא לי לפעמים לרוץ איתו ולעשות איתו פעילות ספורטיבית ואין בעיה שנראית לעין. סה"כ אני ממש מרוצה מהבחירה שלי ואם מישהו שואל למה להעדיף אותו על הסנסה E2X…
-
- 37 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי קובץ DTS במחשב בגודל 497 מגה כאשר אני עושה לו ריפ הוא מתכווץ ל 40 מגה מה שלא הגיוני! למה אני עושה לו ריפ אתם שואלים?! או קי הקובץ מגיע בתור קובץ אחד של 497 מגה של אודיו אבל עם קובץ cue נוסף ואז בפתיחה הוא נהפך ל 12 שירים אבל של 20 או 30 בייט ממש כמו שמכניסים דיסק מקורי ועשים לו ריפ אז איך אני מגיע לריפ מלא עם הקובץ!
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
t6060 או 5100...שניהם קריאטיב...מה כדאי יותר? חשובים הבאסים האיכות שלהם!
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לראות סרטים על הטלויזיה ולהעביר אותם מהמחשב בכבל. טוב, אז התמונה עוברת בסדר גמור, אבל האיכות של הסאונד לא משהו, שומעים רעשים.. העברתי מהיציאה של הסאונד אצלי שזו יציאה של פין אחד לאחד מהכניסות ברסיבר. (אדום או לבן) וממש לא שומעים טוב, למישהו יש רעיון, אולי אפשר להעביר סאונד ב-usb או 21 פינים וזה יהיה יותר טוב?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי RIP של SACD ואיני מצליח להפעיל אותו אם אף תוכנה. יש לי AUDIGY2 ומגבר שמחובר ב SPDIF. תודה רבה מראש.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
היום קניתי אותם והם מעולים!!, בחיים שלי לא שמעתי כלכך צלול! הקפדנות של קריאטיב באריזה של המוצר 100% שמים את לוגי'טק בכיס הקטן CREATIVE
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
איך זה יכול להיות?, ל ZEN VISION יש מסך גדול יותר ורמקול. אולי הסאונד ב ZVM טוב יותר?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי כרגע px100. אני שוקל לקנות sony v700dj. http://www.netshops.co.il/product.asp?productid=560 השאלה שלי היא האם יהיה הבדל משמעותי בסאונד? ועוד שאלה - הנגן שלי הוא אייריבר 120. האם המגבר שלו יתאים לי לסוני? תודה.
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אני צריך דעות, או עובדות, מהו הנגן הכי טוב והכי משתלם שאפשר לקנות בארה"ב בתקציב של 200$ (מותרת חריגה של מקס 10$). אני מחפש נגן בנפח של בין 5GB ל8GB, עם הסאונד הכי טוב שאפשר, קטן וקומפקטי, ושיהיה רק נגן MP3-לא צריך פיצ'רים אחרים כמו וידאו, אבל אם יש תמונות אז זה לא משנה לי (אפשר עם תמונות לא חובה). אני חשבתי והוא גם האופציה המובילה שלי כרגע זה הCREATIVE ZEN MICRO PHOTO של ה8GB, אשמח לקבל המלצות אחרות (אם יש) בנושא
-
- 6 תגובות
- 629 צפיות
-
-
-
האם 5 רמקולים קטנים 10X10 וסאב של מערכת +מגבר יכולים להשפיע על המחשב או לגרום לנזק? משהו כמו עומס ומשהו עם הכרטיס קול או משהו? או שלא צריך להיות מודאג?
-
- 6 תגובות
- 712 צפיות
-
-
תזכירו לי איך זה הולך כי שכחתי: * יותר Ohm=יותר התנגדות= צריך יותר כוח להפעיל את האוזניות? * והאם אוזניות של 64 Ohm יהיו פי 2 חלשות מאוזניות של 32 Ohm מאותו סוג אם מחברים אותם לאותו המקור? או שאין קשר ישיר? * ומבחינת סוללה, יותר Ohm= פחות זמן? תודה.
-
- 3 תגובות
- 792 צפיות
-
-
-
אני ממש מתלבט (אני רוצה מכשיר זול וטוב עם DIVX ורצוי כתוביות נראה לי שמצאתי ב 200 ש"ח אבל אני מעדיף לשאול מומחים! http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=8116356&type=2&product=1&= לינק לפרטים
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
טוב אז עשיתי חיפוש באתר אבל לא מצאתי משו שיכול לעזור לי כל כך... מה שכן היה קשור לנושא שלי פשוט היה מאוד ישן ואני מניח שהמחירים לא אקטואליים אז אני צריך עזרה אין לי יותר מידי ידע כללי על נגנים ועל האפשרויות ואין משו ספציפי שאני מחפש בנגן... רק שתיהיה איכות סאונד טובה (כדי שיהיה אפשר לחבר גם לרמקולים ולשמוע כמו שצריך) ושיהיה בנפח של 512מב... אם אפשר לדחוף בתקציב הזה 1גב אז בכיף תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
אני מחפש מערת סטריאו שתספיק לי לדירה קטנה (שאני אוכל לשמוע מכל הדירה) חשוב שאוכל לחבר אותה למחשב כך שלא אצתרך להתעסק עם דיסקים יותר מידיי. מה שראיתי עד עכשיו זה: Panasonic SCAK310 לפי מה שהיבנתי יש לה עוצמה ואיכות טובים מאוד. אודה אם תתנו עליה תתנו עליה דעה ואם תמליצו לי גם על מערכות אחרות במחירים האלו ד"א על עכשיו מצאתי אותה ב1037 ש"ח תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-
-
מסתורין אופף את מהלך האחרון של חברת אפל:על פי דיווחים שהגיעו לאתר חדשות המשחקים GAMESPOT, החברה מגייסת מפתחי משחקים לפרויקט סודי. ההערכות הן, כי מי שעומד בראש הקבוצה המגייסת את המפתחים הוא מייק למפל, שבעבר היה מנהל חברת משחקים של לוקאס ארטס. אפל עצמה מעולם לא הודתה כי למפל מועסק אצלה. על פי הידוע המפתחים מגויסים לחטיבת ITUNES של החברה, מה שמעלה את הסברה כי אפל מתכננת להציג סדרת משחקים לרכישה דרך החנות המקוונת שלה ברשת, שיוכלו לפעול גם על מכשירי הIPOD מידיעות אחרונות
-
- 11 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אני לא יודע אםפ זה קשור לפה, אבל בגלל הנגן שיש לו שכלכך טוב זה די מתאים לפה. אז מה דעתכם עליו?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי אי פוד וידאו לפני שבוע פתאום אני בא להפעיל לאחר שהיה בהטענה במחשב הוא לא נדלק חיברתי שוב למחשב יש כזה סמל : סוללה כזאת שלושתרבי רקע עם רבע מלא וברק שחור בחיים שלי לא היה לי אתזה מהקרה!?!!!!!!!\ תודה
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
החלטתי לקנות את הנגן הנ"ל - http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?came=10&g_id=8291728 האם הוא בסדר ,משתלם לקנייה ?
-
- 4 תגובות
- 567 צפיות
-